… BARE ET PAR TORSDAGSTANKER


🍋 Jeg har fått betennelse i den ene sida av leggen. Er ikke det typisk? Når man først kommer i gang med trening igjen (og i noen tilfeller blir litt i overkant gira), kommer belastningsskadene på løpende bånd. Gud så irriterende. Jeg var hos legen i går og fikk beskjed om å hvile beinet, ikke belaste det og prøve å gå så rett som mulig. Gå så rett som mulig? Det er lettere sagt enn gjort du. Det kjennes ut som noen tar sats og slår meg til h**** rett i sida av leggen hver gang jeg tar et skritt. Udigg. Krysser fingrene for at det snart er over- og i mellomtiden får jeg bare hvile. Så enkelt, men samtidig så himla vanskelig.

🍋 Jeg har litt lyst til å skrive en bok en gang. Jeg vet ikke om hva, eventuelt hvem, jeg vil bare skrive. Det er vell et fint utgangspunkt? Jeg har nemlig tenkt en del på ulike jobber i det siste. Og jeg tror faktisk jeg kunne jobbet som forfatter! Eller heter det det? Når man skriver bøker for andre? Gunnhild Stordalen sin bok for eksempel. Et fantastisk menneske, en utrolig fin historie- skrevet av Jonas Forsang. Jeg kunne vært Jonas. Tiden vil vise.

🍋 Nå er det ikke lenge til jeg flytter, heldigvis. Jeg gleder meg så sinnsykt, dere aner ikke. Endelig får jeg min egen
leilighet, lage middag med venninner når enn jeg vil, få besøk når jeg vil, slippe å leve livet i senga, spise i senga, sove i senga, sitte i senga, jobbe i senga, lese i senga. Og ja, bare ha meg selv å forholde meg til. Dette er nok det siste kollektivet jeg bor i. Jeg har tross alt bodd i syv ulike kollektiv siden jeg flyttet hjemmefra for første gang. Jeg tror jeg har vært innom alle mulige typer mennesker. Og helt ærlig, det ER ikke min greie. En fin erfaring, men ikke noe jeg ønsker å gjøre så mye mer av.. Jeg tror alenetid betyr mer for meg nå enn før. Jeg vil kunne bestemme selv når jeg skal være rundt mennesker. Det er viktig for meg.

🍋 Jeg trenger å reise snart. Jeg vil til varmere land!!! Bort fra kalde Norge. Men, som student i Oslo kan bare glemme å spare til noen reise. Det lengste jeg kommer i år er vell til D-vitamin hylla på Kiwi. Får ta meg en tur dit. Tror jeg trenger det!

🍋 Podcasten vår kommer ut i løpet av denne uken, folkens!! Jeg skal selvfølgelig gi beskjed når den ligger ute, men måtte bare fortelle dere det likevel. Jeg gleder meg veldig, samtidig som jeg er veldig spent på hva dere synes. Altså, her snakker meg og Tiff sammen som vi ellers ville gjort, men med èn forskjell- vi tar opp samtalen. Jeg håper dere liker det. Det er rått og ærlig, akkurat som oss.

🍋 Rutiner er seriøst det viktigste vi har i livet. Hvor hadde du vært uten? Jeg hadde i hvert fall ikke vært på et bra sted, det vet jeg. Er man så heldig å ha muligheten til å dra på en jobb, designe sin egen hverdag, stå opp tidlig å få noe ut av dagen, trene og være i aktivitet, møte venner og være med familie- skal man gjøre det. Det trenger ikke være de mest kompliserte rutinene. Det handler om å komme seg opp av sengen og ut i lyset. Se verden, møte mennesker, bli utfordret, lære noe nytt, føle mestring, føle deg verdifull. Litt lys hver dag. Litt frisk luft. Mennesker som forventer noe av deg! Det skal jeg aldri ta forgitt. Aldri. 


Håper torsdagen behandler dere bra. Snart helg nå. Kom igjen, dette klarer vi <3 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.