Bland sammen:
300 gram havremel
165 gram sammalt hvete
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 ss sukker
Tilsett:
4 ss rapsolje
3 dl soyamelk
Ha litt mel på bordet og elt deigen.
Del så opp deigen i to like emner og form dem til boller med tykkelse på 2-3 cm.
Skjær hver bolle i fire kakestykker. Skjær nesten igjennom, men behold den runde
formen og la dem henge sammen i bunn.
Hakk opp nøtter og rosiner for ekstra crunch. Kan også eltes inn i deigen!
Plasser midt i ovnen på 200c i ca 20-30 min, og følg nøye med. Stek til toppen er gyllen brun.
Nyt med deilig pålegg, ved siden av en suppe til middag, eller ta med i matboksen på jobb eller skole.
Aller best varme selvfølgelig!
Oppskrift inspirert av Vegetarbloggen.
Dere finner den HER.
God søndag <3