Jeg har fått helt hekta på Wahlgrens Verden. Jeg startet på sesong en, og jobber meg sakte men sikkert oppover. Bianca Ingrosso er jo helt rå!! Jeg har vurdert å høre podcasten hennes en stund nå, noe jeg definitivt skal gjøre etter jeg har sett ferdig serien. Inspirerende dame altså!

Det er under en måned igjen til jeg flytter!! Gud som jeg gleder meg. Jeg har stresset mye med å få leid ut rommet jeg bor på. Det å holde visninger er noe av det værste jeg vet. Men nå ser det heldigvis ut til å løse seg. Krysser fingrene og ber til høyere makter om at alt går som det skal nå.

 

 

 I går satte jeg opp en liten “livsplan”. Turte å tenke litt på fremtiden og skrev ned litt om hva jeg vil oppnå, hva jeg egentlig jobber for hver dag, hvorfor jeg skal stå opp av sengen og gi alt jeg har, dag ut og dag inn. Jeg synes alt som har med fremtiden å gjøre er skummelt. Jeg er en av dem som liksom aldri har vist helt hva jeg vil gjøre med livet mitt. Eller, det blir feil å si. Problemet er vell egentlig at jeg vil gjøre så mye forskjellig! Jeg vil liksom gjøre alt, og gjerne alt på en gang. Samtidig krever “alt” planlegging, delmål og hardt arbeid. Drømmelivet kommer ikke av seg selv når man er ferdig å studere. Det må skapes. Men det skal jeg få til! Jeg gir meg ikke før jeg trives i egen hverdag, og det synes jeg ingen andre bør gjøre heller.

 

Angående podcasten, er den på vei ut. Det tok plutselig litt lengre tid enn planlagt, ting har skjedd, jeg har vært hjemme på vinterferie, Tiff har reist til London og publiseringen krevde litt mer enn vi trodde. Men jeg vil dere skal vite at vi jobber med saken, og at den kommer så fort som mulig. På sist innspilling lagde vi ferdig intro, fikset de siste tingene og gjorde alt klart. Jeg kan ikke love helt når den kommer i iTunes, for den må igjennom en slags godkjenning først, men i mellomtiden får dere høre den på Spotify. I Will let you know. Håper dere gleder dere like mye som oss, for jeg har en god følelse! I gårsdagens episode snakket vi om det å si nei, i livet generelt, til gutter, familie, venner. Vi har mange spennende temaer klare og jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen.

 

 

 Jeg blir 24 år i morgen, og for å være ærlig synes jeg det er jævlig skummelt. Jeg vet ikke.. Litt elsk/hat forhold til bursdag egentlig. Det gjør liksom at jeg savner venner og familie hjemme litt ekstra.

 Ny favorittøvelse på trening: reverse utfall med hantler. Den tar så sinnsykt godt og gjør virkelig underverker for lår og rumpe. Man kan også gjøre den fra en step-kasse, eventuelt med stang, eller som bulgarsk utfall med ei bein på benk- men akkurat nå liker jeg å gjøre den på flatt gulv, fokusere på teknikk og balanse, og kjenne at den tar skikkelig i muskulaturen. DIGG!

 

 

Jeg begynner å kjenne at våren nærmer seg. Det er fortsatt ganske kaldt i Oslo, men snøen er likevel nesten borte, sola titter så smått frem og man kan faktisk gå ute i mer enn et par minutter uten å få frostskader. Jeg merker det på hele meg. Beklager at jeg snakker så mye om det, men det er en stor forandring innvendig!! Flere som kjenner på det? Hverdagen er veldig fin, og jeg vet årsiden vi nå går inn i er mye av grunnen. Tenk, for hver dag som går nå, er vi litt nærmere varme sommerkvelder. Det er en fin tanke! Den tanken gir meg kun gode følelser. Og gode følelser er viktig. Aldri aldri aldri ta dem for gitt! Ta dem, kjenn på dem, nyt dem og lagre dem. Som en slags minnebok av gode følelser. Du vil trenge dem igjen en dag.

 

Nyt søndagskvelden, fine. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.