Nybakt varm lunsj, på 15 min!

 • 30.11.2016, 19:33

Heii og god siste-kvelden-før-1.desember, hihi! Dagen idag har gått i ett, og jeg har egentlig akkurat satt meg ned i senga for å slappe av. Egentlig burde jeg pakke, da jeg faktisk reiser ekstremt tidlig imorgen - men det får vi ta senere, for nå skal jeg vise dere dagens lunsj! Tidligere idag fikk jeg nemlig ekstremt lyst på  nybakte, varme rundstykker med bringebærsyltetøy. Jeg hadde ikke akkurat god tid, da jeg skulle dra til treningssenteret 1 time senere, så lunsjen måtte være rask! Så, hva er vell enklere, raskere og smaker bedre enn nybakte proteinrundstykker? Oppskriften har jeg lagt ut før, så den kan dere finne HER (adlink). Det eneste jeg har gjort annerledes er at jeg har puttet en mandel på toppen av hvert rundstykke, og laget dem litt større enn sist. Gjett om disse blir en del av julefrokosten a! Rundstykkene ble helt magisk gode, og jeg hadde både ost, syltetøy og tunfisk som pålegg. Hele familien fikk selvfølgelig smake, og vips, så var de spist opp! Haha, når til og med Pappa elsker eksprimentene mine på kjøkkenet - DA sier denne jenta seg fornøyd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du prøvd ut disse deilige proteinrundstykkene ennå? Hva syntes du?

Denne julefilmen må du se!

 • 30.11.2016, 12:14

Wææ, imorgen er det 1.desember folkens!! Noen andre enn meg som nesten ikke kan tro det? Etterhvert som man blir eldre, blir liksom Desember mer og mer viktig. Julaften er jo selvfølgelig et høydepunkt, men jeg må ærlig innrømme at desember-kosen og det å gå rundt å glede seg til ting - er minst like fint. Imorgen begynner julekalenderne på tv, jeg skal åpne første luke i den nydelig pakkekalenderen som jeg fikk av bestevenninnen min, og jeg skal til Oslo! Æææ, jeg elsker desember.

Så, over til gårsdagen - for igår var nemlig meg og min skjønne bestevenninne Adine, på kino for å se Snekker Andersen og Julenissen. Helt siden filmen begynte å gå som reklame på tv-skjermen, har vi planlagt å dra og se den på kino - noe jeg er utrolig glad for at vi gjorde. For en nydelig fin film, da gitt! Selvom det nesten bare var oss og kidsa og kinosalen, koste jeg meg glugg ihjel og nøyt hvert sekund. Jeg har jo vokst opp med Snekker Andersen-historien på julaften og har sett tegningene, historien og den gammeldagse filmen, hvert eneste år så lenge jeg kan huske. Det som var så fint med den nyere versjonen, var at den gamle Alf Prøysen historien, fortsatt var den samme. Det var gjort utrolig lite endringer i historien, og man kjente liksom igjen alle personene, situasjonene og den behagelige forteller-stemmen i bakgrunnen. Skuespillerne var fantastisk flinke, omgivelsene var nydelige og stemningen gav meg skikkelig barndomsminner. Jeg må innrømme at jeg satt med tårer i øynene et par ganger i løpet av filmen, da jeg fikk skikkelig flash-back til all gleden og spenningen rundt julaften da jeg selv var liten. Dette er en film jeg virkelig annbefaler folk i alle aldre å se - for den er virkelig utrolig fin.Q: Har du sett filmen?
 

Mat på farten!

 • 29.11.2016, 21:56

Ahh, i skrivende stund sitter jeg å hører på julemusikk mens jeg blogger til dere - guud som jeg elsker at Desember snart er her ♥ Uansett, over til det jeg tenkte å skrive litt om idag - nemlig planlegging av mat på hektiske dager, mat på farten og hva man enkelt og greit kan putte i baggen for å holde energinivået oppe igjennom en lang dag.

Idag foreksempel, skal jeg først på trening, så rett på kino med ei venninne. Jeg drar hjemmefra i 2 tiden, og kommer nok ikke tilbake før 8 - halv 9 tiden ikveld. Dette er jo selvfølgelig ALTFOR lenge uten mat, og jeg må rett og slett planlegge. For min del, er jeg avhengig av at maten gir meg energi, gjør meg mett og inneholder de næringsstoffene jeg trenger for å gjennomføre ei god treningsøkt - og fortsatt ha energi til å finne på noe etterpå. Maten må være enkel å ta med seg å spise på farten, ikke for grisete og må kunne holde seg frisk og fin, selvom den ligger i baggen. Under her, har jeg samlet et par tips til varer som oppfyller mine krav, smaker veldig veldig godt, og som man kan mixe og matche som man vil med.
1.
Yoghurt - absolutt en favoritt i baggen min. Jeg spiser utrolig mye yoghurt, og kjøper nesten alltid skyr eller lignende etter trening for å spise på bussen hjem. Yoghurthylla i butikken er stor, og det finnes et hav av muligheter. Dette er også et tips til et lite mellommåltid, på vei fra eller til, før du får tilgang til å lage middag. Yoplait Double 0 er uten tilsatt sukker, 0% fett og finnes i mange ulike smaker. Denne står ofte i kjøleskapet hjemme hos oss hvertfall! 


2.
Middagssalat. Haha, hvis noen noensinne lurte på om jeg spiste mye salat, er svaret ja! Dette er absolutt en sikker vinner å ta med seg i baggen, på skolen, trening eller jobb. Salat for meg, er et veldig vidt begrep. Du kan sette sammen så uendelig mange kombinasjoner, og legge til å trekke fra akkurat slik du ønsker selv. Jeg bruker ofte både grønnsaker og frukt i mine salater, og blander gjerne sammen både kjøtt, fisk, egg og bønner. Haha, som sagt - det finnes ingen grenser. Under her, ser dere avokado, tomat, rosenkål, brokkoli og et par hardkokte egg. Sleng med et par lumper, skiver eller kok opp litt ris, pasta eller poteter, og du har en deilig middags-salat som er like god varm som kald.
3.
Frukt og grønt. Et eple, en banan, ei gulrot eller litt nøtter, er alt sammen perfekt snax å ha i baggen. Det gir rask energi, demper sultfølelsen frem til neste måltid, og holder bludsukkeret stabilt. Nå som det er kommet både mandariner, klementiner og persimon i butikkene, er tanken på at de ligger i baggen å venter på meg, ren hverdagslykke - fem om dagen er ingen sak, eller hva?

4.
Speltlumper. En sikker vinner i en hektisk hverdag. Jeg bruker speltlumper hele tiden, virkelig! De av dere som følger meg på snapchat, har nok fått med seg at favoritten er speltlumpepizza, men det er absolutt ikke bare det jeg bruker disse til. Lumpene er enkle å ta med seg i baggen, både nye i pakken, og i en matboks med pålegg på. Jeg tar ofte med meg et par lumper til salaten min foreksemple, og lager meg deilige wraps. Lag en matboks med kjøttdeig, grønnsaker, tomatsalsa, ost og avokado - og vips, så har du taco-wraps på farten! Du kan også kjøpe ei pakke lumper, en boks med skivet ost og en pakke med kyllingpålegg, og lage deilige lumpe-smørbrød som du spiser på bussen. Kyllingpålegg inneholder masse proteiner, så dette er supersunt og kjempe godt! Så måå jeg bare si helt til slutt, at speltlumper med cottage cheese og masse bringebærsyltetøy, er en av mine største kveldscravings. Gud, det smaker seriøst som rullekaken vi lagde i heimkunnskapen på ungdomsskolen - altså, holy shit så digg.

5.
Tunfisk. Ja, dette punktet henger nok litt sammen med "middagssalat",  for tunfisken kan jo selvfølgelig blandes i salaten. Men, jeg vil uansett bare tipse dere om at en boks tunfisk koster 2-6 kr på dagligvarebutikken, og er verdens enkleste hermetikkboks å ta med seg i baggen. Tunfisken kan også brukes i lumpene, for deilige tunfisk-wraps. Et supert tips til alle der ute med studentøkonomi, hehe!


6.
Termokopp. Nå rundt juletider når kulda kommer for fullt, tar jeg frem termokoppen igjen. Jeg elsker å ha med meg varm kaffe eller te, til og fra jobb, skole eller trening. For meg, som har 45 min reisevei til og fra trening, er det rett og slett hverdagsluxus og sette seg på bussen med en varm kopp te, høre på musikk og bare drømme meg bort - da koser jeg meg! Et annet smart tips, er å lage deilig suppe som du heller i termokoppen, og tar med deg på farten! Varm, næringsrik og god suppemiddag, i kulda - kan du tenke deg noe bedre? Suppe er faktisk en veldig undervurdert rett, og noe jeg bare aldri har vært vandt til å spise så mye - men det skal det jammen bli en endring på denne vinteren!
Q: Hva er dine beste tips til mat på farten?

Blåmandag ble til gladmandag!

 • 28.11.2016, 17:52

Hei igjen, mine venner! Hvordan har dagen deres vært til nå? Til tross for en himla dårlig start, som nevnt tidligere idag, er dagen min hundre ganger bedre nå. Det var rett og slett bare ei litta treningsøkt som skulle til, for å snu humøret på denne jenta. Så enkelt, så deilig, hæ? Etter jeg skrev til dere idag tidlig, stod jeg opp og satte på tv`n, fyret i peisen og satte på kaffen. Jeg lagde meg en stor porsjon med bananpannekaker som jeg toppet med masse deilig pålegg, og koste meg skikkelig med de tidlige morgentimene. Med magen full av energi (..og litt av gårsdagens julebakst), dro jeg videre på trening. Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt redd for hva den siste uka hadde gjort med kroppen min innvendig, og hvordan treningsøkten ville bli, da jeg merket at kroppen ikke hang helt med i svingene.. Det å dra på trening etter ei uke med sykdom, alkohol og lite søvn, er ikke bare bare, skal jeg si deg... Men wow shit - kroppen har så mye mer å gi enn man ofte tror! Jeg startet å trene, kjørte litt forsiktig i starten, men ble bare mer og mer gira og endte opp med en kick-ass start på mandagen! Verdens beste følelse er tilbake, adrenalinet bobler - og jeg digger det!

Etter trening, var planen å få fikset et par ting i byen - blandt annet ny treningsdagbok! Jeg har skrevet ut den gamle for ei god stund sida, og har rett og slett ikke fått skaffet meg ny før idag. Tilltak? Nei, bare slappfisk... Jeg dro innom Proteinfabrikken i Kristiansand, og kjøpte verdens beste treningsdagbok der (adlink lengre nede i innlegget). Noen andre enn meg som elsker de bøkene? De er enkle å planlegge i, tar lang tid å skrive ut, og inneholder akkurat det man trenger - absolutt en annbefaling til dere som liker å loggføre øktene deres på en ryddig og grei måte.// Fra dagens overkroppsøkt.


Kan kjøpes på Proteinfabrikkens nettside HER (adlink)


Herligfred så mye jeg skulle ha på hjertet for tiden da, føler jeg skriver og skriver og skriver her! Uansett, over til siste punkt på lista; uka som kommer. Det skjedde plutselig en liten forandring i planene mine, noe som gjør at jeg rett og slett stikker til Oslo en liten tur på torsdag. Jeg er litt usikker på hvor lenge jeg blir borte, men det blir sannsynligvis et par dager hvertfall. Jeg prøver alltid å dra med meg bloggen, uansett hvor og hva jeg skal, men HVIS det blir dårlig med oppdatering, er det fordi uka rett og slett ble mer hektisk enn jeg trodde.. Men men, jeg trives jo aller best på hektiske dager, så dette skal vi klare!

Over og ut - vi blogges.

Antrekks throwback

 • 28.11.2016, 07:00

God mandagsmorgen, fine fine dere ♥ Jepp, dere leste riktig - klokka er faktisk 06.30 når jeg skriver dette innlegget. Du trodde det var tidlig..? Neida, denne jenta har vært våken siden 05.00. Litt i overkant, selv til A-menneske å være.. Nei huff, jeg har en misstanke om at det kan ha noe med forrige uke å gjøre. Jeg har jo som sagt vært syk i over 1 uke nå, og har ligget mye hjemme på sofaen, slappet av og prøvd å bli frisk. Jeg har ikke fått trent som vanlig, hatt dårlig med matlyst - og når jeg da stikker rett i bursdag og ut på byen, for så å ligge langflat hele lørdag og søndag, kan man trygt kalle det ei skikkelig blå-uke. Haha huff, så utrolig lite typisk meg-uke, og absolutt noe jeg skal vente lenge med å gjøre igjen. Jeg trives så utrolig mye bedre med gode uker med trening, overskudd, rolige venninnekvelder og masse familietid. Det er rett og slett mer meg - noe jeg er veldig glad jeg har funnet ut av. , over til poenget. I løpet av disse tidlige morgentimer, har jeg rett og slett satt sammen et lite throwback-innlegg til dere, med outfits fra det siste 1- 1,5 året. Det beste med å ha blogg er faktisk å kunne sitte slik som dette, og se tilbake på ting jeg har gjort, skrevet og hvordan jeg har forandret meg. Jeg ser spesielt at håret har tvært igjennom en del, og fyyy som jeg savner det blonde håret jeg hadde.. Jeg jobber virkelig med å komme tilbake dit, men det tar sin tid! Jeg håper dere syntes dette er litt gøy - enjoy Q:
Så, hva syntes du? Fant du en favoritt?

Gi meg ditt beste tips!

 • 24.11.2016, 09:23

...Torsdag allerede? Wææ, ukene går så altfor fort nå rett før Desember! Jeg tenkte bare å melde ifra om at jeg fortsatt er syk, og derfor ikke har fått oppdatert dere så mye denne uka heller.. Forkjølelse går jo aldri bort - jeg er sååå lei. Jeg våknet supertidlig på morgenen idag (igjen), og stod rett og slett bare opp for å lage frokost til resten av familien. På meg, ble det deilige frokostpannekaker med bringebærsyltetøy og cottage cheese- nam nam, favorittfrokost! Nå skal jeg og Pappa straks avgårde for å ordne litt forskjellige ting, blandt annet hente ei pakke på posten - før turen går videre til Kristiansand for å fikse et par ting til morgendagen. Imorgen skal nemlig verdens beste venninne feires, noe som betyr at dagen idag må brukes på å bli ordentlig frisk! Huff, føler det er mye negativitet og sykdom her for tiden, men så fort kroppen blir frisk og fylles opp med energi igjen, kommer nok positiviteten og treningsgleden også tilbake - det lover jeg.Søker fortsatt syketips.. Gjerne hurtig-tips også!
Q: HJELP MEG!

Næringsrike høstmuffins med eple og kanel!

 • 22.11.2016, 14:26

Høsten er en nydelig årstid, både med tanke på fargene, naturen og lyset ute - men også iforhold til råvarer, lukter og smaker på kjøkkenet. Jeg er så heldig å ha vokst opp med epletrær i hagen, og har alltid plukket epler rett fra trærne for å spise eller bruke i mat. Nå, når høsten er kommet og alle eplene er plukket inn, er det viktig å bruke dem så lenge de er gode. Eplesyltetøy, fruktsalat, sprø eplechips, eplekake osv osv. Hvorfor ikke bytte ut bananen i havrepannekakene, med epler foreksempel? Det finnes et hav av muligheter, men idag vil jeg vise dere oppskriften på deilige, sunne, næringsrike høstmuffins - med ekte smak av eple og kanelO P P S K R I FT ;

3   EGG
1  
BANAN (Bruk eventuelt annen søtning; sirup, honning o.l for å slippe den brune fargen i muffinsene)
3 ss   MAGER KESAM
1 ss   KOKOSOLJE
3 dl    HAVREGRYN
1,5 dl   GROVT MEL (jeg brukte sammalt rugmel)
0,5 dl   SOLSIKKEFRØ
1/2 ts   SALT
2 ts   BAKEPULVER
5   SMÅ  EPLER
KANEL


F R E M G A N  G S M Å T E ;


Forvarm ovnen til 220 C. Ta frem et stekebrett og fordel mufinnsformene ut over brettet. Oppskriften gir ca 10-12 muffins, men det kommer selvfølgelig ann på hvor store former du bruker. Start med å blande sammen egg, banan, olje(honning, sirup) og kesam (yoghurt) i en mixer. Mix sammen, til en klumpfri røre. Bland deretter det tørre på samme måte og vend alt sammen til en jevn og fin muffinsrøre. Mix gjerne havregrynene til havremel, for et jevnere resultat. Nå kan du kutte opp eplene i biter. Du velger selv hvor store bitene skal være og om du ønsker skall på eplene, eller ikke. Jeg kuttet mine epler i mindre biter som jeg blandet inn i røren før jeg helte røren videre i muffinsformene. Deretter kuttet jeg et siste eple i litt større biter, som jeg fordeler på toppen, til pynt. Avslutt med å strø et lite lag kanel over muffinsene, for den gode høst-smaken. Stek i 18-20 min, følg med for en gyllenbrun topp. Nyt varme, som dessert med litt is til, på farten ut døra, eller som kveldskos. Muffinsene er veldig sunne, og kan spises ved siden av en deilig lunsj-salat, eller som en liten dessert etter frokosten - hverdagsluksus, eller hva?


Over ser dere min lunsj idag. Jeg må bare informere om at grunnen til at muffinsene ser litt brune ut, er bananen. Som dere vet, blir nesten alt man lager med banan brunt etterhvert, så om dere vil unngå det - så bytt den ut med sirup eller honning. Anyway, jeg blandet sammen en enkel tunfisksalat med avokado, spinat og cottage Cheese, kokte en kopp te med litt varm melk i - og nøyt en deilig eplemuffin til til dessert. Eller det ble vell ikke akkurat bare èn, for disse var faktisk såå gode at det var umulig å bare spise en, hihi! Jeg er fortsatt syk, og har rett og slett tatt meg en skikkelig hjemmedag idag, for å prøve å bli ordentlig frisk.. Jeg våknet seriøst 05.30 på morgenen (natten) idag, av at øynene rant, kroppen verket og nesa var tett. Beste følelsen, eller hva? Selvfølgelig fikk jeg ikke sove igjen, og stod rett og slett opp og satte meg i stua for Å VENTE på at God Morgen Norge skulle begynne... Haha, livet som syk er ikke lett altså! Jeg har innsett at treningen får vente et par dager, og satte derfor igang å bake. Haha, å ligge stille en hel dag, er faktisk helt umulig for meg, så hvorfor ikke bruke litt tid på bloggen liksom? Jeg håper dere liker oppskriften, og legger igjen en tilbakemelding i kommentarfeltet - gjerne et par bli-fort-frisk-tips også, om dere gidder. Ha en fin dag videre - vi blogges

 

Kyllingwok og sykemandag

 • 21.11.2016, 19:42

Ny mandag, ny uke og nye muligheter - jeg er klar, er du? Det har vært litt stille her de siste dagene, og det er rett og slett fordi jeg har ligget på sofaen hele helgen, med feber, tett nese, sår hals og vond kropp.. En god gammeldags forkjølelse, rett og slett! Idag begynner jeg heldigvis å kjenne at kroppen føles litt lettere, så jeg satser på å bli helt frisk i løpet av de neste dagene. Til tross for dagens forskjølelse og paracet-overskudd, dro denne jenta likevell ei litta tur på treningssenteret for å gjennomføre mandagsøkta. Smart? Kanskje ikke - men ei helg på sofaen, var absolutt nok hvile for meg! Så lenge feberen er borte og man lytter til kroppen, skader det ikke med litt bevegelse - tenker nå hvertfall jeg!

...Så, over til poenget. Mandagsmiddagen måtte være rask, enkel og smake godt - noe som resulterte i kyllingwok. Det første året jeg bodde i Oslo, spiste jeg seriøst i overkant mye wok, husker jeg. Det var helt i starten av livsstilsendringen, hvor en av de få tingene jeg viste, var at gønnsaker og kylling var to viktige ting å få i seg. I tillegg var det utrolig enkelt å lage for meg som nettopp hadde flyttet hjemmefra, billig da jeg var student, og ikke minst smakte det DIGG! Wok kan lages på utrolig mange måter og med et hav av gode smaker, krydder, grønnsaksblandinger og proteinkilder. Kok gjerne fullkornspasta eller spaghetti i tillegg, og bland dette med woken på slutten, sammen med en deilig woksaus. Haha, varianten under her er ikke på langt nær like fancy, og jeg må virkelig beklage for den estetisk dårlige presentasjonen... Godt smakte den iallefall, og det er vell det som betyr mest.Kyllingwok; 1 stk kyllingfillet, Frosne wok-grønnsaker, paprika, tomat, et par skiver smeltet ost, Spinat og Kesam...Sånn gikk det når Marie var tom for energi, tett i pappen og måtte ordne seg middag selv. Jeg kan si så mye som at middagen ble spist under dyna, og at desserten bestående av paracet og nesespray, nettopp ble inntatt. Nå står det avslappning på planen, og tidlig til sengs. Satser på en bedre dag (..og blogg) imorgen folkens. STOR KLEM
  

Verdens fineste overraskelse!

 • 19.11.2016, 11:16

" Herligfred så heldig du er Marie, som har så gode venninner rundt deg" -  sa Mamma til meg da jeg kom hjem med verdens fineste overraskelse fra min bestevenninne Susanne, forrige uke. Og det er virkelig såå sant. Da jeg kom inn døra hos Susanne forrige uke, ble jeg nemlig overrasket med verdens skjønneste påfunn. Susanne hadde nemlig laget julekalender til meg!! Wææ, hvor nydelig er ikke det? Jeg ble rett og slett så overrasket og glad at jeg ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Tanken på at noen gidder å bruke tid på å lage en helt hjemmelaget pakke-kalender, bare til meg, er helt syk. Jeg er så uendelig takknemlig for venninner som deg, Susanne ♥ Så nå går jeg bare rundt å gleder meg til 1.desember, hvor jeg kan starte hver eneste dag med en liten glede fra kalenderen min. Ååh, hverdagslykke ♥ ♥ ♥


    
-  B e s t   C h r i s t m a s   g i f t   e v e r .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Q: Pleier du å lage kalender til noen? Kanskje en mamma, kjæreste eller venninne?

Julegave på forskudd!

 • 18.11.2016, 09:38

God fredagsmorgen, fine
Jeg håper alle har sovet godt, og er klar for siste innspurt før helgeroen senker seg. Jeg stod ekstra tidlig opp idag, da familien skulle avgårde før klokken slo 8.. Det ble derfor tidlig frokost, et par ekstra kopper kaffe og good tid til ro før dagens gjøremål må utføres. Jeg ville egentlig bare vise dere denne søte, lille pakken, som kom i posten igår. For et par uke siden, fant jeg nemlig ei dame på Facebook, som strikker og lager klær til hunder. Jeg sendte henne en melding med ønsker, tok et par mål av lille Maia og nå, ca to uker senere, mottok jeg verdens fineste lille Mariusgenser til min firbente lille jente. Hvor nydelig, hæ? Maia elsker genseren sin, og løper rundt som en vandrende julesokk! Haha, søteste 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
. . . Facebooksiden kan dere finne HER

Q: Var ikke den bare supersøt?

Slik får du treningsmotivasjon i høstmørket!

 • 17.11.2016, 10:19

1. Sett deg mål og IKKE utsett.
Om høsten er man ofte sliten og trøtt, det blir tidlig mørkt ute og vi vil gjerne kveile oss i sofaen med et deilig pledd og en god kopp te, mens tv-skjermen surrer og går - hele kvelden. Okei, ikke slipp den tankegangen helt! Du kan nemlig gjøre akkurat dette, bare med ennå en ekstra god følelse i kroppen - etter trening!! Det værste du kan gjøre etter skole og jobb, er å legge deg på sofaen for å "bare hvile øynene" litt. Haha, jeg har vært der selv, og jeg vet hvordan sofaen bare står der å frister - men alt ligger i hodet, og du må rett og slett bare bestemme deg. Spis middagen din, få opp energinivået, skift til treningsklær, sett på litt musikk, dans til deg selv i speilet og kom deg ut! Ikke tenk, bare gå. Sett deg et mål, og fokuser på å holde tankegangen KUN på å gjennomføre det målet. Det er fristende å lage seg små tanker i hodet om hvorfor du ikke skal gjennomføre, hvorfor du egentlig burde gjøre noe annet og hvordan dette absolutt ikke er noe vits i det hele tatt. Du kan jo faktisk bare gjøre det imorgen, hæ? Denne tankegangen kommer ikke til å være noe anderledes imorgen, og du kommer aldri til å komme et eneste steg videre, om du fortsetter å tenke slik. Sånn helt seriøst, det enkleste er vell egentlig bare å gjøre det - eller hva?

2. Ernæring og tilskudd.
Det er ikke til å stikke under en stol, at høsten er en mørk årstid med lite sol, kulde, regn og grått vær. Derfor er det heller ikke uvanlig å føle seg litt trøtt, sliten og tom for energi. Her er det utrolig viktig å passe på kostholdet, folkens! Pass på å få i kroppen de næringsstoffene den trenger, og ikke minst, de vitaminene som uteblir med sola. Smoothie foreksempel, er en veldig fin måte å få i seg vitaminene kroppen trenger om høsten. Jeg var nettopp hos legen min for å sjekke om kroppen min manglet noen stoffer, og ble foreksempel anbefalt å begynne med tran eller omega 3 - tilskudd. Det skal så lite til for å merke forskjell - og du kan absolutt oppleve at treningsmotivasjon kommer med maten!3. Skriv ned og lag en plan.
Jeg har sagt det før, men jeg sier det likevell; lag en plan, skriv ned og ikke stopp før planen er gjennomført. Om høsten kan det være tungt nok og i det hele tatt komme seg på treningssenteret. Lag derfor en plan på forhånd, langsiktig eller kortsiktig, med realistiske mål du vet du klarer å gjennomføre. Hvor umotiverende er det ikke med en treningsplan full av øvelser du har funnet på internett, mål du har sett andre gjennomføre og ønsker å klare selv, timevis på treningssenteret der du egentlig ikke får til noe av det du hadde planlagt? Nei, sett deg realistiske mål og innse at alt er bedre enn ingenting. En plan er lagt for å gjennomføres - så da gjør du det da!


4. Bruk internett og sosiale medier for det de er verdt!
Jeg bruker internett i forhold til trening og kosthold, hver eneste dag. Mine topp 3 favoritt medier er Pinterest, Instagram og google. Du kan lære så utrolig mye av å søke litt rundt på nettet, både iforhold til treningsøvelser, kostholdstips, oppskrifter, og andre treningstips og triks, som er greie å kunne. Alt jeg kan er selvlært, og kommer i bunn og grunn fra at jeg er utrolig interessert og ønsker å lære så mye som mulig. Følg de rette menneskene på instagram, lag noen inspirerende tavler på Pinterest og still spørsmål på google - du kommer utrolig langt om du bare vil lære!

5. Varier treningen.

En treningsuke trenger ikke bestå av 5 økter på gymmet med vekter, tredemølle og sirkeltrening. Nei, all mosjon er god mosjon, og du må finne den måten som passer best for deg. Kanskje 1 økt i uka på treningssenteret, er nok? Kanskje du ønsker å starte på en fritidsaktivitet? Legg inn en kveldstur med kjæresten eller ei venninne, en gang i uka? Ta med deg hunden din på tur i vakker høstnatur? Pakk tursekken, ta med deg mat, kako og sjokolade og dra ut på en skikkelig skogstur. Kanskje liker du deg bedre inne? De fleste treningssenterene har masse fine gruppetimer/saltimer som du kan ta med deg ei venninne på? La treningen bli sosial og gjennomfør den sammen. Variasjon er nøkkelen til suksess, og alle klarer noe! Finn din måte å være i aktivitet på - og bli glad i den.
 6. Flytt det sosiale til treningssenteret.

Om sommeren er det deilig å være ute, sitte i parken, gå tur og rett og slett bare henge ute. Det sosiale blir ofte flyttet ut, hvor du får gjort noe samtidig som du er sosial med venner og familie. Om høsten er ikke dette like lett.. Støvler, regnjakke, skjerf og paraply, må på før en gåtur ute i kulda. Hvorfor ikke bare flytte hele daten til treningssenteret? Her er det godt å varmt, dere får vært i aktivitet, kan motivere hverandre, pushe hverandre - samtidig som dere får en oppdatering i hverandres liv! Jeg syntes hvertfall det er utrolig koselig å trene sammen med noen, og får ofte gode treningsøkter, fine samtaler og en god følelse i hele kroppen etterpå. To fluer i en smekk, smart hæ?


7. Belønn deg selv og husk å feire selv de minste seiere!
Belønning er viktig, spesielt når du gjør noe du egentlig ikke hadde sånn fryktelig lyst til. Jeg bruker små belønninger hver eneste dag, for å holde hverdagsmotivasjonen oppe. Det kan være alt fra mat, til ting jeg skal gjøre, fine tanker eller noe jeg har ønsket meg som jeg bestemmer meg for å kjøpe. Missforstå meg rett, jeg snakker ikke om å kjøpe seg ny genser hver gang du gjennomfører en treningsøkt, eller spise en hel melkesjokolade hver gang du har vært ute på tur - nei, her er det snakk om de små tingene som hverdagen et lite hakk bedre. Små mål, små seiere og en liten belønning, gjør det absolutt lettere å gjenta - igjen og igjen og igjen.


8. Fokuser på det positive og vær din egen største motivasjon.
Viktigst av alt, fokuser på det positive og husk på hvorfor du gjør det du gjør. Det er lett å la negative tanker overvinne de positive, og dra seg selv ned. Klarer ikke, orker ikke, kan ikke, vil ikke. Mestringsfølelsen kommer når du trosser disse tankene og gjør det likevell. Så enkelt, men likevell så utrolig vanskelig. Alt ligger i hodet. Lag en liste med ting som gjør deg glad, skriv listen ned på et ark og heng den opp på veggen. Minn deg selv på hvorfor du er du, hva du kan og hva som motiverer deg til å være den beste versjonen av deg selv. Fokuser på de menneskene som drar deg opp, kvitt deg med dem som drar deg ned og bevis for deg selv at du kan klare alt, bare du bestemmer deg for det - for det kan du faktisk, selv om høsten.

 Q:
Hva er dine beste tips for å få treningsmotivasjon i høstmørket?

Verdens beste proteinrundstykker!

 • 16.11.2016, 14:26O P P S K R I F T :  P R O T E I N R U N D S T Y K K E R 
(CA 6-8 STK)

150 g Cottage Cheese
125 g Havregryn
2 Egg
1 SS Solsikkekjerner til topping (kan sløyfes)
1 ts Bakepulver
En klype salt

S L I K   G J Ø R   D U : Alt blandes sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er borte. Du må ikke få ut alle cottage cheese klumpene, men pass på å få deigen jevn og fin. Jeg har ikke stavmikser, så jeg brukte smoothiemaskinen og mikset det tørre først (havregryn, salt og bakepulver), helte det i en bakebolle, mikset det blaute (egg, cottage cheese), og blandet alt sammen i bakebollen til slutt. Dette funket superfint og deigen ble jevn og fin, akkurat som den skulle. Form rundstykkene med hendene, sett dem på bakepapir og stek i ovnen på 210 C, i ca 15 min. Stek til de er gyllenbrune på toppen. Finn frem masse deilig pålegg, kok en kopp kaffe, og nyt til både frokost, kveldsmat eller ved middagssalaten.
/ / Oppskriften er hentet fra Treningsfrue.no


Q: Har du testet ut proteinrundstykker før? Hva syntes du?

Latest snaps

 • 14.11.2016, 18:33

Heii igjen, alle dere søte gutter og jenter som klikker dere inn her, igjen og igjen, for å lese det jeg skriver  Ganske uvirkelig å tenke på at noen faktisk gjør det, men gud for en fin tanke også da! Jeg har rukket å komme meg hjem fra trening, spise middag og har nå satt meg til for å jobber litt med bloggen. Dagens økt ble ganske lang, men utrolig bra! Jeg hadde med meg lillesøster og ei venninne av henne på treningssenteret, og kjørte egentlig ei full overkroppsøkt med mage på slutten. På slutten var vi så gele i hele overkroppen at vi så vidt klarte å tøye ut - beste følelsen i verden, sier nå jeg da!! Kunne ikke fått en bedre start på treningsuka - virkelig. Nå skal jeg straks ut på en liten kveldstur med Maia, før roen senker seg og Farmen, Jakten på Kjærligheten og Hotel Cæsar står på planen. Hahah ja, dere må bare le av meg - jeg ler selv..

Jeg kom plutselig på hvor lenge siden det er jeg har hatt "latest snaps" på bloggen, så selvom dere nok sikkert har sett noe av dette før, samlet jeg sammen noen av de siste postene fra Snapchat og lagde en liten kollasj. Til de av dere som ikke følger meg på snapchat, og har lyst til det, har jeg skrevet brukernavnet lengre nede i innlegget. På snap publiserer jeg alt mellom himmel og jord, så der kan dere finne både oppskrifter, treningsøkter, øvelser, selfies og videoer. Men nåå begynner Maia å bli urolig, og syntes jeg har sittet mer enn nok stille - så nå blir det kveldstur! Vi bloggesF O L L O W   M E   O N   M Y   S N A P C H A T ; 
@
MARIEVIQ: Har du noen favorittbrukere på snapchat? Kanskje noen du annbefaler meg å følge?

Pappas dag!

 • 14.11.2016, 11:18

Yess, endelig mandag igjen. Etter ei helg full av kos, usunnheter og avslappning, er det såå deilig å starte mandagen med blanke ark og nye muligheter. Det har vært litt stille på bloggen i helgen, og det er rett og slett fordi jeg har hatt noen travle dager med mye på agendaen. Fredagskvelden gikk til cheatday med ei venninne, chips, sjokolade og The Stream. Lørdagen gjennomførte jeg ei god rygg-økt, klarte å få strekk i låret og møtte ei venninne for en koselig sushi-date. I går var det som kjent farsdag, noe som ble feiret med blomster, bakst, besøk og familietid - fra start til slutt. Pappa fikk nybakte favorittboller av meg og lillesøster, eller som han sier; "ikke noe sunne greier, bare vanlige boller med sukker, mel og smør"... Haha, ikke alle som er like fornøyde med at meg og lillesøster "sunnifiserer" alt vi spiser... Jaja, på pappas dag, er det pappa som bestemmer (..og jeg klager absolutt ikke på valget, fordi NAM!!)

Anyways, nok om helgen. Nå skal jeg straks på trening og må egentlig løpe å pakke baggen, lage ferdig matboksen og hoppe på bussen for ukens første økt. Mandag er egentlig den store "intervalldagen" min, men pga strekken i låret (som heldigvis er litt bedre idag), tror jeg det er lurt å vente litt med akkurat det.. På dagens plan står derfor skuldre, triceps og et par mage-øvelser mot slutten. Motivasjonen for uken er veldig bra, så her er det bare å holde positiviteten oppe og kjøre på! Noen andre som har planer om å ha en bra uke?   
KJÆRE PAPPA, JEG HÅPER VI KLARTE Å GJØRE DAGEN DIN SPESIELL.
Q: Hva er dine planer for den kommende uken?

Treningsklær fra Ellos under juletreet i år?

 • 11.11.2016, 12:00

Heeii alle dere nydelige, og happy friday Tenk, idag er ennå ei uke er over, og vi er nærmere jul enn noengang - for en fin tanke å starte helgen med, eller hva? Idag er det også bare 19 dager til 1.Desember (ja, jeg teller ned), noe som betyr at adventstradisjoner, julekalender, familietid, julemusikk, kakebaking, julefilmer og julehandel nærmer seg med stormskritt. Wææ, noen andre som kjente det kile litt i magen nå? Personlig, merker jeg bare mer og mer hvordan verdiene, iforhold til hva jeg setter pris på, gleder meg til og kanskje ikke tenker så mye over lengre, endrer seg med årene. Når man er liten, står gaver, lek og godteri før frokost, absolutt høyest. Nå, betyr tradisjoner, tid med venner og familie og selve roen og gleden rundt juletider, mye mer. For bare et par år siden hadde jeg nok trukket på smilebånde om noen fortalte meg at jeg kom til å si dette men; jeg har kommet til et punkt hvor jeg setter så utrolig mye mer pris på å gi enn å få. Jeg tror det er slik det føles å bli voksen.

I samarbeid med Adtraction og Ellos, har jeg likevell satt sammen en stor ønskeliste-guide med fokus på det enorme utvalget av sportsutstyr/ treningsklær, som Ellos har å tilby. Hvis jeg skal snakke som barnet i meg ville gjort, må jeg innrømme at treningsklær står øverst på denne jentas ønskeliste i år - for gud så mye fint da, hæ? Ellos har et enormt utvalg og fører merker som Reebok, Adidas, Puma, Casall, Kari Traa, New Balance, Polar osv... Jeg har satt sammen mine favoritter, både av tights, topper/genser/T-skjorte, løpejakker, løpesko, sports-BH og pulsklokker. Og husk; kanskje du kan glede noen andre med litt treningsmotivasjon under juletreet i år? Det skal hvertfall jeg. S P O R T S - B H

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER (affiliateslenker)T R E N I N G S J A K K E R  /  L Ø P E J A K K E R

1.HER // 2. HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER (affiliateslenker)T R E N I N G S G E N S E R /  T O P P E R /  T - S K J O R T E R


1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER // 7.HER // 8.HER // 9.HER // 10.HER (affiliateslenker)T R E N I N G S T I G H T S

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER (affiliateslenker)L Ø P E S K O

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER (affiliateslenker)T R E N I N G S T I L B E H Ø R ;  P U L S K L O K K E

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER (affiliateslenker)
Q: Fant du noe du ønsker deg? Eller kanskje noe du kunne tenkt deg å kjøpe til noen andre?

Søtsug på kveldene? Her er mine beste tips.

 • 10.11.2016, 11:38

Noen andre som ransaker matskapene, når det nærmer seg kveldstid? For veldig mange, inkludert meg selv, kommer ofte søtsuget snikende på kveldstid. Man ligger gjerne på sofaen å "venter" på å legge seg, blir kanskje litt rastløs og vet ikke helt om man er sulten eller bare kjeder seg. Akkurat her, havner mange i fella og ender opp med å falle for alle husets fristelser på en gang. Du fortjener litt ekstra etter en såå lang og slitsom dag, sant? Jeg kjenner meg så altfor godt igjen, og vet selv hvor lett det er å falle for stemmen i hodet, etter en lang dag med jobb, skole og/eller trening. MEN, alt håp er ikke ute folkens - for det finnes nemlig et par lure tips og triks! Her er mine 5 beste tips mot å unngå søtsug på kveldene;

1. Har du sunn mat tilgjengelig, spiser du sunn mat.
Dette er nok et av de beste tipsene, og sikkert noe dere har hørt før. Vend deg til å kjøpe sunn mat i uka, og heller kjøp det du skal spise av usunn mat, når helgen kommer. Viljestyrken kan være sterk i det du gjemmer sjokoladeplatene og chipsen bakerst i skapet en mandags morgen - men viljestyrken er kanskje ikke like sterk etter en lang dag med jobb, skole, trening og mas. Kjøp inn masse frukt og grønnsaker, og ha sunn snax tilgjengelig i kjøleskapet. Havner du i fella hvor søtsuget melder seg og du bare MÅ spise noe, får du hvertfall i deg sunn og næringsrik mat - og da kan du jo bare munche så mye du vil!!

2. Planlegg måltidene dine og spis nok!
Du skal ikke bli fanatisk og planlegge hver minste ting du putter i munnen, men det å ha en viss peiling på når på dagen du spiser, kan faktisk være lurt. Spiser du middag tidlig, typisk i 17-tiden, som mange jo gjør, kan det være lurt å tenke "3-timers regelen". Lag deg en ordentlig god, sunn og næringsrik kveldsmat i 8-9 tiden - og spise deg mett! Søtsuget kommer om kroppen ikke har fått det den trenger, blodsukkeret er lavt og det har gått for lang tid mellom hvert måltid. Er du på diett, eller prøver å gå ned i vekt, er det like viktig, om ikke ennå viktigere, å spise nok mat. Spiser du jevnt igjennom hele dagen, vil du garantert merke at søtsuget slipper taket, valget av kveldskos blir annerledes og du slipper det ekstreme inntaket av unødvendig mat rett før leggetid.

3. Drikk vann!
...En selvfølge for mange, men veldig veldig viktig å huske på! Det er ikke alltid like lett å forstå alle kroppens signaler. Har du noen gang opplevd følelsen av å aldri bli mett? Følelsen av at kroppen trenger noe, er tom for energi og slapp - selvom du nettopp har spist..? Da kan svaret være at kroppen har fått for lite veske. Jeg personlig, er veldig dårlig på å drikke nok, og kan fint gå en hel dag uten å bli tørst. Problemet kommer når jeg foreksempel skal trene og hodet føles tett, verker og jeg ikke klarer å konsentrere meg og fokussere - da merker jeg fort hva som er galt og hiver på med vann. Når kroppen trenger vann, kan det fort føles ut som man er veldig sulten, har lavt blodsukker og trenger å få i seg noe raskt! Denne følelsen kan faktisk føles som et slags søtsug, selvom man egentlig bare er veldig tørst. Her kommer planleggingen inn igjen. Hvis du spiste middag for typ 1 time siden, burde du i realiteten ikke være sulten allerede, og du kan prøve å fylle på med vann i stedenfor. Det beste tipset, er å ha ei vannflaske med seg igjennom hele dagen, så kroppen slipper å be om veske.

4. Del opp talerkenen med litt av alt!
Det som er om kvelden, er at man ofte har lyst på alt. Jeg er ihvertfall sånn! Det hjelper liksom ikke å bare ta et eple, fordi jeg vil ha brunost, knekkebrød, syltetøy, druer, rosiner og gulrot også, skjønner? Jeg kjenner meg selv godtnok til å vite at jeg kommer til å spise alt sammen uansett, så jeg kan likegodt lage en tallerken med litt av alt, fra starten av. Dette gjør at jeg ikke spiser 5 forskjellige, fulle måltider, men heller 1 måltid med litt av alt. Da er det liksom ikke noe mer igjen i kjøleskapet som frister, så da kan jeg si meg fornøyd - Haha, noen som kjenner seg igjen? Her kommer punkt nr.1 inn igjen; har du sunn mat tilgjengelig, spiser du sunn mat. Lag en liten "tapas tallerken" med litt av alt som frister, og avslutt det hele med en kopp varm te - det er hvertfall min favorittkveldsmat!5. Avslutt med en kopp te & puss tenna!
Haha, dette punktet er nok mer psykisk - men det funker for meg, så da deler jeg det likevell. Jeg elsker grønn te, og drikker 1-2 kopper hver dag. Kveldsrutinen min avsuttes alltid med en deilig kopp varm te, noe som faktisk gjør underverker for både kropp og sjel. Te sies jo å være trøtthetsskapende, noe jeg absolutt føler at stemmer. Med en kopp te etter kveldsmaten, depes søtsuget, kroppen blir trøtt, jeg klarer å roe helt ned og føler jeg får renset kroppen og gjort den klar for en ny dag. Det er egentlig litt det samme med tannpussen. Når man først har pusset tennene, vil man ikke skittne dem til igjen før leggetid, sant? Vær streng mot deg selv, spis og drikk det du skal, puss tenna og legg hodet på puten - god natt!
Q: Hva gjør du for å slippe unna munching på kveldstid ? ?

Det evige problemet hver år...

 • 09.11.2016, 10:34

G O O D  M O R N I N G  S U N S H I N E 
Altså, jeg kan ikke så mye om politikk og interesserer meg generelt lite for det også - men at den mannen der skal bli verdens mektigste mann, er rett og slett bare veldig skummelt. Noe mer enn det, skal jeg ikke uttale meg om den saken. Så, over til noe litt hyggeligere! Det er allerede onsdag og snøen ligger fortsatt hvit og fin på bakken. Nå som det har blitt helt sinnsykt kaldt ute, er denne jenta på vinterjakke-jakt igjen. Det evige problemet hvert år, eller hva? Jeg var litt rundt i byen å kikket igår, og blir like overrasket hvert år over hvor ekstremt dyr ei jakke kan bli. 9000 kr for et lite stoff-merke? Nei takk. Likevell trenger jeg ei ny vinterjakke, og den må være sjukt varm, for jeg er en frysepinne ut av en annen verden. Jeg har sett litt på Cedrico-jakkene, og har selvfølgelig forelsket meg i dem til tross for prisen... Målet er derfor å finne noe ligenende, men bare litt billigere. Noen som har noen tips? Legg gjerne igjen en kommentar!.  .  .  W i n t e r   i s   c o m i n g 

 

En vanlig morgen er mer enn godt nok.

 • 08.11.2016, 11:39

Det er tirsdag. Tirsdag er en veldig fin dag - helt vanlig, men likevel helt unik. Jeg har hatt en vanlig morgen. Jeg har drukket varm kaffe. Jeg har spist varm grøt og hygget meg under et varmt ullteppe. Jeg lånte saue-tøflene til pappa idag. De er også varme. Jeg har snakket med familien min idag. Gitt og fått varme ord - ord som varmer hjertet. Det er kaldt ute, men varmt inne. Små, vanlige, varme gleder -  vi tar forgitt. Jeg har et vanlig liv. Det er det ikke alle som har. Gud så heldig jeg egentlig er.


" Waking up this morning, I smile. 24 brand new hours are before me. I vow to live fully in each moment, and to look at all beings with eyes of compassion. "
- Vi blogges!

20 personlige spørsmål og svar!

 • 06.11.2016, 21:20

1. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv?
Familien spiller en utrolig stor rolle i mitt liv - faktisk bare større og større. Jo eldre man blir, jo mer setter man pris på familien og familietid. Nå velger jeg ofte en familiekveld hjemme, istedenfor en natt på byen - fordi det gir meg så utrolig mye mer.

2. Hva er du mest takknemlig for?
Åh, det er så altfor mye. Jeg er takknemlig for å være frisk og rask. Jeg er takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Jeg er takknemlig for å være født i Norge og få vokse opp i et trygt og godt land. Jeg er takknemlig for hverdagen og de små tingene som gjør meg glad. Jeg er takknemlig for å ha alle muligheter i hele verden og hele livet forran meg  - gud, jeg har så mye å være takknemlig for atte hjelp..!

3. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny kvalitet, hva skulle det vært?
Hmm, da tror jeg det skulle vært sangstemme! Haha, jeg har alltid hatt lyst til å være sånn ordentlig flink til å synge, og har alltid syntes det ser såå gøy ut å kunne stå på en scene, danse og showe, reise rundt og leve av musikken. Men, sangstemme ble jeg dessverre ikke født med, så poppstjerne-drømmen kan jeg nok se langt etter..

4. Hva er ditt beste minne? 
Åj, bare et? Da tror jeg det må være å flytte til Oslo, og det første 1,5 året der. Jeg flyttet hjemmefra for første gang, helt alene, til ny by med nye mennesker, nytt studie, ny hverdag og nye utfordringer. Jeg har aldri hatt det så gøy, lært så mye, vært så redd, vært så glad og hatt det så bra, i hele mitt liv.

5. Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Tillit, trygghet, gjensidighet og forståelse.

6. Si fem positive kvaliteter ved deg selv. 
Da vil jeg si at jeg er forståelsesfull, en god lytter, snill, tålmodig og åpen.

7. Hva er din verste egenskap?
Det tror jeg må være at jeg tenker altfor mye. Det er kanskje både positivt og negativt - så jeg endrer svaret til; at jeg tenker altfor mye over ubetydelige ting.

8. Har du noen tatoveringer?
Ja, jeg har 2 tatoveringer. Jeg har et kors på håndleddet og en diamant bak øret.

9. Hva bruker du helst penger på?
Jeg bruker helst penger på klær og sminke, men jeg bruker absolutt mest penger på mat!

10. Hvor liker du deg best?

Hjemme i sofaen, nydusja, ferdig trent, med litt deilig mat, en varm kopp te og noe gøy på TV-skjermen - DA koser jeg meg skikkelig. Kall meg gjerne kjedelig, men "me-time" er faktisk noe av det beste jeg vet. Ellers må jeg faktisk legge til; på hytta, på ferie og på treningssenteret. Absolutt 3 favorittsteder.

11. Hvor høy er du? 

Sist jeg målte meg, var jeg 172. Ganske normal høyde, så fornøyd med den!

12. Hvordan imponerer man deg?

Ved å være et bra menneske med gode verdier, egne meninger, mål og drømmer - som samtidig bryr seg genuint om andre mennesker!13.  Fortell 10 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg bor på landet, 20 min med bil unna nærmeste matbutikk, og 15 min med bil unna nærmeste busstopp.
2. Jeg er kristen.
3. Hver morgen, hører jeg på podcasten "Morgen showet på NRJ" på vei til og fra trening.
4. Jeg har ikke billappen, og har ingen planer om å ta den heller.
5. Jeg tror oppriktig talt på at jeg er en gammel sjel, fanget i en ung kropp.
6.
Jeg elsker å gå i matbutikker, og kan gå "å kikke" i timevis hvis jeg må slå av tid.
7. Om jeg ikke får spist, er jeg både min egen, og alle andres værste fiende. Da er det bare å holde kjæft, ikke snakke til meg og putte i meg noe mat, så blir jeg meg selv igjen.
8. Jeg teller og regner alt med fingrene. Dette er noe mange syntes er litt morsomt, noe jeg kan forstå i en alder av 21 år - men jeg er rett og slett bare veldig dårlig med tall..
9. Jeg elsker dype og gode samtaler om alle livets store spørsmål. Jeg er så glad jeg har venner som tenker lengre enn nesetippen, og jeg elsker at jeg kan snakke med dem om alt som foregår i hodet mitt.
10. Å finne treningsgleden, er det beste som har skjedd meg.

...Gud, her var det mye random!

 
14. Er du sosial?
For å være ærlig, er jeg en person som har behov for alene-tid. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, noe jeg faktisk er veldig glad for at jeg gjør. Til tross for det, setter jeg selvfølgelig nære venner og familie veldig høyt, og elsker å bruke tid med dem. Jeg er nok en person som trives best i trygge og gode omgivelser, og velger heller en rolig kveld med gode samtaler, fremfor en stor fest med masse mennesker.

15. Hviken dessert er din favoritt?
Åj, går det ann å velge bare èn dessert? Da tror jeg det må bli daustekt brownies med is. Eller kanskje oreokake..? Åh, får vann i munnen bare av å skrive om det vetdu! Ellers, må jeg faktisk si at en kopp deilig kaffe, kakao eller te, ofte er min "dessert" i hverdagen.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 5 år?
Om 5 år er jeg 26 år. Da tror og håper jeg, at jeg føler meg mer rolig og vet litt mer hvilken rettning jeg vil gå i livet. Jeg tror jeg har lært masse, feilet masse, prøvd på nytt og vunnet. Jeg tror bare at jeg er tryggere, ting er lettere og at livet er mer forutsigbart, liksom. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer.17. Hvilken julesang er din favoritt? 

Okei, dette går ikke. Haha, jeg klarer ikke velge, det er jo såå mange fine! Julealbumet til Kurt Nilsen er hvertfall er stor favoritt og noe som alltid får meg i julestemning. Wææ, jeg gleder meg såå til jul!!

18. Favoritt bok?
Jeg leser egentlig ikke bøker, og er absolutt ikke et bokmenneske - men "Idas Dans" og "Tusen strålende soler", er likevell to av de nydeligste bøkene jeg har lest. De vekker liksom hele følelsesspekteret på en gang - Anbefaler dem til alle!
 
19. Hva er din gulity pleasure?
Det tror jeg må være bakevarer. Haha, alle andre craver på godteri, sjokolade og chips - jeg craver på nybakte boller, skillings med eggekrem og varme kanelsnurrer. Guuud, jeg blir helt ør bare av tanken på lukten!! Cafèbesøk og bakerier er noe jeg setter veldig høyt, som dere sikkert skjønner ♥ ♥  Såå, gi meg en hjemmelaget varm kanelbolle - og jeg er din!

20. Hva er ditt favorittprogram på tv?
Jakten på kjærligheten, Farmen, Hotel Cæsar (another guilty pleasure..), Frikjent og Senkveld. (Yes, noen andre bestemødre der ute...?)

 Q:
Noe du ble overrasket over, viste fra før eller kjenner deg igjen i?
 

Dagens trening med Fajitas til dessert

 • 05.11.2016, 21:47

Heii mine skjønne, og beklager for en altfor dårlig oppdatering her de siste dagene! Helgen har gått i et, og bloggen har dessverre blitt litt nedprioritert.. Denne lørdagen startet veldig rolig med en lang frokost med hele familien. Det har vært skikkelig drittvær de siste dagene, noe jeg har merket på hele kroppen. Jeg våkner liksom aldri helt, hvis dere skjønner? Etter frokost gikk jeg å la meg i senga igjen, og endte opp med å jobbe litt med bloggen. Jeg fikk skrevet et innlegg som kommer på bloggen imorgen, og sa meg ganske fornøyd med det. Plutselig var klokka halv 1, og jeg lå fortsatt i senga (ja, det er ekstremt sent til meg å være..). Den eneste måten å få energi på, på en trøtt og grå dag som denne, er å dra på trening - noe jeg gjorde. Meg og lillesøster samlet sammen litt energi, trosset stormen og kom oss til treningssenteret for ei deilig lørdagsøkt - og shit som det hjalp!! Jeg har oppsummert litt av økta lengre nede i innlegget, for de som vil ta en titt. Fokuset lå på skuldrene, og med litt fun-time på slutten, ble det ei deilig økt som vendte en litt dårlig dag, til en superbra en.DAGENS  ØKT BESTOD AV: 15 min i bratt oppoverbakke + 10 min jogg. Skulderpress stående, sittende & med stang (supersett med beinhev på benk), front hev med hantler, side hev med hantler, nedtrekk smalt grep, facepull og øving på chins med strikk på slutten.


Til middag ble det en blanding av fajitas og speltlumpepizza. Haha, jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men godt var det hvertfall! Her har jeg altså brukt  speltlumper, kyllingfillet, ost, tomatpurè, spinat, medium tacosaus, Sjampinjong, ananas, tomat og parika. Vanligvis når jeg lager disse, limer jeg lefsene sammen med en tannstikker på toppen og legger osten over etterpå. Dette gjør at det blir mer fajitas enn pizza, og at lumpene blir mer sprø, nesten som tacoskjell. Kesam og Avokado er tilstede som tilbehør, som vanlig. Ahh, en av mine favoritter!

Q: Hvordan har din lørdag vært? Hva er planene for kvelden?

På shopping med Maia

 • 04.11.2016, 09:47

Ahh, den fredagsfølelsen ass Jeg har nettopp stått opp, spist frokost og skal snart avgårde til Sørlandssenteret med pappa, for å kjøpe ullgenser til lille Maia! Haha, lille babyen min fryser så veeldig når hun skal ut på tur, og nå som ullsokken (jepp, vi klippet hull i en gammel ullsokk som hun har løpt rundt i) er ødelagt og snøen snart kommer, må vi rett og slett på shopping.# T R E N I N G S G L E D E

- LYKKE, ENDROFINER, ENERGI, MOTIVASJON, MESTRING, RO -


 

Hahah, see så fornøyd jente da! Jeg tror målet med dette bildet, var å vise dere mitt "andre hjem", men jeg ser jo nå at det kanskje ikke var den beste måten å gjøre det på.. Jaja, bildet lyser hvertfall treningsglede, noe jeg har masse masse av!! Bildene er fra igår, hvor jeg hadde en veldig rolig treningsøkt med fokus på  triceps, bein og rumpe. Jeg kjørte lette vekter, egen kroppsvekt og et par supersett. Gårsdagens mål var enkelt og greit, og bare komme seg til treningssenteret. Av og til er det veldig deilig å bare gjøre akkurat det man føler for der og da - trening skal jo være gøy, right? Idag blir det treningsfri, hjemmelaget pizza med familien og fredagskveld hos ei venninne senere - Vi blogges

Q: Hva er dine planer for fredagen?

Månedens skryt!

 • 03.11.2016, 11:53

Husker dere jeg startet en spalte på bloggen som jeg kaldte for "måndens skryt"? Selv om oktober forsvant litt og spalten rett og slett ble litt glemt, så har jeg bestemt meg for å ta det opp igjen litt sånn når jeg føler for det. Av og til føler jeg bare skikkelig for å rose, skryte og løfte mennesker som påvirker meg på en eller annen måte, inspirerer meg, eller som jeg rett og slett bare legger litt ekstra godt merke til og ser opp til. Denne gangen vil jeg gjerne skryte litt av skjønne Christine Kamphaug (adlink).
 Christine skriver bloggen ichristinesunivers.blogg.no, hvor hun deler sin hverdag med stort fokus på trening og helse. Jeg startet å lese denne bloggen rett før hun skulle stille til bikinifitness nå i høst - og jeg sier bare wow, denne jenta er bare helt rå! Selvom jeg ikke har noen planer om å stille selv, syntes jeg reisen dit er utrolig interessant å følge med på. Kroppen presses til det ytterste og den dedikasjonen, viljestyrken og stå på viljen som kreves til en slik konkurranse, er imponerende nok i seg selv. Christine har virkelig gitt av seg selv, både på de gode dagene og på de vonde, og endte opp på en fantastisk 4 plass ved sin første konkurranse!! Rått, eller hva?

Etter konkurransen har jeg fortsatt å følge Christine, både på instagram, snapchat og bloggen. Denne jenta gir virkelig av seg selv, noe jeg syntes er super inspirerende og kult! På instagram deler hun treningsvideoer og bilder av gode øvelser med gode forklaringer, tips og triks for å gjennomføre dem på best mulig måte. Øvelsene hun deler, er øvelser som alle kan få til, noe som ofte motiverer og inspirerer meg til å prøve selv. Absolutt verdt å ta en titt her, om du trenger litt nytt på treningsplanen! Hun er også flink til å dele blogginnleggene sine på insta, noe som gjør det lettere og huske å klikke seg inn. På snapchat er det større fokus på mat, og man får et innblikk i både hverdags-vaner og cheatdays - en variasjon jeg elsker at hun fremmer veldig sterkt! Av denne jenta får du rett og slett litt av alt, og et realistisk syn på hvordan hverdagen fungerer. Livet er ikke en dans på roser hele tiden. Av og til er det lov til å spise sjokolade istedenfor spinat, og ligge i senga istedenfor å dra på trening. Det er bare menneskelig, og vi er bare mennesker. Christine virker som ei jente med mye energi, masse livsglede og en stor dose selvironi og humor - akkurat en slik person jeg blir inspirert og motivert av, og som fortjener en god dose skryt. Utrolig bra jobbet, Christine, fortsett med det du gjør - du er rå!
BILDER LÅNT AV;  http://ichristinesunivers.blogg.no/ 

Search

Bloggdesign

hits