Last Updated:

Veganske, grove, enkle og gode scones

Categories Mat


Bland sammen:
300 gram havremel

165 gram sammalt hvete
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ss sukker

 


Tilsett:

4 ss rapsolje
3 dl soyamelk

 


Ha litt mel på bordet og elt deigen. 

Del så opp deigen i to like emner og form dem til boller med tykkelse på 2-3 cm.

 


Skjær hver bolle i fire kakestykker. Skjær nesten igjennom, men behold den runde

formen og la dem henge sammen i bunn. 

 


Hakk opp nøtter og rosiner for ekstra crunch. Kan også eltes inn i deigen!

 


Plasser midt i ovnen på 200c i ca 20-30 min, og følg nøye med. Stek til toppen er gyllen brun.

 


Nyt med deilig pålegg, ved siden av en suppe til middag, eller ta med i matboksen på jobb eller skole.

Aller best varme selvfølgelig!

 


Oppskrift inspirert av Vegetarbloggen.
Dere finner den HER. 


God søndag <3 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.