En litt annerledes mandag

 • 29.08.2017, 09:05

Igår hadde jeg en litt annerledes, men veldig veldig fin mandag. Jeg kunne som sagt ikke dra på trening, noe jeg vanligvis alltid gjør på mandager - så da var det bare å finne andre ting å fylle dagen med, som gjør meg glad. Det var skikkelig høst i Kristiansand igår, og jeg hadde egentlig bare lyst til å finne frem parkasen  og tulle meg inn i et stort skjerf. Litt deilig følelse, men samtidig litt vondt å tenke på at sommeren 2017 snart er over for godt. Det har vært en fin sommer da, sånn alt i alt har jeg egentlig hatt det veldig veldig fint.

Etter 3 lange dager i senga, var det på tide å finne på noe litt mer spennende. Jeg er mildt sagt greit lei av å kun se de fire veggene i hybelen min, så jeg bestemte meg for å ta med meg høstfølelsen og skolebøkene på cafè. Helt alene. Jeg har aldri forstått meg på mennesker som syntes det er "kleint" å sitte alene på cafè..? Jeg kjøpte meg en kaffekopp, fant meg et koselig lite hjørne, og leste pensum i et par timer. Med behagelig musikk på øret, ullgenser og grått vær ute, fikk jeg virkelig en forsmak på høsten, som jeg elsket. Jeg har tenkt at jeg er litt for flink til å romantisere høsten - men kanskje den faktisk er romantisk? Jeg pleide å gjøre akkurat dette da jeg bodde i oslo og studerte der. Jeg pleide å sitte på kaffebrenneriet i timevis og se på mennesker, lese og drikke kaffe. Gode minner. Dette er egentid jeg setter stor pris på. En litt annerledes, men veldig veldig fin mandag.Mandag 28.08.17  Jeg tok to nye hull i øret. Jeg har tenkt på det en god stund. Jeg er veldig fornøyd.... Note to everyone Det er ikke kleint å dra på cafè alene. Det er faktisk veldig deilig og man får gjort/tenkt på masse nødvendig.


Processed with VSCO with x1 preset

Pappa hadde med plommer fra plommetrærne hjemme, til meg. Jeg spiste plommer hele kvelden. Igjen, romatisering av høsten...

Processed with VSCO with c1 preset


...En litt annerledes, men veldig veldig fin mandag.


 

5 punkter for en bra start på uka!

 • 28.08.2017, 18:35

1. Sett alarmen på litt tidligere enn du egentlig trenger.
Okei, det høres kanskje rart ut, men tenk da; se for deg at du setter alarmen på 06.00 og starter på jobb/skolen en halvtime senere. Da, 1. ber du om å starte dagen med stress, 2. du kommer garantert til å glemme noe du egentlig skulle ha med deg, 3. du har ikke sjans til og rekke å lage lunsj, 4. du rekker sannsynligvis ikke spise frokost (noe som er sjukt viktig for å sette igang forbrenningen i kroppen), 5. du har ikke våknet ordentlig før du starter på jobb, og er derfor trøtt og negativ til dagen, allerede før den har startet. Setter du derimot alarmen på en halvtime før, kan du faktisk 1. velge å ligge litt ekstra i sengen og kose deg, 2. stå opp og kose deg med frokost og kaffe i en helg halvtime, 3. planlegge dagen og lage deg en deilig lunsjbox, 4. stelle deg og føle deg bra når du går ut døra, 5. være våken, positiv og motivert til dagen som kommer! Hva velger du? ;)2. Planlegg dagen!
Dette er såå undervurdert, og såå viktig. Når dagene går i ett med skole, jobb, trening, venninnetid, familie, studier, og ALT på en gang - er det så utrolig viktig å vite hva du trenger for å klare å gjennomføre dagen på best mulig måte. For min del, pleier jeg ofte å gå igjennom dagen i hodet mitt, kvelden før. Da planlegger jeg måltider, skift, klokkeslett, busser, og lager en liten check-list på hva jeg skal ha gjort iløpet av dagen. Dette er helt nødevendig for meg, da jeg er veldig avhengig av å mentalt forberede meg til ting. I tillegg, når jeg da kommer hjem om kvelden, kan jeg legge meg med tidenes mestringsfølelse. Her er også litt av nøkkelen og ikke sette for høye krav til seg selv. Mestringsfølelsen kommer når du har klart å gjøre det du hadde planlagt - så da er det bare å ikke planlegge for mye på en gang! Lag en liten liste i hodet ditt, skriv ned på telefonen, eller kjøp en liten bok og kryss av etterhvert som timene går.

3. Dra på trening/ vær i fysisk aktivitet i minst 30 min.
Mandagsøkta er uten tvil, ukens viktigste. Ikke fordi den er noe anderledes enn de andre eller gir noe bedre resultater - men fordi den setter standarden for resten av uka. Mandagsøkta trenger heller ikke være en 2 timers fullkroppsøkt, 1 time kardio og gruppetime på kvelden - neida, så lenge du beveger kroppen, går en tur med hunden, tar en liten joggetur eller drar på en morsom gruppetime med ei venninne, er det mer enn godt nok. Igjen, ikke sett for høye krav til deg selv! Bevegelse er viktig, og jeg kan faktisk love deg en god følelse etterpå! Og husk; alt er bedre enn ingenting.

Processed with VSCO with f2 preset

4. Bruk litt av dagen på noe som gjør deg skikkelig glad.
Sett av litt tid hver dag/kveld til å gjøre noe som gjør deg skikkelig glad. Noe du gjør kun for deg, for din egen del! Vær litt egoistisk rett og slett. Små hverdagsgleder er veldig viktig, og gir deg den lille motivasjonen til å gjennomføre dagens gjøremål som kanskje ikke er like morsomme! Det kan være alt fra å se en episode med en serie du følger med på, lage en ekstra deilig kveldsmat, eller kose deg med en kopp te og et magasin/bok. Igjen, egentid.

5. Sett deg noen enkle mål for uka, og finn en "gulrot"
Mål er til for å gjennomføres, og for å gi deg mestringsfølelse. Her kan du allerede starte planleggingen av uka, samtidig som du får inn fysisk aktivitet og venninnetid - alt handler om å sette seg smarte mål. Se for deg at du lager en liten liste med 5 ting du skal ha gjort iløpet av uka. Eksempel på et mål kan være å dra på 2 ulike gruppetimer. Et annet kan være å møte ei venninne, få startet på pensum, spise sunt? Hva med å koble noen av dem?
Eks: Dette skal jeg ha gjort innen søndag:
1. Dra på gruppetime med ei venninne, lage taco sammen etter timen. (her får du både vært i aktivitet, vært sosial OG spist sunn og næringsrik middag)
2. Lage lunsj hjemme og ta med på skole/jobb. (vær smart - lager du kvelden før, har du mer tid til å sove på morgenen!)
3. Gå en 30-minutters tur to kvelder denne uka. (egentid er viktig, kanskje dette kan bli din egentid?)
4. Lese pensum 1 time hver dag (kan være på bussen, på cafè, på senga før du sovner, osv.. vær kreativ!)
5. Feire ukas gjennomførte gjøremål på fredag/lørdag, gjør det du har aller mest lyst til, kjøp det du har aller mest lyst på, og nyt kvelden. (Min gulrot er forøvrig alltid smågodt, for gode gud som det frister når det begynner å nærme seg fredag, hihi)Q:Har du noen punker du bare må, eventuelt IKKE må gjennomføre for å få en god start på uka? Fortell!!

Bilder fra en perfekt dag

 • 27.08.2017, 18:00

gode venninner, kvalitetstid, sitte ved havet, sushi, shopping, tur & bilder. Alt som gjør meg glad på en gang!Jeg setter så ubeskrivelig stor pris på denne jenta. Hvordan du alltid er der for meg, inspirerer. TakkUken som gikk, through my iPhone

 • 27.08.2017, 10:17

Jeg hadde rett folkens - jeg ble faktisk syk! Husker dere jeg skrev at jeg ikke følte meg helt i form igår? Det var ikke uten grunn, for idag ligger jeg her med feber og vondt ledd jeg ikke en gang viste jeg hadde.. Det passer jo aldri bra å bli syk, men akkurat nå, passer det litt i overkant dårlig for min del - så pliis la dette gå over fort som fy! Det kommer kanskje ikke som noen overaskelse, men dagens plan blir derfor å holde senga, lese pensum og spise ingefær. #prayforme

Så, over til uken som gikk. Når jeg ser på bildene under her, ser jeg at jeg egentlig har fått unnagjort ekstremt mye! Jeg har klippet håret, gjennomført gode treningsøkter, vært sosial med venninner, snappet for inspojentene, vært mye på skolen og studert - bare for å nevne noe. Alt i alt, en utrolig fiin uke når jeg tenker meg om! Og til de av dere som vil følge hverdagen min videre, heter jeg Marievi på snap og @Marievigebo på Instagram. Enjoy


 

Q:Hvordan har din uke vært?

Spørsmålsrunde!

 • 26.08.2017, 11:57

Heii mine venner, og tusen millioner takk for tolmodigheten - dere er fantastiske
Ahh, endelig lørdag dere! Ennå ei uke er forbi og idag er planen å roe helt ned. Det var faktisk første dagen på nesten 2 uker, at jeg ikke våknet til alarmen på telefonen, og kunne sove helt til jeg våknet av meg selv. Selvom jeg ikke er noen syvsover, var det såå digg å ikke skulle rekke noe. Jeg brukte god tid på frokosten, tittet litt i forskjellige nettbutikker, drakk kaffe, så litt på tv, og rett og slett bare koste meg med en fiin og rolig lørdagsmorgen. Slike morgenstunder setter jeg såå høyt.

Nå, noen timer senere kjenner jeg meg faktisk ikke helt iform. Jeg tror kanskje jeg brygger på noe, så sånn sett er det bra at dagsplanen ikke krever så mye, så jeg får slappet ordentlig av. Det er restitusjonsdag fra trening idag, og planen er å bruke dagen på å lese. Pensum blir ikke akkurat mindre, og første eksamen er om ca 3 uker, så her er det bare å sette igang! Gud, jeg blir stressa av tanken... Ellers, skal jeg straks en liten tur til byen for å få fikset et par ting til leiligheten, kjøpe noen skrivebøker og en stor pose med godteri! Viktig med litt ekstra motivasjon når man skal bruke lørdagen på studier vett! ;)))

Såå tenkte jeg foresten å kjøre i gang en spørsmålsrunde!! Jeg tenkte til og med og kanskje (merk dere ordet) svare på video...? Jeg syntes egentlig det er ganske gøy å snakke til kameraet, og koser meg veldig på mystory iblandt - så hvorfor ikke liksom? Jeg ser at det har kommet en del nye lesere i det siste, noe jeg setter enormt stor pris på - og tenkte derfor dere kanskje lurer på litt ting? Jeg svarer på alt fra trening og kostholdt, til hverdagslige ting, studier, meninger og tanker.. you name it! Spør om hva dere måtte lure på, så tar jeg det på video om det kommer nok spørsmål. GO GO GOsudio_marievigebo gir 15% på hele nettsiden. Sjekk utvalget HER
 Q: Hva lurer du på??

Den nye hverdagen

 • 23.08.2017, 08:08

Heii, mine venner og god onsdagsmorgen!
Hvordan har dere det?...og til dere som har blitt studenter, hvordan går det på skolen?? Jeg føler det er ei stund siden jeg har skrevet litt sånn "hverdagsinnlegg" nå, så her kommer litt om dagens planer, hva som skjer og tanker rundt den nye hverdagen.

Sommeren begynner å ta slutt, hverdagen er tilbake og høsten nærmer seg. Den kalde lufta begynner å melde seg og mørket kommer sakte men sikkert.. Elsk/hat- forhold til høsten og prøver å fokusere på elsk-delen, foreløpig hvertfall. Skolen er igang for fullt, og jeg merker det er uvandt å være student igjen. Følelsen av å alltid ha noe som burde leses på, gjøres, skrives, øves på og pugges - er tilbake. Jeg er supermotivert for å klare dette, og det skal jeg også gjøre. Samtidig er jeg dårlig på å si nei til ting, prioritere og fokusere på det viktigste. Når alt føles like viktig - hva da? De siste to ukene har jeg presset inn alt på samme tid. Skole, familietid, egentrening, skoletrening, venninnetid, jobb, blogg og selvstudie, på samme dag - det sier seg selv, at det ikke funker veldig bra i lengden... Denne uka jobber jeg med å finne en balanse som jeg kan leve med. Jeg må finne en måte å organisere hverdagen på, som oppfyller mine krav og ønsker, men samtidig ikke sliter meg totalt ut. Jeg er hvertfall motivert for gode rutiner, en fin høst og masse ny kunnskap!

Nå er klokka 07:57 og jeg har straks drukket opp kaffekoppen min. På dagens plan står en rolig morgen, før turen går til universitetet for 2 timer praktisk undervisning. Etter skolen skal jeg møte ei venninne i byen, titte litt i butikker, spise litt og bare kose oss, før kvelden skal brukes på studier. Tenker å kjøre treningsfri idag, for ekstra energi til morgendagens fullkroppsøkt + at jeg er sjukt støl... hahah huff, gårsdagens høyrep legday gjorde jobben sin, for å si det sånn!
Ellers håper jeg alle får en nydelig onsdag, og gjør den så bra som mulig. Vi blogges, babessudio_marievigebo gir 15% rabatt på hele nettsiden. Headsettet jeg har, kan dere finne HER

Nails by Trude

 • 22.08.2017, 08:18

07:06 - tidlig morgen, kaffe i senga, God Morgen Norge på skjermen (elsker forresten at det har startet igjen) og straks skole.

Før jeg løper ut døra på forelesning, vil jeg bare vise dere og tipse dere om verdens flinkeste og skjønneste negldame. Hvis du bor i Kristiansand, er student foreksempel, og syntes byens neglsalonger er litt i dyreste laget (for ja, det syntes hvertfall jeg), bør du dra til denne dama. Trude har sin egen lille neglsalong hjemme hos seg selv, og her blir du virkelig tatt imot med åpne armer. Jeg har testet mange neglesalonger, både i Kristiansand og Oslo, og kan ærlig si jeg aldri har vært mer fornøyd enn hos Trude. Her kan du kan si og ønske akkurat hva du vil, både i forhold til farge, form og design - Trude fikser det

Denne gangen valgte jeg en matt lys-grå fargetone med spiss form. Jeg er såå fornøyd og elsker mine nye matte fiine negler! Nå har jeg gått til Trude ganske lenge for å fikse neglene mine, og begynner faktisk å føle meg skikkelig hjemme der! Vi sitter å snakker om alt og ingenting, drikker kaffe, diller og daller, prøver, feiler og prøver på nytt. Haha, det er såå koselig

. . . Sjekk ut flere nydelige negler av Trude HER


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Trude tar kun 600 kr, for alt, uansett hva du vil gjøre. Digg, hæ? Nytt sett negler med valgfri pynt, farge, form og design - for bare 600 kr! Det er halvparten av prisen på de fleste salongene i byen. Send DM til Trude på instagram HER , eventuelt kontakt henne på facebook HER for bestilling av time. Tro meg, du vil ikke angre

Hva trening kan gi deg

 • 21.08.2017, 21:54

For meg, kan ikke gleden med trening sammenlignes med noe annet. Det er følelser jeg ikke en gang kan beskrive - følelser man må oppleve. Tanken på trening får meg til å smile, det gir meg selvtillitt og mestringsfølelse, det får meg til å koble ut og fokusere. Når jeg er på trening er jeg tilstede, jeg gjør noe som føles meningsfult - jeg gjør noe for meg. Har du noen gang gått fra treningssenteret og angret på at du dro dit? Jeg kan være så sint, lei meg og umotivert jeg bare vil før trening, for tro meg - det er jeg oftere enn dere kan forestille dere! Jeg kan føle meg så ekkel, stygg og verdiløs jeg bare klarer - men i det jeg setter foten på senteret, gjennomfører et par øvelser, løper en tur, eller i det minste prøver så godt jeg kan - er tankegangen forandret. Det er helt magisk. Jeg tror som sagt det må oppleves for å forstås. Jeg tror ikke folk forstår hvor mye det mentale har å si, både før, etter og under fysisk aktivitet. Det er nok der det ligger, for min del hvertfall. Jeg har fått kjenne på hvordan min mentale styrke har endret seg etter jeg oppdaget trening - og jeg kan med hånda på hjertet si jeg liker den Marie jeg er idag, mye bedre.

Nå skal ikke jeg være en av dem som får trening til å høres ut som en himmel full av rosa skyer, for det er det så absolutt ikke alltid! Alle disse gode følelsene, er lærdom. Og hvordan lærer man? Jo, ved å feile. Jeg har ikke telling på antall dårlige økter, dårlige perioder og vonde følelser. Jeg har tapt, feilet og falt. Jeg har vært ukomfortabel på trening, følt meg dårligere enn alle andre, gått fra trening og aldri hatt lyst til å dra tilbake igjen. Jeg startet et sted jeg også, akkurat som alle andre. Det er også derfor jeg er der jeg er idag - absolutt ikke ferdig, men så mye mye klokere og sterkere enn jeg noen gang har vært. Jeg gir aldri opp, noe jeg faktisk er sinnsykt stolt av. Hele denne reisen gir meg så enormt mye mer enn jeg kan forklare med ord. Nå den siste tiden, har jeg endelig forstått at dette er det jeg virkelig brenner for- og vil drive med videre. Jeg vil jobbe med mennesker, og vise dem hvordan trening kan hjelpe dem å bli den beste utgaven av seg selv. Nettopp slik det har gjort meg til den Marie jeg er idag. Jeg vil gi andre mennesker den beste følelsen i hele verden - følelsen av ekte treningsglede.
Q: Hva gir trening deg?
 

Mål for uka + proteinpannekaker

 • 21.08.2017, 08:12

God mandagsmorgen, mine skjønne venner!
Gjett hvem som la seg til å sove kl. 20.00 igår kveld, og har sovet helt til nå?! Haha, er det mulig...? Jaja, som jeg fortalte dere, var forrige uke litt vell hektisk og jeg løp fra det ene til det andre. Jeg hadde skole hver dag, dro rett på jobb, prøvde å være sosial og fikk i tillegg presset inn 4 ganske harde treningsøkter. Når helga kom var det heller ikke mye tid til avslappning, da jeg jobbet etter skolen på fredag, og jobbet som servitør i et bryllup hele lørdagen. Igår, da jeg hadde gjennomført vakten på jobb, var jeg altså så sliten at jeg trodde jeg hadde blitt syk. Jeg frøs, hadde vondt i kroppen og følte meg bare dårlig. Typisk å bli syk nå som høsten og skolen først er igang tenkte jeg.. Jeg valgte rett og slett å avlyse søndagsplanene, legge meg under dyna, spise en stor pose godteri og se på Keeping up with the Kardashians. Idag derimot, da jeg våknet etter 12 timer søvn, føler jeg meg såå mye bedre - heldigvis! Når kroppen og hodet ikke jobber sammen, sier den til slutt ifra- noe den nok gjorde igår. Denne uka blir det fokus på skole, lesing, trening og mer avslappning. Jeg er motivert for å prøve på nytt, finne en litt bedre balanse - og gjøre mitt beste for både kropp og sjel.
Let`s go
PROTEINPANCAKES :

2 dl havregryn
1 ss kesam naturell
1/2 banan
1 scoop proteinpulver (jeg brukte Nutramino sitt med sjokoladesmak)
1 egg
Vann/ melk til røren blir passe tykk

Topp med Nora bringebærsyltetøy & nyt!

Perfekt headsett til trening!

 • 18.08.2017, 10:22

Okei, jeg har noe sykt gøy å vise dere!! Jeg har vært så heldig å få prøve ut et headset fra Sudiosweden - og shit så digg det er å trene med! Jeg hater liksom å løpe rundt på trening med krøllete ledninger som setter seg fast i alle aparatene, og mobilen i sports-bhen som etterhvert blir gjennomvåt av svette... Noen som føler`n? Headsettene til Sudiosweden har nemlig bluetooth, og kobles bare til telefonen - helt trådløst! Hvor digg er ikke det? I tillegg sitter det godt på øret og er lydtett, så alle rundt deg slipper å høre på musikken din.. Haha, motsettning til koss-headsettet jeg har brukt til nå, altså...!

Ukens økter har vært helt fantastiske, og det er faktisk lenge siden jeg har vært såpass fokusert og motivert på hver eneste trening. Og til dere som ikke liker å trene med headsett, har Sudiosweden også trådløse ørepropper i flere ulike varianter, som jeg vet at flere trenings-profiler er utrolig fornøyd med! Sjekk ut nettsiden til Sudiosweden HER, og bruk rabattkode sudio_marievigebo for å få 15% rabatt på alle produkter.  RABATTKODE
: sudio_marievigebo
Rabattkoden gir 15% rabatt på hele sortimentet til Sudiosweden.com (adlink)// Sponset produkt

Alt du trenger i en lunch bowl!

 • 17.08.2017, 14:24

Heii igjen, dere ♡♡ Daa var jeg ferdig med skole og trening, og har kommet meg hjem og fått slappet litt av. Viktig å få inn litt gode pauser på dager som dette - hvor man kan sette seg ned å spise, tenke på litt andre ting og rett og slett koble litt ut! Bloggen er på en måte mitt fristed, og når jeg kan sette meg ned med maccen, redigere bilder og skrive til dere - da er jeg virkelig i mitt ess. Så ja, det er egentlig det jeg har brukt tiden på etter jeg kom hjem! Nå skal jeg straks hive meg i dusjen og gjøre meg klar til familiemiddag hjemme. Mamma kommer og henter meg om 1 time, så jeg får vell bare hive meg rundt! Åh, jeg gleder meg til mammas middag - ingenting er bedre enn å komme hjem når hele familien er samlet

Ellers ville jeg bare tipse dere om denne deilige lunsj-salaten jeg lagde etter trening! Altså, etter jeg testet ut ananas og mango i salat, har det blitt min lille favoritt-ingrediens. Det gir såå utrolig frisk, søt og god smak - og da spesielt i tacosalat, hvor det blir en fin kontrast til tacokrydret kjøttdeig foreksempel. Dere måå faktisk bare prøve det! Idag brukte jeg tunfisk, noe som forøvrig også smakte amazing, da det var det eneste jeg hadde (råd til), haha.... Og bare for å ta det med en gang; til dere som klager på at studentøkonomien ikke gir dere muligheten til å spise sunn og næringsrik mat? TULL! Det handler bare om prioriteringer ;)
T U N F I S K S A L A T  :
Valgfri salat og grønnsaker
Tunfisk i vann/olje
Avokado
Mango
Ananas
Kesam/ kvarg
...og sist, men kanskje viktigst;
Riskaker/ speltlumper/ grovt brød/ knekkebrød ved siden av

Gårsdagens treningsøkt & dagens planer

 • 17.08.2017, 07:13

Torsdag alt...??  Det er sjukt å si at det er fredag og helg igjen imorgen allerede! Ikke at jeg klager på det da, for det finnes jo faktisk ikke en bedre tanke - spesielt når ukedagene er fulle og ting går i ett fra mandag til fredag. Ikke at helga blir noe roligere for min del akkurat, for jeg skal nemlig jobbe på fredag, servere i et bryllup på lørdag, og jobbe igjen på søndag.. Neste uke blir det fult fokus på studier ass, så da skal det leses!!

Jeg tenkte bare å dele gårsdagens morgenøkt med dere før jeg stikker på forelesning! Jeg trente som sagt med nydelige Susann igår, og endte som alltid opp med ei ordentlig god Rygg og Biceps økt. Som sagt, har jeg startet med nytt treningsprogram, så dette ble på en måte en liten ekstraøkt for min del - noe som gjorde alt litt ekstra digg! Økta ligger lengre nede i innlegget for de som er interessert.

Okei, dette blir et veldig random innlegg med litt av alt - håper det er innafor, for jeg har liksom så sjukt mye på hjertet og vet ikke helt hvor jeg skal starte.. La oss starte med dagen idag. Torsdagen min starter med forelesning (som for øvrig starter om 45 min!!!), og fortsetter med ei treningsøkt på skolens treningssenter - sammen med noen jenter fra klassen. Vi skal egentlig bare teste ut treningsstudioet, og prøve å bli litt kjent der! Videre blir jeg hentet av mamma, og skal hjem til familien å spise middag med gjengen der. Lillesøster er hjemme, så vi tenkte å gå en tur sammen - også må jeg få henne til å hjelpe meg med et par innlegg til bloggen tenkte jeg. Jeg har jo tross alt en rabattkode å dele med dere om ikke så altfor lenge! Resten av kvelden skal jeg bare kose meg med familien, før turen går tilbake til leiligheten. Forresten, så fikk jeg en pakke i posten igår, som jeg måå vise dere - åh, jeg er såå heldig, og så sykt takknemlig altså! Shit, jeg har egentlig mer å si, men nå begynner jeg å få sjukt dårlig tid, så vi tar resten senere!! Studenten må komme seg på skolen - vi bloggesRYGG & BICEPS ;
A1) Chins med strikk og fokus på teknikk 5 x 3
B1) Nedtrekk bredt grep 6 x 4
C1) Sittende roing 6 x 4
D1) Stående roing i smith 6 x 4
E1) Hammer curl 6-8 x 4
E2) Bicepscurl i kabel 6-8 x 4Q: Hva er dine torsdagsplaner??

Ny frokostfavoritt!!

 • 16.08.2017, 07:56

God onsdagsmorgen, mine venner - hvordan har dere det?
Jeg har en greit hektisk dag i vente, så i skrivende stund nyter jeg frokostskålen min, hører på litt deilig musikk, og gjør meg klar til å starte dagen på trening med ei venninne. Vi skal kjøre rygg/biceps, og skal filme hele programmet til Inspojentenes snapchatkonto. Så legg til inspojentene på snap folkens, så får dere med dere hele treningsøkten, og kan stille spørsmål om det er noe dere lurer på! Susann pleier å svare på spørsmål på mystory-video, så her kan man lære mye gøy om man interesserer seg for trening og en sunn livsstil.

Videre idag, skal jeg rett på skolen for å ha forelesning, for så å avslutte dagen på jobb. Jeg skal fortelle mer om hvordan det gikk med første skoledag og alt sånt, men akkurat nå går ting så sjukt i ett, at jeg nesten ikke henger med selv en gang.. Når man er forberedt på å ikke skulle gå på skole, og planlegger jobb og andre ting deretter, blir det plutselig litt for mye på en gang når man må gjøre alt!! Hahah bedre planlegging neste uke da.. Så var det over til overskriften! For ja, tro det eller ei, har jeg - etter 3 år med havregrøt, bær, cottage cheese og banan - fått en ny frokostfavoritt. Det er sjukt å si, men kanskje på tide..? Den nye frokostfavoritten er da sjokoladegrøt med bringebærsyltetøy. Altså jeg sier bare; dessert eller frokost liksom!?!? Ohyes, så digg er det faktisk. Hemmeligheten er proteinpulver med sjokoladesmak fra Nutramino. Her blander jeg bare havregryn med melk/vann, koker opp, tilsetter proteinpulveret og rører til en jevn grøt. Her trenger man nesten ikke topping en gang, men idag brukte jeg litt sukkerfritt bringebærsyltetøy fra Nora og et par skiver banan. Når jeg da får en kopp kaffe i tillegg, kan jeg ikke få det bedre faktisk. Verdens beste start på dagen, og skikkelig klar for trening, skole og jobb ♡ 

Plutselig student igjen!

 • 15.08.2017, 22:48

Når jeg skriver dette, er klokka er 06:55, og denne jenta er klar for sin første skoledag.
God morgen, mine venner! Igår skjedde det utenkelige. Helt plutselig, når jeg endelig (dagen før!!) hadde funnet en ny løsning på hvordan jeg skulle legge opp høsten min - da skjer det. Jeg sier alltid at ting skjer for en grunn. Det tror jeg virkelig på! Jeg tror at uansett hva som skjer, så gir det mening i det store bilde - og forstår vi det ikke der og da, så forstår vi det senere. Igår var et eksempel på det. Jeg var på jobb og fikk helt plutselig en telefon fra universitetet om at jeg hadde fått plass på studiet jeg har ønsket meg mest av alt i hele vår. Jeg har ligget på 5 plass på den hersens ventelista i over 1,5 mnd nå, og hadde faktisk gitt opp håpet å slått meg til ro med back-up-høsten 2017.

Jeg har ikke snakket så mye om dette med studier, jobb, skole og utdanning på bloggen tidligere - og det er rett og slett fordi det alltid har vært usikkert,  skummelt og uvist. Jeg har brukt veldig lang tid på å finne ut hva jeg vil, hvilken vei jeg skal gå i livet og hva målene mine er. Det er først nå, som jeg skrev igår, at jeg har funnet en vei jeg trives med, og som jeg ønsker og fortsette å gå. Da jeg fikk denne telefonen igår, og damen bak røret spurte om jeg ville ha plassen, føltes det som tusen brikker falt på plass, og alt som har skjedd de siste mnd, gav plutselig veldig mye mening. Jeg takket selvfølgelig ja til plassen og starter på skolen allerede idag. Herregud, jeg er student igjen!? 2 år senere. Ikke et sekund for tidlig. Ikke et sekund for sent. Bare veldig veldig riktig, her og nå. Jeg merker jeg er skikkelig klar for å lære igjen, lese pensumbøker, bli kjent med nye mennesker med samme interesse som meg - og ikke minst utvikle meg.

Alt skjer for en grunn - jeg bare vet det.Jeg skal fortelle mer om skolestart, hvilket studie jeg starter på og hvordan ting blir fremover, senere - for nå, nå må jeg faktisk pakke skolesekken og komme meg til UIA. Og helt til slutt, til alle dere som også starter på nye eventyr i høst; lykke lykke til Nyt hvert sekund, vær deg selv og vær stolt av alt du mestrer og får til på veien. Det er ikke bare bare - og du er RÅ som gjør ditt beste.


Q: Er du student i høst?

UKEN SOM GIKK;

 • 14.08.2017, 09:42

UKENS TANKE:
Å sette seg mål, lage en plan og gjennomføre den. Jeg er som sagt veldig spontan og kan fort gjøre ting uten å tenke meg om. Dette kan fort ende med masse halvveis gjennomførte prosjekter og følelsen av å ikke få ting ordentlig til. Dette er noe jeg har blitt mer og mer klar over med meg selv, og prøver å jobbe med. Jeg har gjort mye rart de siste årene, og selvom jeg har lært sjukt mye, har jeg liksom ikke fysisk sett fått så mye igjen for det. Det er ikke før nå, det siste halve året, at jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre, sånn iforhold til jobb, skole osv. Jeg føler meg mer sikker enn noen gang på veien jeg vil gå, hva jeg vil jobbe med, hva jeg brenner for, og hvem jeg er. Jeg har mange planer fremover, og har endelig funnet ut hvordan jeg skal gjøre alt for å oppnå de målene jeg har satt meg. Jeg gleder meg til å dele alt med dere, men jeg vil være helt sikker på alt først. Åh, dette er en god følelse jeg ikke har hatt på lang lang tid!

UKENS OPPTUR:
Okei det må jo bare bli Sverigeturen på mandag! Nå har jeg snakket mye om den turen, så legger bare ved et bilde og tenker tilbake på en perfekt mandagUKENS NEDTUR:
!!Be prepared: mobilen min. Altså her må jeg faktisk bare få ut litt frustrasjon. Greia er at mobilen min har vært ødelagt ei god stund før jeg leverte den inn. Lade-hullet (?) har ikke funket, og jeg har ikke fått kontakt, kunnet lade/overføre bilder, da jeg har koblet mobilen til PC`en. Dum som et brød, har jeg ikke gjort noe med det, da jeg viste at jeg sannsynligvis måtte være uten telefon om jeg gikk for å fikse det (noe som er det absolutt værste som kan skje i mitt liv)... , da jeg var i Sverige, klarte jeg å miste hele telefonen mellom sprekken, UNDER et av kjøleskapene (sånn går det når man har hendene fulle av Kvarg..), og fikk den faktisk nesten ikke opp igjen!! Da jeg omsider fikk den opp, var det kommet en bulk i den øvre volum-knappen, og den satt bom fast. Hvor irriterende??!! Jeg innså jo fort at jeg bare måtte få levert den inn til reparasjon, og fikk da selvfølgelig et helvette av en lånemobil i retur. Vi er ikke venner, for å si det sånn. Uansett, poenget med denne historien, og det mest irriterende med alt dette er: Siden jeg ventet med å levere inn telefonen til jeg fikk "ytre skader" på den, går det ikke lengre på garantien.. Jeg har forsikring, men må jo likevell betale en unødvendig sum penger OG være uten telefon!! Akkurat som ikke det var mer enn nok straff å måtte leve med den lånetelefonen, liksom?? Så ja, beklager crazy rage - humøret kommer nok tilbake når jeg kan hente telefonen min igjen. Om jeg er gal? Tror det..

UKENS CRAVINGS:
Propud. Etter jeg kom hjem fra Sverige, har jeg spist så sjukt mye Propud at det skulle ikke vært lov en gang.. Det er såå digg, og ikke minst lett å ta med seg på jobb, i treningsbaggen og på farten når tiden ikke strekker helt til! I tillegg kan man variere så sykt med innhold, topping, og hva man bruker den til. På lørdag foreksempel, lagde jeg proteinis med frossen propud, frossen banan og sjokolade-proteinpulver - og HER-RE-GUD så godt det var!! Altså, jeg har faktisk aldri smakt en så god is før i hele mitt liv. Jeg ble ordentlig overrasket over resultatet, og skal absolutt ta bilde av det og vise dere neste gang jeg lager det.UKENS MUSIKKFAVORITT:
Hello - Isaiah // Welcome to my life - Chris Brown // Jameson - Jay Sean // All your friends - Sophie Elise
 

UKENS ØYEBLIKK:
Er det lov å si hele helga hjemme..? Det var helt fantastisk fint vær hjemme i helga, og jeg fikk vært mye ute og solt meg! På lørdag fikk jeg også koselig besøk, og vi brukte hele dagen på brygga. På søndag kom mamma og pappa hjem, og jeg fikk brukt kvelden med dem før jeg tok turen til leiligheten igjen. Perfekt helg, indre ro, lykke og mange fine øyeblikk

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

AKKURAT NÅ:
Akkurat nå sitter jeg i senga og drikker opp resten av kaffekoppen, mens tv2 nyhetskanalen surrer på skjermen.. Verden er så trist, jeg må bytte kanal. Akkurat som det hjelper..? Jeg tenker å poste dette innlegget og gjøre meg klar til trening! Jeg har ny treningsplan, noe jeg skal fortelle dere mer om senere. Resten av dagen/kvelden skal brukes på jobb - GO GO GO!

Sommervarme & kaffedate

 • 13.08.2017, 10:02

...meet me where the sky touches the sea.

Er det ikke alltid sånn, egentlig? At sommeren kommer for fullt når den egentlig skal være over snart?
Det er hvertfall det som har skjedd her nede på Sørlandet de siste dagene. Ikke at jeg klager, altså - man må aldri klage på for mye sol! Disse bildene er fra fredag og kaffedate med min skjønneste Ida, før jobb. Vi møttes tidlig, dro for å kjøpe kaffe, satte oss på bryggekanten og fikk oppdatert hverandre på livet. Haha, av og til går det litt for lang tid mellom hver gang, og da blir det fort sånn! Elsker at, uansett hvor lenge det går mellom hver gang, vet jeg at Ida alltid vil være der. Venninnetid er såå verdifult

Processed with VSCO with f2 preset


Vakkert, eller hva? En perfekt fredags-formiddag før jobb
Idag folkens, idag er det søndag igjen. Jeg har vært hundepasser i helgen, og har vært hjemme på Vigebo for å passe hundene mens foreldrene mine har vært bortreist. Det har vært såå deilig å bare slappe max av, spise masse godteri, se på serier og ikke gjøre noe annet enn akkurat det jeg vil der og da. Haha, høres kanskje kjedelig ut - men jeg elsker slike helger, og bruker dem faktisk som motivasjon når ukedagene er på sitt mest hektiske. Igår hadde jeg koselig besøk av ei venninne, så da ble det soling på brygga hele dagen og total avslappning. Helga har også gått til å få unnagjort litt bloggjobb, noe som har vært veldig deilig. Dere har mye gøy i vente, og gleder meg skikkelig til å vise dere alt! Jeg har bestemt meg - bloggen skal opp og frem, og det er kun meg det står på. Jeg trenger faen ikke melde meg på paradise hotel for å få en bra blogg - nei, her skal det jobbes på ordentlig.


Q: Hva vil du lese om? Hva kan jeg gjøre bedre? Kom med konstruktiv kritikk, folkens!

Innkjøp fra Sverigeturen!!

 • 12.08.2017, 20:00

Okey, vi må snakke om harryhandel folkens - for wow, her var det altfor mye digg!! Jeg kan jo starte med å si at ja, jeg har vært i Sverige før. Et ord om det; Astrid Lindgrens verden. Så ja, som dere skjønner er det ei god stund sida! Jeg hadde altså aldri vært på "harryhandel" for å kjøpe billig mat, mengder med kjøtt, trenings stæsj og goddis - så dette var kind of en åpenbaring for meg. Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan vise hva jeg kjøpte på bloggen ...
... så, når to jenter med samme interesse og lidenskap for trening, drar på harrytur til Sverige sammen, blir resultatet ca slik;TIPS: Hvis dere skal til Nordby-senteret (noe jeg absolutt anbefaler), dere ta turen innom Bodypower. Altså, dette er virkelig himmelen for alle treningsglade sjeler der ute. Her finner du alt av brands, og kan velge og vrake i proteinbarer, shakes, kosttilskudd, treningsklær, treningsmat, drikke, tilbehør... you name it! De har alt du kan ønske deg liksom. Jeg kjøpte meg blandt annet nytt proteinpulver med sjokoladesmak fra Nutramino, NOCCO, Propud, sjokolade sirup fra Walden Farms + litt barer, ny drikkeflaske, shakes og nyheter. Haha, nesten litt komisk hvor fornøyd det går ann å bli av et par mat-innkjøp ass!

Processed with VSCO with f2 presetPå matbutikken og goddisbutikken koste vi oss greit mye, kan du si.. Er det bare meg som elsker å "kikke" i matbutikker?? Det er jo såå mye gøy! For min del, hadde jeg ikke noe mål om å handle inn så mye kjøtt og frysevarer denne gangen, da det er litt vanskelig når jeg bor i en superliten hybel med mini-kjøleskap... Men, det er likevell å annbefale til dere som har muligheten! Susann, som jeg reiste sammen med, kjøpte foreksempel (sjukt) billig karbonadedeig, kylling, ferdig oppkuttede søtpotet-fries, frossne grønnsaker, kalkunbacon, indrefilet av svin osv osv.. Det er såå mye digg, som jeg deffinitivt skal kjøpe med meg neste gang jeg får muligheten. Ellers kjøpte jeg riskjeksene fra Friggs (omg beste jeg vet om faktisk!!), knekkebrød med høyt proteininnhold, Funlight saft, 70% sjokolade, Kesam (kvarg), Cottage Cheese (Keso), pluss litt småting, dill og dall! You know, fult kjøleskap = fornøyd jente! 

Processed with VSCO with f2 preset

...Såå hva syntes dere? Noen som fikk lyst på en tur til Sverige? Jeg skal hvertfall deffinitivt tilbake om ikke så altfor lenge, det er sikkert og vist! Jeg har litt bilder fra selve turen jeg også tenkte å vise dere, så det kommer i et eget innlegg om ikke så altfor lenge. Hvis det er noe dere lurer på eller vil vite om butikkene, selve turen eller produktene jeg har valgt - legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så svarer jeg dere der
 


Q:Har du vært på grensehandel før? Hva er dine must-haves i så fall?

ROADTRIP

 • 08.08.2017, 10:59

 Goood morgen, fine fine dere

Hvordan har starten på uken deres vært? Håper den har vært like fin som min. Jeg startet nemlig uken min med en liten roadtrip (harry-tur, som det så fint heter) til Sverige for å handle inn litt digg, sammen med ei venninne. Vi startet klokka 06:30 på morgenen og var ikke hjemme igjen i Kristiansand før rundt 01:30 i natt, noe som merkes på formen idag for å si det sånn. Men shiiit for en funny tur det ble, og holy så mye digg vi fikk kjøpt med oss hjem!!! Altså Sverige leverer virkelig for treningsglade jenter og gutter, så der har Norge mye å lære etter min mening.. Jeg tenkte å vise dere litt flere bilder fra selve turen + innkjøp, senere - hvis noen er gira på det? Nå har jeg rett og slett litt ting som må fikses før jeg skal på jobb, så her er det bare å hive seg! Vi bloggeeeees ♡


Q:Hva er dine tirsdagsplaner??

30 spørsmål!

 • 06.08.2017, 12:01

1. Hvor gammel er du ? Jeg er 22 år

2. Hvor høy? Det er en evighet siden jeg har målt meg, men tror jeg er ca 1.72

3. Stjernetegn? Fiskene

4. Når står du opp i hverdagen? Jeg er skikkelig A-menneske, og klarer faktisk ikke ligge i senga mer enn 5 min før jeg må stå opp å starte dagen! Jeg står vanligvis opp mellom 06.00 og 09.00 (sover jeg til 09 er jeg craaaayzzyyy).

5. Og i helgene? I helgene prøver jeg faktisk å sove så lenge som mulig, men ender alltid opp med å våkne i 8/ 9- tiden... Haha, lykke til future hustband!

6. Favorittsang akkurat nå? Altså jeg elsker den nye sangen til Sophie Elise!! Noen andre??

7. Har du tatoveringer? Ja, jeg har 2 tattoveringer. Et kors på håndleddet og en diamant bak høyre øre.8. Hva var det siste du spiste? Jeg har nettopp spist frokost, så det siste jeg spiste var havregrøt med ferske bær fra hagen hjemme. Nam nam!!

9. Hva var det siste du drakk? En stor kopp kaffe!

10. En hemmelighet om deg? Hmm, jeg har ikke så mange hemmeligheter egentlig.. Jeg er ganske åpen og ærlig!

11. Har du noen gang vært forelsket? Nei, ikke på ordentlig. Tror jeg?

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Alle farger og masse mønster!

13. Hva hører du på akkurat nå? Unge Mødre som surrer og går på skjermen bak meg.. Haha, var egentlig ikke klar over at det var det jeg så på før nå. Litt lost i dataskjermen ja.

14. Er det noen du savner? Ja, maaaange!

15. Favoritt quote? "Stop waiting for friday, for summer, for someone to fall in love with you, for life. Happiness is achieved when you stop waiting for it and make the most of the moment you are in now." Jeg vet ikke helt om det kan kalles en "favoritt quoute", men dette er hvertfall veldig viktig å huske på, og noe jeg jobber for å bli bedre på hver eneste dag.

16. Høy eller lav musikk? Høy musikk på trening / lav musikk hjemme.

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg har en tendens til å lukke meg litt inne når jeg ikke har det så bra, er trist eller har en dårlig dag. Jeg har heldigvis gode gode venner jeg kan ringe å snakke med om alt - og selvom jeg ikke er så flink til å komme meg ut, så snakker jeg ofte med dem i telefonen. Såå takknemlig for dype, gode vennskap.

18. Favorittfarge? Svart, hvit, brun og beige. Basics altså - elsker det! Ellers er jeg veldig glad i lyseblå, hvertfall om sommeren.

19. Hvem snakket du med sist? Pappa <3

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Materalistisk sett, penger til mat, treningstøy og nye joggesko. #fuckstudentøkonomien

21. Hva var det siste du kjøpte? Godteri og Pepsi max på Rema 1000. Jeg hadde nemlig tidenes date med candyking og p-max igår. Me and you bby, me and you.

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "okei, da er det bare å glede seg!"

23. Hva skal du gjøre til helgen? Altså, nå er jo denne helgen nettopp over, og jeg har jo som sagt jobbet.. Imorgen derimot, har jeg friii og skal på kjøretur til Sverige med ei venninne for å handle litt mat, goddis og treningssnax. Noen som har noen tips til hva vi burde få med oss hjem?? Legg gjerne igjen en kommentar i så fall!

24. Drømmereisemål? Jeg drømmer om Australia, Marocco, Maldivene, Filippinene og USA.

25. Hvordan er du som venn? Jeg tror og håper jeg er forståelsesfull, snill, god til å lytte, og morsom å være sammen med.

26. Hva kan holde deg våken om natta? ALT. Jeg er en tenker, og må faktisk sovne til en serie på dataskjermen hver natt, for å klare å fokusere på noe annet enn mitt eget hodet.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Ååå gøy spørsmål!! Jeg eeelsker jo Kardashians, og kjenner meg nok mest igjen i Khloè og Kendall - så en blanding av dem kanskje?

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Altså, som jeg har sagt en million ganger før, ser jeg faktisk ikke på serier. Jeg ser på TV- programmer og trives veldig godt som 50- åring på dette området. MEN (jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette..), de siste 2 ukene har jeg faktisk sett 3 hele sesonger av Yunger!! Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg elsker det!! Så ja, den serien kan jeg faktisk anbefale!

29. Hvilken bok leste du sist? "Kjære" av Linnea Myhre. En ekstrem blanding av morsom og trist - vond, men bra!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg stelle meg, og dra for å møte ei venninne. Vi skal gå tur sammen i sola, og bare catche up! Elsker å koble hverdagsaktivitet og kvalitetstid, det er så mye bedre enn å sitte på rumpa på hver sin mobil og se på tv! Senere ikveld skal jeg tilbake til leiligheten for en treningsdate med ei annen venninne. Fiiin søndag


// Innlegg lånt av Maren Erdvik.

LEG DAY PROGRAM

 • 04.08.2017, 09:42

Heii fine, tålmodige dere
Det er freeedaaaag igjen, og selvom jeg har jobbhelg og ikke kan ta heelt fri før søndag, så er det likevel superdigg med helgefølelse, litt ekstra kos og snaart litt fri. Jeg har egentlig vært våken ganske lenge, spist frokost, drukket kaffe, opplevd regn/solskinn/storm/sol/ og nå regn igjen.. Himmelen må ha PMS for tiden ass, for jeg er så drittlei av dette ustabile været den gir oss. Sommeren 2017, hvor ble du av? MEN jeg er positiv, og litt regn skal ikke ødelegge fredagen min. Såå, nå skal jeg straks dra ned på trening og gjennomføre ei litta økt før jobb. Jeg gleder meg allerede til den gode følelsen etterpå - ahh, noen som skjønner?

, nok tomprat, og over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Jeg tenkte nemlig å dele gårsdagens leg day med dere! Gira på det? Jeg var nemlig på trening med ei venninne igår, og siden hun snappet på @inspojentene (følg dem på snapchat, såå mange inspirerende og flinke jenter altså!!), fikk vi tatt en del bilder mellom settene. Vi filmet også en del av øvelsene, så hvis noen er interessert i å se, ligger det på min instagram-story @marievigebo OG på inspojentene på snapchat. Ikke hver dag jeg ser "bloggvennlig" ut på trening heller, så her var det bare å benytte seg av mulighetene. Haha 9,8 av 10 ganger, rusler jeg inn på treningssenteret med smale øyne, håret i sovedått og uten en gang å ha tenkt tanken på å sminke meg.. Veldig pen med andre ord.
Her kommer gårsdagens LEG DAY;

Oppvarming: Minibands
A1) Dype Knebøy på benk 6 x 4
B1) Bulgarsk utfall 6 x 4
C1) Benpress 6 x 4
D1) Hipthrust i smithmaskin 6 x 4
E1) Leg extensions, et ben 6 x 4 (pr ben)
F1) Step up på kasse/benk 6 x 4 (pr ben)♡ TIPS:
Som dere ser, kjørte vi kun 6 repetisjoner pr sett. Vi kjørte 4 sett på alle øvelsene, så tungt som mulig. Når man gjør det på denne måten, klarer man gjerne tyngre vekter enn vanlig, nemlig fordi det "kun" er 6 repetisjoner. Når man da i tillegg kjører 4 sett, istedenfor 3, får man virkelig presset seg tildet ytterste. Du trenger faktisk ikke gjennomføre 20 forskjellige øvelser pr treningsøkt, eller være på treningssenteret i 3 timer, for å få resultater. Prøv å sette opp en økt med 5-6 øvelser og fokuser på å få ordentlig kontakt i hver øvelse og repetisjon. Bruk litt tid, kjenn etter og prøv å øke i noen av dem - tro meg, du er nok sterkere enn du tror! Dette er absolutt en økt å annbefale. (Hahah søta konser med tunga ute!! Sjarmerende...)

Program av: Susann Frustøl

Q:Hva syntes du om slike innlegg? Er dette gøy?? hahah
 

Latest snaps

 • 02.08.2017, 09:16

God morgen, mine venner ♡
Altså wow, de siste dagene har flydd avsted! Bloggen har ligget i bakhodet hele veien, men jeg har rett og slett ikke rukket å oppdatere dere før nå. Det har vært jobb, trening, venninnetid, tur, hund og alt på en gang rett og slett. Selvom dagene har gått i ett, har jeg hatt noen av de fineste dagene på lenge. Jeg har hatt gode treningsøkter igjen, brukt tid med de som står meg nærmest, kost meg på jobb, gått mye tur, vært flink med Maia og planlagt dagene bra. Applaus for gode uker, det liker vi!

Idag er det onsdag, sola skinner og jeg skal på trening med ei venninne før jobb. På dagens plan står skuldre, biceps og mage, så får vi se om jeg får lurt med meg dagens treningspartner på det, heheh! Ellers, vil jeg bare si at jeg har en utrolig fin overaskelse til dere, som kommer på bloggen om ikke så altfor lenge, såå stay tuned! Dette ble et utrolig rotete innlegg merker jeg, men det får gå for denne gang.. Haha, topper det hele med å vise dere mine "latest snaps", som dette innlegget i bunn og grunn skulle handle om.. Haha, rotehue ass. Fiin onsdag, folkens 

FØLG MEG PÅ SNAPCHAT: MARIEVI

EVERYDAY BREAKFAST // UKAS FØRSTE TRENINGSØKT // NYBAKTE, VARME PROTEINRUNDSTYKKER TIL LUNSJ // TUR MED FINE JENTER // LEGDAY SELFIE // DIGGS LUNSJ // HAPPY PLATE ETTER TRENING // LØRDAGS SELFIE // HAVREPIZZA FRA HELGA
 

Search

Bloggdesign

hits