Jeg er ikke laget for å ta det med ro.

 • 23.04.2017, 11:25


S Ø N D A G   10 : 24
God morgen mine venner! Hvordan har helgen deres vært? Okei, jeg føler alle har vært på Karpe konsert i helga, har jeg rett eller!? De gutta er virkelig helt rå live, og jeg skulle såå ønske jeg ikke måtte oppleve den konserten gjennom snapchat.. Neste gang skal jeg være der ass, syk eller ikke!

Selv våknet jeg ganske tidlig idag (ikke så rart når det eneste jeg har gjort hele helga er å sove...), og bestemte meg for å gjøre dette til en fin morgen med en litt ekstra god søndagsfrokost. Selvom jeg elsker havregrøten min, så er proteinpannekaker/bananpannekaker/havrepannekaker en absolutt favoritt når jeg har litt ekstra god til og vil lage noe litt ekstra godt. Oppskriften på frokostpannekakene mine har jeg lagt ut ca 1 million ganger nå, så den tror jeg vi dropper idag, ehe..

Nå tenker jeg å hente meg en kopp kaffe til, før planen er å komme meg ut på en liten gåtur i det fine været. Jeg har jo såvidt vært utenfor døra denne helga, og merker kroppen begynner å bli rimelig rastløs nå. Eller, egentlig er det vell mer hodet mitt som søker etter positive tanker, og kroppen som ikke klarer å oppfylle. Jeg er virkelig ikke laget for å "ta det med ro", og kjenner at hele meg lengter etter gode følelser. Jeg trenger trening, aktivitet, hverdagslykke, overskudd, motivasjon og inspirasjon. Alle disse følelsene gjør meg til en bedre person, både mot meg selv og mot de rundt meg -  jeg trenger det for å være lykkelig. Men, jeg må ikke glemme å lytte til kroppen midt i alt, for det er faktisk den som bærer meg igjennom alle disse fine dagene og gode følelsene - og akkurat nå ber den meg om hvile.. . .
Pancakes for breakfast is never a bad idea.

...like never.
 

Q: Noen andre som unnet seg en litt ekstra god frokost idag? Fortell meg hva du laget!

6 ting du SKAL gjøre idag:

 • 18.04.2017, 09:51

...Da var det tilbake til hverdagen igjen - hei til tirsdag, alarm, havregrøt, jobb og trening. Etter nydelige påskedager med god mat, venner, familie, kos, hyttetur og god tid, er det alltid litt tungt å tilbake til de samme gamle hverdagsrutinene igjen. Om jeg vil eller ei, merker jeg selv at motivasjonen ikke er helt på topp akkurat idag - ikke ennå hvertfall. Selvom "blåtirsdag" er tung, umotiverende og kjip, er det viktig å huske på de små hverdagslige tingene du er så heldig å ha muligheten til å gjøre hver eneste dag. De små tingene som kanskje ikke alle er så heldig å ha. Sett pris på de menneskene som påvirker din hverdag, på jobb, hjemme, på skolen eller på butikken. De menneskene som gjør at du smiler i løpet av dagen, er verdt å sette pris på. Sett pris på deg selv, skryt av deg selv og dra deg selv opp og frem - alt handler om instilling og tankegang. Tenk på alt du har fått til da? Hvor startet du? Hvor er du nå? Positive ord og tanker om deg selv og de rundt deg, gjør faktisk en stor forskjell og kan endre hele dagen til både deg og de rundt deg.

Så, idag skal jeg fokusere på å nyte øyeblikkene. Det er sol, noe jeg elsker. Jeg skal på jobb, hvor jeg er så heldig å få drive med det jeg brenner for. Jeg skal på trening etter jobb, hvor jeg gleder meg skikkelig til ei god styrkeøkt. Jeg skal spise masse god mat, smile, le og gjøre mitt absolutt beste for å gjøre denne tirsdagen superfin. For plutselig, før jeg vet ord av det, er dagen over og jeg ligger hjemme i senga og skal sove. Dagene flyr avgårde og plutselig går livet på autopilot. Stopp opp, ta kontroll, pust, nyt og tenk.

Uansett hvordan tirsdagen din ser ut, hva du skulle ha gjort, burde ha gjort, orker eller kanskje ikke orker å gjøre - skal du klare å gjøre disse 6 tingene:

1. Du skal gjøre en ting som får deg til å smile og le.
2. Du skal tenke på tre fine ting ved deg selv, som skal ligge i hodet hele dagen.
3. Du skal finne èn fin ting ved denne dagen, som du gleder deg til eller setter pris på.
4. Du skal gjøre èn ting som tar deg ett skritt nærmere et mål du har.
5. Du skal stoppe opp, puste og nyte ett fint øyeblikk i løpet av dagen.
6. Du skal ligge i senga ikveld og tenke at du gjorde ditt beste, og at det er mer enn godt nok!


Processed with VSCO with c1 preset

Lengter tilbake til påskefrokost på hytta med fine mennesker, lange morgener og mange kopper kaffe. Jeg hadde ikke takket nei til nybakte proteinrundstykker rett fra ovnen, hver morgen liksom.. Men uten hverdag og stress, hadde vi ikke satt like stor pris på det lille ekstra - så lenge leve hverdagen, og fiin tirsdag folkens!!

Proteinrik Påskefrokost!

 • 13.04.2017, 11:22

God morgen, og god påske da dere!

Hvordan går det? Noen som nyter sol og ferie? Her på sørlandet, våknet jeg opp til strålende sol og skikkelig påskestemning idag tidlig, noe som passet meg helt perfekt da dette er første dag av ferien min. Det ble en lang morgen med proteinpannekaker til frokost, film på tv-skjermen og et par gode kopper kaffe. Nå er jeg skikkelig uthvilt og klar for å starte dagen og gjøre den best mulig! Straks går turen til treningssenteret med lillesøster og ei venninne, før resten av dagen sannsynligvis blir brukt ute og til å pakke til morgendagens hyttetur. Jepp, det blir en lite tur på påskefjellet på meg i år også - heldigvis, haha!
Jeg håper dere nyter ferien alle sammen, og får noen nydelige dager med fri, sol, god mat og ro
(Oppskrift lengre nede i innlegget!!)


. . .
50 g havregryn, 1-2 egg, 1 SS kesam, 1 SS Cottage Cheese, 1 banan, 1 dl vann/melk
Mix alt i en blender, stek i stekepanne/vaffeljern og topp med favorittpållegg, syltetøy, bær, frø, is, yoghurt - eller hva enn du koser deg skikkelig med!

Q: Bypåske eller Fjellet?

Proteinvafler til frokost!

 • 01.04.2017, 12:03

. . . Lørdag, god tid, tanken på fri, null stress, sen morgen, mye kaffe & en litt ekstra god frokost. Finnes det noe bedre start på dagen? Det tror jeg virkelig ikke. Idag våknet jeg helt uten alarm, brukte litt ekstra tid i senga, slang på meg morgenkåpen, satte på kaffe og bestemte meg for å lage noe ekstra godt til frokost. Det resulterte i disse deilige frokostvaflene med bær, cottage cheese og syltetøy - og ja, det smakte like godt som det ser ut! Vaflene er proteinrike og passer perfekt til både frokost, lunsj, kvelds og før/etter trening. Legg til flere egg og mer havregryn for større porsjon og flere næringsrike vafler. Du kan også bruke litt kanel i røren for ekstra god smak! Her er det altså bare å legge til og mixe sammen som man vill - finn din favoritt og start dagen på verdens beste måte
- Good lørdag, fine! Oppskrift ;
1 EGG
50 g HAVREGRYN (pr egg)
1 BANAN
1 ss KESAM
0,5 dl VANN/MELK

.  .  .
Bland alle ingrediensene i en mixer og stek med smør/olje/cocosa i vaffeljern til vaflene er gyllenbrune. Topp med akkurat det du har mest lyst på, noe som i mitt tilfelle var frosne bær, fersk kiwi, cottage cheese og bringebærsyltetøy. Jeg må bare annbefale brunost og syltetøy til de av dere som liker det også - det smaker rett og slett helt himmelsk!Saturday Treat

. . . cause waffles are just pancakes with abs!
Q: Hva er din frokostfavoritt når du har litt ekstra god tid?

Breakfast Bowls

 • 30.01.2017, 10:57

God morgen mandag, klare for ny uke?  Jeg tenkte rett og slett jeg skulle starte mandagen med en liten brekkie bowl- collage til dere! Som de fleste av dere vet, slår jeg et stort slag for havregrøten. Det har faktisk gått så langt at jeg tror jeg har blitt avhengig. En dag uten havregrøt og kaffe til frokost, er en dag uten mening. Hehe neida..(joda). Avhengig eller ikke, så smaker det uansett like godt hver eneste morgen. Blir du ikke lei, spør du? Nei - og nøkkelen er variasjon! Som dere ser under her, ser ikke frokostskålen min alltid like instagramvennlig ut - men hva gjør vell det når alt skal ned i magen likevell, hehe? Hver morgen har jeg et mål om å skape en eksplosjon av farger, smaker og de næringsstoffene jeg trenger for å starte dagen på best mulig måte. Farger smaker godt og gjør deg glad - alt du trenger for en bra start på dagen!OATS, STRAWBERRIES, KIWI, BLUEBERRIES, COTTAGE CHEESE, BANANA, APPLE, RAISINS, SUNFLOWER SEEDS, PUMPKIN SEEDS, YOGURT, JAM . . .Q: Hva har du i din frokost skål?

Lørdagslunsj og supersøndag!

 • 29.01.2017, 11:21

HAPPY SUNDAY, SWEETHEARTS
Hei fra verdens dårligste blogger, og god søndagsmorgen! Vinteren, mørket og mangelen på sol-lys drar motivasjonen ut av meg, og gir meg absolutt ingen lyst til å oppdatere bloggen med positive innlegg, glede, fine farger og inspirerende ord. Jeg trenger sol, vår, lys og liv. Jeg trenger lukten av ny årstid, bar asfalt og fuglekvitter. Sol i øynene, kaffe, tur, lange kvelder, tidlige morgener og lette klær. Vinteren er absolutt ikke min årstid, så nå kan den gjerne dra snart.

...Likevell, savner jeg bloggen. Så igår, da lyset traff vinduskarmen min, dro jeg frem kameraet og knipset et par bilder av en uvanlig pen lunsj. Tenk at noe så enkelt som en avokado, kokt egg, litt tomat og en kopp te, kan se så digg ut da? For ja, det var det faktisk - en perfekt lørdagslunsj. Idag er det søndag og været er.. nei, jeg gidder faktisk ikke snakke om det en gang. Jeg startet dagen med superdigge pannekaker til frokost, og tenker å fortsette dagen i den rettningen og gjøre dette til en supersøndag! Who`s in!? Til slutt vil jeg bare ønske dere en nydelig dag videre, og håper dere satte litt pris på å høre fra meg!
- Stoor klemSmashed avocado with soft-boiled egg
...the perfect sunday breakfast

Q: Hva er dine planer for dagen?

Nybakt varm lunsj, på 15 min!

 • 30.11.2016, 19:33

Heii og god siste-kvelden-før-1.desember, hihi! Dagen idag har gått i ett, og jeg har egentlig akkurat satt meg ned i senga for å slappe av. Egentlig burde jeg pakke, da jeg faktisk reiser ekstremt tidlig imorgen - men det får vi ta senere, for nå skal jeg vise dere dagens lunsj! Tidligere idag fikk jeg nemlig ekstremt lyst på  nybakte, varme rundstykker med bringebærsyltetøy. Jeg hadde ikke akkurat god tid, da jeg skulle dra til treningssenteret 1 time senere, så lunsjen måtte være rask! Så, hva er vell enklere, raskere og smaker bedre enn nybakte proteinrundstykker? Oppskriften har jeg lagt ut før, så den kan dere finne HER (adlink). Det eneste jeg har gjort annerledes er at jeg har puttet en mandel på toppen av hvert rundstykke, og laget dem litt større enn sist. Gjett om disse blir en del av julefrokosten a! Rundstykkene ble helt magisk gode, og jeg hadde både ost, syltetøy og tunfisk som pålegg. Hele familien fikk selvfølgelig smake, og vips, så var de spist opp! Haha, når til og med Pappa elsker eksprimentene mine på kjøkkenet - DA sier denne jenta seg fornøyd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du prøvd ut disse deilige proteinrundstykkene ennå? Hva syntes du?

Mat på farten!

 • 29.11.2016, 21:56

Ahh, i skrivende stund sitter jeg å hører på julemusikk mens jeg blogger til dere - guud som jeg elsker at Desember snart er her ♥ Uansett, over til det jeg tenkte å skrive litt om idag - nemlig planlegging av mat på hektiske dager, mat på farten og hva man enkelt og greit kan putte i baggen for å holde energinivået oppe igjennom en lang dag.

Idag foreksempel, skal jeg først på trening, så rett på kino med ei venninne. Jeg drar hjemmefra i 2 tiden, og kommer nok ikke tilbake før 8 - halv 9 tiden ikveld. Dette er jo selvfølgelig ALTFOR lenge uten mat, og jeg må rett og slett planlegge. For min del, er jeg avhengig av at maten gir meg energi, gjør meg mett og inneholder de næringsstoffene jeg trenger for å gjennomføre ei god treningsøkt - og fortsatt ha energi til å finne på noe etterpå. Maten må være enkel å ta med seg å spise på farten, ikke for grisete og må kunne holde seg frisk og fin, selvom den ligger i baggen. Under her, har jeg samlet et par tips til varer som oppfyller mine krav, smaker veldig veldig godt, og som man kan mixe og matche som man vil med.
1.
Yoghurt - absolutt en favoritt i baggen min. Jeg spiser utrolig mye yoghurt, og kjøper nesten alltid skyr eller lignende etter trening for å spise på bussen hjem. Yoghurthylla i butikken er stor, og det finnes et hav av muligheter. Dette er også et tips til et lite mellommåltid, på vei fra eller til, før du får tilgang til å lage middag. Yoplait Double 0 er uten tilsatt sukker, 0% fett og finnes i mange ulike smaker. Denne står ofte i kjøleskapet hjemme hos oss hvertfall! 


2.
Middagssalat. Haha, hvis noen noensinne lurte på om jeg spiste mye salat, er svaret ja! Dette er absolutt en sikker vinner å ta med seg i baggen, på skolen, trening eller jobb. Salat for meg, er et veldig vidt begrep. Du kan sette sammen så uendelig mange kombinasjoner, og legge til å trekke fra akkurat slik du ønsker selv. Jeg bruker ofte både grønnsaker og frukt i mine salater, og blander gjerne sammen både kjøtt, fisk, egg og bønner. Haha, som sagt - det finnes ingen grenser. Under her, ser dere avokado, tomat, rosenkål, brokkoli og et par hardkokte egg. Sleng med et par lumper, skiver eller kok opp litt ris, pasta eller poteter, og du har en deilig middags-salat som er like god varm som kald.
3.
Frukt og grønt. Et eple, en banan, ei gulrot eller litt nøtter, er alt sammen perfekt snax å ha i baggen. Det gir rask energi, demper sultfølelsen frem til neste måltid, og holder bludsukkeret stabilt. Nå som det er kommet både mandariner, klementiner og persimon i butikkene, er tanken på at de ligger i baggen å venter på meg, ren hverdagslykke - fem om dagen er ingen sak, eller hva?

4.
Speltlumper. En sikker vinner i en hektisk hverdag. Jeg bruker speltlumper hele tiden, virkelig! De av dere som følger meg på snapchat, har nok fått med seg at favoritten er speltlumpepizza, men det er absolutt ikke bare det jeg bruker disse til. Lumpene er enkle å ta med seg i baggen, både nye i pakken, og i en matboks med pålegg på. Jeg tar ofte med meg et par lumper til salaten min foreksemple, og lager meg deilige wraps. Lag en matboks med kjøttdeig, grønnsaker, tomatsalsa, ost og avokado - og vips, så har du taco-wraps på farten! Du kan også kjøpe ei pakke lumper, en boks med skivet ost og en pakke med kyllingpålegg, og lage deilige lumpe-smørbrød som du spiser på bussen. Kyllingpålegg inneholder masse proteiner, så dette er supersunt og kjempe godt! Så måå jeg bare si helt til slutt, at speltlumper med cottage cheese og masse bringebærsyltetøy, er en av mine største kveldscravings. Gud, det smaker seriøst som rullekaken vi lagde i heimkunnskapen på ungdomsskolen - altså, holy shit så digg.

5.
Tunfisk. Ja, dette punktet henger nok litt sammen med "middagssalat",  for tunfisken kan jo selvfølgelig blandes i salaten. Men, jeg vil uansett bare tipse dere om at en boks tunfisk koster 2-6 kr på dagligvarebutikken, og er verdens enkleste hermetikkboks å ta med seg i baggen. Tunfisken kan også brukes i lumpene, for deilige tunfisk-wraps. Et supert tips til alle der ute med studentøkonomi, hehe!


6.
Termokopp. Nå rundt juletider når kulda kommer for fullt, tar jeg frem termokoppen igjen. Jeg elsker å ha med meg varm kaffe eller te, til og fra jobb, skole eller trening. For meg, som har 45 min reisevei til og fra trening, er det rett og slett hverdagsluxus og sette seg på bussen med en varm kopp te, høre på musikk og bare drømme meg bort - da koser jeg meg! Et annet smart tips, er å lage deilig suppe som du heller i termokoppen, og tar med deg på farten! Varm, næringsrik og god suppemiddag, i kulda - kan du tenke deg noe bedre? Suppe er faktisk en veldig undervurdert rett, og noe jeg bare aldri har vært vandt til å spise så mye - men det skal det jammen bli en endring på denne vinteren!
Q: Hva er dine beste tips til mat på farten?

Næringsrike høstmuffins med eple og kanel!

 • 22.11.2016, 14:26

Høsten er en nydelig årstid, både med tanke på fargene, naturen og lyset ute - men også iforhold til råvarer, lukter og smaker på kjøkkenet. Jeg er så heldig å ha vokst opp med epletrær i hagen, og har alltid plukket epler rett fra trærne for å spise eller bruke i mat. Nå, når høsten er kommet og alle eplene er plukket inn, er det viktig å bruke dem så lenge de er gode. Eplesyltetøy, fruktsalat, sprø eplechips, eplekake osv osv. Hvorfor ikke bytte ut bananen i havrepannekakene, med epler foreksempel? Det finnes et hav av muligheter, men idag vil jeg vise dere oppskriften på deilige, sunne, næringsrike høstmuffins - med ekte smak av eple og kanelO P P S K R I FT ;

3   EGG
1  
BANAN (Bruk eventuelt annen søtning; sirup, honning o.l for å slippe den brune fargen i muffinsene)
3 ss   MAGER KESAM
1 ss   KOKOSOLJE
3 dl    HAVREGRYN
1,5 dl   GROVT MEL (jeg brukte sammalt rugmel)
0,5 dl   SOLSIKKEFRØ
1/2 ts   SALT
2 ts   BAKEPULVER
5   SMÅ  EPLER
KANEL


F R E M G A N  G S M Å T E ;


Forvarm ovnen til 220 C. Ta frem et stekebrett og fordel mufinnsformene ut over brettet. Oppskriften gir ca 10-12 muffins, men det kommer selvfølgelig ann på hvor store former du bruker. Start med å blande sammen egg, banan, olje(honning, sirup) og kesam (yoghurt) i en mixer. Mix sammen, til en klumpfri røre. Bland deretter det tørre på samme måte og vend alt sammen til en jevn og fin muffinsrøre. Mix gjerne havregrynene til havremel, for et jevnere resultat. Nå kan du kutte opp eplene i biter. Du velger selv hvor store bitene skal være og om du ønsker skall på eplene, eller ikke. Jeg kuttet mine epler i mindre biter som jeg blandet inn i røren før jeg helte røren videre i muffinsformene. Deretter kuttet jeg et siste eple i litt større biter, som jeg fordeler på toppen, til pynt. Avslutt med å strø et lite lag kanel over muffinsene, for den gode høst-smaken. Stek i 18-20 min, følg med for en gyllenbrun topp. Nyt varme, som dessert med litt is til, på farten ut døra, eller som kveldskos. Muffinsene er veldig sunne, og kan spises ved siden av en deilig lunsj-salat, eller som en liten dessert etter frokosten - hverdagsluksus, eller hva?


Over ser dere min lunsj idag. Jeg må bare informere om at grunnen til at muffinsene ser litt brune ut, er bananen. Som dere vet, blir nesten alt man lager med banan brunt etterhvert, så om dere vil unngå det - så bytt den ut med sirup eller honning. Anyway, jeg blandet sammen en enkel tunfisksalat med avokado, spinat og cottage Cheese, kokte en kopp te med litt varm melk i - og nøyt en deilig eplemuffin til til dessert. Eller det ble vell ikke akkurat bare èn, for disse var faktisk såå gode at det var umulig å bare spise en, hihi! Jeg er fortsatt syk, og har rett og slett tatt meg en skikkelig hjemmedag idag, for å prøve å bli ordentlig frisk.. Jeg våknet seriøst 05.30 på morgenen (natten) idag, av at øynene rant, kroppen verket og nesa var tett. Beste følelsen, eller hva? Selvfølgelig fikk jeg ikke sove igjen, og stod rett og slett opp og satte meg i stua for Å VENTE på at God Morgen Norge skulle begynne... Haha, livet som syk er ikke lett altså! Jeg har innsett at treningen får vente et par dager, og satte derfor igang å bake. Haha, å ligge stille en hel dag, er faktisk helt umulig for meg, så hvorfor ikke bruke litt tid på bloggen liksom? Jeg håper dere liker oppskriften, og legger igjen en tilbakemelding i kommentarfeltet - gjerne et par bli-fort-frisk-tips også, om dere gidder. Ha en fin dag videre - vi blogges

 

Kyllingwok og sykemandag

 • 21.11.2016, 19:42

Ny mandag, ny uke og nye muligheter - jeg er klar, er du? Det har vært litt stille her de siste dagene, og det er rett og slett fordi jeg har ligget på sofaen hele helgen, med feber, tett nese, sår hals og vond kropp.. En god gammeldags forkjølelse, rett og slett! Idag begynner jeg heldigvis å kjenne at kroppen føles litt lettere, så jeg satser på å bli helt frisk i løpet av de neste dagene. Til tross for dagens forskjølelse og paracet-overskudd, dro denne jenta likevell ei litta tur på treningssenteret for å gjennomføre mandagsøkta. Smart? Kanskje ikke - men ei helg på sofaen, var absolutt nok hvile for meg! Så lenge feberen er borte og man lytter til kroppen, skader det ikke med litt bevegelse - tenker nå hvertfall jeg!

...Så, over til poenget. Mandagsmiddagen måtte være rask, enkel og smake godt - noe som resulterte i kyllingwok. Det første året jeg bodde i Oslo, spiste jeg seriøst i overkant mye wok, husker jeg. Det var helt i starten av livsstilsendringen, hvor en av de få tingene jeg viste, var at gønnsaker og kylling var to viktige ting å få i seg. I tillegg var det utrolig enkelt å lage for meg som nettopp hadde flyttet hjemmefra, billig da jeg var student, og ikke minst smakte det DIGG! Wok kan lages på utrolig mange måter og med et hav av gode smaker, krydder, grønnsaksblandinger og proteinkilder. Kok gjerne fullkornspasta eller spaghetti i tillegg, og bland dette med woken på slutten, sammen med en deilig woksaus. Haha, varianten under her er ikke på langt nær like fancy, og jeg må virkelig beklage for den estetisk dårlige presentasjonen... Godt smakte den iallefall, og det er vell det som betyr mest.Kyllingwok; 1 stk kyllingfillet, Frosne wok-grønnsaker, paprika, tomat, et par skiver smeltet ost, Spinat og Kesam...Sånn gikk det når Marie var tom for energi, tett i pappen og måtte ordne seg middag selv. Jeg kan si så mye som at middagen ble spist under dyna, og at desserten bestående av paracet og nesespray, nettopp ble inntatt. Nå står det avslappning på planen, og tidlig til sengs. Satser på en bedre dag (..og blogg) imorgen folkens. STOR KLEM
  

Verdens beste proteinrundstykker!

 • 16.11.2016, 14:26O P P S K R I F T :  P R O T E I N R U N D S T Y K K E R 
(CA 6-8 STK)

150 g Cottage Cheese
125 g Havregryn
2 Egg
1 SS Solsikkekjerner til topping (kan sløyfes)
1 ts Bakepulver
En klype salt

S L I K   G J Ø R   D U : Alt blandes sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er borte. Du må ikke få ut alle cottage cheese klumpene, men pass på å få deigen jevn og fin. Jeg har ikke stavmikser, så jeg brukte smoothiemaskinen og mikset det tørre først (havregryn, salt og bakepulver), helte det i en bakebolle, mikset det blaute (egg, cottage cheese), og blandet alt sammen i bakebollen til slutt. Dette funket superfint og deigen ble jevn og fin, akkurat som den skulle. Form rundstykkene med hendene, sett dem på bakepapir og stek i ovnen på 210 C, i ca 15 min. Stek til de er gyllenbrune på toppen. Finn frem masse deilig pålegg, kok en kopp kaffe, og nyt til både frokost, kveldsmat eller ved middagssalaten.
/ / Oppskriften er hentet fra Treningsfrue.no


Q: Har du testet ut proteinrundstykker før? Hva syntes du?

Pappas dag!

 • 14.11.2016, 11:18

Yess, endelig mandag igjen. Etter ei helg full av kos, usunnheter og avslappning, er det såå deilig å starte mandagen med blanke ark og nye muligheter. Det har vært litt stille på bloggen i helgen, og det er rett og slett fordi jeg har hatt noen travle dager med mye på agendaen. Fredagskvelden gikk til cheatday med ei venninne, chips, sjokolade og The Stream. Lørdagen gjennomførte jeg ei god rygg-økt, klarte å få strekk i låret og møtte ei venninne for en koselig sushi-date. I går var det som kjent farsdag, noe som ble feiret med blomster, bakst, besøk og familietid - fra start til slutt. Pappa fikk nybakte favorittboller av meg og lillesøster, eller som han sier; "ikke noe sunne greier, bare vanlige boller med sukker, mel og smør"... Haha, ikke alle som er like fornøyde med at meg og lillesøster "sunnifiserer" alt vi spiser... Jaja, på pappas dag, er det pappa som bestemmer (..og jeg klager absolutt ikke på valget, fordi NAM!!)

Anyways, nok om helgen. Nå skal jeg straks på trening og må egentlig løpe å pakke baggen, lage ferdig matboksen og hoppe på bussen for ukens første økt. Mandag er egentlig den store "intervalldagen" min, men pga strekken i låret (som heldigvis er litt bedre idag), tror jeg det er lurt å vente litt med akkurat det.. På dagens plan står derfor skuldre, triceps og et par mage-øvelser mot slutten. Motivasjonen for uken er veldig bra, så her er det bare å holde positiviteten oppe og kjøre på! Noen andre som har planer om å ha en bra uke?   
KJÆRE PAPPA, JEG HÅPER VI KLARTE Å GJØRE DAGEN DIN SPESIELL.
Q: Hva er dine planer for den kommende uken?

Tusen takk!

 • 27.10.2016, 10:43

Målet med denne bloggen er å inspirere dere. Jeg ønsker at du skal se på meg som en positiv, glad og motiverende person, som du ønsker å følge fordi jeg gir deg et eller annet positivt innput i hverdagen. Jeg ønsker at du skal sitte igjen med en god følelse i kroppen, motivasjon i hverdagen og inspirasjon til å satse på det som gjør deg glad. Jeg startet denne bloggen i bunn og grunn fordi jeg elsker å ta bilder, redigere og skrive. På veien, har jeg gitt opp, feilet, lært og vunnet - og tenk; akkurat idag, har både du og jeg mer erfaring enn vi noen gang har hatt. Det er en fin tanke, syntes jeg.

Jeg er ingen PT, jeg er ingen kostholds-ekspert og jeg er ingen fasit - men jeg prøver så godt jeg kan å dele mine erfaringer, ting jeg har lært og ting som motiverer meg, med dere. Jeg har fått så utrolig mange hyggelig tilbakemeldinger fra dere de siste dagene, både på instagram, Facebook, snapchat og på bloggen, som jeg setter så enormt stor pris på. Jeg ville derfor bare si tusen takk for all positiv respons, og for at dere tar dere tid til å legge igjen en kommentar som inspirerer meg til å fortsette med det jeg elsker å gjøre. Og med det, ønsker jeg dere en fin fin torsdag videre
♥  Havregrøt toppet med banan, frosne blåbær, linfrø & solsikkekjerner  


Surprise!!

 • 25.10.2016, 22:39

S U R P R I S E ! ! !  Der kom det søren meg et innlegg til før kvelden gitt, inspirasjon-overdose kanskje..? Godt mulig, for jeg måtte rett og slett bare vise dere den sjukt deilige kveldsmaten jeg nettopp spiste. Altså, havrepannekaker med banansmak og topping, kan faktisk ikke beskrives med ord - det er bare heelt mmmh! Ja, jeg skjønner det kan høres litt stusselig ut å lage så mye oppstyr ut av et par havregryn, litt vann og et egg, men altså - det er såå verdt det.

Disse pannekakene smaker ikke bare superdigg, men de er også sjukt enkle (og billig) å lage. Havregryn kan brukes til så mye, så det er vell noe de fleste har stående allerede. Egg er også greit å ha tilgjengelig, de er fulle av proteiner og sies å være noe av det sunneste man kan spise. Banan er kjempebillig og supert å ha med seg i baggen hvis energinivået synker i løpet av dagen - og der har du faktisk hele oppskriften! Jeg spiser disse pannekakene flere ganger i uka og pleier å variere litt med topping, ingredienser osv. Det som er så fint med basisoppskriften, er at du faktisk har alle muligheter til å utvide den akkurat slik du selv ønsker. Erstatt bananen med et eple, tilsett litt sjokoladepulver i røren, rør inn en ts kanel, bruk bær, tilsett peanøttsmør, lag med flere egg, erstatt vann med melk eller mos gresskar og lag tidenes halloweenpannekaker til helgen! Masse muligheter - hvordan ser din favorittoppskrift ut?( ca 3 stk ) ;
 1 dl havregryn
 1 egg
1/2 banan
+ litt vann for å tynne ut røra 

 

Mine mål for en dritbra uke!

 • 24.10.2016, 15:52

Rommet er vasket, ryddet og ommøblert, mandagslunsjen er i magen, bloggen er oppdatert og jeg er straks klar for ukas første treningsøkt. Wow, for en fin mandag da dere! I går kveld la jeg meg i senga med en skikkelig god følelse i kroppen. Jeg lå å tenkte på hvor fin helgen hadde vært, hvor heldig jeg er som har en så fin familie, og hvor mye jeg gledet meg til ei ny uke med nye muligheter. Jeg bestemte meg for å holde på den tanken og å gjøre den kommende uka skikkelig bra! Jeg syntes både det er fasinerede og irriterende, at det i bunn og grunn, kun er meg som bestemmer om jeg skal ha det bra eller ikke. Det å starte dagen med en positiv tanke, en god frokost og et par små mål for dagen, tror jeg absolutt er veldig viktig. Forrige uke var preget av sykdom og litt halveis gode økter, så denne uka har jeg satt meg som mål og ha en skikkelig bra treningsuke. Målet for uka er å øke i et par øvelser, få til minst 3 kondisjonsøkter og spise masse sunn og god mat, så jeg får masse energi og overskudd på trening. Jeg skal også prøve å komme meg ut på et par kveldsturer med Maia, og prøve å være i aktivitet hjemme. Etter en lang dag, er jeg litt for flink til å sette meg i senga med en serie - og bli sittende resten av kvelden... Haha, noen som kjenner seg igjen der? Anyway, disse målene skal jeg klare og dette skal bli en skikkelig bra uke - jeg er klar, er du?

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TUNFISK .  EGG .  SPINAT .  RØDE BØNNER .  LINSER .  FETAOST .  AVOKADO .  MAGER KESAM


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Q: Hva er dine mål for uka?
 

La oss feire grøtens dag!

 • 23.10.2016, 12:08

Idag, 23 Oktober, er ingen vanlig søndag - for idag er det nemlig grøtens dag!! Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at jeg feiret med havregrøt til frokost, ehe...? For de av dere som følger meg på instagram og andre sosiale medier, har nok allerede fått med seg at havrgrøten er min beste venn. Jeg elsker havregrøt. Da jeg startet min livsstilsendring for litt over 2 år siden, var en av de første tingene jeg gjorde, å begynne med havregrøt til frokost. Det fine med grøt er at det finnes i utallige varianter, noe som gjør at alle kan finne noe de liker. Har du utforsket hvor mye digg du faktisk kan gjøre med grøten?? Du kan toppe med bær, frukt, rosiner eller nøtter. Du kan sette den i kjøleskapet over natten og spise deg som pudding dagen etter. Du kan toppe med smør, sukker og kanel. Du kan veksle mellom å koke med egg, melk og vann. Du kan toppe med smeltet sjokolade og/eller energibar. Du kan blande med saft for større smaksopplevelse, osv osv... Kult, hæ? Grøt gjør rett og slett dagen min bedre, og er en av de små hverdagsgledene jeg setter så utrolig stor pris på - Lenge leve grøten, idag skal du feiresHaha, her har dere en liten samling av mine beste "grøt-øyeblikk". Jeg ser at det er litt i overkant mange bilder av noe så simpelt som kokt grøt, men altså, hva er vell finere en en skål med fløyelsmyk grøt, friske farger og god stemning? Akkurat. Såå, da sier jeg bare god grøtdag til dere alle og følg meg gjerne for flere grøtbilder på Instagram @marievigebo & Snapchat @marievi


Q: Hvilken grøt er din favoritt?

Hvorfor er dette den perfekte frokost?

 • 06.10.2016, 09:07F U L L K O R N S K N E K K E B R Ø D   M E D   A V O K A D O  ,  E G G  ,  B A N A N  &  H J E M M E L A G E T   S Y L T E T Ø Y .

Hvem sier vell nei til søndagsfrokost på en ellers vanlig torsdag morgen? Idag startet jeg dagen litt ekstra tidlig, noe som resulterte i en god gammeldags frokost med hardkokt egg, hjemmelaget knekkebrød, deilig pålegg og en stor kopp nykokt kaffe. Visste dere at avokado og egg til frokost, vistnok skal være en av de beste måtene å starte dagen på, og øke fettforbrenningen igjennom dagen? En frokost som består av både proteiner (egg) og fett (avokado), metter lenge og gir deg et stabilt bludsukker, som igjen reduserer sjansen for overspising resten av dagen. Smart, huh? I tillegg til proteiner og sunt fett, gir fullkornsknekkebrødene kroppen fiber, noe jeg er avhengig av på morgenen og er vandt til å få igjennom havregrøt/havrepannekaker. Banan gir rask energi, og med litt hjemmelaget syltetøy på toppen, smaker jo dette rett og slett bare himmelsk!
Med andre ord; en sunn, vellsmakende & superenkel frokost som gir deg de næringsstoffene du trenger for å starte dagen!Q:  Hva er din absolutt frokostfavoritt?

Oppskrift på fullkornsknekkebrødene du vil elske!

 • 03.10.2016, 15:30


Frister det med noe ekstra sunt og godt til lunsj?
Prøv ut disse deilig fullkornsknekkebrødene - du vil ikke angre!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I N G R E D I E N S E R ;
2 dl havregryn
1 dl grovt mel (hvete og rug)
2 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
3 ss rosiner
2 dl vann
1 ts salt


Dette er en "slumpedeig", så her må du rett og slett bare prøve deg frem. Bland sammen ingrediensene til en fast deig, smør/klapp den ut på et stekebrett og sett i ovnen på 160c i ca 10-15 min. Ta ut brettet, brukt en pizzarulle for å skjære opp knekkebrødene og sett deretter inn i ovenen igjen. Slik skal knekkebrødene stå i ovnene til de er harde (ca 25 - 30 min). Ta deretter ut, knekk opp og legg til avkjøling på rist. Nyt med god samvittighet og deilig pålegg, til kvelds, frokost eller lunsj - Bon Apetìt!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with c1 presetDagens lunsj ble derfor deilige, hjemmelagde fullkornsknekkebrød med ost og cottage cheese - og gud så godt det var. Knekkebrødene er ikke bare raske, enkle og supergode, men de kan også brukes til både frokost, lunsj og kveldsmat! Jeg må faktisk skryte litt ekstra av akkurat disse, for gode knekkebrød har jeg rett og slett aldri laget før - så disse er absolutt å annbefale!

Ha en finfin dag videre!  

Pannekakefredag

 • 23.09.2016, 11:42


H A P P Y   F R I Y E Y
God fredagsmorgen, noen som er klar for helg? Jeg startet helgen på min absolutt favorittmåte, nemlig med pannekaker til frokost. Namnam, verdens beste start på helgen, right? Ellers må jeg bare bruke litt tid på å takke dere for all respons på gårsdagens blogginlegg. Wow, dere er virkelig fantastisk gode alle sammen! Jeg har fått så utrolig mange hyggelige meldinger, kommentarer og fine tilbakemeldinger på det jeg skrev - noe jeg setter enormt stor pris på. Tro det eller ei, var det ikke verdens letteste innlegg å publisere, både fordi det er veldig personlig, men også fordi "før-bildene" er bilder jeg aldri hadde trodd skulle se dagens lys. Etter å ha startet å skrive på det innlegget utallige ganger,  ble jeg til slutt fornøyd med resultatet og valgte å publissere - noe jeg er veldig glad for nå. Så igjen, tusen hjertelig takk  -   P A N N E K A K E F R O K O S T   -

1 egg, 2 dl havregryn, 1 ss mager kesam, 1 dl vann, Cottage Cheese & bær topping


    

Q: Noen andre som elsker pannekakefrokost?

Sunn, næringsrik og supergod lørdagsmat

 • 11.09.2016, 11:35

Gårsdagen var ikke annet enn super vellykket. Jeg fikk koselig kveldsbesøk av Adine og bestemte meg for og prøve å diske opp med en sunn og god lørdagsmiddag. Jeg endte opp med å lage kyllingsalat med hjemmelagde proteinrundstykker til - noe som så ut til å falle i smak. Rundstykkene kunne jo absolutt blitt litt penere, men altså, til å være første gang jeg lager dem, ble jeg egentlig litt fornøyd! De smakte hvertfall veldig godt, og det er vell det som betyr noe, right? Kvelden bare fløy avgårde og vi fikk sett to filmer, spist masse lørdagsgodt og snakket om alt mellom himmel og jord. Takk for en nydelig lørdag, Adine - du er god  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset 

K Y L L I N G S A L A T :

Kutt opp og bland sammen spinat, ruccola, avokado, agurk, tomat, paprika, linser og kikerter. Skjær kyllingfiletene i passe store terninger og stek med ditt favorittkrydder ( jeg bruker alltid tandori ). Avkjøl kyllingen et par minutter, før du blander alt sammen og topper med noen dråper sitronsaft.

B o n  A p p è t i t !


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P R O T E I N  R U N D S T Y K K E R :

Dette er en "slumpe- oppskrift" så her må dere bare prøve dere litt frem, men dette er ca hva jeg gjorde: Jeg startet med å mixe sammen det tørre i en foodprosessor. 200 g havregryn, 1 ts bakepulver, 1 ss linfrø, 1 klype salt. Deretter mixet jeg sammen 3 egg, 3 store ss cottage cheese og 1 banan, og blandet dette sammen med det tørre til jeg fikk en jevn og fin deig. Tips: bruk muffinsformer eller muffinsbrett for å holde deigen sammen under steking. Stek på 200 c i 15-20 minutter ( steketid varierer veldig, så pass på å følge med, og ta ut når de er gjennomstekt ). Skjær opp mens de er varme, og nyt gjerne med et lite lag smør ved siden av salaten.

N a m  N a m !


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 Q: Hva lager du når du skal kose deg en lørdagskveld? Kom gjerne med tips til sunne, næringsrike og gode oppskrifter ♥ 

UKAS BESTE DAG!

 • 02.09.2016, 11:06

 -  H E L L O  F R I Y E Y !  -
God morgen og good freedaag, mine venner! Noen som har noen gøye planer for den kommende helgen? Til tross for en lang og deilig fredagsmorgen, må jeg fortsatt gjennomføre dagens treningsøkt og et par timer på jobb, før jeg kan ta helg med god samvittighet. For øyeblikket, er jeg gira og superklar for å gripe dagen, så her er det bare å sette igang, pakke baggen, hive på seg treningstøyet og sette seg på bussen, før energien synker! Imorgen blir det feiring av bestevenninna som fyller 21, så dere hører nok fra meg iløpet av helga! Ellers ønsker jeg alle en superfin fredag og ei nydelig helg -  NYT DEN

  


Q: HVA SKAL DU I HELGA?
 

In my lunchbox!

 • 30.08.2016, 10:33

♥ G O D  M O R G E N ♥
Dagens plan er allerede lagt og jeg er straks klar for å starte med første punkt på lista: trening. Etter trening blir det jobb i et par timer, før dagen avsluttes med fine venner og god mat. På en dag som denne, når alt går i ett, er det viktig å planlegge måltidene for å holde energinivået oppe gjennom hele dagen. Det siste året har jeg blitt veldig flink på å lage mat hjemme som jeg tar med meg på jobb og trening. Dette gjør at jeg sparer helt sjukt mye penger, pluss at jeg slipper å ende opp med å falle for søte butikk-fristelser når energinivået synker. Jeg personlig, elsker å lage en god salat som jeg spiser til lunsj. Som mellommåltid og/eller snax, har jeg alltid litt nøtter, frukt, grønnsaker og kanskje en enerrgibar som jeg spiser når jeg føler blodsukkeret blir for lavt. Litt nøtter før trening må jeg bare anbefale på det sterkeste!! Det gir meg rask energi og gjør at jeg yter bra på trening til tross for en lang dag på jobb, foreksempel. Det beste tipset for å holde et sunt og godt kosthold, er faktisk å spise jevnt gjennom dagen, så du ikke ender opp med å muche på kvelden rett før du skal sove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset    Processed with VSCO with c1 preset

1 EGG
1/2 AVOKADO
AGURK
SPINAT
BØNNEMIX
FETAOST
MAGER KESAM/ COTTAGE CHEESE
ASPARGES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

Salatene mine er det ingen oppskrift på og endres rett og slett etter hva vi har i kjøleskapet. Kutt opp det du har av frukt og grønt, legg til en proteinkilde (egg, kylling, tunfisk osv..) og bland sammen med litt Mager Kesam eller Cottage Cheese. Vips, der har du den perfekte lunsj som både metter godt, gir deg energi og ny motivasjon til å fullføre resten av dagens planer - Så godt, så enkelt♥

Q:
Hva er din favoritt i lunsj-boksen?

Let`s Lunch!

 • 26.08.2016, 21:03

Hvem har sagt at salat er kjedelig..? Kyllingsalaten på Kjøkkenskapet smaker hvertfall H I M M E L S K , så den vil jeg bare annbefale til alle sørlendinger der ute! Anyway, dagens lunsj med skjønneste Adine var ikke annet enn superkoselig, som alltid. En liten catch-up etter fadderuka var absolutt på sin plass, og jeg merket at jeg satt og savnet min egen fadderuke litt da jeg hørte hvor gøy de hadde hatt det... Tenk, det er hele 2 år siden jeg var fadderbarn i ny by, livredd, superspent og helt alene. Jeg hadde virkelig ikke peiling på hva jeg begikk meg ut på, men gud så glad jeg er for at jeg gjorde det! Gode minner, gode minner♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- O H , I T`S  L U N C H  O` C L O C K -


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAQ: Hva er din guilty pleasure når du er ute å spiser? Har du en rett du bestiller hver gang, typ?

 

Når mandagen blir perfekt.

 • 02.08.2016, 12:01

Wow, igår var en fin dag!
God morgen, mine venner
Jeg tenkte bare å stikke innom med en liten update fra gårsdagen, for wow - det er lenge siden jeg har hatt en såå bra dag som igår! Det hele startet med en deilig lunsjdate på Bønder i Byen, med nydelige Andrea. Når Mary og Andy skal på date, er det tradisjonen tro, alltid på Bønder i Byen. Jeg tror jeg kan snakke for både meg og Andrea når jeg sier at denne resturanten, rett og slett bare må oppleves. Så må jeg bare si wow, denne jenta og samtalene vi har sammen, er virkelig verdt mer enn noe annet. Dere vet den venninnen som klarer å sette ord på tankene dine? Hun du kan ha de dypeste samtaler med, hun du alltid går fra med et smil om munnen, som forstår deg og som vil det beste for deg? Slike venninner er det jeg vil bruke tiden min på. Gud så heldig jeg er som har deg, Andrea.

Etter en deilig lunsj og en lang kopp kaffe, dro jeg videre på trening. Jeg fikk gjennomført 30 min kardio + et par øvelser på skuldrene, før jeg måtte rekke bussen hjem. Alt er bedre enn ingenting og jeg jeg må si det var deilig å kickstarte mandagen med en løpetur på mølla! Etter trening rakk jeg såvidt hjemom for å dusje og spise litt, før turen gikk videre på kino med lillesøster. Jeg har hørt såå mye bra om The legend of Tarzan, noe jeg forstår veldig godt nå. Wææ for en bra film!! Yess, så nå er planen å flytte til jungelen, leve i et tre og finne meg en Tarzan. Anyone in?
Dager som denne kan jeg leve lenge på, noe jeg absolutt har tenkt å gjøre også. Idag er det tirsdag og planene er ikke like mange. Jeg sitter fortsatt i sengen og tenker og ta en løpetur i finværet. Ikveld skal jeg ut å spise med familien, noe jeg gleder meg veldig til. Huff, blir mye spising ute for tiden.. Men men, sommerferien er til for å nytes, eller hva?

En fargefest av en lunsj!

 • 23.07.2016, 09:57

Wow, hvem sa sunn mat ikke kunne se god ut og smake enda bedre? Dagens lunsjtallerken var en fest for både øyet og munn! Nå om sommeren, når varmen suger ut all energien i kroppen din og det å stå på kjøkkenet i timesvis å lage mat, absolutt ikke frister, er dette den perfekte løsningen. Fyll opp kjøleskapet med ferske grønnsaker, ha alltid en pakke egg og en boks Cottage Cheese tilgjengelig så har du en deilig, frisk og proteinrik lunsj klar, på bare 5 minutter! Dagens lunsj inneholder egg, avokado, tomat, paprika, mager cottage cheese, fullkornsknekkebrød, fetaost og spekeskinke. NAM NAM!Q: Hva er din favoritt lunsj om sommeren?

Back to reality

 • 04.07.2016, 16:58

Da var (blå) mandagen her igjen og festival-livet er lagt på hylla for denne gang. Det er så rart, for etter slike helger føles liksom alt så utrolig meningsløst! Haha, noen som skjønner hva jeg mener..? Menmen, livet er ikke bare tull og tøys, så her er det bare å ta seg sammen å finne tilbake til de små hverdagsgledene som forøvrig betyr så enormt mye mer i lengden. Agree?

For min del blir det en rolig start på uka da jeg har klart å bli skikkelig forkjølet i løpet av helga.. Planen idag er derfor så enkel som å gi kroppen hvile, tygge halstabletter og hive innpå med nesespray og smertestillende. Perfect monday, huh? Satser på at jeg føler meg bedre imorgen, så jeg kan komme meg på trening igjen! Håper alle får en fin mandag videre - vi blogges!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                                                      Q: Hva bruker du denne fine mandagen på?
 

Havrekjeks med banan!

 • 16.06.2016, 14:36

God torsdags formiddag!  Idag tenkte jeg å tipse dere om en overaskende enkel oppskrift på supersunne havrekjeks med banansmak. Dette er altså så enkelt som du kan få det og noe alle klarer å få til. Du kjører 1-2 dl havregryn i mixeren til havregrynene blir til "mel", deretter heller du melet i en skål og putter 1 banan i mixeren. Mix til bananen er smoothie-lignende og hell over havregrynene. Rør sammen til en deig og lag små coockies på et stekebrett. Stek kjeksene midt i ovenen på 200c i ca 15 - 20 min og nyt! Her kan du lage egne varianter ved foreksempel å blande nøtter, rosiner, sjokolade, bær osv i deigen. Ikke bare smaker de søtt og godt som dessert,  men de er også perfekte som et slags rundstykke ved siden av lunsjen eller med pålegg til frokost! Nam Nam♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du smakt noe lignende, eller har du noen andre oppskrifter å annbefale meg?

Holde vekta i sommer...?

 • 15.06.2016, 13:16


Heei, mine kjære!
Denne uka har vært alt utenom det vanlige og jeg begynner for alvor å merke at ferien nærmer seg. Rutinene forandres, sommeren nærmer seg og mye skjer! Det blir vanskeligere og vanskeligere å fullføre ukas treningsøkter, spise sunt og holde avstand fra fristelser, søtsaker og ikke minst alkohol! Det finnes utallige tips og triks for å "holde vekta" i sommer, men vet du hva? Sommerferien er til for å kose seg, feire livet å gi litt F - og det har jeg tenkt å gjøre. Litt øl og pølser har aldri skadet noen, eller hva? Kosthold og trening er likevell en del av hverdagen min, noe som gjør meg glad og gir meg energi, så helt slipp klarer jeg nok ikke gi ;) Personlig, er målet mitt denne sommeren å kose meg med måte, trene når jeg har lyst, holde meg i fysisk aktivitet og feire at jeg har kommet meg igjennom året. Q: Hva syntes du om dette?
 

Speltlumpepizza

 • 15.06.2016, 13:01

Ennå ikke planlagt onsdagsmiddagen? Da er dette en fin dag å teste ut speltlumpepizza på. Pizza slår aldri feil og med litt forskjellig tilbehør, topping og innhold, er det umulig å bli lei! I tillegg til den deilige smaken, er dette faktisk en fastfood-pizza!! Det tar meg seriøst 15 min å lage denne deilige saken. Hvor lang tid tar det å steke en grandis, folkens..? Nope, her finnes det ingen unskyldninger ♥ Kyss og klem fra pizzaelskerenEVERY DAY IS PIZZA DAY ;

SPELTLUMPE - AVOKADO - MAIS - KYLLINGKJØTTDEIG - AGURK - PAPRIKA - TOMAT - OST - MAGER KESAM
. . . .
 

Marie Vigebo

Search

Bloggdesign

hits