Tusen takk til den "noen".

  • 23.03.2017, 12:16


Den siste tiden har virkelig vært såå fin. Jeg vet ikke om det er sola og våren som gir meg så ubeskrivelig mye mer enn jeg trodde - eller om noen der oppe har gitt meg styrke. Men det er deilig. Det er så sinnsykt deilig. Mandag for 2 uker siden, våknet jeg med en skikkelig rar blanding av energi, glede, overskudd og motivasjon i magen. Lykkelig er et stort ord, litt skummelt å bruke egentlig. Kall meg gjerne overtroisk, men jeg tror den "noen" har sett at jeg trengte det. Det har vært mye det siste året, og uten at jeg kanskje forstod det selv, mistet jeg nok litt meg selv litt midt i alt. Men vet du? Nå er jeg på vei opp igjen, sterkere og mer sikker enn aldri før, og med erfaringer jeg skal bruke til det de er verdt. Jeg vet ikke hva det er, men det bobbler i hvert ledd i kroppen. Jeg vet hvordan jeg vil være, hvordan jeg skal være, hvordan jeg er. Jeg vet hvor jeg vil, hvor jeg skal - og jeg har endelig startet å gå. Hodet tømmes for urealistiske bekymringer. Det fylles på nytt med inspirerende tanker, mål, drømmer. Jeg smiler. Jeg tar meg selv i å smile på jobb, smile til fremmede, smile til meg selv. Jeg begynner å føler meg som meg selv igjen. Eller ikke "igjen" - for slik som nå, har jeg aldri følt meg før.
Jeg har bestemt meg for å bruke ordet lykkelig.Start alltid dagen med fine tanker ;

Nyt frokosten og bruk morgenen til å tenke over hva du gleder deg til, og hva som er litt ekstra fint med akkurat denne dagen.
Sett deg små mål. Små mål gir deg mestringsfølelsen på veien mot de store.
Smil og le så mye du kan!
Gjør en liten ting hver dag, som tar deg ett skritt i riktig rettning
Se på hver dag som en ny mulighet til å bli en bedre utgave av deg selv.
Skryt av deg selv og dra deg selv opp og frem!
Husk; indre lykke skinner igjennom!

 
Fiin onsdag, skjønne dere

Du er viktigst!

  • 27.02.2017, 20:46

Heii alle dere nydelige Hvordan har mandagen deres vært? Stress? Blå..? Midt i et evig hverdagskaos av mennesker å forholde seg til, løfter å holde, tid å følge, oppgaver å gjennomføre, krav som stilles og mål å leve opp til - er det nemlig fort gjort å glemme det viktigste. Seg selv.


Har du husket å tenke på deg selv idag? Det høres kanskje veldig klisjè ut, men det faktisk så utrolig viktig å sette av tid til å lytte til seg selv. Nå snakker jeg ikke om å være super egoistisk eller selvsentrert - men jeg snakker om å ta vare på seg selv, gi kroppen tid og hodet hvile - å lytte. Det er vanskelig å høre noen rope i et rom fylt med støy. På morgenen idag da jeg satt å spiste frokost, leste jeg et innlegg av nydelige Kristine (adlink) på hennes blogg, der hun oppfordret til akkurat dette med å bruke litt tid hver dag på selg selv. Rett og slett stille seg selv et par "sikkerhetsspørsmål" før du starter dagen å løper ut døra, eller slukker lyset om kvelden. Innlegget gjorde meg så glad og inspirert at jeg bestemte meg for å oppfordre dere til det samme.
Her er et par fine tanker å starte uka med;

Hva fikk meg til å smile idag?
Hva gjorde jeg bra forrige uke?
Hva har jeg lyst til å gjøre denne uken?
3 ting jeg er takknemlig for.
SMIL!


 

Q: Hva gjør du for å ta vare på deg selv? Har du noen tips og triks?

 

En vanlig morgen er mer enn godt nok.

  • 08.11.2016, 11:39

Det er tirsdag. Tirsdag er en veldig fin dag - helt vanlig, men likevel helt unik. Jeg har hatt en vanlig morgen. Jeg har drukket varm kaffe. Jeg har spist varm grøt og hygget meg under et varmt ullteppe. Jeg lånte saue-tøflene til pappa idag. De er også varme. Jeg har snakket med familien min idag. Gitt og fått varme ord - ord som varmer hjertet. Det er kaldt ute, men varmt inne. Små, vanlige, varme gleder -  vi tar forgitt. Jeg har et vanlig liv. Det er det ikke alle som har. Gud så heldig jeg egentlig er.


" Waking up this morning, I smile. 24 brand new hours are before me. I vow to live fully in each moment, and to look at all beings with eyes of compassion. "
- Vi blogges!

Motivasjontips for dagen;

  • 26.10.2016, 12:23

GOD MORGEN, ONSDAG
Tenk, idag har du allerede kommet deg igjennom halve uka - hvordan har den vært så langt? På mandag skrev jeg at denne uka skulle bli perfekt, remember? Det har den faktisk vært. Jeg har fokusert på å vende hver negative tanke, positiv, før den fikk tid til å sette seg fast i hodet. Jeg har prøvd å smile, være glad å sette pris på de menneskene som gjør hverdagen litt bedre. Jeg har hatt 2 veldig gode treningsøkter med masse motivasjon og stå på vilje, og selvom tanken på å gi opp og dra hjem streifet meg kort, begge dagene - tok jeg meg sammen og gjennomførte. Det er såå utrolig viktig å ikke gi opp, for gjør du det, gjør du det tusen ganger vanskeligere for deg selv neste gang. Jeg har sagt det før, men mestringsfølelse i hverdagen er noe jeg tror veldig på! Mestringsfølelsen kommer når du gjennomfører noe du egentlig var litt usikker på om du kom til å klare, eller som du aldri har måtte ta stilling til før. Jeg tror det er viktig og lære å sette seg selv i slike situasjoner selv, prøve nye ting og oppleve mestring. Her er motivasjonstips for dagen;

♥  Start alltid dagen med en positiv tanke
Husk at du er en stor del av andres liv og at du betyr veldig mye for de rundt deg
Spre glede og vær glad - det kommer til å komme tilbake til deg
Vend de negative tankene om til noe positivt, før de får tid til å rotfeste seg
Gjør minst en ting som gjør deg lykkelig, hver dag

DELVIS SPONSET

Ting som gjør meg glad

  • 26.09.2016, 10:03


- Nykokt kaffe om morgenen -

- Cafèbesøk med gode venninner -


- Dype samtaler -

- Følelsen etter en ekstra god treningsøkt -

- Følelsen av å våkne etter en god natts søvn -

- Dager jeg har mye å gjøre -

- Tusle rundt med NRJ morgenshowet på øret  -

- Rolig kvelder -


- Helger på hytta -

- Ny favorittsang på repeat -

- Mestringsfølelse -

- Helg -

- Tanken på høsten -

- Å synge høyt i bilen -

- Min minste bestevenn, Maia -

- Kosetøy og tøfler -

- Fotografering og redigering -


 

- Et godt gjennomført blogginnlegg -

- Å glede meg til ting -

- Rødvin -

- Tradisjoner -

- Materalisme -

- Familietid -

- Kveldsmat, en kopp te og en god serie før sengetid -

- Lange gåturer -
- Motivasjonsbilder og quouts -

- Konsert med et stort glass øl i hånda -

- Å reise -


- En god sminkedag  -

- Skryt -

- Nydusjet i nytt sengetøy -


- Palmer og kaktuser -

- Lykkefølelse -

 

Marie Vigebo

Search

Bloggdesign

hits