Ukens mål;

  • 27.03.2017, 10:38

Mandag er den perfekte dagen å sette seg nye mål, ikke bare for den kommende uka, men generelle mål man kanskje har tenkt på lenge men ikke fått gjort noe med. Det er viktig å huske på at du har alt som trengs for å nå akkurat de målene du ønsker, men det krever også at du gir alt du har! Uansett hva du har gjort, eventuelt ikke gjort tidligere - kan du starte idag, jobbe målrettet og nå målet. Tenk for et hav av muligheter du har da! Egentlig en ganske kul tanke, eller hva? Jeg tror virkelig på at alle som jobber hardt nok, kan få oppfylt drømmene sine - uansett hva de er.

Den siste tiden, da jeg har forstått mer hva og hvor jeg vil, har det også vært lettere å jobbe målrettet. Alle kan ikke være like gode i alt, og jeg har lært at det nærmest er umulig å yte 100% på alle plan i livet. "Flink pike" kan ødelegge veien til målet og slite deg helt ut før du er halveis. Fokusser på det som gjør deg glad, jobb for det du brenner for, og nyt veien dit! Husk: når du forelsker deg i veien til målet, blir resultatene bare et pluss.
Det viktigste er å trives i hverdagen, ha gode mennesker rundt deg som drar deg opp og frem, være glad i seg selv og sette pris på det du har.


Her er ukens mål:

Fortsette den fine hverdagen jeg har hatt de siste ukene.

La fokuset ligge på styrketrening.

Fokuserer mer på bloggen!

Fortsette "fruktfesten" jeg har holdt gående med å få i meg masse masse frukt!

Sette av tid til venner, familie og meg selv!

Være like flink på mellommåltider som forrige uke!

Ha overskudd og glede i hver treningsøkt!

Bli sterkere.

Smile til fremmede og gi komplimenter til de som fortjener det!

Få til et par turer før/etter jobb!

Gjøre det bra på jobb!

Nyte sola og sette pris på hverdagen!
 Q: Hva er dine mål for den kommende uken?

Perfekt morgen, antrekk og pulsklokkeannbefaling!

  • 26.03.2017, 12:03

Fiin søndag til dere mine skjønne
Hvordan har dere det? Sørlandet har virkelig vist seg fra sin beste side denne helgen, og jeg kjenner jeg begynner å huske hvorfor jeg liker meg så godt her. I skrivende stund sitter jeg i senga med vinduet på vidt gap, spiller det nye albumet til Trey Songz (..som jeg forøvrig elsker!!) og skriver til dere. Frisk luft, lukten av vår, god musikk, hendene på tastaturet og fuglekvitter - fem ting som gjør meg lykkelig. Lykkelig på ordentlig liksom.

Søndagen min startet ganske sent (..til meg å være altså ehe). Jeg fikk dratt meg opp av senga i 10 tiden og bestemte meg for å gjøre denne morgenen litt ekstra fin. Det ble derfor hjemmelagde proteinvafler til frokost, toppet med kiwi, kesam og frosne bær. Etter noen lange timer ved frokostbordet sammen med familien, mange kopper kaffe og verdens beste start på dagen, er jeg klar for å nyte resten av denne fine søndagen! Hverdagslykke som dette, er alfa omega for meg og gjør at jeg virkelig setter pris på de små tingene jeg er så heldig å ha. Noen andre som gjorde litt ekstra stas på søndagsfrokosten idag?

´

Jakke fra Nike (utsolgt)  //  Shades fra BikBok (HER)  //  Pulsklokke fra Polar (HER)  //  Hoodie fra HM  //  Tights fra Nike (HER)

Her ser dere litt av gårsdagens antrekk, som jeg forøvrig gleder meg til å kunne gå med ute, UTEN parkas over...! Hehe, jeg var vist litt vell god-troende når sola dukket opp på himmelen igår ja, for fyysøøren så kald vinden fortsatt er. Jaja, vi satser på at våren er rett rundt hjørnet og at parkasen kan pakkes bort så fort som mulig. Ellers vil jeg bare bruke 2 min på å annbefale dere pulsklokken min! I et hav av pulsklokker og aktivitetsbånd, er det vanskelig å vite hva man skal velge og ikke velge. Polar A360 har alt jeg trenger til min type trening og passer perfekt til deg som trener aktivt på studio, trener styrke, kardio, går mye tur og har en aktiv livsstil som ikke inkluderer "spesielle idretter". Jeg bruker klokka hver dag, både når jeg trener og ikke trener, og får da en oversikt over hverdagsaktiviteten min. Helt genialt og en skikkelig motivasjon for en ekstra kveldstur eller treningsøkt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  MY LOVE, BESTFRIEND & PARTNER IN CRIME 
Nå må jeg komme meg opp av senga og ut i sola, så får vi se hva dagen byr på videre! Jeg håper dere får en nydelig søndag, så blogges vi senere.
Lots of love!

Tusen takk til den "noen".

  • 23.03.2017, 12:16


Den siste tiden har virkelig vært såå fin. Jeg vet ikke om det er sola og våren som gir meg så ubeskrivelig mye mer enn jeg trodde - eller om noen der oppe har gitt meg styrke. Men det er deilig. Det er så sinnsykt deilig. Mandag for 2 uker siden, våknet jeg med en skikkelig rar blanding av energi, glede, overskudd og motivasjon i magen. Lykkelig er et stort ord, litt skummelt å bruke egentlig. Kall meg gjerne overtroisk, men jeg tror den "noen" har sett at jeg trengte det. Det har vært mye det siste året, og uten at jeg kanskje forstod det selv, mistet jeg nok litt meg selv litt midt i alt. Men vet du? Nå er jeg på vei opp igjen, sterkere og mer sikker enn aldri før, og med erfaringer jeg skal bruke til det de er verdt. Jeg vet ikke hva det er, men det bobbler i hvert ledd i kroppen. Jeg vet hvordan jeg vil være, hvordan jeg skal være, hvordan jeg er. Jeg vet hvor jeg vil, hvor jeg skal - og jeg har endelig startet å gå. Hodet tømmes for urealistiske bekymringer. Det fylles på nytt med inspirerende tanker, mål, drømmer. Jeg smiler. Jeg tar meg selv i å smile på jobb, smile til fremmede, smile til meg selv. Jeg begynner å føler meg som meg selv igjen. Eller ikke "igjen" - for slik som nå, har jeg aldri følt meg før.
Jeg har bestemt meg for å bruke ordet lykkelig.Start alltid dagen med fine tanker ;

Nyt frokosten og bruk morgenen til å tenke over hva du gleder deg til, og hva som er litt ekstra fint med akkurat denne dagen.
Sett deg små mål. Små mål gir deg mestringsfølelsen på veien mot de store.
Smil og le så mye du kan!
Gjør en liten ting hver dag, som tar deg ett skritt i riktig rettning
Se på hver dag som en ny mulighet til å bli en bedre utgave av deg selv.
Skryt av deg selv og dra deg selv opp og frem!
Husk; indre lykke skinner igjennom!

 
Fiin onsdag, skjønne dere

Ny uke, her er mine mål;

  • 13.03.2017, 10:31


Jeg vil inspirere andre på en positiv måte!

Jeg vil spise masse frukt!

Jeg skal ha en bra treningsuke med masse overskudd, energi og glede!

Jeg skal bruke god tid på å nyte frokosten når jeg har litt ekstra tid.

Jeg skal være den beste utgaven av meg selv.

Jeg skal smile masse til de rundt meg!Jeg skal gjøre det jeg vet er riktig og ikke la tankene vinne.

Jeg vil være mer ute i frisk luft og jogge en tur ute i naturen.

Jeg skal bli flinkere på å forberede matbokser til dagen.

Jeg skal gi alt i ny jobb.


 

Dette SKAL bli en såå bra uke - hvem er med meg?
 

Search

Bloggdesign

hits