Jeg er heldig.

  • 15.07.2017, 19:25

Jeg har funnet oppskriften på ekte lykke. Tenk at den var så nær da! De fineste øyeblikkene er som regel gratis. De fineste øyeblikkene krever kun deg og din egen tilstedeværelse.

Gårsdagen var perfekt. Dere vet når man kjenner den indre roen i hele kroppen bare senker seg? Når man slapper av i hele kroppen, hodet kobler helt ut, og man bare er? Alt føles fint og man kan ikke forstå hvorfor, eller hvordan ting noengang har vært vanskelig? De øyeblikkene sparer jeg på. Etter første uke med jobb etter ferien, kunne jeg ikke tenke meg noe annet enn å pakke baggen å sette meg på bussen hjem til familien for helgen. Da jeg fikk vite at lillesøster var kommet hjem på sommer-perm fra militæret, og at sjøbua var lånt ut til min onkel og kusine med familie - var valget ennå enklere. Kvelden igår var en av de vakre, stille sommerkveldene med sen solnedgang. Den typiske kvelden man snakker om, husker, og lengter tilbake til resten av året.

Hele familien sitter på brygga og snakker, sola er på vei ned og grillen blir bålet man varmer hendene på. Man finner frem ullgenser og sokker bare for å kunne sitte så lenge som mulig. Klokka bikker 00:00, grillen er nesten ikke varm lengre, men samtalene fortsetter. Stearinlysene slukker til slutt,  alle sier godnatt til hverandre og går hvert til sitt. Lyset går av og øynene faller igjen. Det siste jeg husker er følelsen av takknemlighet og glede. Takk for en av de fineste dagene på lenge - jeg er heldig. 

5 Life Hacks

  • 20.05.2017, 12:40

L ø r d a g  1 2 : 0 4
God morgen og god lørdag, mine venner. For meg, er lørdag morgen nesten litt hellig - det føles hvertfall slik. Jeg sover litt ekstra lenge, lager en ekstra god frokost, bruker ekstra god tid, drikker en ekstra kopp med kaffe, og sitter litt ekstra lenge ved frokostbordet og skravler med familien. Fin morgen, fine stunder, fin lørdag.

I skrivende stund har jeg egentlig ikke kommet lengre enn beskrevet over. Jeg har brukt morgentimene på Ellen-show, Pinterest og Maia - og tenker straks å starte dagen. Planene for dagen er lagt, og målet er å beholde denne indre lørdagsroen igjennom hele dagen. Stress, press, forventninger og gjøremål tar meg ofte, men ikke idag. Jeg skal kose meg, være tilstede i øyeblikkene og lage meg en skikkelig fin lørdag med alle de små tingene som gjør meg glad. Og til slutt, en liten reminder til alle dere som leser meg mellom linjene, og kanskje føler litt på de samme tingene ;
fortid og fremtid eksisterer ikke noen andre steder enn i ditt eget hodet. er det eneste ekte øyeblikket. Tenk litt på det idag du. Life hacks  ;

All situations are temporary.
Nothing lasts forever. We know this intellectually. Plant die, buildings collapse, hot cups of tea go cold. Everything is always in transition.

There is no wrong decision.
When you have done millions of pro/con- lists, and you have flipped coins hoping for the right anwere to come, you might need to know that there`s no such thing as the wrong decision.

I have survived all of the difficult moments of my past.
Take a moment to think about all of the things you`ve been through in your life.

Be still and know.
We have to focus. Focus on one idea. One task. One moment. And find joy in that stillness.

I trust the guidance of the univers.
Choose to believe that whatever you`re dealing with is being worked on by some entity bigger then yourself. Choose to believe that where you are is okey! You are enough.Q: Hva skal du bruke lørdagen din på?

Innvendig ro.

  • 17.04.2017, 12:33

. . .
I long for life I have controll of. I want a space of my own, decorated with pictures that hold nice memories, soft pillows and scented candles. I want shelves filled with books of adventure and poetry. I want to wake up every morning, excited for what is to come. I want to look up at the sky and feel the sun warm my face. I want to go for walks and walks and feel healthy and strong. I want to feel productive and feel satisfied. I want to take more photographs and take up new hobbies. I want to become friends with interesting people who will teach me about places I have never been. I want to feel alive, inside and out.


Often we want it so badly that we ruin it before it begins. Over-thinking. Fantasizing. Imaginizing. Expecting.Worrying. Doubting. Just let it naturally evolve!

There are three solutions to every problem: accept it, change it, or leave it. If you can`t accept it, change it. If you can`t change it, leave it.

We have calcium in our bones, iron in our veins, carbon in our souls, and nitrogen in our brains. 93% stardust, with souls made of flames, we are all just stars that have people names.
. . .

Som skrevet før, finner jeg mye inspirasjon, ro og glede i Pinterest. En helt egen verden av vakre bilder, hvor jeg drømmer meg bort fra virkeligheten og bare tenker. Den siste helga har gitt meg veldig mye fint. Følelsen av å gå ut av sin egen komfortsone og kjenne at det styrker deg som person. Jeg kjenner meg selv bedre og bedre for hver dag som går, blir kjent med egne grenser og behov, og vet å bruke dem rett. Målet er å kjenne innvendig ro. Å bare vite at ting er rett liksom, uten at noen trenger å fortelle meg det. Livet er veien til målet - og den veien skal nytes.

Jeg har en egen side med ulike album som dere kan sjekke ut HER. Bildene over er hentet fra dette albumet HER. Ellers håper jeg dere koser dere og nyter siste dag av ferien! Jeg kom hjem fra hytta igår kveld og skal bruke dagen idag på å samle energi, sette pris på og gjøre meg klar for ny uke med hverdagsrutiner igjen. Påska 2017 har virkelig vært helt perfekt, og jeg sitter igjen med et stort smil og masse fine minner. Imorgen er det tilbake til hverdagen, som også har sin sjarm - mener hvertfall jeg!
Vi blogges

Tusen takk til den "noen".

  • 23.03.2017, 12:16


Den siste tiden har virkelig vært såå fin. Jeg vet ikke om det er sola og våren som gir meg så ubeskrivelig mye mer enn jeg trodde - eller om noen der oppe har gitt meg styrke. Men det er deilig. Det er så sinnsykt deilig. Mandag for 2 uker siden, våknet jeg med en skikkelig rar blanding av energi, glede, overskudd og motivasjon i magen. Lykkelig er et stort ord, litt skummelt å bruke egentlig. Kall meg gjerne overtroisk, men jeg tror den "noen" har sett at jeg trengte det. Det har vært mye det siste året, og uten at jeg kanskje forstod det selv, mistet jeg nok litt meg selv litt midt i alt. Men vet du? Nå er jeg på vei opp igjen, sterkere og mer sikker enn aldri før, og med erfaringer jeg skal bruke til det de er verdt. Jeg vet ikke hva det er, men det bobbler i hvert ledd i kroppen. Jeg vet hvordan jeg vil være, hvordan jeg skal være, hvordan jeg er. Jeg vet hvor jeg vil, hvor jeg skal - og jeg har endelig startet å gå. Hodet tømmes for urealistiske bekymringer. Det fylles på nytt med inspirerende tanker, mål, drømmer. Jeg smiler. Jeg tar meg selv i å smile på jobb, smile til fremmede, smile til meg selv. Jeg begynner å føler meg som meg selv igjen. Eller ikke "igjen" - for slik som nå, har jeg aldri følt meg før.
Jeg har bestemt meg for å bruke ordet lykkelig.Start alltid dagen med fine tanker ;

Nyt frokosten og bruk morgenen til å tenke over hva du gleder deg til, og hva som er litt ekstra fint med akkurat denne dagen.
Sett deg små mål. Små mål gir deg mestringsfølelsen på veien mot de store.
Smil og le så mye du kan!
Gjør en liten ting hver dag, som tar deg ett skritt i riktig rettning
Se på hver dag som en ny mulighet til å bli en bedre utgave av deg selv.
Skryt av deg selv og dra deg selv opp og frem!
Husk; indre lykke skinner igjennom!

 
Fiin onsdag, skjønne dere

Du er viktigst!

  • 27.02.2017, 20:46

Heii alle dere nydelige Hvordan har mandagen deres vært? Stress? Blå..? Midt i et evig hverdagskaos av mennesker å forholde seg til, løfter å holde, tid å følge, oppgaver å gjennomføre, krav som stilles og mål å leve opp til - er det nemlig fort gjort å glemme det viktigste. Seg selv.


Har du husket å tenke på deg selv idag? Det høres kanskje veldig klisjè ut, men det faktisk så utrolig viktig å sette av tid til å lytte til seg selv. Nå snakker jeg ikke om å være super egoistisk eller selvsentrert - men jeg snakker om å ta vare på seg selv, gi kroppen tid og hodet hvile - å lytte. Det er vanskelig å høre noen rope i et rom fylt med støy. På morgenen idag da jeg satt å spiste frokost, leste jeg et innlegg av nydelige Kristine (adlink) på hennes blogg, der hun oppfordret til akkurat dette med å bruke litt tid hver dag på selg selv. Rett og slett stille seg selv et par "sikkerhetsspørsmål" før du starter dagen å løper ut døra, eller slukker lyset om kvelden. Innlegget gjorde meg så glad og inspirert at jeg bestemte meg for å oppfordre dere til det samme.
Her er et par fine tanker å starte uka med;

Hva fikk meg til å smile idag?
Hva gjorde jeg bra forrige uke?
Hva har jeg lyst til å gjøre denne uken?
3 ting jeg er takknemlig for.
SMIL!


 

Q: Hva gjør du for å ta vare på deg selv? Har du noen tips og triks?

 

En vanlig morgen er mer enn godt nok.

  • 08.11.2016, 11:39

Det er tirsdag. Tirsdag er en veldig fin dag - helt vanlig, men likevel helt unik. Jeg har hatt en vanlig morgen. Jeg har drukket varm kaffe. Jeg har spist varm grøt og hygget meg under et varmt ullteppe. Jeg lånte saue-tøflene til pappa idag. De er også varme. Jeg har snakket med familien min idag. Gitt og fått varme ord - ord som varmer hjertet. Det er kaldt ute, men varmt inne. Små, vanlige, varme gleder -  vi tar forgitt. Jeg har et vanlig liv. Det er det ikke alle som har. Gud så heldig jeg egentlig er.


" Waking up this morning, I smile. 24 brand new hours are before me. I vow to live fully in each moment, and to look at all beings with eyes of compassion. "
- Vi blogges!

Motivasjontips for dagen;

  • 26.10.2016, 12:23

GOD MORGEN, ONSDAG
Tenk, idag har du allerede kommet deg igjennom halve uka - hvordan har den vært så langt? På mandag skrev jeg at denne uka skulle bli perfekt, remember? Det har den faktisk vært. Jeg har fokusert på å vende hver negative tanke, positiv, før den fikk tid til å sette seg fast i hodet. Jeg har prøvd å smile, være glad å sette pris på de menneskene som gjør hverdagen litt bedre. Jeg har hatt 2 veldig gode treningsøkter med masse motivasjon og stå på vilje, og selvom tanken på å gi opp og dra hjem streifet meg kort, begge dagene - tok jeg meg sammen og gjennomførte. Det er såå utrolig viktig å ikke gi opp, for gjør du det, gjør du det tusen ganger vanskeligere for deg selv neste gang. Jeg har sagt det før, men mestringsfølelse i hverdagen er noe jeg tror veldig på! Mestringsfølelsen kommer når du gjennomfører noe du egentlig var litt usikker på om du kom til å klare, eller som du aldri har måtte ta stilling til før. Jeg tror det er viktig og lære å sette seg selv i slike situasjoner selv, prøve nye ting og oppleve mestring. Her er motivasjonstips for dagen;

♥  Start alltid dagen med en positiv tanke
Husk at du er en stor del av andres liv og at du betyr veldig mye for de rundt deg
Spre glede og vær glad - det kommer til å komme tilbake til deg
Vend de negative tankene om til noe positivt, før de får tid til å rotfeste seg
Gjør minst en ting som gjør deg lykkelig, hver dag

DELVIS SPONSET

Ting som gjør meg glad

  • 26.09.2016, 10:03


- Nykokt kaffe om morgenen -

- Cafèbesøk med gode venninner -


- Dype samtaler -

- Følelsen etter en ekstra god treningsøkt -

- Følelsen av å våkne etter en god natts søvn -

- Dager jeg har mye å gjøre -

- Tusle rundt med NRJ morgenshowet på øret  -

- Rolig kvelder -


- Helger på hytta -

- Ny favorittsang på repeat -

- Mestringsfølelse -

- Helg -

- Tanken på høsten -

- Å synge høyt i bilen -

- Min minste bestevenn, Maia -

- Kosetøy og tøfler -

- Fotografering og redigering -


 

- Et godt gjennomført blogginnlegg -

- Å glede meg til ting -

- Rødvin -

- Tradisjoner -

- Materalisme -

- Familietid -

- Kveldsmat, en kopp te og en god serie før sengetid -

- Lange gåturer -
- Motivasjonsbilder og quouts -

- Konsert med et stort glass øl i hånda -

- Å reise -


- En god sminkedag  -

- Skryt -

- Nydusjet i nytt sengetøy -


- Palmer og kaktuser -

- Lykkefølelse -

 

Marie Vigebo

Search

Bloggdesign

hits