Rolig morgen og dagens planer

 • 27.07.2016, 13:21

God morgen mine venner, har dere det bra? Min onsdagsmorgen startet sent med en stor kopp kaffe, havregrøt og total avslappning. Ungkaren surrer og går på TV-skjermen, pysjen er fortsatt på og jeg har egentlig ikke kommet meg så mye lengre enn det... Sommerferien varer ikke for evig og snart kommer hverdagen igjen, så her er det bare å nyte hvert sekund! Når sommerværet ikke er til stedet, må man rett og slett bare finne på andre ting å gjøre. Planen i dag er derfor å få unnagjort litt bloggjobb, før jeg skal på trening, lage mat og tilbringe kvelden med ei venninne. Hva er dine planer for dagen?


- Wednesday Morning Bliss -
 

Familietreff på hytta

 • 25.07.2016, 09:11

Mandags morgen - ny uke og nye muligheter! Sommerferien går sin gang og det skjer veldig mye om dagen. Jeg har null kontroll på dagene og innså egentlig ikke at det var søndag igår, før jeg kom på at det er mandag idag! Haha, det beste tegnet på en bra ferie, right? Idag blir det bytur med lillesøster for å levere inn telefonen til reparasjon, trene og fikse litt småting, før jeg får besøk av fineste Ida ikveld. Min kjæreste iPhone er ødelagt og vil ikke ta til seg strøm fra laderen... De som kjenner meg, vet veldig godt hvor mye jeg hater å være uten telefon, så dette er egentlig bare helt jæveli.. #pissed

Anyway, over til noe hyggelig; gårsdagen! Igår var det nemlig tid for familietreff på hytta til Onkel igjen. Jeg har ikke noe annet å si en wow - den plassen er virkelig helt nydelig! Vi pleide å reise på denne hytta da jeg var liten, før vi fikk vår egen hytte, så denne plassen har jeg utrolig mange gode barndomsminner fra som absolutt kom tilbake igår! Dagen gikk til bading, sol, god mat og hyggelige samtaler - alt i alt, en veldig fin søndag.
Q: Hva er dine mandagsplaner?
 

En fargefest av en lunsj!

 • 23.07.2016, 09:57

Wow, hvem sa sunn mat ikke kunne se god ut og smake enda bedre? Dagens lunsjtallerken var en fest for både øyet og munn! Nå om sommeren, når varmen suger ut all energien i kroppen din og det å stå på kjøkkenet i timesvis å lage mat, absolutt ikke frister, er dette den perfekte løsningen. Fyll opp kjøleskapet med ferske grønnsaker, ha alltid en pakke egg og en boks Cottage Cheese tilgjengelig så har du en deilig, frisk og proteinrik lunsj klar, på bare 5 minutter! Dagens lunsj inneholder egg, avokado, tomat, paprika, mager cottage cheese, fullkornsknekkebrød, fetaost og spekeskinke. NAM NAM!Q: Hva er din favoritt lunsj om sommeren?

Lunchdate & Sørlandsidyll

 • 21.07.2016, 10:58

Good torsdagsmorgen, sovet godt?
Gårsdagen var virkelig helt amazing, sørlandet viste seg fra sin absolutt beste side og meg å Ida tok turen til fiskebrygga for en deilig lunsj! Wow, uttrykket "sørlandsidyll" gir virkelig mening på slike dager som denne. Da jeg kom hjem og kvelden kom, dro meg og lillesøster på oss treningstøyet og avsluttet dagen med en deilig joggetur. Vi løp intervaller i skogen, opp på toppen av åsen, trente litt styrke, og avsluttet det hele med å hoppe rett i sjøen med alle klærne på! Haha, du lurer på om jeg sov godt i natt..? Svaret er JA. Dager som denne er hvorfor jeg elsker sommeren på sørlandet. Takknemlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

Jeg er forresten en av "ukens blogg anbefalinger " på bloggen til Lisa Rørvik denne uken! Wow for ei nydelig jente, og for en inspirerende og bra blogg! Klikk deg gjerne inn for å lese hva hun skriver HER. Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre og håper dere nyter ferien like mye som meg!

Q:
Hva er ditt beste sommerminne?

Mandagens Antrekksbilder

 • 19.07.2016, 21:33

...Når skal jeg lære å ta av det strikket på håndleddet!?! Tror faktisk ikke det finnes et eneste antrekksbilde av meg, uten det strikk på hånda... My God, skjerpings Mary!

Anyway, i skrivende stund ligger jeg død i sofaen og holder på å sovne etter en utrolig deilig dag. Idag måtte jeg nemlig stå opp unormalt tidlig, fordi jeg hadde time hos øyelegen. Jeg gjennomførte en deilig treningsøkt før timen, og dro rett hjem og ut i båten. Resten av dagen brukte jeg sammen med ei venninne, på hytta hennes på sjøen. Hektiske sommerdager - akkurat slik jeg liker det.Q: Mandagens antrekksbilder. Hva syntes dere?

Er du lykkelig?

 • 17.07.2016, 23:00

Det høres kanskje klisjè ut, og det er det nok også - men litt av grunnen til at bloggen min eksisterer, er kvelder som denne. Jeg har så mye jeg vil si, så mye jeg ikke vil si, men som jeg likevell skulle ønske noen viste. Har du noen gang tenkt på hva menneskene rundt deg egentlig tenker på mens de ler og smiler sammen med deg? Når var sist gang du spurte venninnen din hvordan hun egentlig har det? Har du noen gang spurt noen de spørsmålene du så gjerne skulle ønske noen spurte deg? Vi må slutte å overvurdere andre menneskers lykke - la oss heller starte å vurdere vår egen.

De menneskene som lytter med begge ører, ser også mer.

Menneskets fem sanser er en gave med dypere mening enn som så. Jeg er en person som tenker mye, føler mye og ser mye. Ikke bare iforhold til meg selv, men like mye iforhold til de rundt meg. Jeg er ikke en av dem som skyver bort alt det vonde og fokuserer på det overfladiske. Jeg tror ikke på det - og ikke klarer jeg det heller. For å føle glede, trengs smerte. For å føler mestring, må man feile. Alle har sin bagasje, men ikke alle tørr å bære den. Jeg foreslår at vi åpner øynene, løfter blikket og lytter - på ordentlig, denne gangen! Velger du å styre egne følelser, planlegge det øyet ser og høre med bare et øre, går du glipp av de virkelig store følelsesmessige opplevelsene livet gir deg. De lykkeligste øyeblikkene jeg har, er de øyeblikkene hvor jeg klarer å gi slipp, hvor det i noen få sekunder, er greit å bare være meg, hvor jeg smiler og ler uten å tenke over det. De lykkeligste øyeblikkene jeg har, har jeg når alle sansene jobber på samme tid. La menneske få være menneske. La ting skje, positive og negative, føl det, se det og hør det - med begge ører.

Jeg har blitt mamma

 • 13.07.2016, 16:55

... til en liten valp.
Morro? Hashtag toppbloggerhumor..
Okei, slutt på tull og tøys og over til noe jeg har gledet meg såå til å fortelle dere! For jo, jeg har faktisk blitt mamma til verdens nydeligste lille Chihuahua-valp. Jeg har så lenge jeg kan huske, ønsket meg min helt egne hund, og nå har det faktisk skjedd. Shit, det er fortsatt helt uvirkelig. Jeg har gitt henne navnet Maia og hun er absolutt ei lita jente med en stor personlighet! Stakkars, hun er fortsatt litt redd og forsiktig, men jeg merker allerede at hun kommer til å slippe seg løs ganske fort. Haha, hun er veldig glad i kos, så i skrivende stund, ligger hun faktisk på magen min og sover mens jeg blogger til dere. Haha, lille babyen min!

Jeg har lovet meg selv at Maia ikke skal ta over hele bloggen her nå, selvom det nok blir vanskeligere enn jeg tror.. Jeg mener, se på det annsiktet da!? Uansett, now you know, så ikke bli overrasket om det plutselig dukker opp ei lita prinsesse på de neste outfitbildene, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis noen av dere har tips og triks iforhold til å oppdra en valp, eventuelt har erfaring med Chihuahua, så legg gjerne igjen en kommentar. Jeg er jo tross alt ny i mammarollen og hadde blitt superglad for litt hjelp! Vi blogges - lots of love
 

Livet på hyttetur!

 • 12.07.2016, 21:46

Wow, for noen dager og for noen jenter!! Jeg beklager fraværet de siste dagene, men jeg har vært på hyttetur med et par venninner og rett å slett koblet totalt av. I blandt er det nødvendig å ta på joggebuksa, fjerne sminka, kjøpe inn masse mat, ta med seg et par tvers-igjennom-nydelige venninner, kjøre bort fra all sivilisasjon og bare være oss. Bare være til stede.

Vi har hatt noen fantastiske dager på hytta med masse mat, spill, bading i kaldt elve-vann, filmkveld, gode samtaler og masse latter og tull. Dette er jenter jeg ble kjent med da jeg begynte på ny skole i 5 klasse, og som idag er noen av mine nærmeste venninner. Så ubeskrivelig takknemlig! Tusen takk for enda en fantastisk hyttetur - jeg er så glad i dere!


Q: Hva har du gjort de siste dagene?
 

Dagens antrekk

 • 09.07.2016, 15:47Kimono BIKBOK // Tee BIKBOK // Skjørt MISSGUIDED // Veske SHEINSIDE // Sandaler H&M // Shades EBAY

Q: HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Kvelder som denne er definisjonen på lykke

 • 09.07.2016, 09:31

Good lørdagsmorgen, noen som er våkne..? Jeg ligger fortsatt i senga, og vil bare dele noen bilder fra gårsdagen med dere, før jeg står opp å starter dagen! Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor takknemlig og heldig jeg er, som har fått vokse opp slik jeg har gjort. Jeg har alltid bodd rett ved havet, hatt sjøbu, brygge, båter og virkelig levd livet som ekte sørlandsjente! Jeg elsker sjøen og alt den bringer med seg. Stillheten og roen hjemme er helt unik og ikke noe man finner noe annet sted.

Ennå en ting jeg elsker med å bo slik som jeg gjør, er å invitere venner til rolige kvelder på brygga. Om sommeren pleier vi å ta med oss noe godt og spise å drikke, tulle oss inn i noen deilige flispledd, tenne lykter og lys, og bare sitte ute å prate om alt og ingenting, til langt på natt - akkurat hva meg og Adine gjorde igår. Kvelder som denne er definisjonen på lykke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Late dager på Sørlandet

 • 08.07.2016, 11:40

HAPPY FRIYEY!  Det er rart hvordan fredag og helg liksom ikke er noen "big deal" om sommeren.. For meg setter de små hverdagsgledene enormt høyt, er det viktig å holde på forskjellen på hverdag og helg, selv i sommerferien. Det er i hvertfall lov å prøve! Anyway, sommerferien varer ikke for evig så her er det bare å nyte dagene til det fulle. Jeg har vært syk hele uken og har ikke hatt overskudd til å gjøre så mye før jeg blir sliten, så de siste dagene har vært avslappende og rolige. Jeg sov over hos ei venninne fra onsdag til torsdag og hadde to utrolig koselige dager. Sola skinte, vi spiste deilig mat, tittet litt i byen, tok masse bilder og gikk en lang kveldstur langs vannet. Sommer på Sørlandet er virkelig så bra som det sies og må faktisk bare oppleves!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du opplevd sommeren på Sørlandet? Hva er dine planer for sommerferien?

Gårsdagens Antrekk

 • 07.07.2016, 22:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp BIKBOK // Denim skjørt SHEINSIDE // Shades GINA TRICOT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Back to reality

 • 04.07.2016, 16:58

Da var (blå) mandagen her igjen og festival-livet er lagt på hylla for denne gang. Det er så rart, for etter slike helger føles liksom alt så utrolig meningsløst! Haha, noen som skjønner hva jeg mener..? Menmen, livet er ikke bare tull og tøys, så her er det bare å ta seg sammen å finne tilbake til de små hverdagsgledene som forøvrig betyr så enormt mye mer i lengden. Agree?

For min del blir det en rolig start på uka da jeg har klart å bli skikkelig forkjølet i løpet av helga.. Planen idag er derfor så enkel som å gi kroppen hvile, tygge halstabletter og hive innpå med nesespray og smertestillende. Perfect monday, huh? Satser på at jeg føler meg bedre imorgen, så jeg kan komme meg på trening igjen! Håper alle får en fin mandag videre - vi blogges!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                                                      Q: Hva bruker du denne fine mandagen på?
 

Good times, good music, good memories

 • 03.07.2016, 21:23

Wow, just wow. Denne helga har vært helt a m a z i n g og jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang. Først må jeg bare forberede dere på at kroppen min er helt kjørt idag og forkjølelsen jeg klarte å skaffe meg før helga, gjør ikke akkurat ting bedre... Derfor, er det altså blogging på smertestillende og 2 dagers fyll i kroppen idag, så vær litt snill med rettskrivingen min akkurat idag `a!

Anyway, tilbake til helga. For dere som ikke har fått det med dere (hvis det er mulig..?), var det altså duket for Palmesus denne helga! Jeg flyttet inn sammen med noen venninner for helgen og har virkelig kost oss maximalt! Jeg har møtt utrolig mange hyggelige mennsker, danset til Jason Derulo, sunget til stemmen sprakk, spist, drukket og kost meg gløgg ihjel til siste slutt. Helga gikk over all forventning og jeg sitter igjen med bare gode minner og fantastiske opplevelser. Jeg har samlet litt bilder fra helga, til dere som ikke følger meg på Mystory (ehe, beklager for festival-spam til dere som følger @marievi..). Ellers håper jeg alle har hatt en nydelig helg, Palmesus eller ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Q: Var du på Palmesus? Hvis ikke, hva har du gjort i helgen?

Klar for festivalhelg!

 • 01.07.2016, 09:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lang torsdag er endelig over og helga står for tur. Palmesus 2016 er snart i gang og jeg gleder meg helt sjukt! Kristiansand forvandles til et tropisk sommerparadis med grønne palmer, deilig musikk og ubeskrivelig stemning. Mennesker fra hele Skandinavia kommer for å feire livet, nyte sommeren og danse med palmene. Dette er en strandfest man ikke glemmer med det første og jeg er klar for å lage nye minner! Jeg var på Palmesus for 2 år siden, stod på første rad, danset til Jason Derulo, drakk øl i regnet og koste meg glugg ihjel. I år er Jason tilbake- og det er jeg også. Noen andre

som skal på Palmesus??


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Search

Bloggdesign

hits