Last Updated:

10 tips; hvordan få en fin mandag

Categories Hverdagen, Mote, Tanker og meninger, Trening/helse


1.
Forbered en morgenrutine du elsker.

2.
Få i gang blodsirkulasjonen og la kropp og sinn føle på endorfiner. Trening og aktivitet får blodet til å sirkulere og gir de fleste av oss en god følelse i kropp og sinn. Det kan være 15 min yoga på morgenkvisten, en gruppetime, en tur ute, en tur innom treningssenteret eller en annen form for aktivitet som får deg til å føle deg bra.


3.
Planlegg noe hyggelig mandag ettermiddag etter jobb eller skole. Middagsdate med ei venninne, en kveldstur, filmkveld, dra ut for å drikke te.. Du bestemmer.

4.
Bruk helgen på å fikse alt du ikke rekker i ukedagene. Vaske leilighet, rydde klesskapet, vaske klær, handle, betale regninger, fikse, planlegge, skrive ned, få unnagjort, krysse av.


5.
Tenk på mandag som en ny start. I dag kan du gjør hva du vil. Du bestemmer. Du kan endre mønster og vaner du ikke vil bruke energi på. Du kan legge til nye vaner og rutiner du ønsker å leve etter.

6.
Gjør minst èn ting i løpet av dagen, kun for deg selv. Gå en tur, møt ei venninne, se en serie, lag en god middag, les et par sider i en bok, kjøp deg en kaffe på vei til jobb, dra på en gruppetime, prøv deg på yoga, mediter..


7.
Har du et prosjekt, noe kreativt, en interesse eller noe du elsker å jobbe med? Sett av tid til det.

8.
Fyll kaffekoppen, ta på deg klær du føler deg bra i, og gjør en liten innsats for å føle deg rå!


9.
Planlegg, lag deg en ekstra deilig matboks for dagen, fyll drikkeflasken din med sitronvann, og kutt opp frukt og grønnsaker du kan snacke på igjennom dagen.

10.
Sett sammen en ny mandagsliste på Spotify- kun med musikk som får deg til å føle deg dritbra.


Q: Hvordan sørger du for å lage deg en bra mandag?

4 kommentarer

4 thoughts on “10 tips; hvordan få en fin mandag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.