Inneholder sponset produkt fra Ideal Of Sweden,
og reklame for Luxplus.no


Til huden:
CC-cream fra La Roche-Posay har jeg allerede anbefalt dere, men det er ikke før etter denne sommeren jeg har forstått hvor bra den faktisk er. Jeg har faktisk brukt den hver eneste dag hele sommeren, da den i tillegg til å jevne ut hudtonen, dempe rødhet og dekke akkurat passe- også har solfaktor 30! De dagene jeg har sminket meg litt ekstra, har jeg brukt denne som en base, blandet sammen med litt lett foundation, hvor jeg avslutter med litt solpudder, bronzer og highlighter. Perfekt sommersminke for et allerede sunkissed ansikt.
La Roche-Posay CC-cream HER
Milani Baked Bronzer HER

Pleie til ansikt, hud & hår:
Ansikt: Jeg har prøvd ut et nytt rensevann fra REN denne sommeren, et naturlig produkt som renser, fjerne sminke og toner huden. Kun naturlige produkter! Jeg liker den veldig godt og elsker hvor enkel den er å bruke, både i dusjen, på kvelden for å fjerne sminken og på morgenen for å friske opp, våkne og gjøre huden klar for dagen. Direkte link HER.
Hud: Denne hårfjerningskremen fra Veet er min reddende engel nå om sommeren. Enkel, rask og etterlater huden fri for hår uten røde nupper, sår fra høvel, utslett og andre ting vi jenter hater. Jeg bruker den både til bikinilinjen, legger, lår og under armer. Og det beste av alt er at resultatet varer mye lengre enn med høvel, i hvert fall for meg! Verdt et forsøk, eller hva? Direkte link HER.
Hår: ..og atter en gang anbefaler jeg dere denne shampooen fra Natura Siberica. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den beste (og for meg, eneste) shampooen for ordentlig fint volum i håret. Håret mitt har aldri vært så fult av volum som nå, og jeg kan for første gang si at jeg trives bedre med mitt naturlige hår, enn med extensions. Og DET er sjukt å si. Direkte link HER.


I veska:
Powebank dere. Mitt absolutte MUST HAVE i veska om sommeren. Lange dager på standa, timer i bil, på buss, fra det ene til det andre. Min powerbank er fra Ideal Of Sweden og er faktisk dritsøt. Du finner den HER


Farger:
Beige, hvit og korall. Sommerens fineste farger.

Steder:
På brygga hjemme iført bikini, med en kald brus i hånda, podcast, lyden av sjø, båt og måkeskrik, og strålende sol.
Eventuelt i båten, full fart, på vei ut til en holme for å sole og bade hele dagen.
Eller i Oslo, på tur rundt i byen uten mål og mening, la dagen bli til mens vi går, sammen med ei venninne, bade, gå en kveldstur, drikke te, se på mennesker og føle viben av Oslosommer.

Opplevelser:
Bryllup på Vestlandet. Ferieuka i Oslo. Og alle sommerdagene hjemme hos familien, de dagene hvor det som skjer bare skjer.


Youtuber:
Antonija Mandir (direkte link til kanal).
Melder ny sommer hang-up folkens! Dritkul jente som (det virker som) kjører på og gir blanke f i hva alle andre tenker og mener. Veldig seg selv, veldig morsomme videoer, veldig svensk, veldig feelgood, veldig min smak. Anbefales til dere som trenger noe nytt å titte på!

Bloggere:
Emilie Tømmerberg
Adrienne Eikrem
Anne Marthe Widvey
Lovisa Wallin
Moa Mattson
Elin Skoglund

Instagramprofiler:
@_augustobm
@claramorberg
@happyfoods_oslo
@linniiie


Serie:

Love Island Australia. Nei jeg går aldri lei og dere kan tro jeg ble glad da jeg fant EN HEL SESONG fra Australia som jeg ikke hadde sett!! Jeg er allerede på episode 22, like hekta som alltid. Verdens beste program, Norge har mye å leve opp til der, nesten litt uoppnåelig spør du meg. Sesongen ligger på Viafree!

Nettside:
Pinterest.com.
Selvfølgelig er Pinterest favoritten om sommeren (og resten av året for så vidt..) SÅ mye sommer inspirasjon, oppskrifter, fine bilder, vakre ord.. I ført bikini, med sjøen ved min side, ligger jeg å drømmer meg bort.

Bok:
Jeg har nettopp begynt på “I morgen var jeg alltid en løve” av Arnhild Lauveng, og liker den veldig godt til nå! Og få være med inn i hodet til et menneske med schizofreni er en ganske sjuk opplevelse. Anbefales!


Frokost:

Sommerens fokostskål er laget med kokos yoghurt, havregryn, vannmelon i terninger, nøtteblanding, rosiner og linfrø. NAM!

Middag:
Krabbe, reker, grillspyd og selvfisket fisk på grillen. Med ovnsbakte poteter og en god salat med vannmelon og fetaost ved siden av. Beste sommermaten som finnes, i ekte sørlandsstil.

Snack:
I sommervarmen frister det for min del mest med frukt og bær, smoothies, kalde retter, salte nøtter, chips, is.. Pluss brus og energidrikk da.. gud så mye jeg har drukket av det i sommer, helt sjukt.

Film:
Årets sommerfilm var helt klart Løvenes Konge. Ellers synes jeg “Grease” og “Mamma Mia” er perfekte feelgood sommerfilmer med fin musikk og inspirerende scener.

Drikke:
Solo Super, den røde. Og Monster energidrikk, den i sølv.

Låt:
Hvem Er Hun – Arif
Spirit – Beyoncè (og egentlig hele The Lion King albumet!!)
China – Anuel AA, Daddy Yankee etc..

2 kommentarer

2 thoughts on “Sommerens favoritter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.