Frister det med noe ekstra sunt og godt til lunsj?
Prøv ut disse deilig fullkornsknekkebrødene – du vil ikke angre!
♥
I N G R E D I E N S E R ;
2 dl havregryn
1 dl grovt mel (hvete og rug)
2 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
3 ss rosiner
2 dl vann
1 ts salt
Dette er en “slumpedeig“, så her må du rett og slett bare prøve deg frem. Bland sammen ingrediensene til en fast deig, smør/klapp den ut på et stekebrett og sett i ovnen på 160c i ca 10-15 min. Ta ut brettet, brukt en pizzarulle for å skjære opp knekkebrødene og sett deretter inn i ovenen igjen. Slik skal knekkebrødene stå i ovnene til de er harde (ca 25 – 30 min). Ta deretter ut, knekk opp og legg til avkjøling på rist. Nyt med god samvittighet og deilig pålegg, til kvelds, frokost eller lunsj – Bon Apetìt!
Dagens lunsj ble derfor deilige, hjemmelagde fullkornsknekkebrød med ost og cottage cheese – og gud så godt det var. Knekkebrødene er ikke bare raske, enkle og supergode, men de kan også brukes til både frokost, lunsj og kveldsmat! Jeg må faktisk skryte litt ekstra av akkurat disse, for SÅ gode knekkebrød har jeg rett og slett aldri laget før – så disse er absolutt å annbefale!
Ha en finfin dag videre!
Det så godt ut! 🙂 Må prøves!
Det så godt ut! 😊 Må prøves!
Det så godt ut! 😊 Må prøves!
Det så godt ut! 😊 Må prøves!
2BeStrong: Ja, det må dere gjøre 😀 De er supergode!!
2BeStrong: Ja, det må dere gjøre 😃 De er supergode!!
2BeStrong: Ja, det må dere gjøre 😃 De er supergode!!
2BeStrong: Ja, det må dere gjøre 😃 De er supergode!!