På shopping med Maia

Categories Trening/helse

Ahh, den fredagsfølelsen ass Jeg har nettopp stått opp, spist frokost og skal snart avgårde til Sørlandssenteret med pappa, for å kjøpe ullgenser til lille Maia! Haha, lille babyen min fryser så veeldig når hun skal ut på tur, og nå som ullsokken (jepp, vi klippet hull i en gammel ullsokk som hun har løpt rundt i) er ødelagt og snøen snart kommer, må vi rett og slett på shopping.



# T R E N I N G S G L E D E

– LYKKE, ENDROFINER, ENERGI, MOTIVASJON, MESTRING, RO –


 

Hahah, see så fornøyd jente da! Jeg tror målet med dette bildet, var å vise dere mitt “andre hjem”, men jeg ser jo nå at det kanskje ikke var den beste måten å gjøre det på.. Jaja, bildet lyser hvertfall treningsglede, noe jeg har masse masse av!! Bildene er fra igår, hvor jeg hadde en veldig rolig treningsøkt med fokus på  triceps, bein og rumpe. Jeg kjørte lette vekter, egen kroppsvekt og et par supersett. Gårsdagens mål var enkelt og greit, og bare komme seg til treningssenteret. Av og til er det veldig deilig å bare gjøre akkurat det man føler for der og da – trening skal jo være gøy, right? Idag blir det treningsfri, hjemmelaget pizza med familien og fredagskveld hos ei venninne senere – Vi blogges

Q: Hva er dine planer for fredagen?

16 kommentarer

16 thoughts on “På shopping med Maia

  1. I dag er planene å bare slappe av og se ett par episoder av The Blacklist før jeg skal på kveldsvakt i Hjemmetjenesten i kulda..

  2. I dag er planene å bare slappe av og se ett par episoder av The Blacklist før jeg skal på kveldsvakt i Hjemmetjenesten i kulda..

  3. I dag er planene å bare slappe av og se ett par episoder av The Blacklist før jeg skal på kveldsvakt i Hjemmetjenesten i kulda..

  4. Martine Ellefsen: Det hørtes ut som en deilig fredag! Kos deg masse og lykke til på jobb ikveld – du er flink!

  5. Martine Ellefsen: Det hørtes ut som en deilig fredag! Kos deg masse og lykke til på jobb ikveld – du er flink!

  6. Martine Ellefsen: Det hørtes ut som en deilig fredag! Kos deg masse og lykke til på jobb ikveld – du er flink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.