Last Updated:

Jeg har tatt piercing!

Categories Anbefaling, Blogg

Reklame | Posh Piercing Oslo

I går piercet jeg ørene mine igjen! Haha, jeg er ganske spontan og uredd når det kommer til sånt. Ikke så “pen på det” liksom. La oss kjøre på med en liten funfact for å understreke: jeg tok min første piercing som 15 åring, i tunga! Videre fulgte både navle, nese, ører og min første tatovering. Redd for mennesker og livet generelt, men å stikke ei nål igjennom diverse kroppsdeler, nei det er null stress! Haha gud.

Forrige gang skjøt jeg hullene med pistol, mens denne gangen skjedde det hele med nål. Det anbefales vist å pierce med nål da det er bedre for øret i forhold til betennelse osv. Og helt ærlig synes jeg pistol er vondere enn nål, men det er bare min mening. Jeg elsker alt som har med smykker, ringer, armbånd, ørepynt og minimalistisk dill (som pappa ville kalt det) å gjøre. Min måte å pynte meg på, uten at jeg trenger å gjøre noe spesielt. SÅ lei behandlinger som krever påfyll, vedlikehold, og som drar penger hver måned.. Nei fysj, da vil jeg heller være uten as.

Jeg valgte å pierce ørene mine hos Posh Piercing Oslo, og kunne ikke vært mer fornøyd. Dere aner ikke. Aldri før har jeg opplevd en sånn type service på et sånt sted. Jeg følte meg velkommen, tatt vare på og hørt. Det var rett og slett skikkelig hyggelig å være der! Faktisk kunne jeg blitt der resten av kvelden for å snakke videre med hun som piercet meg. Hun var så skjønn!! Studioet er et av Oslos eldste, du kan altså være trygg på at arbeidet som blir gjort, blir gjort riktig. De har piercet både Sophie Elise, Vita og Wanda og mange andre «kjente mennesker», det var sånn jeg fant dem! Og jeg kan virkelig skrive under på all positiv feedback jeg har lest- for wow, hit skal jeg tilbake!

Og her ser dere resultatet. Jeg hadde et par hull fra før, og tok tre nye. Et tredje i hver flipp, pluss et lengre oppe på øret (helix tror jeg det heter), over ringen jeg allerede hadde. Haha jeg er dårlig på å forklare, men dere ser vell hva jeg mener på bildene. Jeg elsker det. Det er veldig meg, og jeg skal definitivt ha flere (hehe). I tillegg må jeg legge til at Posh også selger piercinger og ørepynt separat- og at de også bytter og kontrollerer gratis etter 4 uker. SÅ bra, hva?

 


Mer informasjon finner dere på Posh Piercing Instagram
HER og hjemmeside HER

1 kommentar

1 thought on “Jeg har tatt piercing!

  1. Jeg vil ikke anbefale Posh Piercing. Har hatt flere dårlige erfaringer derfra, blant annet med feil type smykke som startsmykke, og at de ikke vet hvor en viss type Piercing er og må selv forklare det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.