hits

Med 23 års erfaring.

 • 06.03.2018, 18:00


.. etter 23 år i denne verden, har jeg (utrolig nok) lært en del ting. Jeg tenkte å dele et par punkter med dere- ikke fordi jeg tror det hjelper noen, for folk gjør som de vil uansett hva andre sier (trust me, I know!) - men bare som en liten påminnelse, advarsel, kall det hva du vil.. Aller mest for meg selv, og fordi det sikkert er litt gøy å se tilbake på 23 år gamle Marie som trodde hun forstod seg på livet, om et par år. Hehe, så here we go; 

1. Du er ditt eget ansvar. 
Jeg er mitt eget største ansvarsområde. Jeg har ansvar for egen lykke, egne reaksjoner i ulike situasjoner, selvbilde, følelser, selvtillitt, hvem jeg omgåes, hvordan jeg tenker og hva jeg gjør med livet jeg har fått tildelt. Vi må slutte å skylde på alle rundt oss, og "vente" på at noen skal komme å fikse opp i livet for oss. Vi må begynne å ta ansvar for egen livskvalitet. Å ta ansvar for seg selv, er en livslang læringskurve og ikke noe man gjør på dagen - men det krever at du er bevisst. Og etter 23 år på jorda, føler jeg meg mer bevisst på meg selv enn jeg noen gang har gjort før. 

2. Nedturer = erfaring. 
Er det en ting jeg har lært i løpet av livet, er det hvor mye mer man lærer av en nedtur enn en opptur. Dette med å flyte på livet, og aldri få noe som helst slengt i trynet, gjør deg ikke sterkere. Det gjør deg u-viten, mindre forståelsesfull, redd, svak og lett å rive ned. Min mening. Som ung, bygger man grunnmuren for resten av livet. For å stå så sterkt som mulig, trenger man en solid grunnmur fra bunnen av. Man trenger stein i alle verdens former og fasonger. Jo lengre tid man bruker på å bygge muren, jo flere ganger den raser sammen, og jo flere ganger man må prøve på nytt- kanskje med en litt ny ide, jo sterkere står det endelige resultatet. Jeg har lært meg å se på nedturer som erfaring. Jeg har lært meg å bruke den erfaringen jeg har fått til å styrke meg selv. Jeg har lært meg å tenke at det nettopp er dette som gjør meg til meg. Grunnmuren i mitt liv blir sterkere og sterkere for hver dag som går- og ingen, ikke en gang meg selv, skal kunne rive den ned. 

3. Du MÅ ingenting. 
Presset er større en noen gang, og nettopp derfor er dette viktig for meg å si; du MÅ ingenting med mindre du vil det selv. Det kan være lett å tenke at du skuffer, er kjip, eller blir sett på som rar om du sier nei til ting - men vet du hva? Det med å stå opp for seg selv, vite sin egen verdi, og si nei til ting du ikke føler for - gir deg så mye mer respekt, både av andre og deg selv. Ikke gjør ting bare fordi andre gjør det. Ikke la deg overtale om magefølelsen er dårlig. Ikke bruk tiden din på å please andre. Tiden din er unik og verdifull, bruk den på fine øyeblikk og mennesker som gjør deg glad.
Jeg sier som mamma alltid sier til meg; "ingen har krav på deg, Marie!". Og det er så sykt sant. 
4. Det finnes bra mennesker. 
I løpet av mine 23 år, har jeg brukt tid med mange ulike typer mennesker. Er det en ting jeg har lært, så er det å være bevist på hvem du lar deg påvirke av, hvem som bruker tid med deg for egen vinning, hvem som drar deg ned, hvem som genuint bryr seg, hvem som lytter, og hvem du faktisk vil være sammen med. Du velger din egen omgangskrets - vær bevisst. Igjen; tid er verdifull. Bruk den med mennesker som vil deg vell og drar deg opp og frem. 

5. Familie er det mest verdifulle du har.  
Når man er ung, kan familie kjennes irriterende, masete og flaut. Man vil gjerne være så lite hjemme som mulig egentlig. Kjenner meg igjen der ja! Heldigvis, jo eldre man blir- jo mer innser man verdien av å ha en trygg og god familie. Jeg er så uendelig takknemlig for min familie, og bruker så mye tid hjemme som jeg bare kan. Jeg har sagt det før, men jeg velger lett en lørdagskveld hjemme med mamma og pappa, enn et vors, fest eller tur på byen. En av grunnene til at jeg flyttet hjem fra Oslo, var for eksempel at jeg trengte å være nærmere familien. Er du så heldig å ha kontakt med foreldre og søsken- sett pris på dem, bruk tid med dem, og skap et godt forhold til dem. Familien er faktisk det nærmeste du har- det er viktig å ikke glemme.

6. Det kommer alltid er ny dag. 
"Livet skjer" som det så fint heter, og det vil alltid komme en ny dag om du vil det eller ikke. Er det en ting jeg har lært, er det å starte på nytt. Uansett hvor rævva ting føles, eller hvor dårlig du føler deg, kommer det en dag imorgen med muligheten til å prøve på nytt. Det høres klisjè ut, men det er rett og slett bare realiteten. Dette med å nullstille tankegangen, og ikke bruke masse tid på å tenke på gårsdagen, alt du gjorde feil og alt du kunne gjort annerledes- er faktisk utrolig utrolig viktig. For hva er vitsen? Hva får du ut av å fokusere på det som allerede har skjedd, når du ikke en gang kan gjøre noe med det? Absolutt ingenting annet enn dårlig selvfølelse, negativ holdning til dagen idag og starten på en ond sirkel. Denne tankegangen jobber jeg med daglig, og har jobbet aktivt med over en lang periode. Den har hjulpet meg utallige ganger, og det vet jeg den kommer til å fortsette å gjøre også. 

7. Innsiden er viktigere enn utsiden. 
 Jeg tror de fleste av oss har kjent på følelsen av materalisme som løsning. Vi tenker at lykken kommer av å være tynn, pen, like vakker som alle andre, ha en godt betalt jobb, være likt av alle, ha langt hår, fin sminke, riktige klær.. you name it. Er det en ting jeg kan fortelle dere, så er det at jeg har prøvd å alle de tingene der- og det gjorde meg absolutt ikke lykkelig. Faktisk, så gjorde det bare vondt verre. Dette er en evig ond sirkel jeg kunne snakket om i en evighet. For å komme med en slags konklusjon; usikkerheten du har inni deg, syntes ikke på utsiden. Sant? Nettopp. Så hvordan har du da tenkt å endre noe du ikke kan ta på, ved hjelp av hendene? Lykken ligger lengre inne. Det er der du må starte letingen. 


Og til slutt: Det er bedre å føle mye på godt å vondt, enn å ikke føle i det hele tatt. 

Bli bedre kjent med meg - personlige spørsmål

 • 02.10.2017, 21:24

1. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?
Om 10 år er jeg 32 år gammel. Det er ganske sykt å tenke på... Jeg håper jeg er tryggere i meg selv, mer sikker på mitt, føler jeg har funnet min plass, vet hva jeg vil, hvor jeg vil og trives med meg selv - uavhengig av alle andre. Jeg håper også jeg bærer på lærdom jeg ikke ville være foruten. Min egen leilighet, den perfekte jobben og en god kjæreste, er jo selvfølgelig også noe jeg tenker på - men det er absolutt ikke det viktigste. Jeg og min egen lykke er det viktigste i mitt liv. Nå. Og om 10 år.

2. Hvor er ditt favorittsted?
På hytta. Roen, skogen, luften, trærne. Alle de fine stundene jeg har hatt der, sitter dypt. Jeg var der for typ 2 uke siden - og alt jeg tenker på er når jeg skal tilbake. Absolutt min nummer èn.

3. Hvordan er ditt forhold til alkohol?
Mitt forhold til alkohol har forandret seg ganske mye etterhvert som jeg har blitt eldre. For bare 1,5 år siden, var jeg en av dem som elsket å dra ut på byen, drikke til formen ble "fin" og danse hele natten lang (med alt det innebærer..). Og missforstå meg rett nå - fest, dans, musikk og sang med folk man er glad i, elsker jeg selvfølgelig fortsatt - forandringen er at jeg ikke trenger all alkoholen lengre, hvertfall ikke hveer gang! Av og til, og hvis det skjer noe spesielt, er det selvfølgelig heeelt greit. Enkelt og greit, har jeg vell funnet ut at alkohol gir meg mer negativt enn positivt, og at det ikke er noe jeg trenger, eller vil ha så mye å gjøre med lengre. Jeg får veldig lite igjen for det, og syntes helt ærlig mange mennesker blir kvalme og vanskelige å forholde seg til, når de drikker. Og nei jeg er ikke imot folk som drikker alkohol, jeg er ikke avholds, og jeg kommer helt klart til å drikke igjen når jeg føler for det. Jeg har nok bare fått litt andre verdier. Thats it! :)


4. Topp 3 matvarer i handlekurven?
Cottage Cheese, Speltlumper & frossne smoothiepakker. Hallo umulig å bare velge 3 daa?!? Jeg har en hel haug med toppliste-matvarer jeg! Men altså de smoothiepakkene spiser jeg som godteri. La oss bare si at jeg mauler frukten frossen, så de blir jo greit fort spist opp kan man si! Haha huff...


5. Har du noen forbilder?
Foreldrene mine og lillesøster. Jepp, lillesøster er 2 år mindre enn meg, men fortsatt ei av de råeste jentene jeg kjenner. Stolt storesøster!!


6. Når er du på ditt lykkeligste?
Når hele familien er samlet hjemme. Når jeg har hatt en ekstra god treningsøkt. Når jeg har gått utenfor min egen komfortsone og prøvd noe nytt. Når jeg har gjort noe bra for meg selv eller andre. Når jeg føler meg som meg.
 7. Favoritt TV-program/serie at the moment?
Jakten på Kjærligheten, Bloggerne, Senkveld, Nytt på Nytt og Skal Vi Danse. Hello grandma!


8. Hva ønsker du deg aller mest akkurat nå?
Ro i sjela. Det er det jeg trenger aller mest, alltid. Jeg tror (og håper) flere kjenner seg igjen. Materalistisk sett, kan jeg si en haug av ting som kommer til å gi meg kortvarig lykke. Foreksempel lange hair-extensions, en vinterkåpe jeg så på Nelly, og et gullsmykke fra Jane Kønig. Men altså, den type lykke kan jeg få av en bit sjokolade også. Kortvarig og teit.
 

9. Nevn en ting ingen vet om deg!
Jeg elsker å se på Mot i Brøstet og Karl & Co på youtube før jeg legger meg. Alle episodene, både på Youtube og tv2 Sumo er sett ca 10 ganger hver - og det er GREIT mange episoder folkens! Det gir meg en sånn nostalgisk ro i kroppen, og får meg til å sove skikkelig godt. Hahah gud Marie, hvorfor sier du dette høyt..


10. Hva er din beste egenskap?
Alt jeg kan tilpasse meg lett. Både iforhold til ulike typer mennesker og miljøer egentlig. Jeg vil si jeg kan komme overens med de fleste typer mennesker, og klarer å lese personligheter ganske godt. Mamma har alltid sagt jeg er en menneske-kjenner og en god lytter! De to tingene henger nok ganske godt sammen - og jeg føler faktisk det stemmer.
 


Q: Noe du ikke viste? Hva syntes du?

Ta ansvar for egen påvirkning!

 • 06.09.2017, 21:14

Er dette tanker som dukker opp i hodet ditt, etter en lang dag på sosiale medier?
 Du skal gjøre det bra på skolen, trives på skolen, være sosial, trives alene, ha nok venner, ha en deltids-jobb, tjene egne penger, bruke pengene dine riktig, trene, elske å trene, spise sunt, elske sunn mat, ikke glemme å ta bilde av maten din, svare på meldinger, snaps, telefoner, være med familien, smile til alle du møter, være lykkelig, ha "verdens beste kjæreste", oppdatere sosiale medier med fine bilder, dra på fester, ut å spise, gå tur, ha "chillekveld med bestejentene", være morsom, se fin ut, føle deg fin, inspirere andre, bry deg om andre, ikke bry deg om andre, vite hva du vil, vite hva du skal bli, ikke tenke så mye på utseendet, ikke tenke så mye generelt, hvertfall ikke tenke på hva andre mener og syntes om deg. Så skal du være deg selv da, for det er jo tross alt det viktigste av alt - å bare være seg selv.Nei, det er ingen hemmelighet at forventningspresset er enormt, og at sosiale medier har en skummelt stor påvirkningskraft på oss. Mindre skummelt blir det ikke akkurat når man merker hvordan man selv er med å bidrar. Personlig tror jeg de som har størst påvirkningskraft, er de som virkelig kjenner på presset selv. Altså, det kan jeg bare innrømme først som sist;  jeg kjenner så til de grader på det forventningspresset!! Og skal jeg være helt ærlig med dere, så kommer jeg til og fortsette å gjøre det helt til jeg klarer å bruke meg selv som inspirasjonskilde og høyeste mål. Den eneste personen jeg kan sammenligne meg med, er meg selv - og jo tidligere jeg innser det, jo tidligere blir "jeg og meg" et team og kan nå nye høyder, sammen. For hvem er det som bestemmer hvor mye som kreves av meg, og når jeg kan være fornøyd og ikke..? Jo det er meg, kun meg.

Forventningene kommer når man ikke føler man mestrer like mye som (det ser ut som) andre gjør, og det er der det går galt. Når målet ditt er redigert, endret på og retusjert. Når målet ditt er et eneste stort filter!? Sannheten er at; 1. real-life kommer uten filter, prøv å se realiteten bak det perfekte bildet. 2. alle har sine ting å deale med, ingen er perfekte, bare ulike. 3. folk tenker sannsynligvis det samme om deg, som du tenker om dem.
 .. Og ja, jeg er en av de som driver med instagram, blogg, snapchat, bilder, trening, matbilder og materalisme, daglig! Jeg gjør mitt beste for å inspirere, motivere, balansere og realisere en sunn og aktiv livsstil - på min måte, med mine erfaringer, tanker og meninger. En av de viktigste tingene for min del, og som faktisk har blitt viktigere og viktigere med årene, er å finne en "fine line" mellom det å faktisk få folk til å bli inspirert - og det å dra frem negative følelser og gi dårlig samvittighet. Og tro meg - det er vanskelig! Jeg føler jeg har blitt litt bedre på det, men jeg jobber fortsatt. Det er mye å ta hensyn til og mange å tenke på. Jeg vil følge mine drømmer, men samtidig ikke knuse andres. Jeg vil skrive om alle gode følelser og tanker, men samtidig ikke få andre til å føle seg dårlig. Jeg vil skrive om egne erfaringer, utfordringer og nedturer, men er samtidig redd for å trigge andres.
Prøv å bruke deg selv som største inspirasjonskilde, pass på å følge de menneskene som drar frem gode følelser hos deg - og sist, men ikke minst; ikke sett andre menneskers filter, på ditt liv.

Det er faktisk ikke værre enn å klikke unfollow!Q: Er du flink til å klikke unfollow når du kjenner på det negative presset?

Jeg er heldig.

 • 15.07.2017, 19:25

Jeg har funnet oppskriften på ekte lykke. Tenk at den var så nær da! De fineste øyeblikkene er som regel gratis. De fineste øyeblikkene krever kun deg og din egen tilstedeværelse.

Gårsdagen var perfekt. Dere vet når man kjenner den indre roen i hele kroppen bare senker seg? Når man slapper av i hele kroppen, hodet kobler helt ut, og man bare er? Alt føles fint og man kan ikke forstå hvorfor, eller hvordan ting noengang har vært vanskelig? De øyeblikkene sparer jeg på. Etter første uke med jobb etter ferien, kunne jeg ikke tenke meg noe annet enn å pakke baggen å sette meg på bussen hjem til familien for helgen. Da jeg fikk vite at lillesøster var kommet hjem på sommer-perm fra militæret, og at sjøbua var lånt ut til min onkel og kusine med familie - var valget ennå enklere. Kvelden igår var en av de vakre, stille sommerkveldene med sen solnedgang. Den typiske kvelden man snakker om, husker, og lengter tilbake til resten av året.

Hele familien sitter på brygga og snakker, sola er på vei ned og grillen blir bålet man varmer hendene på. Man finner frem ullgenser og sokker bare for å kunne sitte så lenge som mulig. Klokka bikker 00:00, grillen er nesten ikke varm lengre, men samtalene fortsetter. Stearinlysene slukker til slutt,  alle sier godnatt til hverandre og går hvert til sitt. Lyset går av og øynene faller igjen. Det siste jeg husker er følelsen av takknemlighet og glede. Takk for en av de fineste dagene på lenge - jeg er heldig. 

5 Life Hacks

 • 20.05.2017, 12:40

L ø r d a g  1 2 : 0 4
God morgen og god lørdag, mine venner. For meg, er lørdag morgen nesten litt hellig - det føles hvertfall slik. Jeg sover litt ekstra lenge, lager en ekstra god frokost, bruker ekstra god tid, drikker en ekstra kopp med kaffe, og sitter litt ekstra lenge ved frokostbordet og skravler med familien. Fin morgen, fine stunder, fin lørdag.

I skrivende stund har jeg egentlig ikke kommet lengre enn beskrevet over. Jeg har brukt morgentimene på Ellen-show, Pinterest og Maia - og tenker straks å starte dagen. Planene for dagen er lagt, og målet er å beholde denne indre lørdagsroen igjennom hele dagen. Stress, press, forventninger og gjøremål tar meg ofte, men ikke idag. Jeg skal kose meg, være tilstede i øyeblikkene og lage meg en skikkelig fin lørdag med alle de små tingene som gjør meg glad. Og til slutt, en liten reminder til alle dere som leser meg mellom linjene, og kanskje føler litt på de samme tingene ;
fortid og fremtid eksisterer ikke noen andre steder enn i ditt eget hodet. er det eneste ekte øyeblikket. Tenk litt på det idag du. Life hacks  ;

All situations are temporary.
Nothing lasts forever. We know this intellectually. Plant die, buildings collapse, hot cups of tea go cold. Everything is always in transition.

There is no wrong decision.
When you have done millions of pro/con- lists, and you have flipped coins hoping for the right anwere to come, you might need to know that there`s no such thing as the wrong decision.

I have survived all of the difficult moments of my past.
Take a moment to think about all of the things you`ve been through in your life.

Be still and know.
We have to focus. Focus on one idea. One task. One moment. And find joy in that stillness.

I trust the guidance of the univers.
Choose to believe that whatever you`re dealing with is being worked on by some entity bigger then yourself. Choose to believe that where you are is okey! You are enough.Q: Hva skal du bruke lørdagen din på?

Innvendig ro.

 • 17.04.2017, 12:33

. . .
I long for life I have controll of. I want a space of my own, decorated with pictures that hold nice memories, soft pillows and scented candles. I want shelves filled with books of adventure and poetry. I want to wake up every morning, excited for what is to come. I want to look up at the sky and feel the sun warm my face. I want to go for walks and walks and feel healthy and strong. I want to feel productive and feel satisfied. I want to take more photographs and take up new hobbies. I want to become friends with interesting people who will teach me about places I have never been. I want to feel alive, inside and out.


Often we want it so badly that we ruin it before it begins. Over-thinking. Fantasizing. Imaginizing. Expecting.Worrying. Doubting. Just let it naturally evolve!

There are three solutions to every problem: accept it, change it, or leave it. If you can`t accept it, change it. If you can`t change it, leave it.

We have calcium in our bones, iron in our veins, carbon in our souls, and nitrogen in our brains. 93% stardust, with souls made of flames, we are all just stars that have people names.
. . .

Som skrevet før, finner jeg mye inspirasjon, ro og glede i Pinterest. En helt egen verden av vakre bilder, hvor jeg drømmer meg bort fra virkeligheten og bare tenker. Den siste helga har gitt meg veldig mye fint. Følelsen av å gå ut av sin egen komfortsone og kjenne at det styrker deg som person. Jeg kjenner meg selv bedre og bedre for hver dag som går, blir kjent med egne grenser og behov, og vet å bruke dem rett. Målet er å kjenne innvendig ro. Å bare vite at ting er rett liksom, uten at noen trenger å fortelle meg det. Livet er veien til målet - og den veien skal nytes.

Jeg har en egen side med ulike album som dere kan sjekke ut HER. Bildene over er hentet fra dette albumet HER. Ellers håper jeg dere koser dere og nyter siste dag av ferien! Jeg kom hjem fra hytta igår kveld og skal bruke dagen idag på å samle energi, sette pris på og gjøre meg klar for ny uke med hverdagsrutiner igjen. Påska 2017 har virkelig vært helt perfekt, og jeg sitter igjen med et stort smil og masse fine minner. Imorgen er det tilbake til hverdagen, som også har sin sjarm - mener hvertfall jeg!
Vi blogges

Tusen takk til den "noen".

 • 23.03.2017, 12:16


Den siste tiden har virkelig vært såå fin. Jeg vet ikke om det er sola og våren som gir meg så ubeskrivelig mye mer enn jeg trodde - eller om noen der oppe har gitt meg styrke. Men det er deilig. Det er så sinnsykt deilig. Mandag for 2 uker siden, våknet jeg med en skikkelig rar blanding av energi, glede, overskudd og motivasjon i magen. Lykkelig er et stort ord, litt skummelt å bruke egentlig. Kall meg gjerne overtroisk, men jeg tror den "noen" har sett at jeg trengte det. Det har vært mye det siste året, og uten at jeg kanskje forstod det selv, mistet jeg nok litt meg selv litt midt i alt. Men vet du? Nå er jeg på vei opp igjen, sterkere og mer sikker enn aldri før, og med erfaringer jeg skal bruke til det de er verdt. Jeg vet ikke hva det er, men det bobbler i hvert ledd i kroppen. Jeg vet hvordan jeg vil være, hvordan jeg skal være, hvordan jeg er. Jeg vet hvor jeg vil, hvor jeg skal - og jeg har endelig startet å gå. Hodet tømmes for urealistiske bekymringer. Det fylles på nytt med inspirerende tanker, mål, drømmer. Jeg smiler. Jeg tar meg selv i å smile på jobb, smile til fremmede, smile til meg selv. Jeg begynner å føler meg som meg selv igjen. Eller ikke "igjen" - for slik som nå, har jeg aldri følt meg før.
Jeg har bestemt meg for å bruke ordet lykkelig.Start alltid dagen med fine tanker ;

Nyt frokosten og bruk morgenen til å tenke over hva du gleder deg til, og hva som er litt ekstra fint med akkurat denne dagen.
Sett deg små mål. Små mål gir deg mestringsfølelsen på veien mot de store.
Smil og le så mye du kan!
Gjør en liten ting hver dag, som tar deg ett skritt i riktig rettning
Se på hver dag som en ny mulighet til å bli en bedre utgave av deg selv.
Skryt av deg selv og dra deg selv opp og frem!
Husk; indre lykke skinner igjennom!

 
Fiin onsdag, skjønne dere

Du er viktigst!

 • 27.02.2017, 20:46

Heii alle dere nydelige Hvordan har mandagen deres vært? Stress? Blå..? Midt i et evig hverdagskaos av mennesker å forholde seg til, løfter å holde, tid å følge, oppgaver å gjennomføre, krav som stilles og mål å leve opp til - er det nemlig fort gjort å glemme det viktigste. Seg selv.


Har du husket å tenke på deg selv idag? Det høres kanskje veldig klisjè ut, men det faktisk så utrolig viktig å sette av tid til å lytte til seg selv. Nå snakker jeg ikke om å være super egoistisk eller selvsentrert - men jeg snakker om å ta vare på seg selv, gi kroppen tid og hodet hvile - å lytte. Det er vanskelig å høre noen rope i et rom fylt med støy. På morgenen idag da jeg satt å spiste frokost, leste jeg et innlegg av nydelige Kristine (adlink) på hennes blogg, der hun oppfordret til akkurat dette med å bruke litt tid hver dag på selg selv. Rett og slett stille seg selv et par "sikkerhetsspørsmål" før du starter dagen å løper ut døra, eller slukker lyset om kvelden. Innlegget gjorde meg så glad og inspirert at jeg bestemte meg for å oppfordre dere til det samme.
Her er et par fine tanker å starte uka med;

Hva fikk meg til å smile idag?
Hva gjorde jeg bra forrige uke?
Hva har jeg lyst til å gjøre denne uken?
3 ting jeg er takknemlig for.
SMIL!


 

Q: Hva gjør du for å ta vare på deg selv? Har du noen tips og triks?

 

En vanlig morgen er mer enn godt nok.

 • 08.11.2016, 11:39

Det er tirsdag. Tirsdag er en veldig fin dag - helt vanlig, men likevel helt unik. Jeg har hatt en vanlig morgen. Jeg har drukket varm kaffe. Jeg har spist varm grøt og hygget meg under et varmt ullteppe. Jeg lånte saue-tøflene til pappa idag. De er også varme. Jeg har snakket med familien min idag. Gitt og fått varme ord - ord som varmer hjertet. Det er kaldt ute, men varmt inne. Små, vanlige, varme gleder -  vi tar forgitt. Jeg har et vanlig liv. Det er det ikke alle som har. Gud så heldig jeg egentlig er.


" Waking up this morning, I smile. 24 brand new hours are before me. I vow to live fully in each moment, and to look at all beings with eyes of compassion. "
- Vi blogges!

Motivasjontips for dagen;

 • 26.10.2016, 12:23

GOD MORGEN, ONSDAG
Tenk, idag har du allerede kommet deg igjennom halve uka - hvordan har den vært så langt? På mandag skrev jeg at denne uka skulle bli perfekt, remember? Det har den faktisk vært. Jeg har fokusert på å vende hver negative tanke, positiv, før den fikk tid til å sette seg fast i hodet. Jeg har prøvd å smile, være glad å sette pris på de menneskene som gjør hverdagen litt bedre. Jeg har hatt 2 veldig gode treningsøkter med masse motivasjon og stå på vilje, og selvom tanken på å gi opp og dra hjem streifet meg kort, begge dagene - tok jeg meg sammen og gjennomførte. Det er såå utrolig viktig å ikke gi opp, for gjør du det, gjør du det tusen ganger vanskeligere for deg selv neste gang. Jeg har sagt det før, men mestringsfølelse i hverdagen er noe jeg tror veldig på! Mestringsfølelsen kommer når du gjennomfører noe du egentlig var litt usikker på om du kom til å klare, eller som du aldri har måtte ta stilling til før. Jeg tror det er viktig og lære å sette seg selv i slike situasjoner selv, prøve nye ting og oppleve mestring. Her er motivasjonstips for dagen;

♥  Start alltid dagen med en positiv tanke
Husk at du er en stor del av andres liv og at du betyr veldig mye for de rundt deg
Spre glede og vær glad - det kommer til å komme tilbake til deg
Vend de negative tankene om til noe positivt, før de får tid til å rotfeste seg
Gjør minst en ting som gjør deg lykkelig, hver dag

DELVIS SPONSET

Ting som gjør meg glad

 • 26.09.2016, 10:03


- Nykokt kaffe om morgenen -

- Cafèbesøk med gode venninner -


- Dype samtaler -

- Følelsen etter en ekstra god treningsøkt -

- Følelsen av å våkne etter en god natts søvn -

- Dager jeg har mye å gjøre -

- Tusle rundt med NRJ morgenshowet på øret  -

- Rolig kvelder -


- Helger på hytta -

- Ny favorittsang på repeat -

- Mestringsfølelse -

- Helg -

- Tanken på høsten -

- Å synge høyt i bilen -

- Min minste bestevenn, Maia -

- Kosetøy og tøfler -

- Fotografering og redigering -


 

- Et godt gjennomført blogginnlegg -

- Å glede meg til ting -

- Rødvin -

- Tradisjoner -

- Materalisme -

- Familietid -

- Kveldsmat, en kopp te og en god serie før sengetid -

- Lange gåturer -
- Motivasjonsbilder og quouts -

- Konsert med et stort glass øl i hånda -

- Å reise -


- En god sminkedag  -

- Skryt -

- Nydusjet i nytt sengetøy -


- Palmer og kaktuser -

- Lykkefølelse -

 

Search

Bloggdesign