Last Updated:

6 ting du SKAL gjøre idag:

Categories Mat

…Da var det tilbake til hverdagen igjen – hei til tirsdag, alarm, havregrøt, jobb og trening. Etter nydelige påskedager med god mat, venner, familie, kos, hyttetur og god tid, er det alltid litt tungt å tilbake til de samme gamle hverdagsrutinene igjen. Om jeg vil eller ei, merker jeg selv at motivasjonen ikke er helt på topp akkurat idag – ikke ennå hvertfall. Selvom “blåtirsdag” er tung, umotiverende og kjip, er det viktig å huske på de små hverdagslige tingene du er så heldig å ha muligheten til å gjøre hver eneste dag. De små tingene som kanskje ikke alle er så heldig å ha. Sett pris på de menneskene som påvirker din hverdag, på jobb, hjemme, på skolen eller på butikken. De menneskene som gjør at du smiler i løpet av dagen, er verdt å sette pris på. Sett pris på deg selv, skryt av deg selv og dra deg selv opp og frem – alt handler om instilling og tankegang. Tenk på alt du har fått til da? Hvor startet du? Hvor er du nå? Positive ord og tanker om deg selv og de rundt deg, gjør faktisk en stor forskjell og kan endre hele dagen til både deg og de rundt deg.

Så, idag skal jeg fokusere på å nyte øyeblikkene. Det er sol, noe jeg elsker. Jeg skal på jobb, hvor jeg er så heldig å få drive med det jeg brenner for. Jeg skal på trening etter jobb, hvor jeg gleder meg skikkelig til ei god styrkeøkt. Jeg skal spise masse god mat, smile, le og gjøre mitt absolutt beste for å gjøre denne tirsdagen superfin. For plutselig, før jeg vet ord av det, er dagen over og jeg ligger hjemme i senga og skal sove. Dagene flyr avgårde og plutselig går livet på autopilot. Stopp opp, ta kontroll, pust, nyt og tenk.

Uansett hvordan tirsdagen din ser ut, hva du skulle ha gjort, burde ha gjort, orker eller kanskje ikke orker å gjøre – skal du klare å gjøre disse 6 tingene:

Processed with VSCO with c1 preset

Lengter tilbake til påskefrokost på hytta med fine mennesker, lange morgener og mange kopper kaffe. Jeg hadde ikke takket nei til nybakte proteinrundstykker rett fra ovnen, hver morgen liksom.. Men uten hverdag og stress, hadde vi ikke satt like stor pris på det lille ekstra – så lenge leve hverdagen, og fiin tirsdag folkens!!

2 kommentarer

2 thoughts on “6 ting du SKAL gjøre idag:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.