Last Updated:

Sunne, gode pannekaker

Categories Mat, Trening, Trening/helse


🍴


God mandag, god morgen, god ny uke og god ny måned! Herregud det er April. Jeg er tilbake i Oslo, skal straks på forelesning og har en ganske lang mandag fremfor meg. Heldigvis er det meldt sol i Oslo i dag, så det gjør jo ting litt bedre. Sol hjelper alltid vet dere, uansett hva som måtte være problemet.

Men først, tenkte jeg å starte uka med en aldri så liten pannekake oppskrift. Her trenger du hverken proteinpulver eller andre “spesielle” ingredienser, kun rene kilder til ett smakfullt, sunt og næringsrikt pannekakemåltid. Fint, eller hva? Så må det også nevnes at dette måltidet her, skal lillesøster ha all creds for. Hun lager seriøst de diggeste pannekakene til frokost hver eneste dag, og denne gangen gangen måtte jeg bare spørre om å få dele oppskrift med dere. Se så fluffy, gylne og deilige de ser ut da! Perfekt til frokost, i matboksen på skole eller jobb, eller til kveldsmat. Nam nam


🍴 O P P S K R I F T :

1 dl Havremel/ Grovt mel
1 Egg + 2 eggehviter
1 ss Kesam
1 Banan
1/2 ts Kanel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts Kardemomme
Melk/vann til passe tykk og jevn røre

TIPS: Mix sammen alle ingrediensene og la røren stå å svelle i et par timer. Dette lar havren trekke til seg væske, for et ennå bedre og luftigere resultat. Nam nam!

Q: Hva er ditt favoritt tilbehør til pannekaker?

2 kommentarer

2 thoughts on “Sunne, gode pannekaker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.