Alt eller ingenting

 • 28.09.2017, 09:23

God morgen fra senga.

Jeg beklager så dårlig oppdatering de siste dagene, men tida flyr og jeg får liksom ikke brukt tid på å ta gode bilder og skrive inspirerende innlegg - noe som er skikkelig trist. Jeg vil på en måte ikke gjøre noe halveis, så da blir det liksom alt eller ingenting. Jeg tror faktisk det er nøkkelordet i mitt liv - alt eller ingenting. Jeg jobber med å finne en balanse da - for å ligge ca midt i mellom alt og ingenting, tror jeg faktisk er det beste. Når jeg først får satt meg ned med bloggen, har gode bilder på kameraet, vet hva jeg skal skrive og bare kan la hendene fly over tastaturet - har jeg det skikkelig bra. Når jeg kan sette meg ned å redigere bilder, jobbe med materialet mitt og skape noe fint som jeg kan være ordentlig stolt av, og ønsker å vise frem - det elsker jeg. Det er nok derfor jeg fortsetter med denne bloggen, fordi den gir meg så mye glede og mestringsfølelse. Og ja, oppdateringene kommer litt i hytt og pine - men sånn er det bare akkurat nå. En dag, skal dette være mitt levebrød - den dagen håper jeg å ha funnet balansen mellom alt og ingenting også. Bare meg, bloggen min, og dere.

Ha en fin torsdag, mine venner <3


Q: Har du noen fine torsdagsplaner?
 

Proteinrik Smoothie bowl

 • 26.09.2017, 09:16

God morgen, og god tirsdag
Wow, igår var en skikkelig gøy og hektisk dag - så hektisk at jeg rett og slett ikke rakk å blogge.. Jeg har jo som sagt eksamen på fredag, og bruker mye tid på treningssenteret for å øve. Igår trente jeg først min egen økt, før jeg dro hjem for å lese pensum. Jeg hadde tidenes beste mandagsøkt, og økte både i markløft og knebøy!! Jeg startet liksom fra scratch med disse øvelsene for bare et par mnd siden, så det å se at all treningen har gitt resultater, var en helt sinnsyk lykkefølelse!! Anyway, etter jeg hadde lest et par timer, dro jeg på gruppetime med ei venninne -  for SÅ å busse videre på trening IGJEN for å øve teknikk med ei PT-venninne på jobb. Alt denne kroppen klarer ass! Litt mye på en dag, men fy søren så inspirerende og gøy dag! Det er på dager som denne, jeg kjenner jeg er på rett vei. Det er dette jeg trives med, og når man koser seg og har det gøy på veien, kan man klare det meste!

...På såpass lange og effektive dager som denne, er god planlegging alfa-omega! Jeg hadde litt ekstra tid på morgenen, og mixet derfor sammen denne deilige skålen som jeg satt klar i kjøleskapet til etter trening. Ikke rart jeg fikk en såå deilig økt, når jeg viste at det var dette som stod å ventet på meg, haha! Planen var egentlig å lage en slags "fluff", men jeg vil jo kanskje si det ble mer en smoothiebowl. Er ikke så nøye hva det ble egentlig- godt smakte det uansett!! Så godt at jeg vil dele oppskriften med dere;
 PROTEINRIK SMOOTHIEBOWL MED BRINGEBÆRSMAK :
2 eggehviter
2 dl melk
1/2 banan
150-200 g frosne bringebær
2 ss Kesam vanilje/naturell


TIPS; Start med å mixe eggehvitene i 3-5 min, før du blander inn resten av ingrediensene. Dette gir en mer luftig konsistens! La gjerne skålen stå i kjøleskapet en liten stund før du skal spise den - da det etter min mening, gjør den ekstra god og fluffy.

TOPP MED :
1 håndfull mandler
2 ss Cottage Cheese
Mer frosne bringebær

 


Q: Hvordan ser din favoritt smoothie bowl ut?

Uka som gikk!

 • 24.09.2017, 12:31

Heii fiiine dere! Jeg er fortsatt på hytta, har hatt en deilig morgen, spist lang frokost og skal straks begynne å pakke tingene mine for å kjøre hjemover igjen. Igår brukte jeg formiddagen på å lese til eksamen, før meg og mamma dro på en deilig tur med hundene. Resten av kvelden gikk til middagsmat, goddis og Skal Vi Danse. Ahh, disse helgene på hytta skal det bli flere av i høst - for gud for en ro jeg finner her, det er heeelt sinnsykt. Nå er jeg ordentlig klar for ny uke med eksamen, trening, lesing og jobb. Det blir en fin uke med mye å gjøre! Jeg har eksamen på fredag liksom... hjelp.

UKENS OPPTUR:
Hmm, det har faktisk vært såå mye fint denne uken at det er vanskelig å velge èn ting. MEN, mandagskvelden hos Ida med Jakten på Kjærligheten og Bloggerne-premiere var absolutt en av ukas oppturer. Skikkelig koselig kveld!!

UKENS BESTE TRENINGSØKT:
Fredagens fullkroppsøkt! Økten ligger på instagram til de som er interessert i å sjekke den ut. Jeg hadde sååå mye energi, overskudd og adrenalin at økta gikk som en lek. Jeg økte til og med i et par øvelser, og kjørte tyngre enn jeg har gjort tidligere. Shit så digg det var! Ellers må jeg nevne gruppetimene jeg var på på onsdag - for wow!! (les lengre nede i innlegget!!)

UKENS NEDTUR:
Det må kanskje være starten av uka. Jeg vet ikke hva det var, men jeg hadde en dårlig følelse, var umotivert og generelt sliten. Jeg prøvde alt for å finne motivasjonen til å dra på trening, da jeg vet at det er det eneste som gir meg energi og motivasjon igjen - og jeg klarte det heldigvis til slutt. Tirsdag kveld dro jeg meg selv til trening og endte opp med å føle meg som meg selv igjen. Jeg blir like overrasket over hva trening gjør med hodet mitt, hver eneste gang. Sykt deilig følelse!! Noen ganger føles dørstokkmila bare litt for lang!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
"Svar på et litt skummelt spørsmål"

UKENS CRAVINGS:
Kesam med bringebærsyltetøy. Altså jeg vet ikke om det bare er meg, starter jeg å spise ting med skje rett fra boksen, klarer jeg faktisk ikke stoppe før boksen er tom.. Hvaskjeeeer med at det er sååå digg liksom!? Etter jeg laget dette på pannekakene mine på onsdag, har jeg bare ikke klart å stoppe. Bringebærsyltetøy ER jo verdens beste ting.

UKENS MUSIKK:
Avslappende/ tankefull/ lesevennlig: Ocean - Dream Koala, Soko
Styrketrening: Planez - Jeremih, J Cole
Intervall: Whine Dat (Marwo remix) - Kongsted
Newest release: A different way - DJ Snake (Feat. Lauv)UKENS ANBEFALING:
Gruppetimer, folkens! Jeg dro på 2 gruppetimer etter tidligvakten på jobb på onsdag, og jesus christ for en opptur!! Etter den vakten, pleier jeg vanligvis å være helt skutt og egentlig bare sovne, spise og føle meg helt ubrukelig. Jeg ble overtalt til å bli med på 30 min Kardio Pulse, etterfulgt av 30 min Strengt and Core - og jeg har aldri hatt så mye energi så tidlig på morgenen i mitt liv. Jeg gikk hjem med verdens beste følelse, laget pannekaker, leste til eksamen, vasket leiligheten og bare fikk gjort ALT! Følelsen av å trene sammen i en gruppe, bli pushet det lille ekstra og kjenne på energien i rommet - er helt unik! Jeg har et mål om å dra på flere gruppetimer i høst, og det skal jeg jammen meg klare etter denne starten!! Bare prøv folkens - tro meg, dere kommer til å bli overasket!

UKENS TANKE:
Vise mer av meg selv, og gi litt mer faen. Jeg jobber med saken, og prøver så godt jeg kan og vise dere flere og mer "u-perfekte" sider ved meg. Har innsett at det kan se ut som det eneste jeg gjør er og trene å spise salat - noe som overhode ikke er tilfelle! Jeg bare viser ikke så mye av det "personlige" livet mitt, noe jeg vil bli bedre på. Jeg ønsker jo at dere skal kunne kjenne dere igjen og bli inspirert. Så kom gjerne med kontruktiv kritikk, tips og ønsker!!
 AKKURAT NÅ:
..Nå maser familien, så jeg må legge bort maccen og få rompa opp og ut i bilen. Home sweet home! Planen er å få vasket leilighete, dra på trening og fikse neglene. Følg meg videre på Snapchat: Marievi og Instagram: Marievigebo
VI BLOGGEEEEES


Q: Hvordan har din uke vært?

Høsten er finere på på hytta

 • 23.09.2017, 19:28

. . . Jeg velger å la bildene snakke selv. Håper dere liker dem!
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

 

Av med sminka og på med ullgenseren

 • 22.09.2017, 21:10

God fredagskveld, mine venner.
Akkurat nå ligger jeg på sofaen på hytta og skriver til dere. Det begynner å bli varmt i hytta, ilden fra peisen lyser meg i annsiktet og varmer meg på føttene. Jeg tror faktisk hyttelivet må være meningen med livet. Roen jeg får her er helt unik. Jeg trenger å reise bort og bare være her av og til. Bekymringsløs lykke. Vi har nettopp spist kveldsmat, drukket te og hatt det hyggelig. Nå ser vi på gullrekka, noe vi skal fortsette med til øynene faller igjen. Jeg håper dere bruker fredagen deres på noe fint - noe som gir deg en god følelse av noe slag. Det er viktig! Fiin fredag og god helg. Vi blogges imorgen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with b5 preset

 

Q: Hva skal du bruke helgen på?

Ny jakke!!

 • 22.09.2017, 08:47

Åhh okei, jeg har gledet meg såå til å vise dere denne jakken - see såå fiin da?!? Jeg tenker julaften og glam, uggs og joggedress eller treningstights og en kul hoodie. Denne jakken kan brukes til såå mye og jeg har allerede masse kult i hodet, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg tror helt ærlig den er laget for meg - også er den grønn!! Ja, jeg hadde tenkt å kjøpe svart (as usual), men prøver å utfordre meg selv med litt farger for tiden, så gikk for den med grønnskjær. Kult? Frysepinnen Marie som ofte går med ull når andre går med shorts, trengte denne nå som vinteren nærmer seg. Planen er nemlig å gå i hi i denne jakken i vinter - for jeg nekter å fryse ett halvt år i strekk. I tillegg syntes jeg disse bildene ble så sjukt kule - haha, er det bare meg? Alt i alt, ganske så fornøyd egentlig!
Hva syntes du?

 Du finner jakken HER

 

Svar på ett litt skummelt spørsmål:

 • 21.09.2017, 10:19

Jeg tenkte egentlig å bare svare på et spørsmål jeg fikk på bloggen her om dagen. Jeg får nesten daglig spørsmål om kostholdet mitt, hvor mye/lite, hva og når jeg spiser - noe jeg forøvrig syntes er veldig skummelt og litt trist. Jeg vet at jeg har en del unge jenter som leser og følger meg på sosiale medier, og prøver derfor å være så forsiktig som overhode mulig med å snakke for mye om mengder, nei-mat, ja-mat, dietter og alle de tingene der. Jeg vil likevell prøve å svare så godt jeg kan på akkurat dette spørsmålet, i håp om å kanskje endre en litt feil tankegang. Spørsmålet var: "Hei, spiser du ofte etter middag- og hva spiser du da?"

Okei la oss starte med å svare enkelt: Ja, jeg spiser selvfølgelig mat etter middag - og hva jeg spiser da varierer fra dag til dag, hvor sulten jeg er og hva jeg har lyst på. Selvom det svaret er såpass "enkelt", er det likevell så uklart, vanskelig og sannsynligvis absolutt ikke et slikt svar leseren ønsket seg. Jeg forstår kjempe godt hva du tenker, og derfor vil jeg fortelle deg et par ting som kanskje endrer den tankegangen :


 

1. La oss bare starte med å drepe et rykte; for NEI, du blir ikke tjukk av å spise på kvelden. 

2. Mat handler om energi ut/energi inn, og det har ingenting å si når på døgnet du spiser det. Du kan spise hele dagsbehovet ditt rett før leggetid om du ønsker, selvom det kanskje ikke er å anbefale, da du vil være veldig sliten resten av dagen uten energi. Mat er kroppens bensin, og derfor får man ofte høre at man skal spise ditt og datt, så og så lang tid før og etter trening osv. Dette har lite å si for resultatene i det store bildet, så lenge du ikke er toppidrettsutøver. Spis jevnt igjennom hele dagen, finn ut når du trenger ekstra energi, og pass på å få i deg de næringsstoffene kroppe trenger. Kroppen er ganske utrolig, og vil gi beskjed om den mangler mat. Lytt til det kroppen prøver å fortelle deg - og du vil oppleve overskudd, energi og resultater!

3. Kroppen din kan ikke klokka, og vet heller ikke hvilken dag i uka det er. Om du spiser godteri kl.10 på en onsdag, eller kl.23.00 på en lørdagskveld, har ikke en dritt å si i det store bildet. Har du lyst på sjokolade på en onsdag, så syntes jeg du skal spise sjokolade på en onsdag! Poenget er å ikke la det bli en for stor del av hverdagen, og klare å begrense antall uskeielser. Prøv å tenk uke for uke, og ikke dag for dag. På samme måte, kan du tenke på klokkeslett. Har jeg en hektisk periode, og vet at jeg trenger masse ekstra energi for å klare alt jeg vil, så bruker jeg maten som bensin, og spiser på en måte for en hel periode! I disse periodene spiser jeg jevnt over dagen, og passer på å spise ekstra godt på kvelden før jeg legger meg, nettopp for å klare neste dag- og ikke ende opp med å ligge i underskudd fra dagen før. Igjen; prøv å se det store bildet. Spesielt for meg som trener en del, restituerer kroppen kontinuerlig, og trenger masse mat for at jeg ikke skal stå på stedet hvil - men faktisk oppnå de resultatene jeg ønsker.  

...og til deg som lurte; håper du fikk svar på det du tenkte på. Jeg håper også du spiser god mat med god samvittighet - når enn på døgnet du er sulten.

 

Pannekakelunsj

 • 20.09.2017, 14:48

Det er onsdag, midt i uka og vi begynner å bli litt smålei og slitne. Dagene går litt for sakte, og det er litt for mange timer igjen til fredag.. Akkurat derfor tenkte jeg å dele dagens happy plate med dere, i håp om å gjøre noens dag et lite hakk bedre. Altså, få ting slår en skikkelig pannekakelunsj på en litt for lang onsdag, right?

Det som er så deilig med disse pannekakene her, er at de smaker helt fantastisk, inneholder de næringsstoffene du trenger OG er superenkle å lage!! Dette får faktisk alle til, så her er det bare å sette i gang! Pannekakene er også perfekte å steke opp, ta med seg på tur, i matboksen på skolen eller fryse ned å lagre. Siden vi bruker banan i røren, blir pannekakene ganske søte, og kan derfor også spises til dessert med litt is til. Nam nam namDette trenger du;
Pannekakerøre: 1-2 dl havregryn, 2 egg, 3 ss Cottage Cheese, 1 dl vann/melk, 1/2 banan
Topping: Kesam naturell & bringebærsyltetøy, bær, mandler og banan


Slik gjør du:
Mix sammen røren i en blender og la den stå å svelle i ca 30 min. Stek pannekakene i smør/olje på middels varme. Bland sammen Kesam Naturell med bringebærsyltetøy (annet syltetøy du liker) og smør på toppen, eller mellom hver pannekake. Topp med bær og mandler, og avslutt med å kutte opp resten av bananen i skiver. Dette er mat for både kropp, sinn og øyne - nyt smaken og kos deg skikkelig
 

Q: Hva er din lunsj-favoritt?

Anbefaling av treningstights + Antrekksbilder

 • 19.09.2017, 08:52

God tirsdagsmorgen - håper alle hadde en fiin start på uka igår
Jeg brukte gårsdagen på å koble helt av. Jeg kjente rett og slett at kroppen ikke var helt klar for mandag, men derimot trengte en skikkelig søndag først - så da gav jeg den det da! Idag derimot, har jeg den mandagsfølelsen og motivasjonen jeg trenger for å starte ei ny uke, noe som er såå deilig å kjenne på. Det er sykt hvor lite som skal til, og hvor viktig det er å lytte til kroppen.

Idag mååå jeg faktisk lese pensum, da dette (selvfølgelig) ikke skjedde igår...Kanskje jeg skal ta en tur på skolen? Gud jeg er såå sinnsykt dårlig på selvstudier ass! Noen som har noen tips å komme med? Ellers skal jeg møte ei venninne, prøve å få gjennomført ukas første treningsøkt og avslutte dagen med Bloggerne. Noen andre som elsker den serien? Høstens høydepunkt spør du meg (+ jakten på kjærligheten da seff). Dette ble et utrolig random innlegg merket jeg - så bare for å toppe alt, kjører jeg på med et par antrekksbilder på slutten her. Da har vi vell fått med oss det meste, eller? EnjoyTank top fra Röhnisch // Tights fra Aimn // Sko fra Nike // Jakke fra Zalando


Åh jeg eeeelsker denne tightsen, den er så sinnsykt deilig! Hvis noen vurderer å kjøpe seg en Aimn-tights, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er absolutt verdt pengene - jeg har to av dem nå, og de er begge blitt mine favoritter!

Q: Hva syntes du om antrekket? Har du testet Aimn sportswear?

 

Denne mandagen kom litt for fort

 • 18.09.2017, 08:58

God morgen...

...Denne mandagen kom litt for fort merket jeg. Helgen har gått i ett og jeg fikk ikke slappet ordentlig av før igårkveld etter jobb, men da var jeg så trøtt at jeg nesten sovnet med en gang jeg satte meg i senga. Denne uka er det heldigvis ikke så mye skole - bare et par avtaler, ei jobbvakt og masse masse studier. Jeg har eksamen allerede om 1,5 uke!!! Akkurat nå, føles det helt umulig - men sånn er det vell alltid..? Det går nok bedre når jeg får litt oversikt over pensum og føler jeg begynner å få inn noe, haha.. I natt drømte jeg faktisk at jeg hadde eksamen og at det gikk skikkelig bra, så det må vell være et godt tegn..? Jeg velger å tro det.

Planen idag er å lese! Rett og slett. Etter hvert blir det nok en pause med ei treningsøkt, før jeg skal bruke kvelden hos ei venninne med Jakten på Kjærligheten og premiere på Bloggerne. Fiin mandag, dere

Sunn og proteinrik sjokoladeis

 • 17.09.2017, 09:19

Okei, vi må snakke om denne isen - for jeg kan faktisk ærlig si at jeg syntes denne smaker bedre enn vanlig sjokoladeis (...og det er ganske sykt å si, for en isoman som meg). Da jeg hadde besøk av lillesøster på fredag, måtte jeg bare dele denne smaksopplevelsen med henne - og hun elsket det like mye som meg. Vi satt der begge to og bare gruet oss til skåla var tom.. Haha, kortvarig glede ass - men jesus christ så digg det var!!!

Det beste av alt er at denne isen er stapp full av proteiner og kan like gjerne nytes midt i uka som en lørdagskveld. Det eneste man må tenke på er tid. Den skal stå et par timer i frysen, så pass på å lage den på formiddagen, om den skal nytes som kveldskos. Jeg fikk dessverre ikke tatt så fine bilder av resultatet, da det var blitt mørkt når vi skulle spise den, men jeg bestemte meg for å dele oppskriften likevell og håpe på at dere prøver selv. Dette er en sånn dessert som ikke kan beskrives, fotograferes eller forklares - den må rett og slett bare smakes. Her kommer oppskriften;

Du trenger :
1 Propud med sjokoladesmak
1 banan
1 scoop proteinpulver med sjokoladesmak fra Nutramino (kan sløyfes)
1 fersk Mango (eller annen frukt)
Slik gjør du :
Mix sammen en propud, banan og proteinpulver i en smoothiemaskin/mixer i 3-5 minutter, til røren en "smooth og litt fluffy". Hell røren i en skål og sett i frysen. La den stå et par timer til hvertfall toppen er frossen. Topp med oppkuttet frukt, sirup, sjokoladesaus eller varme bær.
Åhh, dere kommer til å elske det!!
 

Q: Var dette noe som fristet?

En fredag etter min smak

 • 15.09.2017, 22:20

God kveld mine venner. Klokka er 22.09, og jeg skal straks slukke lyset og hoppe under dyna, for imorgen tidlig venter jobb. Før jeg sovner ville jeg bare dele denne fine fine fredagen med dere. Lillesøster er hjemme på perm fra militæret denne uka, så idag har jeg brukt dagen sammen med henne. Vi har trent, laget mat sammen, vært på kjøretur, handlet litt, spist sushi, sett på The Voice og bare kost oss skikkelig. Kvalitetstid rett og slett <3... Men nå skal jeg sove og gjøre meg klar for jobbhelg og pensumlesing resten av helgen. Tror faktisk det skal gå fint etter en så fin dag som denne! Håper dere har det bra og nyter helgefølelsen fullt ut -  god natt sov godt dere <3

Treningsklær trenger ikke være kjedelig!

 • 15.09.2017, 09:46

Ahhh endelig fredag igjen allerede, folkens - for en lykke!!


Jeg har en skikkelig fin dag i vente, og skal straks dra på trening for å gjennomføre fredagsøkta. Egentlig har jeg treningsfri idag, men siden jeg våknet såpass tidlig og har skikkelig mye overskudd for tiden, gjennomfører jeg en rolig liten økt likevell. Som jeg har snakket om før, er det viktig å få inn restitusjon for å få resultatene du ønsker - men samtidig finnes det mange former for restitusjon! Restitusjonen kan også gjennomføres på treningssenteret, og ettersom dette er en plass jeg elsker å være- og får en så god følelse av å dra innom, tar jeg ofte en liten tur likevell. Dette kan være for å tøye ut, gå en tur på mølla, ta en rolig joggetur, kjøre et par "oppvarmingsøvelser" med strikk, eller bare leke, snakke og tulle litt. Treningssenteret er faktisk mitt andre hjem, og siden jeg både jobber der, trener der OG henger der, kunne jeg jo egentlig bare flyttet inn - hahaha huff...  Anyway, poenget er at det ikke er hard styrketrening, intervall og baseøvelser hver gang jeg er på treningssenteret - her er det like mye interesse, kos og morro! Det er viktig å få frem.

...Herregud som jeg snakker meg bort - over til poenget; treningsklær! Jeg kan jo bare si med en gang at jeg vanligvis ikke ser ut som dette på treningssenteret. Hvem gjør det egentlig..? All creds til de som steller seg før hver treningsøkt! I ukedagene når skole, trening og jobb står på planen, finner du meg på trening med en palme-tutt på hodet, iført en gammel tights og en stor hettegenser.. Flatterende? Overhodet ikke. Bryr jeg meg? Nei. Haha, jeg fokuserer kun på min egen prestasjon, og klarer faktisk ikke bry meg om hvordan jeg ser ut.. MEN, de dagene jeg har litt mer tid og kanskje skal møte ei venninne, ut å spise eller en tur til byen før trening, liker jeg å gjøre litt mer ut av det. Treningsklær er jo tross alt det eneste jeg går med, og da er det greit å variere litt. For ja, treningsklær kan faktisk være dødskult! Og hva er vell bedre enn comfy & kult..? Etter jeg la ut bildet av antrekket mitt på insta-story og snapchat igår, fikk jeg enormt mange spørsmål om hvor klærne mine var fra. Antrekket ligger nå under her, så nå er det bare å shoppe i vei! Jeg eeelsket dette antrekket - og det beste av alt var at jeg kunne dra rett på trening etter venninnetid. Multi-outfit rett og slett ;)
Nike sko fra Get Inspired // Aimn tights fra Tights.no // Topp fra Nelly.com // Bomber fra H&M Devided // Briller fra Bikbok // Pulsklokke fra PolarQ: Hva syntes du om antrekket? Liker du å gå i treningsklær til vanlig?

Check!

 • 14.09.2017, 11:09

Ahh endelig! Da var studiets første arbeidskrav levert. Heii mine venner - og igjen, takk for tolmodigheten deres. Dere er så gode!! Som dere skjønner, har de siste dagene gått til skolearbeid. Vi har holdt på med et arbeidskrav på skolen siden vi startet, hvor oppgaven var å trene to ulike personer, og sette opp et treningsprogram på 4 økter til hver av dem. Sinnsykt gøy og lærerikt, men mye jobb! Jeg gjennomførte de to siste øktene på treningsstudioet på tirsdag, og har brukt de siste dagene på å skrive ferdig oppgaven. Nå er den endelig levert - og det er en veldig god følelse!

...Såå, idag har jeg hatt en skikkelig "Marie morgen" igjen. Jeg sov godt i natt, er uthvilt, stod opp og laget god frokost, kokte kaffe - og brukte lang tid på å komme meg opp av senga. Når man innser at man har sett ferdig God Morgen Norge for andre gang, er det på tide å komme seg opp å starte dagen. Haha! Nå skal jeg bare stelle meg litt, før jeg skal ut å shoote litt bilder med ei venninne. Det kommer mye gøy fremover, så håper dere er like gira som meg! Senere skal jeg på trening og få gjennomført torsdagsøkta - også får vi se hva kvelden bringer. Jeg er hvertfall klar for en superfin torsdag, er dere??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

...but first, coffee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

 

Q: Hva er ditt mål med dagen?

VLOGG fra lørdagen!

 • 12.09.2017, 18:50

"/

 
Håper dere liker den  <3

 

Middagstips!!

 • 12.09.2017, 11:39

Heii dere! Jeg tenkte egentlig bare å stikke innom med et lite middagstips til de av dere som ennå ikke har planlagt ukas middager. Jeg jobber for tiden med et lite prosjekt som handler om bruke litt mer tid på middagen, og ikke ende opp med speltlumpepizza 5/7 dager i uka.. Ja, jeg elsker spellumpepizza, og ja, jeg tror jeg har laget alle varianter man kan finne på - men la oss være ærlig, det blir litt kjedelig i lengden... Jeg vil prøve ut nye ting, og bli flinkere til å lage ordentlig middag, som mamma ville kaldt det!

I den annledning, tenkte jeg å dele gårsdagens try-out med dere. For at jeg skal gidde å lage noe annet enn pizzaen min, må det være næringsrikt, ta kort tid å smalle sammen, og smake digggg! Denne retten (hvis man kan kalle det det..?) syntes jeg oppfylte de kriteriene, og er absolutt noe jeg kommer til å lage igjen. Sunt, godt og veldig enkelt - perfekt for en hektisk studenthverdag. Jeg legger ved oppskriften lengre nede i innlegget, til de som vil prøve den ut.Alt du trenger er;
Karbonadedeig
Røde bønner
Hakkede tomater
Blomkål, brokkoli, gulrot og rosenkål (jeg pleier å bruke frossne grønnsaksblandinger fra frysedisken)
Fullkornspasta
Avokado
Kesam
Krydder: tacokrydder/ tandori/ salt


Slik gjør du; Kok opp pasta, og putt grønnsakene i samme gryte mot slutten av koketiden. Stek karbonadedeig sammen med hakkede tomater og røde bønner. Bland alt sammen i en skål og tilsett kesam og avokado. Så sjukt enkelt, og dødsgodt! Haha, det er vanskelig å se at jeg har pasta i bollen, men den ligger på bunnen, under alle grønnsakene. Skulle se fint ut for bildet vett.. lol.
NYT MIDDAGEN FOLKENS!..Såå folkens, idag har jeg fått redigert ferdig vloggen fra lørdag til dere! Jeg tenker å legge den ut på bloggen ikveld, så stay tuned <3
 

Fabriken

 • 11.09.2017, 08:50

Det er mandag igjen og ny uke står for tur. Er du klar? Idag er det skikkelig høst. Høst på ordentlig liksom. Jeg har planen klar, og starter med skole om bare et par timer. Det pøsregner og trærne blåser nesten bort. Vi skal ha ute-undervisning idag. Perfekt, hæ? Gode klær, Marie. Det er eneste løsning idag. Resten av dagen går til trening, skolearbeid, ryddig og vasking av leiligheten, og ukeshandling. Jeg gleder meg til å ha checket alle punktene ikveld. Da kan jeg se på Jakten på Kjærligheten og sovne med en god følelse. Kom igjen, Marie - lag deg en bra mandag nå!

Her kommer resten av bildene fra lørdagen på Fabriken i Vennesla. Hvor spesielt og nydelig er ikke dette stedet? Hit må dere dra, om dere får muligheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset

...Jeg kan si det tusen ganger - dette er vårt nye favorittsted.

En litt annerledes lørdag

 • 10.09.2017, 10:18

L Ø R D A G 09.09.17

God morgen, fine dere! Har dere hatt en fin helg? For min del, ble helgen litt anderledes enn planlagt.. Jeg skulle egentlig til Molde for å besøke bestevenninna mi - men pga diverse ting, måtte jeg endre planene og bli hjemme istede.. Slike ting er selvfølgelig kjipt, men heldigvis vet jeg at det blir Moldetur så fort jeg får muligheten igjen. Til tross for endring i planene, hadde jeg verdens fineste dag med verdens nydeligste jente igår. Jeg og Andrea var på en liten roadtrip som endte opp med å bli en helt perfekt lørdag. Vi skulle nemlig besøke en helt spesiell cafè/resturant vi hadde fått anbefalt - og jeg sier bare wow, den levde virkelig opp til alle forventninger, og mer enn det. Stemningen i lokalet var nesten litt hellig! Vi spiste en sjukt deilig lunsj, drakk kaffe og hadde det såå koselig. Andy- og Mary time, kaller vi det. Jeg tok masse bilder til dere, og tenkte å lage et eget innlegg med en liten anbefaling. Og til de av dere som bor nær Kristiansand og vil ta turen, het stedet Fabriken, og ligger i Vennesla.

Processed with VSCO with m3 preset
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset
 


 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

... Så, i tillegg til masse bilder, brukte jeg også dagen igår på å vlogge! Jeg tenkte å dele litt mer av meg selv og min hverdag med dere, og bestemte meg rett og slett for å filme hele gårsdagen. Jeg vil liksom vise at jeg gjør andre ting enn å trene, spise sunt å gå tur, haha.. Livet mitt er såå mye mer enn det liksom! Men så er det jo ei god stund siden jeg har redigert video, så vi får jo se hvordan dette går.. Jeg tenkte uansett å høre om dette er noe dere hadde syntes var gøy? Legg gjerne igjen en kommentar om dette er noe dere vil se!
 

Svar på spørsmålsrunden!!

 • 08.09.2017, 11:02

Vet ikke om du har sagt noe om det, men hva studerer du?
Hehe neei, av en eller annen grunn så har jeg bare aldri skrevet akkurat hva studiet mitt heter..? Haha ikke spør hvorfor, men planen var vell egentlig å skrive et eget "studieinnlegg" hvor jeg tenkte å skrive litt om studiet mitt - noe jeg liksom aldri fikk gjort.. Men ja, jeg studerer Helse-og Fitnesstrening på Universitetet i Agder. Dette er et studie som kun går over et halvt år, noe som betyr at jeg (forhåpentligvis!!) er ferdig sertifisert Personlig Trener allerede i Desember!! Jeg trives utrolig godt i klassen, og selvom det er veldig mye å lære på kort tid, og ekstremt intensivt - så er det midt i blinken for meg og føles veldig veldig riktig.

Hvordan ser en typisk treningsuke ut? Fordeling kondisjon/styrke etc?
Akkurat nå, er en typisk treningsuke for meg, utrolig varierende. Etter jeg startet på studiet, har det (selvfølgelig) blitt mye trening på skolen, og i forhold til oppgaver på skolen etc.. Jeg føler nesten jeg bor på treningssenteret for tiden, haha! Så akkurat nå, har jeg måttet endre egentreningen litt og legge den opp etter hvor mye jeg orker og har overskudd til, og hvor aktiv jeg er på skolen.
Vanligvis, har jeg et hovedmål - og det er å komme meg igjennom hele kroppen i løpet av ei treningsuke. Tidligere trente jeg mye kardio i tillegg til styrke, noe jeg har kuttet ned på etter jeg startet på nytt program. Programmet jeg kjører nå har fokus på tung styrke, fullkroppsøkter, flere hviledager og lite kardio. Målet er å bygge muskler og bli sterkere, og da er mye mat og restitusjon alfa omega!! Man bygger når man spiser og hviler, folkens - ikke glem det! Så, en typisk treningsuke for meg nå, er 3 fullkroppsøkter i uken + 1 kardioøkt om jeg har overskudd og lyst. Kardioøkta kan være alt fra en gåtur i skogen - til intervall, jogging eller langkjøring på mølle. Alt etter hva jeg føler for og har lyst til :))

Sykt fin du er!! men lurer på en ting.. mener det ikke frekt og du trenger ikke å svare men hvorfor er smilet ditt litt skjevt? unnskyld hvis det er frekt... Håper du får en fin dag <3
Først, tuusen takk for det fine i denne kommentaren! :) Så, jeg kan like gjerne svare på dette spørsmålet først som sist, siden jeg faktisk får det opp til flere ganger i uken, både på snap, insta og blogg, haha! Og ja, dette er noe jeg bevist ikke har svart på tidligere, rett og slett fordi det er en av mine største usikkerheter, og noe jeg alltid har hatt problemer med å godta ved meg selv. MEN, alle har sine ting å deale med, så i håp om å inspirere noen der ute - here you go! Jeg ble født med en lammelse i halve annsiktet, og det er grunnen til at "smilet mitt er litt skjevt". Det som skjedde var at jeg lå i klem i mammas mage, slik at nerven som styrer venstre siden av annsiktet mitt, knakk i to. Dette gjorde at jeg ble "lam" i halve annsiktet, og har ikke like mye bevegelighet der, som på andre siden. Jeg kan foreksempel ikke lukke venstre øye helt igjen, smile med venstre del av munnen, eller heve øyebrynet. Thats it. Det er rart at en slik liten "feil", kan lage så mye problemer og gjøre ting så vanskelig - for det kan jeg si dere; det er ikke bare bare å være "annerledes" folkens. Det får man høre, for å si det sånn! Spesielt når man er ung, og ikke tørr stå opp for seg selv. Samtidig, er dette en av mange ting som har gjort meg til den personen jeg er idag - på godt og vondt! Jeg har lenge vurdert å skrive mer om dette, men har bestemt meg for at jeg vil være 100% komfortabel før jeg oppfordrer andre til å være det samme. For min del, er det faktisk helt sinnsykt at jeg skriver bare dette lille avsnittet her, åpent, så hvem som helst kan lese. Det er noe jeg aldri i mitt liv hadde trodd jeg kom til å gjøre, og er (teit nok) et stort skritt for meg. Kom igjen folkens, alle har noe, og dette definerer ikke meg som person - jeg er såå mye mer enn det. Og helt til slutt, en liten oppfordring til alle der ute; tenk deg om to ganger før du slenger kommentarer om andre - ord kan gjøre mye vondt. 

Spiser du mye godis i helgene?
OM JEG GJØR DA!? Altså, i helgene spiser jeg ikke bare mye godis, jeg spiser mye av ALT jeg har lyst på! Jeg lever for cheatdays liksom.. Neida, men det er faktisk sykt viktig å ha dager man spiser helt andre ting enn man gjør i hverdagen. For min del, hjelper helgekosen meg til å spise sunt, trene og ha overskudd i ukedagene. Jeg kunne ikke levd et liv hvor jeg kuttet sukker, godteri, bakevarer, brus og is totalt - da lever man på diett, og DET er livet for kort til å gjøre! Samtidig, trenger ikke alltid helgekosen alltid å være candyking og tilsettningsstoffer. Av og til baker jeg en kake, spiser kanelboller eller lager en sykt deilig dessert. For min del, handler det bare om å spise noe annet og akkurat det jeg har mest lyst på. Så lenge du klarer å holde kosen til et par dager, og ikke tar heeelt av (der har jeg litt problemer ennå...ehe), så trenger du ikke ha et fnugg av dårlig samvittighet for å kose deg med godis i helgene.

Måltider i løpet av en dag?
Åh, først må jeg bare si at det nesten er litt trist å se hvor mange spørsmål jeg får angående hva, hvor mye, hvor lite jeg spiser iløpet av en dag.. Jeg er derfor forsiktig med å nevne mengder, da dette er så sinnsykt individuelt fra person til person, aktivitetsnivå etc.. Angående måltider, spiser jeg ca 5-6 måltider iløpet av en dag. Jeg spiser frokost, lunsj 1, lunsj 2, middag, kveldsmat + mellomåltider hvis jeg merker blodsukkeret synker i løpet av dagen. Hovedregel nr 1: spis når du er sulten, spis til du er mett og spis næringsrik mat som gir kroppen energi. Da blir kropp og sinn fornøyd, og du får overskuddet du trenger til skole, trening, jobb og hva du ellers måtte ha lyst til i hverdagen. Du blir ikke fin av å ikke spise - du blir fin av å spise riktig, nok og være glad.
 

Beste mageøvelser og intervall øvelser??:-)
Dette er jo veldig individuelt! I forhold til mageøvelser, anbefaler jeg og teste litt forskjellig å føle på hvilken øvelse du klarer å aktivere magemusklene best i. Jeg personlig trener veldig skjeldent "bare" magen, men kjører typisk 1-2 mageøvelser mot slutten av øktene, et par ganger i uken. Planken, beinhev i stativ/på matte og ulike typer chrunches, er nok de øvelsene jeg føler jeg får best kontakt med. I forhold til intervalløkter, anbefaler jeg å teste ut øktene til Treningsfrue. Hun legger ut nye intervalløkter hver uke, som du kan tilpasse ditt nivå og intensitet. Det finnes jo millioner av alternativer og muligheter, så personlig bruker jeg mye google, lager egne varianter, og tester ut anbefalinger jeg finner på blogger, insta og via venner.

Hva holder deg motivert?
Åj, det er mye det! Først og fremst, blir jeg motivert av meg selv og min egen progressjon. Når man har trent en stund, begynner å se resultater, føler overskuddet og når målene man har satt seg - kommer mye av motivasjonen av seg selv. Samtidig er det absolutt ikke hver dag jeg er like motivert og vil dra på trening, og da bruker jeg de litt mer materalistiske tingene som motivasjon. Alt fra å ta på seg litt ekstra fint treningstøy, til å kjøpe en ekstra proteinsjokolade etter trening. Noen dager er alt jeg trenger en treningspartner, å dra på en gruppetime, litt variasjon eller rett og slett bare en hviledag! Motivasjonen kommer å går, det gjør den hos alle. Jeg tror du må finne gleden med trening, oppleve hva det gir deg og hva det gjør med deg som person - og bruke det som motivasjon. Min største motivasjon er følelsen jeg får i kroppen etter ei god treningsøkt. Jeg er glad, motivert, stolt og føler mestring - jeg er rett og slett på mitt lykkeligste!

Hei ☺️ Syns du er så flink med treningen din! Du inspirer til sunn og god treningslyst💪🏽 Har du noen tips til gode styrke økter?
Heii og tuuusen takk for så hyggelig kommentar og tilbakemelding, dette gjorde meg skikkelig glad! Gode styrkeøkter finnes det mange av, men en "god" styrkeøkt meg, trenger ikke være en god styrkeøkt for deg. Dette er veldig varierende, og kommer ann deg som person, alder, vekt, kjønn, tid, erfaring osv osv! Du kan alltids søke opp styrkeøkter på nettet (Treningsforum foreksempel), hvor du vil finne ulike økter satt opp for ulike nivåer. Ellers anbefaler jeg selvfølgelig å ta kontakt med en PT eller online coach, som kan sette opp et program rettet spesielt til deg, da dette vil gi bedre resultater :) Masse lykke til med treningen!!
 

Processed with VSCO with f2 preset

Hva er din favoritt styrke-øvelse hvis du måtte velge 1-2 øvelser?
Hmm åj, vanskelig! Men da tror jeg faktisk jeg må si militærpress, nedtrekk og hipthrust. De brenner godt og gir god kontakt, syntes jeg! :D

Hva liker du best å trene?
Hehe, jeg liker deffinitivt best å trene overkroppen! Vet ikke helt hvorfor, men har alltid følt jeg får bedre resultater der enn på bein/rumpe.. Pluss at bein/rumpe er sååå pain!! haha, men jeg har tatt meg sammen og jobber for tiden mye med å bygge styrke i underkroppen også altså! Siden jeg nå trener fullkroppsøkter, får jeg jo bein/rumpe-øvelser som en del av økta 3 ganger i uka, så da har jeg jo ikke så mye valg akkurat ;)))

Hva spiser du i løpet av en vanlig dag for å føle deg sunn/bra? ☺️
For å føle meg sunn og bra, spiser jeg masse farger! Jeg spiser mye grønnsaker, frukt og bær, både som mellomåltid og/eller ved siden av hovedmåltidene. Så spiser jeg en del melkeprodukter som yoghurt, cc, kesam etc! Så eeelsker jeg jo kjøtt, fisk og egg, og spiser noe av det til hvert måltid! I tillegg spiser jeg mye kornprodukter med pålegg, alà knekkebrød, grovbrød, lumper, havregryn og riskaker. Altså brødskiver med brunost og syltetøy er min all time fave - her kan jeg fint spise 10 skiver om jeg ikke begrenser meg! Det er jo såååå digg?!  Så må jeg bare nevne det beste av alt, som er at når man spiser sunn og næringsrik mat, kan man jo spise SÅ MYE MER MAT - det er viktig å huske på! Så for å svare på spørsmålet ditt; jeg føler meg sunn og bra når jeg spiser en blanding av matvarene jeg skrev over her, masse farger, er mett og god, og kjenner at maten jeg spiser gir overskudd.
 

 


Q: Hva syntes du om svarene? Er dette noe jeg skal gjøre igjen?

Torsdagstanker

 • 07.09.2017, 09:45

God morgen, torsdag . . .

Jeg har nettopp våknet, og for første gang denne uken, føler jeg meg litt uthvilt. Jeg tror det er noe med regnet, jeg tror det hjelper meg å sove bedre. Rutinene er de samme, kaffen er drukket, God Morgen Norge surrer og går - og jeg tenkte egentlig bare å oppdatere dere før jeg tar turen ned på trening for å trene ei venninne, og få gjennomført litt skolearbeid. Helgen går i ett, og planen er å ta en ting av gangen og ikke tenke på neste oppgave før jeg er ferdig med den jeg holder på med. Jeg tror nemlig det er nøkkelen. Så enkelt, men vanskelig. Heldigvis gir regnet meg en slags ro, så denne dag en har jeg faktisk troen på. Apropos ro - hva skjedde? Jeg har jo alltid hatet høst, regn og mørketid..? Den siste tiden har jeg faktisk tatt meg selv i å lengte etter regnet. Den friske luften, den gode følelsen av å komme inn i varmen igjen, etter en tur med regn i annsiktet, varm drikke, pledd, bøker, tv, kos, ro. Nå romantiserer jeg igjen, jeg vet.. Forskjellen denne gangen, er at jeg begynner å tro på det selv. Folk snakker om at de kjenner regnet på kroppen? Jeg skjønner hva de mener - men jeg liker det da...

Dagens planer;  jobbe med skole, trene med Ida, trene selv, lese, drikke te, jobbe med bloggen & prøve å kose meg litt.

 

Ta ansvar for egen påvirkning!

 • 06.09.2017, 21:14

Er dette tanker som dukker opp i hodet ditt, etter en lang dag på sosiale medier?
 Du skal gjøre det bra på skolen, trives på skolen, være sosial, trives alene, ha nok venner, ha en deltids-jobb, tjene egne penger, bruke pengene dine riktig, trene, elske å trene, spise sunt, elske sunn mat, ikke glemme å ta bilde av maten din, svare på meldinger, snaps, telefoner, være med familien, smile til alle du møter, være lykkelig, ha "verdens beste kjæreste", oppdatere sosiale medier med fine bilder, dra på fester, ut å spise, gå tur, ha "chillekveld med bestejentene", være morsom, se fin ut, føle deg fin, inspirere andre, bry deg om andre, ikke bry deg om andre, vite hva du vil, vite hva du skal bli, ikke tenke så mye på utseendet, ikke tenke så mye generelt, hvertfall ikke tenke på hva andre mener og syntes om deg. Så skal du være deg selv da, for det er jo tross alt det viktigste av alt - å bare være seg selv.Nei, det er ingen hemmelighet at forventningspresset er enormt, og at sosiale medier har en skummelt stor påvirkningskraft på oss. Mindre skummelt blir det ikke akkurat når man merker hvordan man selv er med å bidrar. Personlig tror jeg de som har størst påvirkningskraft, er de som virkelig kjenner på presset selv. Altså, det kan jeg bare innrømme først som sist;  jeg kjenner så til de grader på det forventningspresset!! Og skal jeg være helt ærlig med dere, så kommer jeg til og fortsette å gjøre det helt til jeg klarer å bruke meg selv som inspirasjonskilde og høyeste mål. Den eneste personen jeg kan sammenligne meg med, er meg selv - og jo tidligere jeg innser det, jo tidligere blir "jeg og meg" et team og kan nå nye høyder, sammen. For hvem er det som bestemmer hvor mye som kreves av meg, og når jeg kan være fornøyd og ikke..? Jo det er meg, kun meg.

Forventningene kommer når man ikke føler man mestrer like mye som (det ser ut som) andre gjør, og det er der det går galt. Når målet ditt er redigert, endret på og retusjert. Når målet ditt er et eneste stort filter!? Sannheten er at; 1. real-life kommer uten filter, prøv å se realiteten bak det perfekte bildet. 2. alle har sine ting å deale med, ingen er perfekte, bare ulike. 3. folk tenker sannsynligvis det samme om deg, som du tenker om dem.
 .. Og ja, jeg er en av de som driver med instagram, blogg, snapchat, bilder, trening, matbilder og materalisme, daglig! Jeg gjør mitt beste for å inspirere, motivere, balansere og realisere en sunn og aktiv livsstil - på min måte, med mine erfaringer, tanker og meninger. En av de viktigste tingene for min del, og som faktisk har blitt viktigere og viktigere med årene, er å finne en "fine line" mellom det å faktisk få folk til å bli inspirert - og det å dra frem negative følelser og gi dårlig samvittighet. Og tro meg - det er vanskelig! Jeg føler jeg har blitt litt bedre på det, men jeg jobber fortsatt. Det er mye å ta hensyn til og mange å tenke på. Jeg vil følge mine drømmer, men samtidig ikke knuse andres. Jeg vil skrive om alle gode følelser og tanker, men samtidig ikke få andre til å føle seg dårlig. Jeg vil skrive om egne erfaringer, utfordringer og nedturer, men er samtidig redd for å trigge andres.
Prøv å bruke deg selv som største inspirasjonskilde, pass på å følge de menneskene som drar frem gode følelser hos deg - og sist, men ikke minst; ikke sett andre menneskers filter, på ditt liv.

Det er faktisk ikke værre enn å klikke unfollow!Q: Er du flink til å klikke unfollow når du kjenner på det negative presset?

Foto

 • 05.09.2017, 08:58

Tirsdagsmorgen - kald luft - varme farger - ull - røyk fra kaffekoppen - damp på vinduet - stillhet - forberedelser - klar - ferdig - gå - Tirsdagsmorgen. 

 

Så enkelt, så fint, så nødvendig.

 • 03.09.2017, 09:00

Jeg er så heldig. Tenk at jeg kan gå 50 meter fra leiligheten - og havne her!?
I går tidlig, røsket jeg med meg kameraet, knyttet joggeskoene og tok turen ut i skogen. Det var ganske tidlig og sola hadde såvidt nådd himmelen. Jeg gikk rundt et nydelig vann, mens jeg hørte på podcasten til Synnøve og Vanessa. Stunder som denne, skal jeg lage flere av - for  ja, det er faktisk så enkelt som at man bare må lage dem selv. For meg, som er vokst opp i "skogen" og har flyttet til byen, er det helt nødvendig å komme seg litt bort fra mas, stress og mennesker i sentrum. Å puste inn den friske lufta i skogen om morgenen, gir en ro jeg ikke finner noe annet sted. Definitivt en perfekt start på lørdagen etter min mening.

. . . and in to the forest I go, to lose my mind and find my soul.  ...Resten av dagen i går ble brukt på studier, før jeg reiste hjem og tok kvelden hos familien. Idag er det nemlig tid for dåp, og jeg skal straks på med finstasen! Tenkte å ta med meg kameraet og få knipset noen bilder til dere! Ellers kan dere følge meg på snap: Marievi og Instagram @Marievigebo for flere updates fra dagen. Veldig koselig med tilbakemeldinger også, det gir meg bare lyst til å dele mer med dere - så vet dere det, hehe..

Ønsker alle en finfin søndag -  snakkeees <3

Min måte å romantisere høsten på

 • 02.09.2017, 09:10

God morgen fra sengekanten. Klokka er 08.37, det er lørdag, sola skinner og lufta er skarp - sånn skarp bare høsten kan gjøre den. Det merkes at høsten nærmer seg, og jeg liker det litt. Kanskje denne høsten ikke blir så ille likevell? Jeg skal hvertfall gjøre mitt for å like den. Jeg har funnet ut at cafèbesøk er min måte å romatisere høsten på i år. Det er noe romantisk og fint ved og sitte på cafè å lese, drikke kaffe og følge med på menneskene utenfor. Jeg elsker det - det er skikkelig min ting.

Til tross for at høsten startet igår, var det solskinn og ganske varmt her i Kristiansand. Det er alltid stille før stormen, sant? Jeg var ute å gikk en tur i byen, og fikk beveget meg litt uten å føle jeg skulle falle i bakken. Det var så fint å endelig føle et hint av overskudd igjen - virkelig. Jeg sendte en melding til ei venninne og spurte om hun tilfeldigvis var hjemme og ville ta en kaffe, og det ville hun. Plutselig satt vi ute å drakk kaffe og spiste brødskive med egg. Spontant og veldig veldig koselig. Bare en liten catch-up for ro i sjela og ny energi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

I går kveld var jeg i bursdag til min beste venninne Andrea som fylte 22 år. Det var såå koselig, og jeg er så glad for at jeg fikk være der å feire henne. Hun fortjener virkelig all kjærlighet og oppmerksomhet i verden, for den jenta er helt unik for meg. Vi trenger hverandre, og hun forstår meg på et nivå som ikke mange andre gjør. Slike vennskap er mer verdt enn noe. Takk for en fin kveld Andrea, jeg håper alle dine ønsker gikk i oppfyllelse. Og igjen, gratulerer med dagen!

Idag er planen å lese pensum, og dra hjem til foreldrene mine en tur. Jeg savner både dem og min lille Maia, så merker det er på tide med Vigebotur igjen. Men først, må jeg lese. Hva er dine lørdagsplaner? Legg igjen en kommentar og fortell meg!

 

Kroppen kan ikke leve på adrenalin

 • 01.09.2017, 09:59

Det er fredag, sola skinner, jeg føler meg endelig litt bedre i kroppen - og har en såå fiin helg i vente (lover å fortelle mer om helgen senere idag). Denne følelsen skal jeg holde på, og nyte - i hele dag. Jeg har måtte la bloggen ligge litt denne uka, noe som har vært skikkelig kjipt. Jeg var liksom inne i en god flow, og merket at jeg hadde dere med meg - men denne uka har jeg rett og slett måtte lytte til kroppen og priorotere meg selv fremfor alt. Jeg har ligget rett ut i senga og ikke gjort noe annet enn akkurat det jeg har vært nødt til. På onsdag hadde jeg tidligvakt på jobb, etterfulgt av praktisk undervisning i baseøvelser på skolen - og der gikk all energien jeg hadde samlet opp, ut igjen. Noen ganger når det blir litt for mye, i en litt for lang periode, må man legge inn "hvile- punktet" som en del av ukesplanen. Uansett hvor kjedelig og lite meningsfult det føles, er hvilepuls så utrolig viktig for kropp og sinn. Jeg begynner å kjenne meg selv, og vet at jeg fort kan kjøre meg altfor hardt i perioder med mye inspirasjon. Jeg blir så gira og vil liksom klare alt på en gang! Dessverre kan ikke kroppen leve veldig lenge kun på adrenalin, før den sier stopp. Den trenger tid, energi, hvile, ro, søvn... Så ja, det er det jeg har brukt den siste uken på gi den. Og idag, for første gang på over 1 uke, føler jeg kroppen smiler litt igjen. Gud for en deilig følelse, så ja " denne følelsen skal jeg holde på, og nyte - i hele dag."S J O K K O G R Ø T  :

1.  2 dl havregryn (gjerne lettkokte for en smoothere grøt)
2. vann/melk (litt mer enn at det dekker grynene)
3. Kok opp!
4. Når grøten er ferdig kokt, rører du inn 1 scoop proteinpulver med sjokoladesmak (Nutramino delicious chocolate)
5. Topp med syltetøy, banan, bær eller peanøttsmør

. . . Nam nam!
Vi blogges senere idag - jeg har masse på hjertet etter ei uke i senga, og håper dere fortsatt er med meg

Q: Hva er dine helgeplaner?

Search

Bloggdesign

hits