Kjære 2017...

  • 30.12.2016, 14:47

...Klokka er 00.00. Rakettene fyker, champanjen sprettes. Kyss, klem, smil og latter. Glade mennesker i kjole og dress. Alt er fint - du er på ditt lykkeligste. Nyt det!
 

Imorgen er det nyttårsaften og 2017 står for tur. Den siste tiden har jeg tenkt mye på hva 2016 har gitt meg, hva jeg har gjort og hva jeg har lært i løpet av det siste året. Ved første tankekast, kom det mye negative tanker og følelser opp. 2016 har virkelig satt meg på prøve, utfordret meg på alle mulige måter og prøvd å knekke meg ved enhver anledning - det er hvertfall slik det føles. Men, hvis jeg tenker en gang til, og denne gangen med en litt annen vinkling, har 2016 gitt meg ekstremt mye lærdom også! 2016 har har lært meg å takle situasjoner jeg aldri trodde jeg skulle havne i. Jeg har forstått hvor velsignet jeg er som har så gode venner og familie rundt meg. Jeg har forstått hva som virkelig betyr noe, og hva man faktisk bare må gi litt faen i. Jeg har lært meg å gi litt faen og jeg har lært meg å sette pris på. 2016 er året jeg har lært hva som gjør meg glad, hva jeg vil bruke tid på og hva som drar meg ned. Jeg vet mer om meg selv enn noen gang - og det er vell ganske kult å si? 2016 har virkelig satt meg på prøve, og jeg har sett det værste i meg selv - men for å forstå hva som er bra, må man ha følt på det vonde. Kjære 2016, nå er du snart borte for godt. Du har vært til god hjelp på veien, men nå trenger jeg deg ikke mer. Jeg er klar for nytt år, ny start og nye muligheter. Kjære 2017, jeg skal vise deg alt jeg har lært.


Q: Hva har 2016 lært deg?
 

Christmas Holiday Snapchots

  • 29.12.2016, 10:48

Good morgeen, fine fine dere!
Wow, allerede torsdag og bare 2 dager til nytt år - hvor ble tiden av? Først må jeg bare si at det er veldig hyggelig å se at så mange av dere har vært innom bloggen i jula, til tross for fraværet mitt - dere er virkelig hærlige! Som hos de fleste andre, har jula vært hektisk og stapp full av juleselskaper, mat, familietid og avslappning. Veldig veldig koselig, men merker jeg gleder meg til å tilbake til hverdagen igjen - hvis det er lov å si?

Til de av dere som ikke følger meg på sosiale medier, har jeg samlet et knippe bilder fra noen av de deiligste juledagene. Følg meg gjerne på snap; Marievi, for flere oppdateringer, trenigstips, hverdagmotivasjon og sunn og næringsrik mat! Jeg oppdaterer daglig og er veldig takknemlig for alle som følger med. Ellers må dere kose dere masse videre frem mot nytt år, så blogges vi veldig snart - stor klem. It`s the most beautiful time of the year...

 

Min julaften!

  • 25.12.2016, 11:13

  M E R R Y   C H R I S T M A S
1. juledag - dagen for takknemlighet, ro og glede. God morgen, alle dere skjønne - noen andre enn meg som har en god følelse i kroppen etter gårsdagen? Idag er virkelig dagen for å slappe av, tenke og sette pris på alt vi er så heldige å ha. Jeg hadde en utrolig fin julekveld igår med alt som skal til for å skape julestemningen jeg er så glad i. Det var ribbe til middag, riskrem med mandel til dessert, timevis med pakker, besøk av julenissen, julekaker, julegodis og tid med familien. Alt i alt, en veldig veldig fin julekveld. Nå skal jeg straks gjøre meg klar for en liten tur på trening, noe jeg merker skal bli veldig deilig etter en relativt stillesittende dag igår! Resten av dagen går nok til julefilm, kos og avslappning - ahh, romjula er fantastisk 

Q: Hadde dere en fin kveld igår? Lå det noen juleønsker under treet?

Denne intervalløkten må du teste!

  • 19.12.2016, 10:32

Ahh, mandag Ny uke, nye muligheter og nye mål. Som jeg såvidt nevnte igår, testet jeg ut en ny intervall-økt på lørdag - som jeg tenkte jeg skulle dele med dere nå. Jeg finner mye inspirasjon og motivasjon i andre treningsglade mennesker, og leser blogger, artikler og innlegg om trening, helse og ernæring daglig. Det er sånn man lærer, og jo mer man lærer, jo gøyere blir det! Treningsfrue er en av de damene som inspirerer meg, motiverer meg og ikke minst gir meg en haug av ny kunnskap. Jeg følger henne på både blogg, instagram og snapchat, og får derfor små tips og triks igjennom hele dagen - supermotiverende og morsomt! Intervalløkten som jeg skal vise dere idag, hentet jeg også fra hennes blogg. Det var faktisk hun som introduserte meg for intervalltrening, og gav meg inspirasjonen til å teste det ut - og nå elsker jeg det jo  Haha, hvem hadde trodd?

I N T E R V A L L :
-   8 minutter med rolig oppvarming, småløpe/ rask gange.
14 drag på 40/20, stigning 2%, hastighet 10 km/h
-  14 drag på 40/20, stigning 2%, hastighet 15 km/h
-   8 minutter med rolig nedtrapping, småløpe/rask gange


F O R K L A R I N G :
Start rolig med oppvarming i 8 minutter hvor du småløper/ går raskt. Jeg gikk i 6 km/h med 5 % stigning for å bli god og varm. Deretter starter vi på selve intervallene. 14 drag betyr at du skal løpe 14 ganger i 40 sek, hvor du har 20 sek pause mellom hvert drag (hopper av mølla). Du kan selvfølgelig senke hastigheten i de 20 sekundene også, men siden pausen er så kort, ender du fort opp med å trykke deg ihjel på mølla, og havner helt ut av fokus. Jeg hopper derfor av i 20 sek og står stille med et ben på hver side. Gjenta dette 14 ganger med 10 km/h og 2% stigning, før du øker hastigheten til 15 km/h og 2% stigning. Utført 14 nye drag og avslutt med 8 min rolig nedtrapping, slik du startet med. Forståelig?
HENTET FRA;  Treningsfrue.no

 

Q: HVA ER DITT FORHOLD TIL INTERVALL?

Rabattkode på vippeextentions!!

  • 18.12.2016, 20:11

SPONSET INNHOLD //
Da jeg var i Oslo forrige uke, måtte jeg selvfølgelig innom Beauty Allè Frogner for å fikse vippene før jul. Aldri en Oslotur uten, hehe! Jeg har sagt det før, men jeg må bare si det igjen, for wow - den salongen gir meg alltid det resultatet jeg ønsker meg. Tina, som eier salongen og som fikset vippene mine denne gangen, er helt nydelig og utrolig dyktig! Hun lærer faktisk opp alle sine ansatte selv, slik at resultatet blir likt uansett hvem du drar til. Vippene jeg bruker er 15 mm og har naturlig bøy. Jeg setter alltid på et enkelt sett og det tar ca 1,5 time og sette dem på. Perfekt nå som jul og nyttår kommer, og man gjerne vil føle seg litt ekstra fin! For ja, det gjør man virkelig etter et besøk på Beauty Allè!

Nå rett før jul, har jeg også vært så heldig å få dele ut en liten førjulsgave til dere, mine herlige lesere. Hvis dere bestiller time og sier "MARIE" i kassen får dere 200 kr i avslag på et nytt sett med vippeextentions! Hvor gøy er ikke det? Du kan bestille time HER eller ringe; 400 68 792 for å bestille på telefon. Dette er den perfekte julegaven til deg selv, når midt i alt førjulsstresset. Litt me-time har aldri skadet noen si!OLYMPUS DIGITAL CAMERAQ: Skal du unne deg litt me-time i førjulstida?

Julebord med jentene!

  • 18.12.2016, 11:55

 - 4. Søndag i advent
God søndags morgen da dere  ♥  Hvordan er formen? Haha, regner med det var noen som var ute å danset litt igår..? For min del, ble det en rolig lørdag med lite dansing, mye aktivitet og julefilm til langt på natt. Jeg var på julegaveshopping på formiddagen, dro rett på trening, gjennomførte ei god rygg-økt og testet ut et nytt intervall-program (intervall-økten skal jeg vise dere på bloggen til uka, så følg med!). Ellers ble det julefilm, familietid, god mat og avslappning, resten av kvelden - rett og slett en perfekt lørdag

MEN, det jeg egentlig skulle fortelle dere om, var julebordet vi hadde her på fredag - for WOW, så heldig jeg er som har verdens beste jenter rundt meg da  Årets julebordet var rett og slett en sammensettning av nydelige jenter, et hav av deilige tapasretter, latter, glede, lykke og julestemning. Vi lekte også pakkeleken, noe som virkelig dro frem konkuranseinstingtet i de fleste! Haha, absolutt en lek å anbefale i juleselskapene fremover - skikkelig gøy! Jeg fikk ikke tatt så veldig mange bilder, da jeg rett og slett koste meg så mye at jeg glemte det helt bort. Det er vell et godt tegn, eller?
Uansett, her har dere en liten smakebit hvertfall;
  X M A S  -  T A P A S    W I T H   M Y   B E S T   G I R L S 
Q: Noen andre som har fått med seg et og annet julebord i år?

Gårskvelden (?)

  • 15.12.2016, 12:17

- WHAT YOU DO TODAY IS IMPORTANT, BECAUSE YOU ARE EXCHANGING A DAY OF YOUR LIFE FOR IT.
Heii og god morgen, mine venner! Først må jeg bare si at det var utrolig gøy å se at så mange var innom bloggen igår, spesielt siden det var så utrolig lenge siden jeg hadde lagt ut noe! Dere hadde altså ikke glemt meg, noe som er veldig gøy å se. Alarmen min gikk 07.25 idag tidlig, og ting har gått i ett siden da. Jeg har spist deilig hotel-frokost, vært ute å gått i gatene, fikset og ordnet og har rett og slett ikke fått satt meg ned for å blogge til dere, før nå. Gårsdagen gikk i ett fra start til slutt, og midt i mellom alt fikk jeg til og med truffet to gode venner fra BI, som jeg ikke hadde sett siden jeg flyttet - såå koselig! Etter en lang dag, var det ubeskrivelig deilig å dra tilbake på hotelrommet og bare slappe av. Jeg bestilte med meg sushi opp på rommet, satt meg til rette i senga, og satte på gårsdagens episode av Farmen. Haha, så typisk meg... Bonde i byen si!

...Men, nå må jeg sjekke ut, for så å ut i kulda igjen (jepp, det er seriøst sjukt kaldt her!!!). Jeg reiser som sagt hjemover igjen i ettermiddag, så jeg får oppdatere dere når jeg setter meg på bussen. Det er jo tross alt 5 timer på rompa... Frem til da, håper jeg alle får en nydelig torsdag - vi blogges!

 

Julemat, utskeielser & trening

  • 14.12.2016, 11:20

Heeii fine, gode, skjønne dere
Gjett hvor jeg sitter akkurat nå a? Jo, i skrivende stund sitter jeg rett og slett på bussen til Oslo - igjen! Det blir bare en liten svipptur fra idag til imorgen, raskt inn og raskt hjem igjen. Har ikke tid til noe mer enn nødvendig nå rett før jul vet dere, så her er det bare å få unnagjort mest mulig på kortest mulig tid, og komme seg hjem igjen. Hvorfor jeg er i Oslo og reiser så mye frem og tilbake for tiden, skal jeg fortelle mer om senere, når ting er litt mer sikkert. Imorgen kveld setter jeg meg på bussen hjem igjen, for på fredag er nemlig klart for julebord med jentene mine - så dette blir jo greit hektisk merker jeg, men det skal nok gå greit!

...Som dere sikkert skjønner, skjer det mye for tiden, og bloggen har rett og slett blitt litt borte i alle juleforberedelsene! Jeg kan jo oppsummere med et par korte ord; Julekonsert, pepperkakehus- laging, bakekveld, julegaveshopping, julefilm, kalender, trening, venner, familietid, planlegging, kakao, bursdagsfeiring og masse masse kos, glede og stress. Oppskriften på en fin førjulstid, eller hva? Når det kommer til trening, har jeg hatt noen veldig gode økter de siste ukene. Førjulstiden er vanskelig for mange, med tanke på altfor mye god mat, litt for lite bevegelse og en god dose sukker. Men vet dere hva? Det er helt greit! Kos dere så mye dere føler for, pass på å få litt bevegelse hver dag og gjennomfør de treningsøktene du har lyst til. Alt handler om balanse, og litt variasjon har aldri skadet noen. De ekstra jule-kiloene man hører så mye snakk om, renner uansett av igjen i løpet av Januar, da julematen ikke lengre er å finne og ting går tilbake til normalen - så det trenger du faktisk ikke tenke på. Spis, kos deg og vær tilstede i øyeblikkene - og husk; det er bare jul en gang i året                                                               My kind of monday . . .                                                             

...Og husk;
 "Jaja, gjort er gjort! Nå har jeg allerede spist en sjokolade idag, så da kan jeg likegodt spise resten av godteskapet og drite i treninga også". Nei, bare nei! Jeg vet det er vanskelig, og jeg tar ofte meg selv i å tenke akkurat dette, men det er rett og slett ikke sånn det fungerer.
Se for deg at du er på vei i bil fra Trondheim til Oslo for å besøke kjæresten din. Du har lyst til å komme frem så fort som mulig. Etter en stopp på en bensinstasjon svinger du feil, og begynner å kjøre i feil retning. Når du oppdager feilen, tenker du da: «Vel, nå har jeg kjørt feil, da kan jeg like godt fortsette å kjøre feil vei helt til Finnmark!» Jeg er temmelig sikker på at du ikke tenker det. I stedet snur du, tenker «Jaja, gjort er gjort», og så fortsetter du på din ferd mot kjæresten i Oslo. Det er det eneste fornuftige å gjøre, ikke sant? Det handler om å vite sine grenser, og passe på at kos blir kos - spesielt nå i jula! Husk på at du skal inn i en hverdag igjen i Januar, og jo mer du legger på hylla nå, jo tyngre blir det å komme tilbake igjen. Legg til rette for deg selv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Q: Hva er dine mål for jula 2016?

De siste dagene!

  • 04.12.2016, 14:46

Andre søndag i advent.
God søndag, jenter og gutter! Noen som har begynt å kjenne på julestemningen eller? Selvom jeg går rundt å gleder meg til Desember hele året, er det vanskelig og faktisk stoppe opp å nyte øyeblikkene når de først kommer - så det er noe jeg prøver å bli flinkere til!

Siden sist, har jeg også startet på pakkekalenderen min, og må bare innrømme at jeg blir like rørt og lykkelig hver eneste dag. Hun har laget små lapper i hver pakke, med en liten beskrivelse av pakken. Igår fikk jeg foreksempel dusj-såpe med deilig lukt av granateple, hvor det stod "tenk å lukte granateple etter trening da!"  - hvor søtt er ikke det? Det blir liksom så fint og personlig, og jeg er såå takknemlig.

Jeg kom som sagt hjem fra Oslo natt til lørdag, og var veeldig sliten etter mye reising, frem og tilbake, stress og avtaler. Det var utrolig godt å komme hjem til sin egen seng, få sove ordentlig ut, og ikke minst se min lille bestevenninne Maia igjen. Haha, babyen min ble såå glad for å se meg at hun tisset over hele gulvet mens hun løp i ring, hoppet og logret. Hahah, se for dere kombinasjonen.. For en velkomst da gitt! Hun ble tilgitt ganske fort kan man si, haha...


...Jepp, dette ble en liten oppdatering på de siste dagene, så vi er klare for ei ny uke med masse gøy! Igår dro jeg på trening med ei venninne, vi gjennomførte ei sjukt bra økt sammen, og dro for å spise sushi etter trening. Perfekt lørdag i mine øyne. Nå skal jeg straks avgårde for å gjennomføre søndagens økt, ukas 5 treningsøkt. Det må jeg si at jeg er ganske fornøyd med altså! Ikveld er planen å se julefilm, noe jeg har tenkt til å gjøre hver søndag frem til jul. Det finnes så utrolig mange fine julefilmer, som gir meg skikkelig julestemning - så dette blir bra! Men nååå må jeg løpe, så vi bloggees

 

Search

Bloggdesign

hits