Pannekakelunsj

Categories Mat

Det er onsdag, midt i uka og vi begynner å bli litt smålei og slitne. Dagene går litt for sakte, og det er litt for mange timer igjen til fredag.. Akkurat derfor tenkte jeg å dele dagens happy plate med dere, i håp om å gjøre noens dag et lite hakk bedre. Altså, få ting slår en skikkelig pannekakelunsj på en litt for lang onsdag, right?

Det som er så deilig med disse pannekakene her, er at de smaker helt fantastisk, inneholder de næringsstoffene du trenger OG er superenkle å lage!! Dette får faktisk alle til, så her er det bare å sette i gang! Pannekakene er også perfekte å steke opp, ta med seg på tur, i matboksen på skolen eller fryse ned å lagre. Siden vi bruker banan i røren, blir pannekakene ganske søte, og kan derfor også spises til dessert med litt is til. Nam nam nam

Dette trenger du;
Pannekakerøre: 1-2 dl havregryn, 2 egg, 3 ss Cottage Cheese, 1 dl vann/melk, 1/2 banan
Topping: Kesam naturell & bringebærsyltetøy, bær, mandler og banan

Slik gjør du:
Mix sammen røren i en blender og la den stå å svelle i ca 30 min. Stek pannekakene i smør/olje på middels varme. Bland sammen Kesam Naturell med bringebærsyltetøy (annet syltetøy du liker) og smør på toppen, eller mellom hver pannekake. Topp med bær og mandler, og avslutt med å kutte opp resten av bananen i skiver. Dette er mat for både kropp, sinn og øyne – nyt smaken og kos deg skikkelig

 

Q: Hva er din lunsj-favoritt?

1 kommentar

1 thought on “Pannekakelunsj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.