Last Updated:

Årets mest verdifulle julegave

Categories Hverdagen, Reise, Tanker og meninger, Trening/helse

Reklame | FuelBox.no

God morgen mine venner. Har dere en fin desembertid? Det håper jeg. Det går litt lang tid mellom hvert innlegg her om dagen. Litt fordi jeg har hatt en del problemer med bloggen etter overflytting, og litt fordi jeg prøver å fokusere på eksamen. Men i morgen dere, i morgen kl.12.00 har jeg søøren meg juleferieeeee. Da kommer det mer innhold fra meg, jeg lover <3 

Apropos juleferie! Flere enn meg som ikke er helt ferdig med julegavene eller..? I så fall har jeg det perfekte julegavetipset til deg her nå. Dette har jeg gledet meg såå til å dele med dere. Fordi jeg tror dere som leser bloggen min, vil elske det like mye som meg. Jeg virkelig elsker denne ideen, tanken bak og alt den bringer med seg- spesielt nå i jula. FuelBox – den gode samtalen på boks. Altså, dette er så typisk meg at jeg nesten lurer på hvorfor jeg ikke kom på idèen selv haha!

Rabattkode lengre nede i innlegget. 

FuelBox er en boks med spørsmål som får start på den gode samtalen. Hvis dere klikker dere inn på hjemmesiden til FuelBox.no ser dere at det finnes ulike type bokser for ulike relasjoner. FuelBox for par, for familien, for venner, barn, eldre. Her kan man altså finne noe for alle type relasjoner. Boksen inneholder altså masse spørsmål som skal være med å starte den gode samtalen. Det viktigste for å dyrke nære relasjoner å bli kjent med hverandre på ordentlig- både når det kommer til familie, venner, kjæreste eller barn er å vise nysgjerrighet. Vi må løfte hodet vårt opp fra telefonen å snakke sammen! Spør spørsmål vi ellers ikke ville stilt, lytte til hverandres meninger og tanker, bruke tid sammen, bli kjent med hverandre. Er det ikke det jula handler om? Å bruke tid med nære relasjoner, skape minner og god stemning sammen? Telefonen tar opp plassen til dem som betyr mest for oss. Den får oss til å glemme hvor heldige vi er som sitter der vi sitter, og scroller. Rundt oss sitter dem som gjør oss glad, får oss til å smile, gir oss glede og som vi aldri kunne sett for oss et liv uten. Jeg gleder meg til å ta med min FuelBox Familie hjem i jula. Jeg gleder meg til å sette mobilen på “ikke forstyrr” å bruke tid med dem jeg hver eneste dag sitter her i Oslo og savner. 

Spør du meg er FuelBox den perfekte julegaven til en du er glad i. Hva med å for eksempel avtale middagsdate med kjæresten, kjøpe inn en god vin, plassere boksen midt på bordet, og bli sittende utover kvelden å stille hverandre spørsmål. Det er slike kvelder som skaper de fineste minnene eller hva? Kanskje det kan være en del av gaven i år, som et lite gavekort på en måte? Det hadde i hvert fall jeg blitt veldig glad for.

Helt til slutt har jeg vært så utrolig heldig å få gi dere en liten rabattkode hele FuelBox.no. Rabattkoden “VIGEBO” kan brukes på alle boksene og gir 15% rabatt. Ååh jeg håper virkelig dere tar den i bruk, for dette er nesten blitt en lite hjertesak for meg. Dere vet jeg brenner for mental helse. En av de viktigste tingene for god og sunn mental helse er faktisk å oppleve at noen bryr seg, lytter til det du har å si, viser interesse og kjærlighet. Det er såå viktig, spesielt nå i jula hvor mange sliter litt ekstra med ting. Som jeg pleier å si: man vet aldri hva som foregår i hodene på dem rundt seg før man spør. Og her kan FuelBox absolutt være et steg i riktig retning 🖤

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.