Før/etter Tape Extentions

 • 24.04.2017, 22:31

Good kveld, jenter
Jeg tenkte å snakke litt om noe annet enn trening, kaffe og havregrøt, hvis det er greit for dere? Det er ikke ofte jeg blogger så sent på kvelden, eller blogger om hår for den slags skyld - men siden jeg ikke fikk laget ferdig innlegget før jeg dro på jobb i formiddag, gjør jeg det rett og slett nå. Jeg brukte altså morgenen min på å feste 60 tape-biter i hodebunnen, og ta bilde av det. Ja det høres litt spesielt ut, men shit for en jobb! Livet som jente ass.. Etter (det som føltes som) tusen timer på badet, kom jeg i mål til slutt.  Nå gjenstår det bare å få mamma til å klippe/stusse det litt imorgen, så blir det braa. Her er resultatet;


   ♥       
Jeg har alltid brydd meg mer om hvordan håret mitt ser ut utenfra, enn hvor sunt og friskt det er.. En utrolig dårlig tanke, jeg vet. Det man ikke ser, vet man ikke skjer. Det har blitt farget, varmebehandlet, klippet og dratt i - noe som (selvfølgelig) har resultert i tynt, flatt og ødelagt hår, som verken vokser eller gror så veldig mye lengre.. Jeg har vært av/på med hairextentions siden 8 klasse, og har vell kommet til et punkt hvor jeg bare må innse at jeg trives best med lang, fyldig (indisk) hår. Eh eh.. Jeg har også prøvd alle verdens metoder, teknikker og leverandører for lengre hår - og kan med hånda på hjertet si at Tape Extentions fra Luxushair er det beste jeg noensinne har hatt. Naturlig, lett å behandle, holder lenge, relativt billig, god kundeservice på nettsiden & et resultat jeg trives med. Dette er mine meninger og ingen sponsoravtale, så dette er absolutt en anbefaling fra hjertet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LUXUSHAIR.COM
(adlink)
Q: Noen andre som har erfaring med Tape Extentions?

Jeg er ikke laget for å ta det med ro.

 • 23.04.2017, 11:25


S Ø N D A G   10 : 24
God morgen mine venner! Hvordan har helgen deres vært? Okei, jeg føler alle har vært på Karpe konsert i helga, har jeg rett eller!? De gutta er virkelig helt rå live, og jeg skulle såå ønske jeg ikke måtte oppleve den konserten gjennom snapchat.. Neste gang skal jeg være der ass, syk eller ikke!

Selv våknet jeg ganske tidlig idag (ikke så rart når det eneste jeg har gjort hele helga er å sove...), og bestemte meg for å gjøre dette til en fin morgen med en litt ekstra god søndagsfrokost. Selvom jeg elsker havregrøten min, så er proteinpannekaker/bananpannekaker/havrepannekaker en absolutt favoritt når jeg har litt ekstra god til og vil lage noe litt ekstra godt. Oppskriften på frokostpannekakene mine har jeg lagt ut ca 1 million ganger nå, så den tror jeg vi dropper idag, ehe..

Nå tenker jeg å hente meg en kopp kaffe til, før planen er å komme meg ut på en liten gåtur i det fine været. Jeg har jo såvidt vært utenfor døra denne helga, og merker kroppen begynner å bli rimelig rastløs nå. Eller, egentlig er det vell mer hodet mitt som søker etter positive tanker, og kroppen som ikke klarer å oppfylle. Jeg er virkelig ikke laget for å "ta det med ro", og kjenner at hele meg lengter etter gode følelser. Jeg trenger trening, aktivitet, hverdagslykke, overskudd, motivasjon og inspirasjon. Alle disse følelsene gjør meg til en bedre person, både mot meg selv og mot de rundt meg -  jeg trenger det for å være lykkelig. Men, jeg må ikke glemme å lytte til kroppen midt i alt, for det er faktisk den som bærer meg igjennom alle disse fine dagene og gode følelsene - og akkurat nå ber den meg om hvile.. . .
Pancakes for breakfast is never a bad idea.

...like never.
 

Q: Noen andre som unnet seg en litt ekstra god frokost idag? Fortell meg hva du laget!

Hvordan gjøre en dårlig dag bra?

 • 21.04.2017, 12:41

Da var det altså min tur til å bli syk... Jeg kjente det på kroppen i hele går, og våknet idag med feber og vondt i hele meg. Typisk, akkurat denne helgen som jeg skulle så mye morsomt! Jaja, når kroppen sier stopp er det rett og slett ikke noe annet å gjøre enn å stoppe.. Planene for helga er derfor å holde senga, se på serie, bli frisk og lytte til kroppen. Shitmaybritt denne helga blir vill ass. Null treningstips og motiverende ord fra denne jenta de neste dagene med andre ord. Godt med en pause si! ehe..

Såå, siden dagen idag er så umåtelig (hvis det er et ord som går ann å bruke..?) kjedelig, snakker vi heller om gårsdagen! Gårsdagen startet nemlig veldig tungt, og jeg måtte virkelig jobbe med tankegangen for å komme igang med det jeg skulle. Etter en million runder med meg selv, dro jeg (egentlig ganske ufrivillig og på autopilot) på meg treningsklær og løp ut på en rolig joggetur - og der kom den følelsen som er grunnen til at jeg elsker trening så høyt. Selve treningsgleden. Jeg ble rett og slett så motivert og glad på veien, at jeg endte opp med å avslutte joggeturen med motbakkeintervaller i "helvettesbakken". Svettefest ut av en annen verden - men med en lykkefølelse i etterkant, som ikke kan beskrives med ord. Av og til må man faktisk bare kaste seg ut i ting, ikke tenke så mye, og bare se hvordan det går. Går det så går det, men går det ikke, så prøvde du hvertfall- og det er jo en seier i seg selv, right?

Tankene som alltid hjelper meg på riktig vei ;

 Jeg vet jo at jeg kan hvis jeg vil. Hvorfor skal jeg ikke klare dette idag?
 Jeg kommer til å takke meg selv hvis jeg gjennomfører.
 Jeg skal ha den gode mestringsfølelsen, som jeg vet jeg får i etterkant.
Jeg er sinnsykt heldig som faktisk kan gjøre dette, for det er det ikke alle som kan.
Vær takknemlig og benytt deg av mulighetene du har, Marie!
 Gjennomfører jeg dette, er jeg et skritt nærmere enn jeg var igår.
 Når jeg er ferdig, skal jeg unne meg noe ekstra digg - fordi jeg fortjener det.
 Jeg har kommet såå langt, og er dritstolt av meg selv - jeg gir ikke opp nå!
 Ikveld skal jeg legge meg i senga med verdens beste følelse i kroppen, sliten og trøtt, etter en lang dag med utfordringer jeg NAILET!

... og vips, der var jeg i gang med dagens gjøremål!Processed with VSCO with f2 preset

Da jeg kom hjem fra gårsdagens joggetur, ble det tunfisksalat, egg, avokado og en kopp te til lunsj, før turen gikk videre på jobb. En litt halvveis torsdag, som jeg klarte å endre til supertorsdag - helt selv! Tankegangen din har alt og si, og med riktig instilling kan du faktisk gjøre en dårlig dag bra, bare ved hjelp av ditt eget hode. Det tar tid og lære seg, og det er ikke alltid like lett, men det er verdt å bruke tid på - for tiden du bruker på deg selv, er aldri bortkastet tid

Q: Hva gjør du for å fjerne negative tanker?

6 ting du SKAL gjøre idag:

 • 18.04.2017, 09:51

...Da var det tilbake til hverdagen igjen - hei til tirsdag, alarm, havregrøt, jobb og trening. Etter nydelige påskedager med god mat, venner, familie, kos, hyttetur og god tid, er det alltid litt tungt å tilbake til de samme gamle hverdagsrutinene igjen. Om jeg vil eller ei, merker jeg selv at motivasjonen ikke er helt på topp akkurat idag - ikke ennå hvertfall. Selvom "blåtirsdag" er tung, umotiverende og kjip, er det viktig å huske på de små hverdagslige tingene du er så heldig å ha muligheten til å gjøre hver eneste dag. De små tingene som kanskje ikke alle er så heldig å ha. Sett pris på de menneskene som påvirker din hverdag, på jobb, hjemme, på skolen eller på butikken. De menneskene som gjør at du smiler i løpet av dagen, er verdt å sette pris på. Sett pris på deg selv, skryt av deg selv og dra deg selv opp og frem - alt handler om instilling og tankegang. Tenk på alt du har fått til da? Hvor startet du? Hvor er du nå? Positive ord og tanker om deg selv og de rundt deg, gjør faktisk en stor forskjell og kan endre hele dagen til både deg og de rundt deg.

Så, idag skal jeg fokusere på å nyte øyeblikkene. Det er sol, noe jeg elsker. Jeg skal på jobb, hvor jeg er så heldig å få drive med det jeg brenner for. Jeg skal på trening etter jobb, hvor jeg gleder meg skikkelig til ei god styrkeøkt. Jeg skal spise masse god mat, smile, le og gjøre mitt absolutt beste for å gjøre denne tirsdagen superfin. For plutselig, før jeg vet ord av det, er dagen over og jeg ligger hjemme i senga og skal sove. Dagene flyr avgårde og plutselig går livet på autopilot. Stopp opp, ta kontroll, pust, nyt og tenk.

Uansett hvordan tirsdagen din ser ut, hva du skulle ha gjort, burde ha gjort, orker eller kanskje ikke orker å gjøre - skal du klare å gjøre disse 6 tingene:

1. Du skal gjøre en ting som får deg til å smile og le.
2. Du skal tenke på tre fine ting ved deg selv, som skal ligge i hodet hele dagen.
3. Du skal finne èn fin ting ved denne dagen, som du gleder deg til eller setter pris på.
4. Du skal gjøre èn ting som tar deg ett skritt nærmere et mål du har.
5. Du skal stoppe opp, puste og nyte ett fint øyeblikk i løpet av dagen.
6. Du skal ligge i senga ikveld og tenke at du gjorde ditt beste, og at det er mer enn godt nok!


Processed with VSCO with c1 preset

Lengter tilbake til påskefrokost på hytta med fine mennesker, lange morgener og mange kopper kaffe. Jeg hadde ikke takket nei til nybakte proteinrundstykker rett fra ovnen, hver morgen liksom.. Men uten hverdag og stress, hadde vi ikke satt like stor pris på det lille ekstra - så lenge leve hverdagen, og fiin tirsdag folkens!!

Innvendig ro.

 • 17.04.2017, 12:33

. . .
I long for life I have controll of. I want a space of my own, decorated with pictures that hold nice memories, soft pillows and scented candles. I want shelves filled with books of adventure and poetry. I want to wake up every morning, excited for what is to come. I want to look up at the sky and feel the sun warm my face. I want to go for walks and walks and feel healthy and strong. I want to feel productive and feel satisfied. I want to take more photographs and take up new hobbies. I want to become friends with interesting people who will teach me about places I have never been. I want to feel alive, inside and out.


Often we want it so badly that we ruin it before it begins. Over-thinking. Fantasizing. Imaginizing. Expecting.Worrying. Doubting. Just let it naturally evolve!

There are three solutions to every problem: accept it, change it, or leave it. If you can`t accept it, change it. If you can`t change it, leave it.

We have calcium in our bones, iron in our veins, carbon in our souls, and nitrogen in our brains. 93% stardust, with souls made of flames, we are all just stars that have people names.
. . .

Som skrevet før, finner jeg mye inspirasjon, ro og glede i Pinterest. En helt egen verden av vakre bilder, hvor jeg drømmer meg bort fra virkeligheten og bare tenker. Den siste helga har gitt meg veldig mye fint. Følelsen av å gå ut av sin egen komfortsone og kjenne at det styrker deg som person. Jeg kjenner meg selv bedre og bedre for hver dag som går, blir kjent med egne grenser og behov, og vet å bruke dem rett. Målet er å kjenne innvendig ro. Å bare vite at ting er rett liksom, uten at noen trenger å fortelle meg det. Livet er veien til målet - og den veien skal nytes.

Jeg har en egen side med ulike album som dere kan sjekke ut HER. Bildene over er hentet fra dette albumet HER. Ellers håper jeg dere koser dere og nyter siste dag av ferien! Jeg kom hjem fra hytta igår kveld og skal bruke dagen idag på å samle energi, sette pris på og gjøre meg klar for ny uke med hverdagsrutiner igjen. Påska 2017 har virkelig vært helt perfekt, og jeg sitter igjen med et stort smil og masse fine minner. Imorgen er det tilbake til hverdagen, som også har sin sjarm - mener hvertfall jeg!
Vi blogges

Proteinrik Påskefrokost!

 • 13.04.2017, 11:22

God morgen, og god påske da dere!

Hvordan går det? Noen som nyter sol og ferie? Her på sørlandet, våknet jeg opp til strålende sol og skikkelig påskestemning idag tidlig, noe som passet meg helt perfekt da dette er første dag av ferien min. Det ble en lang morgen med proteinpannekaker til frokost, film på tv-skjermen og et par gode kopper kaffe. Nå er jeg skikkelig uthvilt og klar for å starte dagen og gjøre den best mulig! Straks går turen til treningssenteret med lillesøster og ei venninne, før resten av dagen sannsynligvis blir brukt ute og til å pakke til morgendagens hyttetur. Jepp, det blir en lite tur på påskefjellet på meg i år også - heldigvis, haha!
Jeg håper dere nyter ferien alle sammen, og får noen nydelige dager med fri, sol, god mat og ro
(Oppskrift lengre nede i innlegget!!)


. . .
50 g havregryn, 1-2 egg, 1 SS kesam, 1 SS Cottage Cheese, 1 banan, 1 dl vann/melk
Mix alt i en blender, stek i stekepanne/vaffeljern og topp med favorittpållegg, syltetøy, bær, frø, is, yoghurt - eller hva enn du koser deg skikkelig med!

Q: Bypåske eller Fjellet?

Nytt treningsprogram!

 • 10.04.2017, 09:16

Okei først: noen andre enn meg som syntes det var i overkant varmt i natt..? Jeg sovnet ikke før i 2 tiden, med vinduet på vidt gap og dyna på gulvet. Enten er det overgangsalderen som melder seg litt for tidlig, eller så skjedde det bare noe veldig rart med været.. Satser for all del på det sistnevnte! Anyway, til tross for dårlig nattesøvn, spratt jeg opp av senga på morgenen idag og var såå klar for ny uke. Overskudd på morgenkvisten er en av de tingene jeg er veldig glad jeg har fått tildelt - det setter jo tross alt standarden for dagen! På planen idag står ukas første treningsøkt, etterfulgt av jobb ikveld. Jeg gleder meg allerede til å komme igang og fortsette å jobbe med det nye programmet mitt. Målet er å bli sterkere, utfordre meg selv å øke sakte men sikkert i de fleste øvelser - inkludert bein/rumpe! Jeg startet på programmet forrige uke, og har vært støl i hele kroppen på en helt ny måte den siste uka - verdens deiligste smerte, haha! Nå er det bare å jobbe på og nyte veien til målet.
- GOD MANDAG, FOLKENS!


. . .
GET OUT OF YOUR HEAD AND GO HAVE FUN!
Q: HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

Todays "Think About"

 • 09.04.2017, 11:04

Ahh, søndag morgen altså!  Denne jenta har rett og slett lagt seg i senga igjen etter en god søndagsfrokost med familien. I skrivende stund ligger jeg å oppdaterer bloggen, mens Maia ligger under dyna ved siden av meg og sover. Haha, lille babyen min Siden jeg gikk rundt med tidenes søndagsfølelse i hele går, blir liksom dagen idag bare et lite pluss - noe jeg absolutt ikke kan klage på! Søndager er jo en av mine favoritter, så hva er vell bedre enn 2 søndager på en uke? Hihi

Helga har som alltid vært superfin, og jeg er klar for de tre siste dagene på jobb, før jeg tar langhelg og påskeferie med god samvittighet. De siste ukene har vært helt ubeskrivelige, og jeg vet fortsatt ikke hva som går av meg. Jeg våkner hver morgen med ny motivasjon, inspirert og klar for å gjøre dagen bra! Noen dager har jeg til og med våknet midt på natten med en tanke om at jeg gleder meg såå til morgendagens treningsøkt at jeg egentlig bare vil hoppe opp av senga og løpe ut. Haha, er det det man kaller treningsglede..? Tankegangen min er, på en merkelig måte, helt forandret og jeg føler jeg har kommet til et sted i livet hvor jeg trives veldig veldig godt med meg selv, de rundt meg, hva jeg gjør og hvor jeg er. Denne følelsen har kommet for å bli, jeg bare kjenner detTodays Think about ;

"Every day may not be good, but there is something good in every day."


. . .
♥  Ikke la små unødvendige ting, ødelegge en helt ny dag. Start alltid dagen med en positiv tanke - og hold på den!!
 Gjort er gjort. Se på feilene dine som lærdom, for uten dem hadde du ikke vært den du er idag.
♥  Når en ting går galt, stopp opp og bruk 1 minutt på å tenke på alt som er bra.
♥  Legg merke til hva som får deg til å smile - og gjør mer av akkurat det!
♥  Få andre til å føle seg bra - vær den personen du ønsker å møte selv.
♥   Bruk tid på deg selv og ikke glem at du er den viktigste personen i ditt liv.
..og til slutt: gi litt mer faen!Q: Hva er dine planer for søndagen?

Ukens snaps & irriterende morgen

 • 06.04.2017, 10:27

God torsdagsmorgen, gode, fine flinke dere!
Idag hadde jeg verdens mest irriterende start på dagen (haha, beklager på forhånd..). Jeg hadde på alarmen tidlig, var sykt trøtt, stod opp litt senere enn jeg burde og fikk verdens dårligste tid. Det hjalp liksom ikke at jeg skulle ut døra 08.30 for å dra til legen, på trening, på jobb og ikke komme hjem igjen før 22.30 ikveld...( ja, det krever planlegging å bo langt utenfor all sivilisasjon!) Jeg heiv sminka i baggen, pakket med meg alt jeg trengte for hele dagen, slang sammen en rar matboks, og skulle akkurat til å løpe ut døra med håret i en stygg dott og verdens største poser under øynene.. MEN, så ringer telefonen og jeg får beskjed om at timen hos legen som jeg skulle på, ble avlyst. Åh så deilig, tenker du? Ja, det burde kanskje vært det - og det er kanskje bare meg som er litt for avhengig av at dagen går etter planen - men gud så irriterende da! Jeg kunne sovet lengre, sluppet alarmen, hatt en rolig og deilig morgen og en fiin start på torsdagen, men istede stresset jeg som en gris for absolutt ingenting..

Haha jeg skjønner hvis dere syntes jeg er litt rar, men nå sitter jeg her da, med ferdiglaget matboks (som forøvrig kunne vært såå mye bedre), treningsklær og en kropp som var klar for å starte dagen - og ser på God Morgen Norge, blogger til dere og prøver å starte dagen på nytt. Planleggingsfreak? Joa.

Okei, ferdig med all negativitet. Nå starter jeg dagen på nytt - herfra skal denne torsdagen bli bra. Jeg starter med å vise dere et lite innblikk av uken som har gått på snapchat. Følg meg gjerne der for daglige oppdateringer, treningstips, oppskrifter og alt annet (u)interessant. @marieviQ: Noen andre planleggingsfreaker der ute?
 

Drøm deg bort med Lauren Bullen

 • 03.04.2017, 10:09

♥  ♥ 
Mandagsmorgen kan være hard for mange, og med en lang uke i vente kan det være vanskelig å se lyset i enden av tunellen. Jeg prøver alltid å starte uken med litt inspirasjon, noe som gjør meg glad og som drar frem viljestyrken, gleden og motivasjonen i hverdagen. Den siste tiden har løsningen på det, rett og slett vært Instagram og Pinterest. Klisjè nok blir jeg utrolig inspirert av vakre bilder, motiverende sitater og små ting som får meg til å smile, tenke, drømme og sette pris på. Det gjelder å følge de rette personene, de som gjør det lille ekstra og som rett og slett sparker deg litt i rumpa og får deg til å ville være den beste utgaven av deg selv. Demotiverende mennesker som ikke gir deg noe annet enn dårlige tanker om deg selv: UNFOLLOW.

Lauren Bullen er en av de personene som virkelig får meg til å drømme. Under navnet @gypsea_lust på instagram, inspirerer hun millioner av mennesker med vakre bilder fra hele verden. Denne profilen gir meg lyst til å slippe alt jeg har i hendene, reise verden rundt uten noen som helst form for plan eller mål, ta vakre bilder og leve i nuet. Drømmende? Kanskje.. - men så utrolig utrolig fint.
FOLLOW.


Ellers ønsker jeg dere en nydelig mandag og en fiin start på uken! Denne uken skal jeg jobbe hardt, bli bedre, vokse, lære noe nytt, få nye erfaringer og utfordre meg selv. Jeg skal ta en dag av gangen, og jeg skal sette pris på hvert minutt av den.
- Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste, for det er mer enn godt nok.

Langt utenfor min komfortsone!

 • 02.04.2017, 13:41

God morgen
Hvordan har helgen deres vært? Idag er det skikkelig søndagsøndag, jeg har planlagt restday etter ei lang og god treningsuke, og det eneste som står på agendaen er total avslappning. Restdays er minst like viktig som selve treningen for å oppnå gode resultater, uansett hvor kjedelig jeg syntes det er, haha... Heldigvis skinner sola på sørlandet idag, så nå gleder jeg meg bare til å ut å nyte den sammen med hundene!

Bildene under er tatt etter gårsdagens bein/rumpe-økt, som jeg forøvrig kjenner greit godt idag! Denne uka har jeg hatt to gode bein-økter, noe jeg faktisk er sykt stolt av med tanke på mitt elsk/hat-forhold til å trene underkroppen, generelt.. Det er en av de tingene jeg vet jeg må gjøre, og som jeg virkelig jobber med å bli flinkere på. Den eneste grunnen til at jeg ikke liker det, er jo at det gjør vondt fordi jeg er svakere enn jeg vil innrømme, jeg føler jeg ikke får det til OG jeg sammenligner meg med "booty builderne" på instagram.. Og hva kan man gjøre med det? Jo, øve øve øve, jobbe jobbe jobbe. Øvelse gjør mester og ingen kan bli mester uten å starte et sted. Alle kan ikke være best i alt, men alle kan gjøre et forsøk! Hva er dine "unnasluntringer" på trening? Joggetur ute i naturen? Intervall på mølla? Styrketrening med "de store gutta" i styrkerommet? Husk at fordelene med å bygge seg opp fra bunnen av, er mange. Du får raske resultater, kjenner på kroppen at du har trent, opplever oftere mestring, og sist men ikke minst, kan du gå ut av treningssenteret med et stort smil om munnen og være skikkelig stolt av deg selv som har gjennomført noe som egentlig var litt utenfor din komfortsone. Verdens beste følelser, i en og samme økt.

, la oss lage en deal. Den kommende uken skal du gjennomføre èn ting som er utenfor din komfortsone. Det trenger ikke være iforhold til trening, det kan være hva som helst. Jeg tror nemlig vi mennesker lærer aller mest om oss selv, når vi er utenfor vår egen komfortsone - For hva er egentlig det værste som kan skje...?

Q: Når er du utenfor din komfortsone?

Proteinvafler til frokost!

 • 01.04.2017, 12:03

. . . Lørdag, god tid, tanken på fri, null stress, sen morgen, mye kaffe & en litt ekstra god frokost. Finnes det noe bedre start på dagen? Det tror jeg virkelig ikke. Idag våknet jeg helt uten alarm, brukte litt ekstra tid i senga, slang på meg morgenkåpen, satte på kaffe og bestemte meg for å lage noe ekstra godt til frokost. Det resulterte i disse deilige frokostvaflene med bær, cottage cheese og syltetøy - og ja, det smakte like godt som det ser ut! Vaflene er proteinrike og passer perfekt til både frokost, lunsj, kvelds og før/etter trening. Legg til flere egg og mer havregryn for større porsjon og flere næringsrike vafler. Du kan også bruke litt kanel i røren for ekstra god smak! Her er det altså bare å legge til og mixe sammen som man vill - finn din favoritt og start dagen på verdens beste måte
- Good lørdag, fine! Oppskrift ;
1 EGG
50 g HAVREGRYN (pr egg)
1 BANAN
1 ss KESAM
0,5 dl VANN/MELK

.  .  .
Bland alle ingrediensene i en mixer og stek med smør/olje/cocosa i vaffeljern til vaflene er gyllenbrune. Topp med akkurat det du har mest lyst på, noe som i mitt tilfelle var frosne bær, fersk kiwi, cottage cheese og bringebærsyltetøy. Jeg må bare annbefale brunost og syltetøy til de av dere som liker det også - det smaker rett og slett helt himmelsk!Saturday Treat

. . . cause waffles are just pancakes with abs!
Q: Hva er din frokostfavoritt når du har litt ekstra god tid?

Search

Bloggdesign

hits