hits

Fiberrike knekkebrd for hele deg!

God onsdagsmorgen, vakre! Hper alt er bra med dere. 
Idag vil jeg dele en oppskriftsfavoritt med dere! Nemlig disse superdeilige fullkornsknekkebrdene dere ser under her. For min del, starter jeg ofte uka med planlegge de kommende dagene- da ogs p matfronten. Nkkelen i en hektisk hverdag, er enkle lsninger som gir deg rask energi, metter lenge, smaker godt, og er bra for kroppen. Det finnes mange gode knekkebrd, rundstykker og brd, med godt nringsinnhold p markedet om dagen- som absolutt ikke er noen drlig lsning i det hele tatt. Men! Om du har lyst til bake, og kanskje vil skryte litt ekstra av den hjemmelagde nistepakken din til kolleger, venner eller familie - anbefaler jeg deg teste ut disse. Ogs s enkelt da!! Jeg elsker toppe mine med kokt egg, avokado og kylling plegg, ost med paprika og agurk, eller makrell i tomat. Alts, jeg blir sulten av snakke om det liksom... Ellers kan jeg ogs anbefale dem til middag, ved siden av en deilig kyllingsalat, eller som tilbehr til en suppe. Her har du et hav av muligheter - og det beste av alt?
Dette er mat for hele deg.  

O P P S  K R I F T ; 
1 dl havregryn
1 dl grovmalt mel
2 egg
1 ts salt
1 dl solsikkekjerner 
1 dl gresskarkjerner 
1 dl linfr
1 dl chiafr
1 dl rosiner 
Vann til passe konsistens 


F r e m g a n g s M  t e ;  
Sett ovnen p 160c. Rr sammen alle ingrediensene i en bolle, og fordel massen jevnt p et stekebrett. Sett inn i ovnen i 10-12 min, fr du tar ut og kutter formen til knekkebrdene (bruk pizzarulle!!) Sett deretter inn igjen og stek videre i 25-35 min, til knekkebrdene er gylne, spre og fine. Avkjl p rist og nyt med deilig plegg, ta med i matboksen, eller spis ved siden av en deilig middagssalat. Fiberrikt, smakfullt, og stappfulle av god nring. 

Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 5 preset


Q: Er dette noe du kunne tenke deg prve? 

n kommentar

S godt det s ut! Nam nam :-)

Skriv en ny kommentar