1. Familie
Familien min inspirerer meg veldig. Hver og en av dem, på sin egen unike måte. Jeg elsker familien min, uten dem hadde jeg ikke vært meg.

2. Musikk
Hva skulle vi gjort uten musikk? Riktig musikk til riktig tid, gjør virkelig underverker. Musikk gjør meg glad, får meg på trening, lar meg føle, smile, le, gråte, synge, danse. Musikk får frem det beste og værste i meg. Og jeg elsker det.

3. Foto, kunst, bilde
Foto, redigering, arkitektur, kunst, flinke fotografer, unike motiver, linjer, form og farge. Vanskelig å forklare med ord, men det inspirerer meg så sjukt!

4. lys
Favoritt ord: Lens flare.

5. Frist luft, natur & hav
Hvis man har problemer med å konsentrere seg, jobbe med skole, lese, fokusere, what not- gå en tur ute i frisk luft. Gjerne i naturen eller ved havet. Inspirasjonen kommer på løpende bånd, i hvert fall gjør den det for meg. Også gir det en unikt god følelse i kropp og sjel. Frisk luft, fysisk aktivitet og natur har påvist positiv effekt på hjernen, så dette funker faktisk!

6. Engasjerte, hardtarbeidende, målrettede mennesker
Her er det veldig mange å velge mellom, men for min del er dette mennesker som brenner veldig hardt for en sak og kjører på, uavhengig av hva andre gjør, mener og tenker om den saken. Mennesker som gir blanke f i janteloven, skryter av seg selv, tørr å vise frem sitt talent, heier på andre mennesker og lager seg det livet de har drømt om og vil ha- uavhengig av om det inneholder reise, familieliv, gård eller egen business. DET inspirerer meg.

7. Genuine, gode, forståelsesfulle mennesker
Åhh jeg kan faktisk ikke komme på noe finere og mer inspirerende. Min favoritt ting i hele verden er faktisk å møte genuint gode, hyggelige, snille, sprudlende, forståelsesfulle mennesker. Dere vet, de menneskene som legger en innsats i å bli kjent med deg, lytte til det du har å si og aldri har noe vondt å si om andre. Mennesker som stråler livsglede, lykke og selvsikkerhet. Slike mennesker inspirerer meg.

8. Ted-talks
Hvis ikke dere har sett Ted Talks på youtube; google it. Du kan finne Ted Talks om alt. Hva enn du sliter med, interesserer deg for, brenner for eller ønsker å lære mer om. SÅ inspirerende! En av mine favoritter er faktisk av 15 år gamle Greta Thunberg om klimakrisen og hvordan vi kan redde verden ved å endre regler. Hun er hva jeg kaller inspirasjon. Dere kan høre den HER. Hvis dere vil høre henne snakke om noen av de samme tingene på svensk, bør dere høre intervjuet hun gjorde hos Skavlan HER. Så sjukt bra og enkelt å forstå.

9. Venninnene mine
Jeg har verdens fineste samling av mennesker rundt meg. Venninnene mine er så forskjellige, unike, fine, gode og inspirerende på hver sin måte. Man påvirkes av menneskene man omgåes med, og må derfor velge sine venner med omhu. Være kritisk og litt selvsentrert. Jeg tror det er en viktig ting å tenke igjennom! Gir vennene dine deg en god følelse? Får de deg til å føle deg bra? Løfter dere hverandre opp? Vil dere hverandres beste? Mine venninner inspirerer i hvert fall meg hver eneste dag, på ulike måter. Og det elsker jeg dem for.

10. Pinterest
Hahah kanskje ingen overaskelse..? Pinterest er min go-to inspirasjonskilde i hverdagen. Jeg ELSKER virkelig den appen.

Q: Hva inspirerer deg?

2 kommentarer

2 thoughts on “10 ting som inspirerer meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.