Før/etter Tape Extentions

  • 24.04.2017, 22:31

Good kveld, jenter
Jeg tenkte å snakke litt om noe annet enn trening, kaffe og havregrøt, hvis det er greit for dere? Det er ikke ofte jeg blogger så sent på kvelden, eller blogger om hår for den slags skyld - men siden jeg ikke fikk laget ferdig innlegget før jeg dro på jobb i formiddag, gjør jeg det rett og slett nå. Jeg brukte altså morgenen min på å feste 60 tape-biter i hodebunnen, og ta bilde av det. Ja det høres litt spesielt ut, men shit for en jobb! Livet som jente ass.. Etter (det som føltes som) tusen timer på badet, kom jeg i mål til slutt.  Nå gjenstår det bare å få mamma til å klippe/stusse det litt imorgen, så blir det braa. Her er resultatet;


   ♥       
Jeg har alltid brydd meg mer om hvordan håret mitt ser ut utenfra, enn hvor sunt og friskt det er.. En utrolig dårlig tanke, jeg vet. Det man ikke ser, vet man ikke skjer. Det har blitt farget, varmebehandlet, klippet og dratt i - noe som (selvfølgelig) har resultert i tynt, flatt og ødelagt hår, som verken vokser eller gror så veldig mye lengre.. Jeg har vært av/på med hairextentions siden 8 klasse, og har vell kommet til et punkt hvor jeg bare må innse at jeg trives best med lang, fyldig (indisk) hår. Eh eh.. Jeg har også prøvd alle verdens metoder, teknikker og leverandører for lengre hår - og kan med hånda på hjertet si at Tape Extentions fra Luxushair er det beste jeg noensinne har hatt. Naturlig, lett å behandle, holder lenge, relativt billig, god kundeservice på nettsiden & et resultat jeg trives med. Dette er mine meninger og ingen sponsoravtale, så dette er absolutt en anbefaling fra hjertet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LUXUSHAIR.COM
(adlink)
Q: Noen andre som har erfaring med Tape Extentions?

Rabattkode på vippeextentions!!

  • 18.12.2016, 20:11

SPONSET INNHOLD //
Da jeg var i Oslo forrige uke, måtte jeg selvfølgelig innom Beauty Allè Frogner for å fikse vippene før jul. Aldri en Oslotur uten, hehe! Jeg har sagt det før, men jeg må bare si det igjen, for wow - den salongen gir meg alltid det resultatet jeg ønsker meg. Tina, som eier salongen og som fikset vippene mine denne gangen, er helt nydelig og utrolig dyktig! Hun lærer faktisk opp alle sine ansatte selv, slik at resultatet blir likt uansett hvem du drar til. Vippene jeg bruker er 15 mm og har naturlig bøy. Jeg setter alltid på et enkelt sett og det tar ca 1,5 time og sette dem på. Perfekt nå som jul og nyttår kommer, og man gjerne vil føle seg litt ekstra fin! For ja, det gjør man virkelig etter et besøk på Beauty Allè!

Nå rett før jul, har jeg også vært så heldig å få dele ut en liten førjulsgave til dere, mine herlige lesere. Hvis dere bestiller time og sier "MARIE" i kassen får dere 200 kr i avslag på et nytt sett med vippeextentions! Hvor gøy er ikke det? Du kan bestille time HER eller ringe; 400 68 792 for å bestille på telefon. Dette er den perfekte julegaven til deg selv, når midt i alt førjulsstresset. Litt me-time har aldri skadet noen si!OLYMPUS DIGITAL CAMERAQ: Skal du unne deg litt me-time i førjulstida?

Let`s talk lashes!

  • 17.10.2016, 19:04

Da jeg først var i Oslo forrige uke, kunne jeg ikke unngå å ta turen innom BeautyAllè (adlink) på Frogner, for en liten vippefix. Den salongen er virkelig en favoritt når det kommer til vippeextentions, og det har den vært siden day one. Disse damene vet akkurat hvordan jeg ønsker å ha det, både i forhold til lengde, fasong og resultat. Vippeextentions kan være skummelt om du går etter lavest mulig pris og ender opp med feil salong. Vippene kan falle av, du kan få lim i øyet og du kan ende opp med både betennelse og legebesøk. Det er derfor lurt å gå til noen med god kompetanse og erfaring, noe jentene på BeautyAllè absolutt har. Jeg hadde min første time for ca 1 år siden, og har ikke gått til noen andre etter det. Det er helt utrolig hvor fornøyd jeg blir, gang etter gang, etter gang. I tillegg til flinke ansatte, lang holdbarhet og et nydelig resultat, er heller ikke prisen den verste! Vippeextentions er en veldig dyr "avhengighet", spesielt hvis du er student i hovedstaden, slik som jeg var. En av grunnene til at jeg valgte BeautyAllè første gang, var faktisk prisen. Tenk at en av de billigste salongene, skulle bli min største favoritt `a - flaks!!-  G o o d b y e   M a r s c a r a ,  H e l l o   L a s h   E x t e n s i o n s 


 

// SPONSET BEHANDLING


 Besøk BeautyAllè på Facebook HER  eller på nettsiden deres HER for å bestille time. I tillegg til vipper, driver disse jentene også med negler, permanent makeup og kosmetiske behandlinger. Ta en titt da vell - jeg er hvertfall superfornøyd

Q: HAR DU TESTET VIPPEEXENSIONS ?

Blondine eller brunette?

  • 03.10.2016, 10:00

B L O N D E   O R   B R U N E T T E  ? ?
...livets spørsmål. Jeg har nok slått meg til ro med at jeg aldri kommer til å bestemme meg for hva jeg liker best, og at jeg antakeligvis kommer til å fortsette å bytte hårfarge en god stund fremover.. Forandring er sunt, er det ikke det de sier? Nå har jeg vært brunette i sånn ca 2 mnd og er allerede dritt lei. Helt utrolig at håret mitt fortsatt sitter på egentlig! Uansett, så fant jeg dette bildet fra April i år, altså 6 mnd siden, hvor jeg var helt blond, bodde i Oslo og hadde råd til både hairextentions, vippeextentions, falske negler og frozen yoghurt-is. #livet

 

Q: Sååå, ut av all nysgjerrighet - brunette eller blondine?


 

Mine hudsminke favoritter

  • 25.09.2016, 11:21

Det er søndag og tid for en liten produktanbefaling på bloggen! Det er lenge siden jeg har skrevet om noe annet enn mat, kaffe og trening, så idag følte jeg virkelig det var på tide med en liten update på den litt mer materalistiske fronten. Med tanke på at jeg har fått et par nye favoritter siden sist, spesielt iforhold til baseprodukter, tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg bruker (nesten) daglig når jeg sminker huden min - enjoy!

1. Jeg starter med conceler fra LA Girl. Denne fikk jeg anbefalt på bloggen til Anniken, og har den siste måneden blitt en stor favoritt i sminkemappa. Den er lett å påføre, gir en utrolig fin farge og sitter godt på. Denne påfører jeg under øyne, hake, rundt nesa og mellom øynene.
2. Deretter påfører jeg foundation fra Esteè Lauder. Denne har jeg anbefalt før og kommer sannsynligvis aldri til å bytte ut. Den har full dekkevne og sitter utrolig godt på. Den er litt tykk, men gir akkurat det resultatet jeg ønsker. Litt dyr, men absolutt verdt hver krone! Denne påfører jeg i "resten" av annsiktet.
3. Contouring. Her bruker jeg Time Balm i den nest- mørkeste fargen. Jeg bruker foundationkost og markerer kinnbena, øverste delen av pannen og nedeste delen av haken.
4. Mineralpudder. Her bruker jeg fortsatt pudder fra Artdeco. Dette gir god dekkevne og et fint resultat. Pudderet bruker jeg for å feste basen til huden.
5. Til slutt bruker jeg Finishing Powder fra NYX for å avslutte og sørge for at sminken sitter hele dagen. Dette pudderet gjør også huden matt og fin, noe som er viktig for meg som lett sliter med shiny og fet hud.
6. Idadora mattifying powder bruker jeg helt til slutt og igjennom hele dagen for å matte hvis huden blit for shiny. Dette pudderet er en reddende engel å ha i veska på byen!! Når du er ute å mister alle hemninger på dansegulvet, er det lett å bli varm og svett i annsiktet - da er det bare å ta en tur på toalettet, dra dette lille underverket opp fra veska og vips! Huden blir matt og fin igjen og du kan fortsette kvelden ;)
1. Estèe Lauder Double Wear Foundation - Kicks 2. LA Girl Pro Conceal - Ebay 3. NYX Finishing Powder - H&M 4. Isadora mattifying powder - Vita 5. Artdeco mineralpudder- Vita 6. TimeBalm Foundation - Makestyle.no


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du noen av de samme favorittene?

Verdens beste foundation!

  • 30.06.2016, 11:29

Det er torsdag, 1 dag igjen til Palmesus og sola skinner. Hva er vell bedre enn å starte denne fine dagen med en liten sminkeanbefaling?
Estèe Lauder Double Wear Foundation - magi på flaske. Denne vakre lille flasken inneholder min absolutt favorittfoundation of all time! Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare med ord hvor bra denne foundation faktisk er. For min del er det dekk-evnen jeg setter høyest krav til, noe denne flasken virkelig oppfyller på alle mulige måter. Den har full dekk-evne, samtidig som den sitter godt og ikke føles altfor tung på huden. Den finnes i uttallige hudtoner og passer uansett årstid, hundtype og underlag. Du må rett og slett bare prøve den ut for å forstå hvor bra den faktisk er. Jeg har testet ekstremt mange foundations, både dyre og billigere merker, men vender ALLTID tilbake til denne. Flasken ligger på 415 kr og kan kjøpes på Kicks. Tro meg - det er verdt prisen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

Q: Har du en favorittfoundation? Eller har du kanskje testet denne?
 

Black nails for festival!

  • 25.06.2016, 14:53LAnails, OSLO (adlink)

Sommeren har startet og festivalene nærmer seg med stormskritt! Neste helg er det Palmesus og jeg gleder meg heeelt sjukt! Festivalsommer innebærer ikke bare fet musikk, fest og god stemning, men de siste årene har også festivalmoten og det å kombinere sin helt egne festival-stil, blitt en stor greie - noe jeg elsker! Det ultimate festivalantrekket har absolutt ingen grenser og kan virkelig settes sammen på alle mulie måter. I år tror jeg det blir mange litt røffe, rocka antrekk med både skinn, denim, hatter, capser, kule prints, boots og frynser. My god, jeg kan ikke annet enn å glede meg til å se hva folk finner på. Wear comfy to party cool!

Jeg har tjuvstartet litt og fått fikset neglene til festivalsesongen hos LAnails Oslo. De absolutt beste negldesignerne i hele Oslo, etter min mening! Jeg gikk for en matt svart farge som passer til absolutt alt og er lett å kombinere med ulike stiler. Hva syntes dere? Cool, huh?
Processed with VSCO with f2 preset


 

Nails for summer

  • 15.06.2016, 12:55

  . . . PERFECT NAILS FOR SUMMER, BY LA NAILS OSLO . . .
Om sommeren er neglene absolutt en del av antrekket på en helt annen måte enn ellers på året. Jeg har selv testet ut ulike stiler, farger og fasonger, og valgte denne gangen en litt med casual loook med duse farger, ombre og spisse tipper. Målet var å få en base jeg selv kunne leke litt med - noe jeg absolutt fikk! Disse neglene passer til alt fra rolige sommerkvelder, til festivaler og fest. Ønsker du å sprite opp antrekket litt, lakker du over med egne farger og fjerner med vanlig neglelakkfjerner. For øyebikket, har jeg svart metallic-lakk og kjører den litt rocka festivalstilen til det fulle!
♥ NAILS 

Marie Vigebo

Search

Bloggdesign

hits