Fredagstanker!

.. OH FRIDAY, LET ME HUG YOU. 

Følelsen av å våkne opp til fredag, helg og deilige dager i vente – finnes det egentlig noe bedre? Jeg hadde en skikkelig fin dag i går, og skal absolutt ta med meg den gode følelsen inn i denne dagen. Jeg føler jeg er litt tilbake i meg selv om dagen! Det er som om den trygge følelsen er tilbake i kroppen- jeg føler jeg får til ting, klarer å være tilstede, setter pris på hver dag og øyeblikkene den gir meg. Vanskelig å forklare, men det er den innvendige roen tror jeg. Den kommer og går, og når den da kommer tilbake etter en litt stressende, eller kanskje litt tung periode- verdsetter man den så innmari! Vet ikke om dere kan relatere… eller om jeg bare babler.

Fredag for meg betyr kos. Det betyr god mat, avslapping med god samvittighet, tv-kveld, og alt som gjør meg glad. Jeg tenkte på dette i går kveld da jeg gikk hjem fra middag med to venninner, dette med å være “sin egen lykkes smed” som det så fint heter. Hvor viktig det er! Der jeg gikk alene i mørket, med hetta dratt ned over ansiktet for å ikke fryse- tok jeg meg selv i å kjenne på en plutselig takknemlighetsfølelse. Jeg vet ikke helt hva det var? Jeg smilte i hvert fall for meg selv selv- og det må da bety noe..? Jeg tror det var en blanding av en fin kveld med to venninner som betyr hele verden for meg- og følelsen av trygghet, tilfredshet, stolthet og ro. Jeg vet ikke. Det var en god følelse i hver fall. Jeg ville liksom ikke at denne gode følelsen skulle gå bort, og gikk aktivt inn for å fortsette den gode tankegangen, rose meg selv, og lage små punkter på hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem til leiligheten for å holde på den gode følelsen. Punktene ble som følger; 

– Jeg skal tenne lys. 
– Koke meg en stor kopp varm solbærsaft. 
– Redigere litt bilder. 
– Kutte opp litt frukt, og nyte hver bit. 
– Drømme meg bort i Pinterest-verden.
– Se dagens episode av Camp Kulinaris (mitt nye favorittprogram som ligger gratis på Viafree!!) 
– Finne 3 positive ting ved denne dagen, jeg vil ta med meg videre til i morgen. 
– Gi kroppen min en god natt søvn – det fortjener den. 

Disse små tingene her, gjorde meg glad. Det skulle altså ikke mere til. Tenk så enkelt! Og det eneste som skulle til, var å være bevist på egen tankegang og aktivt gå inn å veilede litt. Ha en fin fredag dere – gjør den fin ♥  DAY 60 OF 365: 

I pray that the month of March is filled with growth, blessings, new opportunities, love, miracles, healing, and change. Amen.

Q: Er du din egen lykkes smed? 

6 kommentarer

Siste innlegg