hits

Dårlige treningsøkter & dagens antrekk!

 • 16.01.2018, 18:49

Hei dere! Hvordan har dagen deres vært? ♥​ 
Jeg lovte meg selv å publisere et innlegg hver dag denne uka, og det har jeg søren meg tenkt å klare. Jeg er nok litt "streng" med meg selv når det kommer til kvaliteten her inne, men samtidig vil jeg jo være mulig å relatere til, så here you go - dette var det jeg klarte å få til idag, og sånn er det bare av og til. 

Dagen idag har vært veldig rolig, og har egentlig gått litt i slow motion føler jeg. Jeg dro på trening på morgenen idag og gledet meg til ei god økt, men kjente fort at kroppen ikke er helt tilbake i seg selv etter influensaen ennå, og måtte rett og slett bare godta nederlag... Men, selvom kroppen ikke klarer å løfte vekter helt ennå, kan jeg likevell gi den litt hverdagsaktivitet, right? Haha, jeg gir ikke opp så lett skjønner dere! Det hele endte med en rolig, deilig og fin gåtur med Treningspodden på øret. Dette er så utrolig undervurdert, og er faktisk også et av punktene på "ukas små mål"- lista som jeg fortalte dere om i går. Å gå ute i frisk luft, med musikk eller en inspirerende podcast på øret, gir meg veldig veldig mye. Et perfekt lite avbrekk fra "livet som skjer" liksom. Noen andre som føler det? Apropos Treningspodden, anbefaler jeg ALLE å høre denne ukas episode som kom ut i går - utrolig lærerikt og viktig tema! 

Random, meningsløst og tullete innlegg egentlig.. Og bare for å toppe det hele - her har dere dagens antrekk. Genser fra NELLY - Joggers fra Sheinside - iPhone deksel fra Ideal Of Sweden 
Q: Hvordan har din dag vært? Fortell!!

Mitt mål for 2018

 • 04.01.2018, 09:50

Heiii igjen dere - det var litt for lenge siden nå, eller hva?
Det er nytt år og nye muligheter, nyttårsforsetter som skal jobbes mot og mål som skal nås. Er vi klare dere? Jeg kan være den første til å innrømme at hverdagen ikke fristet sånn kjempemasse nå etter en hel måned med julekos, bakedager, filmkvelder, familiemiddager, juleforberedelser og hygge fra morgen til kveld.. Spesielt ikke etter en såå fin desember som jeg føler jeg har hatt i år. Noen som kjenner litt på samme følelse eller..? Det tror jeg.
Heldigvis, vet jeg å sette pris på de små tingene som gjør hverdagen litt ekstra bra. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg daglig, tenker nøye igjennom hva som er fint med akkurat den dagen. Leter etter små ting som kan motivere meg, små ting å se frem til, og mennesker som gjør meg glad. Gulrota som tar meg igjennom dagen på en litt ekstra fin måte. Jeg tror det er nøkkelen til hverdagslykke. Har du tenkt på det? Hva og hvem som gjør hverdagen din litt ekstra fin? 

Jeg er ingen nyttårsforsett-person, og har egentlig sluttet helt med å sette en haug av mål for meg selv hver nyttårsaften. Jeg har funnet ut at disse målene egentlig bare gir meg dårlig samvittighet og følelsen av å feile - altså ikke spesielt mye positivt. Og hva er egentlig da vitsen? For min del, passer det meg bedre å sette små mål, hele året. Mitt mål er rett og slett å gjøre så godt jeg kan, året rundt. Veldig mange starter "på nytt" èn gang i året - jeg starter når jeg føler jeg trenger det. Dere som kjenner meg, vet at mandag er en hellig dag for meg. Hver mandag er en ny start med nye muligheter til forbedring, både på trening, personlighetsmessig, mentalt og fysisk. Og ja, det er klisjè - men det er så sinnsykt sant. Vi kan starte på nytt hver eneste dag, hvert minutt, hvert sekund - eller vi kan starte på nytt hver uke, hver måned og hvert år. Jeg tror på små mål hele året. Jeg tror det vil gi deg større mestringsfølelse jevnt over, en fin balanse, små hverdagsgleder, fine øyeblikk og flere oppturer.
Er du en nyttårsforsett-person? 

DAGENS SMÅ MÅL ; 
- Lage god mat som jeg kan ta med meg på jobb.
- Dra på jobb og gjøre en skikkelig god innsats der!
- Fylle opp kjøleskapet med god, sunn og næringsrik mat 
- Drikke masse vann- jevnt igjennom dagen!
- Smile masse, og være den personen jeg ønsker å møte selv! 
- Planlegge blogginnlegg
- Lage ordentlig middag etter jobb! (Blitt mye raske løsninger denne uka...)
- Være takknemlig.  

Fredag, selvpleie & bli-frisk-tips!

 • 24.11.2017, 20:28

Hallaa, og god fredagskveld, fra ei som mildt sagt er RIMELIG lei av å ligge stille og ikke gjøre en dritt. Jeg lovet egentlig meg selv å ikke klage i dette innlegget, så sykdomspraten stopper her. Sååå, noen som har sett på Truls à la Helstrøm eller?? (fin overgang ;)))?) Jeg sitter og ser på det akkurat nå skjønner dere, og gud bedre for en gøyy kombo - jeg digger det!! Ler høyt for meg selv her jeg sitter (..er ikke mer som skal til at the moment, si!) Haha...
 
Som dere sikkert forstår har jeg ikke all verdens nytt å meddele, dessverre.. Jeg har brukt dagen på å slappe av, lest litt til eksamen, vært på butikken med pappa (fremgang!! stolt av den ja), og badet. Haha yess, det har seg sånn at vi har verdens diggeste badekar her hjemme hos familien - noe jeg bare måå benytte meg av når jeg først er hjemme. Jeg har derfor brukt ca 70% av dagen på å pleie hud, hår, negler, you name it... Sykt digg! 

Helt til slutt, vil jeg bare komme med et lite tips til alle syke sjeler der ute. Jeg har på en måte klart å slå meg til ro med at jeg skal slappe av resten av helgen, noe som i seg selv, faktisk gjør alt litt lettere! Dere vet når man går rundt å stresser over hvor lite man får gjort og ikke orker - så prøver man, må avslutte, får dårlig samvittighet og ender bare opp med å føle seg verre enn man i utgangspunktet var..? Akkurat det der har jeg gjort  mange ganger - og det gjør absolutt ingenting bedre. For at kroppen skal bli frisk, må faktisk hodet også slappe av. Kropp og sinn, hører sammen som hånd i hanske - det er viktig å ikke glemme! Og nettopp derfor, skal resten av kvelden brukes forran tv`n, sammen med familien, litt goddis og Maia på fanget. Fiin fredagskveld til dere også <3 

 

Q: Hva er dine planer for kvelden?
 

Når treningsuka stopper opp på tirsdag.

 • 23.11.2017, 08:34

God morgen, mine venner! 
Hvordan har uka deres vært så langt? For min del - ikke så bra... Det startet på tirsdag, da jeg var på trening og måtte avbryte økta å dra hjem, fordi jeg ikke følte meg bra. I starten tenkte jeg at kroppen kanskje bare var litt sliten, og dro videre på tirsdagslunsj hos Susann. Utover dagen ble kroppen bare værre, jeg kjente feberen kom og måtte bare innse at slaget var tapt.. Er ikke det bare veldig typisk? Det går veldig opp og ned, men med en gang jeg står opp av senga og begynner å gjøre ting, kjenner jeg bare kroppen SKRIKER  "legg deg!!".

Nå kan ikke jeg skryte på meg å være verdens beste på å ligge stille i senga og hvile heller da! Jeg er mer en av dem som knasker paracet, lever på dem hele dagen - for så å komme hjem om kvelden, og være ti-tusen-ganger verre enn da jeg dro på morgenen. Akkurat det, gjorde jeg nemlig i går.. Idag, verker jeg typ i hele kroppen, er kvalm, svimmel, vondt i hodet, fryser og er tett i nesa.. Pluss at jeg hadde verdens verste natt, uten så altfor mye søvn! Nei gud nå ble det himla negativt her kjente jeg. Som om noen bryr seg om hele min sykdomshistorie? Jeg syntes bare himla synn på meg selv når jeg er syk - hvis det er lov å si.

Jaja, planen er å bli fort frisk, ikke gå i fella ved å dra på trening for tidlig, og bare prøve så godt jeg kan å slappe av. Gud så kjedelig.. Slenger med noen bilder fra en litt bedre dag enn denne, og ønsker dere en nydelig torsdag! Setter pris på en fin liten kommentar idag bare så jeg har noe å gjøre... Kos og klemz fra klagepia...Ikke sånn kjempe rart at man blir syk, når man vandrer rundt med ankelsokker, sneakers og tynne klær når gradestokken viser minusgrader da... Heh

Q: Noen andre som har fått kjenne høsten på kroppen? 
 

20 Random Facts About Me!

 • 21.11.2017, 07:50


1.  Jeg jobbet 1,5 år på undertøysbutikken Change Lingerie, da jeg bodde i Oslo. 

2.  Jeg er veldig rastløs, og leter alltid etter noe nytt. Utrolig irriterende til tider, samtidig som jeg liker alt jeg får opplevd. Håper jeg finner roen en dag da - bare ikke ennå! 

3.  Jeg har aldri hatt kjæreste 

4. Jeg er ikke en av dem med verdens største vennegjeng! Jeg vil si jeg har litt færre, ekstra nære venner - noe jeg er veldig veldig takknemlig for! 

5. En av mine største passions er foto, redigering, tekst og grafisk design. Så hvis jeg kunne velge fritt, hadde drømmejobben vært å kunne koble sosiale medier, foto, tekst, trening og helse. 6. Guilty pleasure: Duftlys med lukt av cinnamon. Altså finnes det noe bedre!?!?!

7. Jeg teller og regner alltid med fingrene (..og synger gange-sangene fra barneskolen i hodet på butikken). Ikke noe tall-menneske for å si det sånn! 

8.  Jeg ELSKER brød - og egentlig alt av gjærbakst. Dette er faktisk helt krise, da det ikke finnes noe som heter stopp. "Alt med måte" kan bare gå å legge seg, for her kan jeg gjerne spise et helt brød, eller et par brett kanelboller, om muligheten byr seg. Extra funfact; når jeg reiser hjem til familien i helgene, velger jeg av og til brød med brunost som lørdagsgodt, når resten sitter å spiser sjokolade og candyking. Hahah gud...

9.  Jeg velger heller en rolig lørdagskveld med familien, gode venner, eller alene for den slags skyld - enn fest, alkohol og byen. 

10. Jeg er ikke så glad i å se på film, og gjør det så og si aldri (bortsett fra julefilmer daa, det er såå koselig!!)11. Apropos julefilmer; Reisen til julestjernen og Snekker Andersen er mine favoritt-julefortellinger. 

12. Ingenting gir meg ro i sjela, som fyr i peisen. Gjett om "peis" er noe jeg skal huke av når jeg (forhåpentligvis) en dag skal kjøpe egen leilighet da!! 

13. Jeg har hatt ca 264860 blogger, og har vært innom alt som finnes av plattformer! Trives veldig godt her jeg er nå da :))

14. Persimon er min favorittfrukt i hele verden, og på denne årstiden spiser jeg ofte 2 hver eneste dag.. Det er smaker jo sååå godt!!!
15. Jeg trives veldig godt i eget selskap, og er faktisk ganske avhengig av tid helt for meg selv (kanskje ikke så rart punkt nr. 3 fortsatt dukker opp...?) 

16. Jeg skriver alt ned i "notater" på telefonen min. Notat-appen min er full av tanker, lister, ting jeg må huske, random ting.. you name it! Jeg elsker notat-appen <3 

17. Jeg har bodd i Oslo i 2,5 år, og savner Oslo-livet og alle de fine vennene mine der, hver eneste dag! 

18. Hadde jeg brukt like mye tid på eksamen, pensum og skolearbeid, som jeg bruker på blogg, redigering, bilder og sosiale medier - hadde jeg garantert fått A på eksamen...
 19. Jeg blir direkte lykkelig av godt blogg- og instagram materiale. Haha er det mulig Marie... 

20. For bare litt over et år siden klarte jeg nesten ikke gå ut døra uten hair-extensions, vippeextensions, spraytan, gelenegler og et tonn med sminke. Nå, trives jeg nesten bedre uten sminke i det hele tatt. Haha, things change...! 


 

Min søndag & litt julepreik

 • 19.11.2017, 20:15


...Da var allerede søndagskvelden her. Jeg vet jeg sier det hele tiden - men gud så fort tida flyr!! Det er nesten så jeg er redd for å sitte der 1.januar og ikke ha fått med meg at jula i det hele tatt har vært her.. Nei, det kan jeg faktisk ikke la skje. Eller, det skal ikke skje. Jeg har allerede lagt masse planer i desember, med både venninnekvelder, julemarked, filmkvelder, bakedager og gaveshopping. Her er målet å presse inn så mye som mulig, på jakt etter julestemningen man hadde som liten. Planen er å blandt annet å se på barne-tv, åpne julekalender, pynte pepperkakehus, høre på julemusikk og drikke julebrus - heele desember!! Jeg vokser aldri opp når det kommer til juleforberedelser - og det har jeg ingen plan om å gjøre heller. Ååå jeg gleder meg sååå

Okei nå snakket jeg meg greit bort her.. søndag ja. Helga har vært veldig fin, og jeg føler jeg fått mye ut av dagene! Fredagskvelden ble brukt hos ei venninne, med total avslappning, gullrekka på TV og sushi til middag. Lørdag formiddag dro jeg på trening, gjennomførte ukas kondisjonsøkt og tok en liten bytur etter trening. På kvelden "jobbet" jeg som servitør i en 60-årsdag, noe som endte med en liten tur innom byen på vei hjem. Idag, har jeg gått en liten tur med ei venninne, før jeg tok bussen hjem til mamma og pappa hvor jeg sitter å koser meg akkurat nå. Jeg prøver (og trenger) å få hvertfall 1 dag hjemme i løpet uka - bare for å slappe 100% av, samle litt ekstra energi og koble ut. Borte bra, men hjemme best <3 Ha en fiiin søndagskveld, mine venner. Genser - lignende HER // Wide Pants HERQ: Hva har dere brukt helga på?

Ønskeliste: treningsklær

 • 16.11.2017, 18:53

Heii dere! Wow, plutselig ble klokka sent jo.. Jaja, bedre sent enn aldri - right? Såå, idag har vært en laaang dag folkens. Jeg var oppe tidlig (04.30 for å være helt korrekt) for å åpne på jobb, før det bar videre på skolen. Vi har startet med nytt fag igjen etter forrige eksamen - her går det unna for å si det sånn!! Herregud, tenk at jeg er ferdig om under 1 mnd da.. Jesus christ, da er jeg (forhåpentligvis) sertifisert PT!!! Himmel og hav noe så skummelt, jeg kan faktisk ikke tenke på det en gang. Anyway, etter skolen var planen egentlig bare å stikke hjemom å spise litt, før jeg skulle på trening - tror dere det skjedde..? Nei. Jeg endte liksom bare opp her idag, og har egentlig ikke gjort en dritt siden. Haha, jaja noen dager er man vell bare litt umotivert og sliten - så da ble det hviledag, total avslapping og null produktivitet. Alt eller ingenting, dere - beskriver livet mitt ganske greit! 

Såå, siden jeg likevell har brukt overdrevent mye tid forran PC`n idag, laget jeg et aldri så lite wish-list innlegg til dere. Det nærmer seg jul, julegave-shopping og bytting av ønskelister - og er det èn ting jeg aldri får nok av, må det være treningsklær. Jeg eelsker hvordan treningsklær har blitt en slags "trend" den siste tiden, og at det faktisk er akseptert å bruke tights og hoodies uansett om du skal på trening eller ikke! Her har dere hvertfall en liten guide til noen av mine favoritter akkurat nå. Enjoy!


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER 


Q: Fant du noen favoritter?

Update & mandagsplaner!

 • 13.11.2017, 09:32

God morgen, og god mandag folkens!! Da var det ny uke igjen gitt - noen som er klare? Det har blitt litt dårlige updates her i helga, noe som rett og slett er fordi ting har gått i ett. As always. For å kjøre en rask liten update, gikk fredagskvelden til taco og tv-kos hos ei venninne. Lørdag var det opp tidlig på jobb, for så å gjennomføre ukas kondisjonsøkt, før kvelden ble brukt i 60-års bursdag til min tante. Søndag møtte jeg ei venninne på formiddagen for å ta litt bilder og "trene" (ble ei litta restitusjonsøkt kan man si), før jeg dro på jobb resten av kvelden. Så ja, idag kan man trygt si det blir deilig med en liten "fridag"! 

...Så over til dagen idag; idag har jeg hverken skole eller jobb, noe som er utrolig deilig og nødvendig. Jeg har eksamen igjen på onsdag, og må derfor bruke de neste dagene på å lese.. Planen for dagen blir derfor å få unnagjort litt ting her hjemme som jeg ikke har fått gjort i helgen, rydde litt, vaske litt, handle inn mat for uka som kommer (mandagens høydepunkt folkens!!!) og gjennomføre ukas første treningsøkt. Wifey much..? Haha gud, snakk om å leve livet som trebarnsmor i en alder av 22... Jaja, jeg trives. Såå da er det vell bare å sette igang og lage seg en finfinfin mandag - who`s in??...Bare for å underbygge trebarnsmor-livsstilen, må vi ta et minutt for å snakke om været. Altså hva i alle daaager skjer med at det plutselig ble vinter?!? Jeg vet om ei jente som skal hjem å dra frem parkasen i løpet av uka hvertfall - for jesus christ så kaldt det var å ta disse bildene i går morges. Så må jeg bare legge til hvor mye jeg haaater at huden bare mister all glød og farge, på denne årstiden. Selvbruningen skal definitivt tas i bruk snart! Så hvis noen som har tips til gode selvbruningsprodukter, let me know! 

ANTREKK:  Jakke fra H&M   -   Tights fra Nike   -   Sko fra Get Inspired  -  Hoodie fra BikBok 
Q: Hva er dine mandagsplaner??

B-menneske, dagens planer & fint lys

 • 09.11.2017, 10:31

Altså, idag er det skikkelig høst i Kristiansand.. Ikke sånn fint-men-kaldt høst, neida - her snakker vi full STORM! Regnet blåser vannrett, trærne holder på å falle ned. Så ja, det frister greit lite å gå ut døra idag for å si det sånn.. Men, jeg har planlagt treningsdate med ei venninne om et par timer som jeg har gledet meg veldig til, så da er det bare å dra på seg regnjakka og satse på å overleve. 

Som jeg skrev, hadde jeg en sjukt lang dag igår, noe som resulterte i at jeg sov (helt) til 9 idag! I know, det er ikke veldig lenge for de fleste - men for meg er det faktisk 3 timer lengre enn jeg pleier å sove. Og det blir jo ganske mye sånn alt i alt, right? Planene for dagen er lagt. Jeg starter som sagt med treningsdate på et litt annet treningssenter enn jeg pleier å trene på, så følg med på instagram (@marievigebo) for det! Videre skal jeg prøve å få lest litt til eksamen, før jeg får besøk av lillesøster som skal spise middag her ikveld. Jeg tenkte å få filmet ferdig de siste klippene til videoen jeg holder på å redigere til dere, slik at jeg kan få publisert den i løpet av morgendagen. Wohoo!!

...Helt til slutt, vil jeg bare dele et par bilder som jeg tok i går kveld, før jeg dro hjem til familien. Jeg syntes lyset i leiligheten var veldig fint, og hadde rett og slett bare lyst til å knipse litt med favoritt-objektivet, redigere, og leke litt med lys og farger. Så her ser dere resultatet av det. Fiiin torsdag♥♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Q: Hva syntes du om bildene? 

Antrekk, julestemning & eksamenstid

 • 01.11.2017, 08:59

Hello November <3
Når iPhonen slår seg av i kulda, er det tegn på at vinteren nærmer seg med stormskritt - for guuud så kaldt det plutselig ble da?! Er det sosialt akseptert å gå med parkas nå som det bare er en mnd til Desember? Jeg syntes det. Hvor sykt er det ikke at det bare er èn mnd til desember forresten??? Altså, nå kan vi godt roe ned litt her, for jeg har tenkt til å nyte desember fullt ut - og jeg gidder faktisk ikke at den skal fly forbi uten at jeg får sett på barne-tv, bakt julekaker, pyntet, spist julenisse-sjokolade og drukket kakao. Og ja, hvis noen skulle lure, er Desember min absolutt favoritt mnd i løpet av året. Helt ærlig- finnes det noe koseligere liksom!?! Nei nå må jeg slutte før julestemningen kommer 1 mnd for tidlig her, haha...

Uansett, over til realiteten og dagen idag. Idag starter jeg på min tredje eksamen! Eller altså, jeg skal opp på skolen å trekke en eksamensoppgave som jeg skal jobbe med i hele dag, og levere ikveld. Imorgen skal jeg "fremføre" svaret mitt i form av en praktisk PT-time, utspørring osv. Jeg har gjort dette en gang tidligere, så jeg håper på å være litt mindre nervøs denne gangen - men altså, eksamen er eksamen. Jeg freaker uansett as.. Såå folkens, wish me luck!!Nikes fra GetInspired - Adidas tights fra New York - Bomber fra H&M Devided - Hoodie fra H&M

Q: Noen flere som gleder seg til jul???

Dagens planer!

 • 10.10.2017, 08:14

07:54  G O D  M O R G E N.
Jeg hadde alarmen på 06 idag, noe som betyr at jeg har hatt en skikkelig "Marie morgen" frem til nå. Jeg elsker å våkne tidlig, bruke god tid på frokosten og kaffekoppen min, mens jeg får oppdatert bloggen, redigert litt bilder, sjekket diverse nettsider og bare mentalt forberedt meg på dagen som kommer. Det gjør dagen min mye bedre! Om kvelden er jeg ofte så trøtt at jeg rett og slett ikke orker å oppdatere bloggen, eller klarer å skrive noe meningsfult - så derfor må jeg gjøre det tidlig om morgenen. Utrolig hvor mye man får gjort om man bare står opp tidlig, folkens!

Idag er det skikkelig høstvær ute, himmelen er nesten litt rosa og bladene blåser ned fra trærne. Jeg skal straks dra på meg boblejakken, for dagens første obligatoriske tissetur med Maia. Dagens plan er lagt, og jeg starter den med et par timers undervisning på skolen. Videre blir det jobb, trening, besøk og selvstudie. Full dag med lite tid til pauser, noe som gjør morgentimene ennå mer verdifulle. Lov å si man gleder seg til helgen, allerede..? haha huff, jeg trives i en hektisk hverdag altså, missforstå meg rett - men av og til kan lysten ta litt overhånd! Jeg finner liksom forskjellig type glede i alt jeg gjør på en måte, noe som gjør det vanskelig å si nei til ting. Noen som kjenner seg igjen..? Anyway, nå må jeg opp av senga og ut i høstlufta! Ha en fin dag, mine venner - vi bloggeeees


Jakke NELLY - Tights AIMN - Sko GET INSPIRED - Shades BIKBOK 

Q: Hva er dine tirsdagsplaner?

Ny jakke!!

 • 22.09.2017, 08:47

Åhh okei, jeg har gledet meg såå til å vise dere denne jakken - see såå fiin da?!? Jeg tenker julaften og glam, uggs og joggedress eller treningstights og en kul hoodie. Denne jakken kan brukes til såå mye og jeg har allerede masse kult i hodet, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg tror helt ærlig den er laget for meg - også er den grønn!! Ja, jeg hadde tenkt å kjøpe svart (as usual), men prøver å utfordre meg selv med litt farger for tiden, så gikk for den med grønnskjær. Kult? Frysepinnen Marie som ofte går med ull når andre går med shorts, trengte denne nå som vinteren nærmer seg. Planen er nemlig å gå i hi i denne jakken i vinter - for jeg nekter å fryse ett halvt år i strekk. I tillegg syntes jeg disse bildene ble så sjukt kule - haha, er det bare meg? Alt i alt, ganske så fornøyd egentlig!
Hva syntes du?

 Du finner jakken HER

 

Treningsklær trenger ikke være kjedelig!

 • 15.09.2017, 09:46

Ahhh endelig fredag igjen allerede, folkens - for en lykke!!


Jeg har en skikkelig fin dag i vente, og skal straks dra på trening for å gjennomføre fredagsøkta. Egentlig har jeg treningsfri idag, men siden jeg våknet såpass tidlig og har skikkelig mye overskudd for tiden, gjennomfører jeg en rolig liten økt likevell. Som jeg har snakket om før, er det viktig å få inn restitusjon for å få resultatene du ønsker - men samtidig finnes det mange former for restitusjon! Restitusjonen kan også gjennomføres på treningssenteret, og ettersom dette er en plass jeg elsker å være- og får en så god følelse av å dra innom, tar jeg ofte en liten tur likevell. Dette kan være for å tøye ut, gå en tur på mølla, ta en rolig joggetur, kjøre et par "oppvarmingsøvelser" med strikk, eller bare leke, snakke og tulle litt. Treningssenteret er faktisk mitt andre hjem, og siden jeg både jobber der, trener der OG henger der, kunne jeg jo egentlig bare flyttet inn - hahaha huff...  Anyway, poenget er at det ikke er hard styrketrening, intervall og baseøvelser hver gang jeg er på treningssenteret - her er det like mye interesse, kos og morro! Det er viktig å få frem.

...Herregud som jeg snakker meg bort - over til poenget; treningsklær! Jeg kan jo bare si med en gang at jeg vanligvis ikke ser ut som dette på treningssenteret. Hvem gjør det egentlig..? All creds til de som steller seg før hver treningsøkt! I ukedagene når skole, trening og jobb står på planen, finner du meg på trening med en palme-tutt på hodet, iført en gammel tights og en stor hettegenser.. Flatterende? Overhodet ikke. Bryr jeg meg? Nei. Haha, jeg fokuserer kun på min egen prestasjon, og klarer faktisk ikke bry meg om hvordan jeg ser ut.. MEN, de dagene jeg har litt mer tid og kanskje skal møte ei venninne, ut å spise eller en tur til byen før trening, liker jeg å gjøre litt mer ut av det. Treningsklær er jo tross alt det eneste jeg går med, og da er det greit å variere litt. For ja, treningsklær kan faktisk være dødskult! Og hva er vell bedre enn comfy & kult..? Etter jeg la ut bildet av antrekket mitt på insta-story og snapchat igår, fikk jeg enormt mange spørsmål om hvor klærne mine var fra. Antrekket ligger nå under her, så nå er det bare å shoppe i vei! Jeg eeelsket dette antrekket - og det beste av alt var at jeg kunne dra rett på trening etter venninnetid. Multi-outfit rett og slett ;)
Nike sko fra Get Inspired // Aimn tights fra Tights.no // Topp fra Nelly.com // Bomber fra H&M Devided // Briller fra Bikbok // Pulsklokke fra PolarQ: Hva syntes du om antrekket? Liker du å gå i treningsklær til vanlig?

Plutselig student igjen!

 • 15.08.2017, 22:48

Når jeg skriver dette, er klokka er 06:55, og denne jenta er klar for sin første skoledag.
God morgen, mine venner! Igår skjedde det utenkelige. Helt plutselig, når jeg endelig (dagen før!!) hadde funnet en ny løsning på hvordan jeg skulle legge opp høsten min - da skjer det. Jeg sier alltid at ting skjer for en grunn. Det tror jeg virkelig på! Jeg tror at uansett hva som skjer, så gir det mening i det store bilde - og forstår vi det ikke der og da, så forstår vi det senere. Igår var et eksempel på det. Jeg var på jobb og fikk helt plutselig en telefon fra universitetet om at jeg hadde fått plass på studiet jeg har ønsket meg mest av alt i hele vår. Jeg har ligget på 5 plass på den hersens ventelista i over 1,5 mnd nå, og hadde faktisk gitt opp håpet å slått meg til ro med back-up-høsten 2017.

Jeg har ikke snakket så mye om dette med studier, jobb, skole og utdanning på bloggen tidligere - og det er rett og slett fordi det alltid har vært usikkert,  skummelt og uvist. Jeg har brukt veldig lang tid på å finne ut hva jeg vil, hvilken vei jeg skal gå i livet og hva målene mine er. Det er først nå, som jeg skrev igår, at jeg har funnet en vei jeg trives med, og som jeg ønsker og fortsette å gå. Da jeg fikk denne telefonen igår, og damen bak røret spurte om jeg ville ha plassen, føltes det som tusen brikker falt på plass, og alt som har skjedd de siste mnd, gav plutselig veldig mye mening. Jeg takket selvfølgelig ja til plassen og starter på skolen allerede idag. Herregud, jeg er student igjen!? 2 år senere. Ikke et sekund for tidlig. Ikke et sekund for sent. Bare veldig veldig riktig, her og nå. Jeg merker jeg er skikkelig klar for å lære igjen, lese pensumbøker, bli kjent med nye mennesker med samme interesse som meg - og ikke minst utvikle meg.

Alt skjer for en grunn - jeg bare vet det.Jeg skal fortelle mer om skolestart, hvilket studie jeg starter på og hvordan ting blir fremover, senere - for nå, nå må jeg faktisk pakke skolesekken og komme meg til UIA. Og helt til slutt, til alle dere som også starter på nye eventyr i høst; lykke lykke til Nyt hvert sekund, vær deg selv og vær stolt av alt du mestrer og får til på veien. Det er ikke bare bare - og du er RÅ som gjør ditt beste.


Q: Er du student i høst?

Rabattkode på DESENIO

 • 18.07.2017, 14:10

Som de fleste av dere vet, har jeg fått meg en liten hybel i sentrum av Kristiansand. Jeg bor her når jeg jobber mye, som nå i sommer, og kommer garantert til å bo her utover høsten også. For at jeg skal trives og klare å være et sted, må jeg føle meg hjemme. Jeg trenger å få en god følelse når jeg kommer inn døra etter jobb, jeg trenger at jeg kan slappe av og finne en ro jeg ikke finner andre steder enn hjemme.

Hybelen min er ikke stor, men guud så søt den er! Jeg begynner virkelig å føle meg hjemme her, og den roen jeg snakket om - kjenner jeg mer og mer på. Selvom jeg har gjort det meste selv, har jeg likevell fått god hjelp av blandt annet Desenio. Noen andre enn meg som har vært innom nettsiden deres og drømt meg helt bort..? Gud så mye vakkert da! For de som ikke har vært innom, er Desenio en nettside hvor du kan kjøpe plakater i uendelige farger og fasonger, med de vakreste motiver, rammer, tekster, you name it.. Plakatene er en perfekt måte å freshe opp hjemmet ditt på, skape den gode hjemme-følelsen, inspirere, motivere og rett og slett gjøre rommet litt mer personlig. Du finner garantert noe du liker, og noe som gjenspeiler deg og din personlighet. Prisene er varierende, for her kan du finne bilder fra kjente kunstnere og fotografer også! Jeg har satt sammen bilder som gjenspeiler meg, gir meg noe, inspirerer meg - eller som rett og slett bare traff meg på en eller annen måte. Kjøper du bilder mellom 18-20 juli, har jeg vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere også! Da får du nemlig hele 25% rabatt på kjøpet ditt! Rabattkoden ligger lengre nede i innlegget, og det gjør også link til plakatene. Klikk deg inn, drøm deg bort og la deg inspirere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koden "MARIEDA" gir 25% rabatt hos Desenio fra 18 - 20 juli. (gjelder bare posters, ikke handpicked/rammer)

. . .
FLERE PLAKATER OG KATEGORIER
HER (adlink)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset
. . .
FOTOKUNST HER (adlink)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with x1 preset
// Sponset innlegg

Q:Hva syntes du om veggene mine?
 

Blomsterpiken

 • 18.07.2017, 09:22

T I R S D A G 08:41
God morgen, mine venner! Jeg er tilbake i leiligheten etter ei nydelig feriehelg hjemme hos familien. Det er skikkelig rart og stille her. Selvom jeg er midt i byen, med biler, mennesker, lyder og stemmer - er det likevell rart og stille her. Missforstå meg rett, jeg koser meg i eget selskap og trives godt med å være bare meg - men helst et sted hvor jeg har muligheten til å snakke med noen om jeg føler for det. Lydene på kjøkkenet av pappa som lager frokost på morgenen, hundene som løper rundt på gulvet, mamma som sier "god morgen" og spør om jeg har sovet godt (hihi, ja hun gjør det hver morgen<333). Hverdagslyder rett og slett, små ting man ikke tenker over før de er borte. Små fine ting.

Men, jeg kan ikke få både i pose og sekk, og får vell bare leve i tanken på at turen snart går hjem til familien igjen. Selvom det bare er tirsdag, er det lov å si jeg gleder meg allerede, eller? Men først; ny uke med jobb og 5 vakter som skal gjennomføres. Da det ble litt for (les:altfor) mye goddis i helga som var, er planen å få gjennomført noen gode treningsøkter og spise mer næringsrikt denne uka, når jeg likevell skal jobbe så mye. Igår startet jeg mandagen med ei god rygg-økt, og tenker og fortsette med bein/rumpe idag. Ellers slenger jeg med noen bilder fra søndagen hjemme. Syntes de ble så sommerlige og fine!
- fiin tirsdag til alle

Processed with VSCO with m3 preset

Q:Hva er dine tirsdagsplaner?

New in!

 • 09.07.2017, 20:04

Heeei dere!! Hvordan har helgen deres vært? Jeg kan oppsummere min med to ord; Vanlig og fin. Helt innafor etter min mening. Anyway, Idag tenkte jeg egentlig bare å stikke innom for å vise dere et av mine siste innkjøp! Litt utenfor det jeg vanligvis pleier å blogge om, men litt variasjon har vell aldri skadet noen? Stilmessig kan jeg trygt si jeg er veldig variert. Men, er det èn ting som går igjen, er det basics. Basics kan kombineres med alt, og kan nesten tilpasses uansett stil og person. Levis shortsen vil jeg si er et godt eksempel på akkurat dette. Her har du alle muligheter! Dritkul med et par høye heels på byen, perfekt på stranda med bikini eller ei kul badedrakt, kan rockes opp med skinnjakke og boots til festival.. you name it! Jeg er hvertfall forelsket i min Levis-shorts, og gleder meg til å bruke den masse i sommer Link til modellen finner dere lengre nede i innlegget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Levis Shorts HER  (affiliation)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset


Q:

Antrekk

 • 27.05.2017, 21:25Briller BikBok // Genser Nelly // Jeans BikBok // Skulderveske Sheinside // Flatform Sandals Sheinside // Klokke Polar // Ringer H&M
Q:Thinks?

Hverdagslykke og antrekksbilder

 • 08.01.2017, 10:11

God søndagsmorgen, fine fine dere. Hvordan har helgen deres vært? For min del, har helgen vært mer eller mindre perfekt. Tenk da, jeg har tilbrakt tid med venner og familie, hatt en veldig fin lunsjdate på Bønder i Byen, gått lang tur med ei venninne, vært ute å spist sushi, gjennomført to gode treningsøkter og rett og slett bare kost meg skikkelig og slappet godt av. Fint, eller hva? Gårsdagens tur var veldig kald, men utrolig deilig. Vi dro på oss ulltøy, vanter og vintersko, og gikk en deilig tur i sola. For ja, til tross for kulda, har faktisk sola så smått begynt å titte frem igjen - og ingenting gjør meg mer glad enn akkurat det!

Idag er det søndag, en av mine absolutt favorittdager, og jeg sitter fortsatt i pysjen og ser på Frustrerte Fruer - haha, noen flere enn meg..? Jeg har hatt en lang, deilig og avslappende morgen og tenker å nyte det en liten stund til, hehe. Planene for dagen er å gå en god tur med lille Maia, før resten av ettermiddagen skal brukes sammen med to gode venninner. Dette blir en bra dag, så her er det bare å nyte hvert sekund! Helt til slutt, slenger jeg med et par bilder fra gårsdagens tur-antrekk. Litt annerledes enn dere pleier å se meg, men det er vell litt gøy innimellom det også, eller? Håper alle får en finfin søndag videre, så blogges vi snart igjen - stor klem ♥

 

Q:Hva er dine planer for søndagen?

Antrekks throwback

 • 28.11.2016, 07:00

God mandagsmorgen, fine fine dere ♥ Jepp, dere leste riktig - klokka er faktisk 06.30 når jeg skriver dette innlegget. Du trodde det var tidlig..? Neida, denne jenta har vært våken siden 05.00. Litt i overkant, selv til A-menneske å være.. Nei huff, jeg har en misstanke om at det kan ha noe med forrige uke å gjøre. Jeg har jo som sagt vært syk i over 1 uke nå, og har ligget mye hjemme på sofaen, slappet av og prøvd å bli frisk. Jeg har ikke fått trent som vanlig, hatt dårlig med matlyst - og når jeg da stikker rett i bursdag og ut på byen, for så å ligge langflat hele lørdag og søndag, kan man trygt kalle det ei skikkelig blå-uke. Haha huff, så utrolig lite typisk meg-uke, og absolutt noe jeg skal vente lenge med å gjøre igjen. Jeg trives så utrolig mye bedre med gode uker med trening, overskudd, rolige venninnekvelder og masse familietid. Det er rett og slett mer meg - noe jeg er veldig glad jeg har funnet ut av. , over til poenget. I løpet av disse tidlige morgentimer, har jeg rett og slett satt sammen et lite throwback-innlegg til dere, med outfits fra det siste 1- 1,5 året. Det beste med å ha blogg er faktisk å kunne sitte slik som dette, og se tilbake på ting jeg har gjort, skrevet og hvordan jeg har forandret meg. Jeg ser spesielt at håret har tvært igjennom en del, og fyyy som jeg savner det blonde håret jeg hadde.. Jeg jobber virkelig med å komme tilbake dit, men det tar sin tid! Jeg håper dere syntes dette er litt gøy - enjoy Q:
Så, hva syntes du? Fant du en favoritt?

Antrekk 01.10.16

 • 02.10.2016, 14:00


Sweat Nelly . Shoulder bag Sheinside . Tights H&M . Sneakers DinSko . Watch Ebay . Shades Gina Tricot . Earrings H&M


Ønsker alle en nydelig søndag 

Mandagens Antrekksbilder

 • 19.07.2016, 21:33

...Når skal jeg lære å ta av det strikket på håndleddet!?! Tror faktisk ikke det finnes et eneste antrekksbilde av meg, uten det strikk på hånda... My God, skjerpings Mary!

Anyway, i skrivende stund ligger jeg død i sofaen og holder på å sovne etter en utrolig deilig dag. Idag måtte jeg nemlig stå opp unormalt tidlig, fordi jeg hadde time hos øyelegen. Jeg gjennomførte en deilig treningsøkt før timen, og dro rett hjem og ut i båten. Resten av dagen brukte jeg sammen med ei venninne, på hytta hennes på sjøen. Hektiske sommerdager - akkurat slik jeg liker det.Q: Mandagens antrekksbilder. Hva syntes dere?

Dagens antrekk

 • 09.07.2016, 15:47Kimono BIKBOK // Tee BIKBOK // Skjørt MISSGUIDED // Veske SHEINSIDE // Sandaler H&M // Shades EBAY

Q: HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Gårsdagens Antrekk

 • 07.07.2016, 22:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp BIKBOK // Denim skjørt SHEINSIDE // Shades GINA TRICOT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Beach Bag Essentials

 • 15.06.2016, 13:10COSTUME - TUSEN STRÅLENDE SOLER BY KHALED HOSSEINI - SHADES BY GINA TRICOT - BIKINITOP BY GINA TRICOT - TOWEL BY MISSONI - BIKINIPANTS & SANDALS BOUGHT IN ALICANTE - HAWAIIAN BY CUBUS


 

 


Q: Hva er dine favoritter i strandbaggen?

 

Search

Bloggdesign