Last Updated:

Så, dette skjer.

Categories Blogg, Hverdagen

 

God morgen mine venner. Allerede mandag ja. Snart november? Høsten løper, raskere for hvert år som går. Vi må huske å nyte nå, før vinterkulda setter inn og vi forsvinner inn i skjerf, tjukke jakker og ull. Jeg er i gang allerede, med varmluftsvifte og ullundertøy- og vi er ikke en gang nede på minustallet?? Hvordan overleve norsk vinter, livets store spørsmål. Høsten løper, raskere for hvert år som går. Vi må huske å tenne lys, spise suppe, dra på hyttetur, kose oss under pleddet, gå tur i skogen, se naturens farger endre seg, drikke varm kakao, spise røde epler. Alt vi snakket om å gjøre, som ikke kommer av seg selv, som krever innsats, tid og planlegging. Høsten løper, snart er den borte. Et helt år til neste gang. Tiden nå er det eneste sikre du har. Timene du har i dag er morgendagens fortid. Her og nå er livet du skal se tilbake på. Hva er viktig for deg? Hva bruker du tiden på? Hva gjør deg glad? Hva er du flink på? Hvilke minner vil du se tilbake på med varme følelser i magen og tenke wow for et fint liv jeg har hatt. Høsten 2019 var spesiell, jeg tok grep og gjorde masse fint for meg selv, det er jeg glad for. Livet er usikkert. Det sikreste du har er .


Ta det med deg. Alle følelser og tanker du samler på din vei. Det minste av grønt som har hendt deg, kan redde livet ditt en dag. En dag i vinterlandet.

 

 

Jeg har en greie for solglimt, som dere sikkert har lagt merke til. Det gir meg noe, på en eller annen rar måte gjør det meg veldig veldig glad og rolig. Spesielt med fin musikk på øret. Det er derfor jeg elsker å gå tur, for å finne øyeblikk som dette. Jeg stopper ofte på vei til-og fra for å se på solstråler, spesielt solstråler som bryter igjennom noe, vegger, trær, bygninger, skyer. For så sterke er de faktisk. Og det er kult, synes jeg.

 

 

Okei så her kommer det en liten kinoanbefaling fra meg til dere:
Barn. Kinofilmen altså, hehe.. En fin og lærerik film, med rom for ettertanke. Faktisk, synes jeg den burde vært obligatorisk å se, spesielt for lærere, men egentlig for foreldre generelt. En veldig ekte og realistisk film, med en vanskelig og trist problemstilling, gjort med et hint av humor..? Nei, vanskelig å forklare. Den må bare ses. Kino til helgen? “Barn” altså.

 


Verdens fineste pappa som jeg er så glad i <3 Songsvann er helt nydelig om dagen. Veldig høst liksom. Det var gøy å endelig få ta med mamma og pappa til et av mine favoritt tur-steder i Oslo. Spesielt siden jeg tror de likte det. Songsvann er faktisk aller vakrest om høsten. Lørdag, spasertur, varm havrelatte, familietid og høstmotiv. Et fint minne. 

 

 

Her var det mye rart i ett og samme innlegg jeg vet. Hjemmeeksamen skjer skjønner dere, som endte med at dette innlegget havnet i utkast.. frem til idag. Eksamen skal ikke leveres før torsdag morgen, men nå trengte jeg å skrive om noe annet enn økonomi og finans, og rett og slett uppe blogg-gamet litt. Eksamen går greit, jeg forstår mer og mer for hver dag som går, og begynner å se en ende på det hele. Det er digg. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, annet enn å minne dere på at jeg fortsatt lever! Og at jeg kommer sterkere tilbake. Og at jeg håper dere har det fint og nyter høsten. Så skrives vi, fiin mandag <3 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Så, dette skjer.

  1. Fyysøren dette er et av de fineste innleggene jeg har lest<3 det ga meg umiddelbart en slags "hjemfølelse"! du er så flink til å skrive!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.