Dagens planer!

 • 10.10.2017, 08:14

07:54  G O D  M O R G E N.
Jeg hadde alarmen på 06 idag, noe som betyr at jeg har hatt en skikkelig "Marie morgen" frem til nå. Jeg elsker å våkne tidlig, bruke god tid på frokosten og kaffekoppen min, mens jeg får oppdatert bloggen, redigert litt bilder, sjekket diverse nettsider og bare mentalt forberedt meg på dagen som kommer. Det gjør dagen min mye bedre! Om kvelden er jeg ofte så trøtt at jeg rett og slett ikke orker å oppdatere bloggen, eller klarer å skrive noe meningsfult - så derfor må jeg gjøre det tidlig om morgenen. Utrolig hvor mye man får gjort om man bare står opp tidlig, folkens!

Idag er det skikkelig høstvær ute, himmelen er nesten litt rosa og bladene blåser ned fra trærne. Jeg skal straks dra på meg boblejakken, for dagens første obligatoriske tissetur med Maia. Dagens plan er lagt, og jeg starter den med et par timers undervisning på skolen. Videre blir det jobb, trening, besøk og selvstudie. Full dag med lite tid til pauser, noe som gjør morgentimene ennå mer verdifulle. Lov å si man gleder seg til helgen, allerede..? haha huff, jeg trives i en hektisk hverdag altså, missforstå meg rett - men av og til kan lysten ta litt overhånd! Jeg finner liksom forskjellig type glede i alt jeg gjør på en måte, noe som gjør det vanskelig å si nei til ting. Noen som kjenner seg igjen..? Anyway, nå må jeg opp av senga og ut i høstlufta! Ha en fin dag, mine venner - vi bloggeeees


Jakke NELLY - Tights AIMN - Sko GET INSPIRED - Shades BIKBOK 

Q: Hva er dine tirsdagsplaner?

Ny jakke!!

 • 22.09.2017, 08:47

Åhh okei, jeg har gledet meg såå til å vise dere denne jakken - see såå fiin da?!? Jeg tenker julaften og glam, uggs og joggedress eller treningstights og en kul hoodie. Denne jakken kan brukes til såå mye og jeg har allerede masse kult i hodet, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg tror helt ærlig den er laget for meg - også er den grønn!! Ja, jeg hadde tenkt å kjøpe svart (as usual), men prøver å utfordre meg selv med litt farger for tiden, så gikk for den med grønnskjær. Kult? Frysepinnen Marie som ofte går med ull når andre går med shorts, trengte denne nå som vinteren nærmer seg. Planen er nemlig å gå i hi i denne jakken i vinter - for jeg nekter å fryse ett halvt år i strekk. I tillegg syntes jeg disse bildene ble så sjukt kule - haha, er det bare meg? Alt i alt, ganske så fornøyd egentlig!
Hva syntes du?

 Du finner jakken HER

 

Treningsklær trenger ikke være kjedelig!

 • 15.09.2017, 09:46

Ahhh endelig fredag igjen allerede, folkens - for en lykke!!


Jeg har en skikkelig fin dag i vente, og skal straks dra på trening for å gjennomføre fredagsøkta. Egentlig har jeg treningsfri idag, men siden jeg våknet såpass tidlig og har skikkelig mye overskudd for tiden, gjennomfører jeg en rolig liten økt likevell. Som jeg har snakket om før, er det viktig å få inn restitusjon for å få resultatene du ønsker - men samtidig finnes det mange former for restitusjon! Restitusjonen kan også gjennomføres på treningssenteret, og ettersom dette er en plass jeg elsker å være- og får en så god følelse av å dra innom, tar jeg ofte en liten tur likevell. Dette kan være for å tøye ut, gå en tur på mølla, ta en rolig joggetur, kjøre et par "oppvarmingsøvelser" med strikk, eller bare leke, snakke og tulle litt. Treningssenteret er faktisk mitt andre hjem, og siden jeg både jobber der, trener der OG henger der, kunne jeg jo egentlig bare flyttet inn - hahaha huff...  Anyway, poenget er at det ikke er hard styrketrening, intervall og baseøvelser hver gang jeg er på treningssenteret - her er det like mye interesse, kos og morro! Det er viktig å få frem.

...Herregud som jeg snakker meg bort - over til poenget; treningsklær! Jeg kan jo bare si med en gang at jeg vanligvis ikke ser ut som dette på treningssenteret. Hvem gjør det egentlig..? All creds til de som steller seg før hver treningsøkt! I ukedagene når skole, trening og jobb står på planen, finner du meg på trening med en palme-tutt på hodet, iført en gammel tights og en stor hettegenser.. Flatterende? Overhodet ikke. Bryr jeg meg? Nei. Haha, jeg fokuserer kun på min egen prestasjon, og klarer faktisk ikke bry meg om hvordan jeg ser ut.. MEN, de dagene jeg har litt mer tid og kanskje skal møte ei venninne, ut å spise eller en tur til byen før trening, liker jeg å gjøre litt mer ut av det. Treningsklær er jo tross alt det eneste jeg går med, og da er det greit å variere litt. For ja, treningsklær kan faktisk være dødskult! Og hva er vell bedre enn comfy & kult..? Etter jeg la ut bildet av antrekket mitt på insta-story og snapchat igår, fikk jeg enormt mange spørsmål om hvor klærne mine var fra. Antrekket ligger nå under her, så nå er det bare å shoppe i vei! Jeg eeelsket dette antrekket - og det beste av alt var at jeg kunne dra rett på trening etter venninnetid. Multi-outfit rett og slett ;)
Nike sko fra Get Inspired // Aimn tights fra Tights.no // Topp fra Nelly.com // Bomber fra H&M Devided // Briller fra Bikbok // Pulsklokke fra PolarQ: Hva syntes du om antrekket? Liker du å gå i treningsklær til vanlig?

Plutselig student igjen!

 • 15.08.2017, 22:48

Når jeg skriver dette, er klokka er 06:55, og denne jenta er klar for sin første skoledag.
God morgen, mine venner! Igår skjedde det utenkelige. Helt plutselig, når jeg endelig (dagen før!!) hadde funnet en ny løsning på hvordan jeg skulle legge opp høsten min - da skjer det. Jeg sier alltid at ting skjer for en grunn. Det tror jeg virkelig på! Jeg tror at uansett hva som skjer, så gir det mening i det store bilde - og forstår vi det ikke der og da, så forstår vi det senere. Igår var et eksempel på det. Jeg var på jobb og fikk helt plutselig en telefon fra universitetet om at jeg hadde fått plass på studiet jeg har ønsket meg mest av alt i hele vår. Jeg har ligget på 5 plass på den hersens ventelista i over 1,5 mnd nå, og hadde faktisk gitt opp håpet å slått meg til ro med back-up-høsten 2017.

Jeg har ikke snakket så mye om dette med studier, jobb, skole og utdanning på bloggen tidligere - og det er rett og slett fordi det alltid har vært usikkert,  skummelt og uvist. Jeg har brukt veldig lang tid på å finne ut hva jeg vil, hvilken vei jeg skal gå i livet og hva målene mine er. Det er først nå, som jeg skrev igår, at jeg har funnet en vei jeg trives med, og som jeg ønsker og fortsette å gå. Da jeg fikk denne telefonen igår, og damen bak røret spurte om jeg ville ha plassen, føltes det som tusen brikker falt på plass, og alt som har skjedd de siste mnd, gav plutselig veldig mye mening. Jeg takket selvfølgelig ja til plassen og starter på skolen allerede idag. Herregud, jeg er student igjen!? 2 år senere. Ikke et sekund for tidlig. Ikke et sekund for sent. Bare veldig veldig riktig, her og nå. Jeg merker jeg er skikkelig klar for å lære igjen, lese pensumbøker, bli kjent med nye mennesker med samme interesse som meg - og ikke minst utvikle meg.

Alt skjer for en grunn - jeg bare vet det.Jeg skal fortelle mer om skolestart, hvilket studie jeg starter på og hvordan ting blir fremover, senere - for nå, nå må jeg faktisk pakke skolesekken og komme meg til UIA. Og helt til slutt, til alle dere som også starter på nye eventyr i høst; lykke lykke til Nyt hvert sekund, vær deg selv og vær stolt av alt du mestrer og får til på veien. Det er ikke bare bare - og du er RÅ som gjør ditt beste.


Q: Er du student i høst?

Rabattkode på DESENIO

 • 18.07.2017, 14:10

Som de fleste av dere vet, har jeg fått meg en liten hybel i sentrum av Kristiansand. Jeg bor her når jeg jobber mye, som nå i sommer, og kommer garantert til å bo her utover høsten også. For at jeg skal trives og klare å være et sted, må jeg føle meg hjemme. Jeg trenger å få en god følelse når jeg kommer inn døra etter jobb, jeg trenger at jeg kan slappe av og finne en ro jeg ikke finner andre steder enn hjemme.

Hybelen min er ikke stor, men guud så søt den er! Jeg begynner virkelig å føle meg hjemme her, og den roen jeg snakket om - kjenner jeg mer og mer på. Selvom jeg har gjort det meste selv, har jeg likevell fått god hjelp av blandt annet Desenio. Noen andre enn meg som har vært innom nettsiden deres og drømt meg helt bort..? Gud så mye vakkert da! For de som ikke har vært innom, er Desenio en nettside hvor du kan kjøpe plakater i uendelige farger og fasonger, med de vakreste motiver, rammer, tekster, you name it.. Plakatene er en perfekt måte å freshe opp hjemmet ditt på, skape den gode hjemme-følelsen, inspirere, motivere og rett og slett gjøre rommet litt mer personlig. Du finner garantert noe du liker, og noe som gjenspeiler deg og din personlighet. Prisene er varierende, for her kan du finne bilder fra kjente kunstnere og fotografer også! Jeg har satt sammen bilder som gjenspeiler meg, gir meg noe, inspirerer meg - eller som rett og slett bare traff meg på en eller annen måte. Kjøper du bilder mellom 18-20 juli, har jeg vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere også! Da får du nemlig hele 25% rabatt på kjøpet ditt! Rabattkoden ligger lengre nede i innlegget, og det gjør også link til plakatene. Klikk deg inn, drøm deg bort og la deg inspirere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koden "MARIEDA" gir 25% rabatt hos Desenio fra 18 - 20 juli. (gjelder bare posters, ikke handpicked/rammer)

. . .
FLERE PLAKATER OG KATEGORIER
HER (adlink)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset
. . .
FOTOKUNST HER (adlink)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with x1 preset
// Sponset innlegg

Q:Hva syntes du om veggene mine?
 

Blomsterpiken

 • 18.07.2017, 09:22

T I R S D A G 08:41
God morgen, mine venner! Jeg er tilbake i leiligheten etter ei nydelig feriehelg hjemme hos familien. Det er skikkelig rart og stille her. Selvom jeg er midt i byen, med biler, mennesker, lyder og stemmer - er det likevell rart og stille her. Missforstå meg rett, jeg koser meg i eget selskap og trives godt med å være bare meg - men helst et sted hvor jeg har muligheten til å snakke med noen om jeg føler for det. Lydene på kjøkkenet av pappa som lager frokost på morgenen, hundene som løper rundt på gulvet, mamma som sier "god morgen" og spør om jeg har sovet godt (hihi, ja hun gjør det hver morgen<333). Hverdagslyder rett og slett, små ting man ikke tenker over før de er borte. Små fine ting.

Men, jeg kan ikke få både i pose og sekk, og får vell bare leve i tanken på at turen snart går hjem til familien igjen. Selvom det bare er tirsdag, er det lov å si jeg gleder meg allerede, eller? Men først; ny uke med jobb og 5 vakter som skal gjennomføres. Da det ble litt for (les:altfor) mye goddis i helga som var, er planen å få gjennomført noen gode treningsøkter og spise mer næringsrikt denne uka, når jeg likevell skal jobbe så mye. Igår startet jeg mandagen med ei god rygg-økt, og tenker og fortsette med bein/rumpe idag. Ellers slenger jeg med noen bilder fra søndagen hjemme. Syntes de ble så sommerlige og fine!
- fiin tirsdag til alle

Processed with VSCO with m3 preset

Q:Hva er dine tirsdagsplaner?

New in!

 • 09.07.2017, 20:04

Heeei dere!! Hvordan har helgen deres vært? Jeg kan oppsummere min med to ord; Vanlig og fin. Helt innafor etter min mening. Anyway, Idag tenkte jeg egentlig bare å stikke innom for å vise dere et av mine siste innkjøp! Litt utenfor det jeg vanligvis pleier å blogge om, men litt variasjon har vell aldri skadet noen? Stilmessig kan jeg trygt si jeg er veldig variert. Men, er det èn ting som går igjen, er det basics. Basics kan kombineres med alt, og kan nesten tilpasses uansett stil og person. Levis shortsen vil jeg si er et godt eksempel på akkurat dette. Her har du alle muligheter! Dritkul med et par høye heels på byen, perfekt på stranda med bikini eller ei kul badedrakt, kan rockes opp med skinnjakke og boots til festival.. you name it! Jeg er hvertfall forelsket i min Levis-shorts, og gleder meg til å bruke den masse i sommer Link til modellen finner dere lengre nede i innlegget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Levis Shorts HER  (affiliation)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset


Q:

Antrekk

 • 27.05.2017, 21:25Briller BikBok // Genser Nelly // Jeans BikBok // Skulderveske Sheinside // Flatform Sandals Sheinside // Klokke Polar // Ringer H&M
Q:Thinks?

Hverdagslykke og antrekksbilder

 • 08.01.2017, 10:11

God søndagsmorgen, fine fine dere. Hvordan har helgen deres vært? For min del, har helgen vært mer eller mindre perfekt. Tenk da, jeg har tilbrakt tid med venner og familie, hatt en veldig fin lunsjdate på Bønder i Byen, gått lang tur med ei venninne, vært ute å spist sushi, gjennomført to gode treningsøkter og rett og slett bare kost meg skikkelig og slappet godt av. Fint, eller hva? Gårsdagens tur var veldig kald, men utrolig deilig. Vi dro på oss ulltøy, vanter og vintersko, og gikk en deilig tur i sola. For ja, til tross for kulda, har faktisk sola så smått begynt å titte frem igjen - og ingenting gjør meg mer glad enn akkurat det!

Idag er det søndag, en av mine absolutt favorittdager, og jeg sitter fortsatt i pysjen og ser på Frustrerte Fruer - haha, noen flere enn meg..? Jeg har hatt en lang, deilig og avslappende morgen og tenker å nyte det en liten stund til, hehe. Planene for dagen er å gå en god tur med lille Maia, før resten av ettermiddagen skal brukes sammen med to gode venninner. Dette blir en bra dag, så her er det bare å nyte hvert sekund! Helt til slutt, slenger jeg med et par bilder fra gårsdagens tur-antrekk. Litt annerledes enn dere pleier å se meg, men det er vell litt gøy innimellom det også, eller? Håper alle får en finfin søndag videre, så blogges vi snart igjen - stor klem ♥

 

Q:Hva er dine planer for søndagen?

Antrekks throwback

 • 28.11.2016, 07:00

God mandagsmorgen, fine fine dere ♥ Jepp, dere leste riktig - klokka er faktisk 06.30 når jeg skriver dette innlegget. Du trodde det var tidlig..? Neida, denne jenta har vært våken siden 05.00. Litt i overkant, selv til A-menneske å være.. Nei huff, jeg har en misstanke om at det kan ha noe med forrige uke å gjøre. Jeg har jo som sagt vært syk i over 1 uke nå, og har ligget mye hjemme på sofaen, slappet av og prøvd å bli frisk. Jeg har ikke fått trent som vanlig, hatt dårlig med matlyst - og når jeg da stikker rett i bursdag og ut på byen, for så å ligge langflat hele lørdag og søndag, kan man trygt kalle det ei skikkelig blå-uke. Haha huff, så utrolig lite typisk meg-uke, og absolutt noe jeg skal vente lenge med å gjøre igjen. Jeg trives så utrolig mye bedre med gode uker med trening, overskudd, rolige venninnekvelder og masse familietid. Det er rett og slett mer meg - noe jeg er veldig glad jeg har funnet ut av. , over til poenget. I løpet av disse tidlige morgentimer, har jeg rett og slett satt sammen et lite throwback-innlegg til dere, med outfits fra det siste 1- 1,5 året. Det beste med å ha blogg er faktisk å kunne sitte slik som dette, og se tilbake på ting jeg har gjort, skrevet og hvordan jeg har forandret meg. Jeg ser spesielt at håret har tvært igjennom en del, og fyyy som jeg savner det blonde håret jeg hadde.. Jeg jobber virkelig med å komme tilbake dit, men det tar sin tid! Jeg håper dere syntes dette er litt gøy - enjoy Q:
Så, hva syntes du? Fant du en favoritt?

Antrekk 01.10.16

 • 02.10.2016, 14:00


Sweat Nelly . Shoulder bag Sheinside . Tights H&M . Sneakers DinSko . Watch Ebay . Shades Gina Tricot . Earrings H&M


Ønsker alle en nydelig søndag 

Mandagens Antrekksbilder

 • 19.07.2016, 21:33

...Når skal jeg lære å ta av det strikket på håndleddet!?! Tror faktisk ikke det finnes et eneste antrekksbilde av meg, uten det strikk på hånda... My God, skjerpings Mary!

Anyway, i skrivende stund ligger jeg død i sofaen og holder på å sovne etter en utrolig deilig dag. Idag måtte jeg nemlig stå opp unormalt tidlig, fordi jeg hadde time hos øyelegen. Jeg gjennomførte en deilig treningsøkt før timen, og dro rett hjem og ut i båten. Resten av dagen brukte jeg sammen med ei venninne, på hytta hennes på sjøen. Hektiske sommerdager - akkurat slik jeg liker det.Q: Mandagens antrekksbilder. Hva syntes dere?

Dagens antrekk

 • 09.07.2016, 15:47Kimono BIKBOK // Tee BIKBOK // Skjørt MISSGUIDED // Veske SHEINSIDE // Sandaler H&M // Shades EBAY

Q: HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Gårsdagens Antrekk

 • 07.07.2016, 22:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp BIKBOK // Denim skjørt SHEINSIDE // Shades GINA TRICOT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Beach Bag Essentials

 • 15.06.2016, 13:10COSTUME - TUSEN STRÅLENDE SOLER BY KHALED HOSSEINI - SHADES BY GINA TRICOT - BIKINITOP BY GINA TRICOT - TOWEL BY MISSONI - BIKINIPANTS & SANDALS BOUGHT IN ALICANTE - HAWAIIAN BY CUBUS


 

 


Q: Hva er dine favoritter i strandbaggen?

 

Marie Vigebo

Search

Bloggdesign

hits