Drøm deg bort med Lauren Bullen

 • 03.04.2017, 10:09

♥  ♥ 
Mandagsmorgen kan være hard for mange, og med en lang uke i vente kan det være vanskelig å se lyset i enden av tunellen. Jeg prøver alltid å starte uken med litt inspirasjon, noe som gjør meg glad og som drar frem viljestyrken, gleden og motivasjonen i hverdagen. Den siste tiden har løsningen på det, rett og slett vært Instagram og Pinterest. Klisjè nok blir jeg utrolig inspirert av vakre bilder, motiverende sitater og små ting som får meg til å smile, tenke, drømme og sette pris på. Det gjelder å følge de rette personene, de som gjør det lille ekstra og som rett og slett sparker deg litt i rumpa og får deg til å ville være den beste utgaven av deg selv. Demotiverende mennesker som ikke gir deg noe annet enn dårlige tanker om deg selv: UNFOLLOW.

Lauren Bullen er en av de personene som virkelig får meg til å drømme. Under navnet @gypsea_lust på instagram, inspirerer hun millioner av mennesker med vakre bilder fra hele verden. Denne profilen gir meg lyst til å slippe alt jeg har i hendene, reise verden rundt uten noen som helst form for plan eller mål, ta vakre bilder og leve i nuet. Drømmende? Kanskje.. - men så utrolig utrolig fint.
FOLLOW.


Ellers ønsker jeg dere en nydelig mandag og en fiin start på uken! Denne uken skal jeg jobbe hardt, bli bedre, vokse, lære noe nytt, få nye erfaringer og utfordre meg selv. Jeg skal ta en dag av gangen, og jeg skal sette pris på hvert minutt av den.
- Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste, for det er mer enn godt nok.

Ukens mål;

 • 27.03.2017, 10:38

Mandag er den perfekte dagen å sette seg nye mål, ikke bare for den kommende uka, men generelle mål man kanskje har tenkt på lenge men ikke fått gjort noe med. Det er viktig å huske på at du har alt som trengs for å nå akkurat de målene du ønsker, men det krever også at du gir alt du har! Uansett hva du har gjort, eventuelt ikke gjort tidligere - kan du starte idag, jobbe målrettet og nå målet. Tenk for et hav av muligheter du har da! Egentlig en ganske kul tanke, eller hva? Jeg tror virkelig på at alle som jobber hardt nok, kan få oppfylt drømmene sine - uansett hva de er.

Den siste tiden, da jeg har forstått mer hva og hvor jeg vil, har det også vært lettere å jobbe målrettet. Alle kan ikke være like gode i alt, og jeg har lært at det nærmest er umulig å yte 100% på alle plan i livet. "Flink pike" kan ødelegge veien til målet og slite deg helt ut før du er halveis. Fokusser på det som gjør deg glad, jobb for det du brenner for, og nyt veien dit! Husk: når du forelsker deg i veien til målet, blir resultatene bare et pluss.
Det viktigste er å trives i hverdagen, ha gode mennesker rundt deg som drar deg opp og frem, være glad i seg selv og sette pris på det du har.


Her er ukens mål:

Fortsette den fine hverdagen jeg har hatt de siste ukene.

La fokuset ligge på styrketrening.

Fokuserer mer på bloggen!

Fortsette "fruktfesten" jeg har holdt gående med å få i meg masse masse frukt!

Sette av tid til venner, familie og meg selv!

Være like flink på mellommåltider som forrige uke!

Ha overskudd og glede i hver treningsøkt!

Bli sterkere.

Smile til fremmede og gi komplimenter til de som fortjener det!

Få til et par turer før/etter jobb!

Gjøre det bra på jobb!

Nyte sola og sette pris på hverdagen!
 Q: Hva er dine mål for den kommende uken?

Sunday Stroll

 • 26.02.2017, 14:46

Ahh for en deilig søndag!
Jeg våknet opp idag tidlig med en skikkelig god følelse i hele kroppen. Kanskje det har noe med gårskvelden å gjøre..? Lørdagskvelden hos nydeligste Andrea var nemlig akkurat hva jeg trengte igår. Fyr i peisen, ingen mobil, ingen tv, bare gode samtaler om alt og ingenting. Dere vet den venninna dere kan snakke om alt som ligger "mellom linjene" med..? Der har dere meg og Andrea i et nøtteskall. Gud så takknemlig jeg er for den jenta - ei venninne som henne, tror jeg alle hadde hatt godt av.

Idag står fastelavnssøndag for tur, noe som betyr besøk, familiemiddag og selvfølgelig fastelavnsboller med krem til dessert. Absolutt den beste dagen i hele februar, etter min mening hvertfall! Ellers, startet jeg søndagen min ute idag. Meg og lillesøster tok med oss hundene på en liten gårtur i finværet, noe som var utrolig deilig! Imorgen er det klart for ny uke, så resten av dagen skal brukes på å lade opp, slappe av og nyte. Noen andre som skal kose seg med boller idag? Det håper jeg... SUNDAY STROLL :

see, smell, feel, stop, close your eyes, breath & enjoy.
Q: Hvordan skal du feire fastlavns?

Med sola under armen!

 • 22.02.2017, 21:05

Wow det var lenge siden det.
. . .

Husker dere meg? Haha, for jeg forstår godt hvis ikke! Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte, for jeg er nesten litt redd jeg har glemt hvordan man gjør dette - men jeg gjør et forsøk likevell, og håper på at noen fortsatt er litt interesserte..? Som jeg skrev sist, påvirkes jeg i overkant mye av været - som ikke akkurat har vært det mest motiverende og inspirerende denne vinteren..! Når man har mindre enn 1 time fint lys om dagen, og alt man orker å dra på seg er treningsklær, joggebukse og en haug av vinterklær, før man går ut i snøen og sminka renner av før du har gått en halv meter - gir man litt opp å prøve å inspirere. Livsgleden kommer med sollyset - mener hvertfall jeg. Yess, da var vi ferdige med å være depressive - la oss se fremover!!

De siste dagene har vårtegnene kommet som perler på en snor. Snøen smelter, sola står opp tidligere, dagene varer lengre og temperaturen går mot vår. Tenk, jeg sitter på bussen, tidlig tidlig om morgenen, med musikk i ørene, sol i øynene - og smiler! Lyset gir meg tro, håp og glede - og jeg elsker det. Tenk at noe så enkelt som litt lys, fine farger og sol i annsiktet - gjør så mye med følelsene i kroppen vår! Det skal altså ikke mer til enn litt vår for å gjøre meg glad. Det er en fin tanke.

Jeg snakket med ei venninne av meg om bloggen her om dagen, hvor hun sa "du er sånn sesong-blogger du" - noe som faktisk er veldig sant. Jeg reiser på en måte med sola, hvis det gir noen mening? Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med alt dette, annet enn at jeg håper dere forstår at jeg er på vei tilbake, forhåpentligvis sterkere enn noen gang - og med sola under armen.I mellomtiden kan dere følge meg på Snapchat @marievi eller Instagram @marievigebo
. . .


Drømme morgen

 • 03.02.2017, 11:54

Ahhh.. Weekend.


. . .

2 timer har gått. Pianoet spiller svakt og fyller hele rommet med vakre toner. Jeg har brukt morgenen på å koblet helt ut, drømme meg bort til et ikke-eksisterende sted hvor jeg trivdes ganske godt. Jeg  e l s k e r  Pinterest og sitter ofte å drømmer meg bort slik som jeg har gjort idag. Det hjelper liksom litt å få bort hverdagstankene iblandt, og bare fokusere på ønsketanker, motivasjonstanker og inspirasjonstanker. Det gir meg god energi og tilstedeværesle. Ro i kroppen, pause fra virkeligheten og stillhet i sjelen - lykke. Selvom det er siste vintermåned nå og Mars sikkert er i gang før jeg får snudd meg, kan jeg ikke få sagt hvor lei jeg er av disse mørke, triste og kalde vintermåndene. Det er liksom som at onde, mørke farger og følelser trekker inn i kroppen og setter seg fast der. Alt jeg trenger er lys i øynene og sola som speiler seg i kaffekoppen min på morgenkvisten. Er det for mye å be om? I så fall er det mitt største ønske akkurat nå. Jeg håper det går i oppfyllelse snart. 

UPDATE

 • 16.01.2017, 09:58

God mandagsmorgen, fine dere ♥ Herlighet, det føles ut som en evighet tiden jeg skrev til dere sist. Hvordan har dere det? Som nevnt tidligere, har jeg vært syk i lang tid nå, og har faktisk ikke gjort noe annet enn å ligge i senga, sove, hoste, snufse og spise... Men idag, for første gang på laaang tid, føler jeg meg faktisk mye bedre!! Bank i bordet, hehe.... Nei nå syntes jeg faktisk jeg fortjener å føle meg bra igjen, så idag har jeg rett og slett bare bestemt meg for å få en sykt bra uke - enkelt og greit.

Jeg tror aldri jeg har lengtet så mye tilbake til trening, overskudd og energi i hele mitt liv... Nå forstår jeg irritasjonen over folk som sender treningssnaps på sosiale medier ass.. Haha, karma? Dere kjenner følelsen, når hodet vil gjøre alt, men kroppen så vidt orker og holde seg oppreist? Det var like før jeg gikk i veggen, så rastløs var jeg der jeg lå. Men ja, nok klaging for denne gang, og over til den positive delen av det hele - nemlig at jeg er uthvilt, og klar for å bygge meg opp igjen, sakte men sikkert.

Vekkerklokka stod på 08.00 idag, frokosten er inntatt og dagens første kaffekopp er drukket opp. Dagens plan er lagt, så her er det bare å komme seg ut døra å starte med et smil. Planen er å ta det rolig, ikke gå for hardt ut i starten og gjøre mitt absolutt beste. Ikveld blir det tacokveld med to av mine beste jenter, noe jeg gleder meg veldig til! Til slutt legger jeg ved et par bilder fra gårsdagens nydelige lille søndagstur på sjøsanden i Mandal. Vi blogges ♥

Q: Hva er dine mål for uken?

Kjære 2017...

 • 30.12.2016, 14:47

...Klokka er 00.00. Rakettene fyker, champanjen sprettes. Kyss, klem, smil og latter. Glade mennesker i kjole og dress. Alt er fint - du er på ditt lykkeligste. Nyt det!
 

Imorgen er det nyttårsaften og 2017 står for tur. Den siste tiden har jeg tenkt mye på hva 2016 har gitt meg, hva jeg har gjort og hva jeg har lært i løpet av det siste året. Ved første tankekast, kom det mye negative tanker og følelser opp. 2016 har virkelig satt meg på prøve, utfordret meg på alle mulige måter og prøvd å knekke meg ved enhver anledning - det er hvertfall slik det føles. Men, hvis jeg tenker en gang til, og denne gangen med en litt annen vinkling, har 2016 gitt meg ekstremt mye lærdom også! 2016 har har lært meg å takle situasjoner jeg aldri trodde jeg skulle havne i. Jeg har forstått hvor velsignet jeg er som har så gode venner og familie rundt meg. Jeg har forstått hva som virkelig betyr noe, og hva man faktisk bare må gi litt faen i. Jeg har lært meg å gi litt faen og jeg har lært meg å sette pris på. 2016 er året jeg har lært hva som gjør meg glad, hva jeg vil bruke tid på og hva som drar meg ned. Jeg vet mer om meg selv enn noen gang - og det er vell ganske kult å si? 2016 har virkelig satt meg på prøve, og jeg har sett det værste i meg selv - men for å forstå hva som er bra, må man ha følt på det vonde. Kjære 2016, nå er du snart borte for godt. Du har vært til god hjelp på veien, men nå trenger jeg deg ikke mer. Jeg er klar for nytt år, ny start og nye muligheter. Kjære 2017, jeg skal vise deg alt jeg har lært.


Q: Hva har 2016 lært deg?
 

Christmas Holiday Snapchots

 • 29.12.2016, 10:48

Good morgeen, fine fine dere!
Wow, allerede torsdag og bare 2 dager til nytt år - hvor ble tiden av? Først må jeg bare si at det er veldig hyggelig å se at så mange av dere har vært innom bloggen i jula, til tross for fraværet mitt - dere er virkelig hærlige! Som hos de fleste andre, har jula vært hektisk og stapp full av juleselskaper, mat, familietid og avslappning. Veldig veldig koselig, men merker jeg gleder meg til å tilbake til hverdagen igjen - hvis det er lov å si?

Til de av dere som ikke følger meg på sosiale medier, har jeg samlet et knippe bilder fra noen av de deiligste juledagene. Følg meg gjerne på snap; Marievi, for flere oppdateringer, trenigstips, hverdagmotivasjon og sunn og næringsrik mat! Jeg oppdaterer daglig og er veldig takknemlig for alle som følger med. Ellers må dere kose dere masse videre frem mot nytt år, så blogges vi veldig snart - stor klem. It`s the most beautiful time of the year...

 

Min julaften!

 • 25.12.2016, 11:13

  M E R R Y   C H R I S T M A S
1. juledag - dagen for takknemlighet, ro og glede. God morgen, alle dere skjønne - noen andre enn meg som har en god følelse i kroppen etter gårsdagen? Idag er virkelig dagen for å slappe av, tenke og sette pris på alt vi er så heldige å ha. Jeg hadde en utrolig fin julekveld igår med alt som skal til for å skape julestemningen jeg er så glad i. Det var ribbe til middag, riskrem med mandel til dessert, timevis med pakker, besøk av julenissen, julekaker, julegodis og tid med familien. Alt i alt, en veldig veldig fin julekveld. Nå skal jeg straks gjøre meg klar for en liten tur på trening, noe jeg merker skal bli veldig deilig etter en relativt stillesittende dag igår! Resten av dagen går nok til julefilm, kos og avslappning - ahh, romjula er fantastisk 

Q: Hadde dere en fin kveld igår? Lå det noen juleønsker under treet?

Julebord med jentene!

 • 18.12.2016, 11:55

 - 4. Søndag i advent
God søndags morgen da dere  ♥  Hvordan er formen? Haha, regner med det var noen som var ute å danset litt igår..? For min del, ble det en rolig lørdag med lite dansing, mye aktivitet og julefilm til langt på natt. Jeg var på julegaveshopping på formiddagen, dro rett på trening, gjennomførte ei god rygg-økt og testet ut et nytt intervall-program (intervall-økten skal jeg vise dere på bloggen til uka, så følg med!). Ellers ble det julefilm, familietid, god mat og avslappning, resten av kvelden - rett og slett en perfekt lørdag

MEN, det jeg egentlig skulle fortelle dere om, var julebordet vi hadde her på fredag - for WOW, så heldig jeg er som har verdens beste jenter rundt meg da  Årets julebordet var rett og slett en sammensettning av nydelige jenter, et hav av deilige tapasretter, latter, glede, lykke og julestemning. Vi lekte også pakkeleken, noe som virkelig dro frem konkuranseinstingtet i de fleste! Haha, absolutt en lek å anbefale i juleselskapene fremover - skikkelig gøy! Jeg fikk ikke tatt så veldig mange bilder, da jeg rett og slett koste meg så mye at jeg glemte det helt bort. Det er vell et godt tegn, eller?
Uansett, her har dere en liten smakebit hvertfall;
  X M A S  -  T A P A S    W I T H   M Y   B E S T   G I R L S 
Q: Noen andre som har fått med seg et og annet julebord i år?

Gårskvelden (?)

 • 15.12.2016, 12:17

- WHAT YOU DO TODAY IS IMPORTANT, BECAUSE YOU ARE EXCHANGING A DAY OF YOUR LIFE FOR IT.
Heii og god morgen, mine venner! Først må jeg bare si at det var utrolig gøy å se at så mange var innom bloggen igår, spesielt siden det var så utrolig lenge siden jeg hadde lagt ut noe! Dere hadde altså ikke glemt meg, noe som er veldig gøy å se. Alarmen min gikk 07.25 idag tidlig, og ting har gått i ett siden da. Jeg har spist deilig hotel-frokost, vært ute å gått i gatene, fikset og ordnet og har rett og slett ikke fått satt meg ned for å blogge til dere, før nå. Gårsdagen gikk i ett fra start til slutt, og midt i mellom alt fikk jeg til og med truffet to gode venner fra BI, som jeg ikke hadde sett siden jeg flyttet - såå koselig! Etter en lang dag, var det ubeskrivelig deilig å dra tilbake på hotelrommet og bare slappe av. Jeg bestilte med meg sushi opp på rommet, satt meg til rette i senga, og satte på gårsdagens episode av Farmen. Haha, så typisk meg... Bonde i byen si!

...Men, nå må jeg sjekke ut, for så å ut i kulda igjen (jepp, det er seriøst sjukt kaldt her!!!). Jeg reiser som sagt hjemover igjen i ettermiddag, så jeg får oppdatere dere når jeg setter meg på bussen. Det er jo tross alt 5 timer på rompa... Frem til da, håper jeg alle får en nydelig torsdag - vi blogges!

 

De siste dagene!

 • 04.12.2016, 14:46

Andre søndag i advent.
God søndag, jenter og gutter! Noen som har begynt å kjenne på julestemningen eller? Selvom jeg går rundt å gleder meg til Desember hele året, er det vanskelig og faktisk stoppe opp å nyte øyeblikkene når de først kommer - så det er noe jeg prøver å bli flinkere til!

Siden sist, har jeg også startet på pakkekalenderen min, og må bare innrømme at jeg blir like rørt og lykkelig hver eneste dag. Hun har laget små lapper i hver pakke, med en liten beskrivelse av pakken. Igår fikk jeg foreksempel dusj-såpe med deilig lukt av granateple, hvor det stod "tenk å lukte granateple etter trening da!"  - hvor søtt er ikke det? Det blir liksom så fint og personlig, og jeg er såå takknemlig.

Jeg kom som sagt hjem fra Oslo natt til lørdag, og var veeldig sliten etter mye reising, frem og tilbake, stress og avtaler. Det var utrolig godt å komme hjem til sin egen seng, få sove ordentlig ut, og ikke minst se min lille bestevenninne Maia igjen. Haha, babyen min ble såå glad for å se meg at hun tisset over hele gulvet mens hun løp i ring, hoppet og logret. Hahah, se for dere kombinasjonen.. For en velkomst da gitt! Hun ble tilgitt ganske fort kan man si, haha...


...Jepp, dette ble en liten oppdatering på de siste dagene, så vi er klare for ei ny uke med masse gøy! Igår dro jeg på trening med ei venninne, vi gjennomførte ei sjukt bra økt sammen, og dro for å spise sushi etter trening. Perfekt lørdag i mine øyne. Nå skal jeg straks avgårde for å gjennomføre søndagens økt, ukas 5 treningsøkt. Det må jeg si at jeg er ganske fornøyd med altså! Ikveld er planen å se julefilm, noe jeg har tenkt til å gjøre hver søndag frem til jul. Det finnes så utrolig mange fine julefilmer, som gir meg skikkelig julestemning - så dette blir bra! Men nååå må jeg løpe, så vi bloggees

 

Denne julefilmen må du se!

 • 30.11.2016, 12:14

Wææ, imorgen er det 1.desember folkens!! Noen andre enn meg som nesten ikke kan tro det? Etterhvert som man blir eldre, blir liksom Desember mer og mer viktig. Julaften er jo selvfølgelig et høydepunkt, men jeg må ærlig innrømme at desember-kosen og det å gå rundt å glede seg til ting - er minst like fint. Imorgen begynner julekalenderne på tv, jeg skal åpne første luke i den nydelig pakkekalenderen som jeg fikk av bestevenninnen min, og jeg skal til Oslo! Æææ, jeg elsker desember.

Så, over til gårsdagen - for igår var nemlig meg og min skjønne bestevenninne Adine, på kino for å se Snekker Andersen og Julenissen. Helt siden filmen begynte å gå som reklame på tv-skjermen, har vi planlagt å dra og se den på kino - noe jeg er utrolig glad for at vi gjorde. For en nydelig fin film, da gitt! Selvom det nesten bare var oss og kidsa og kinosalen, koste jeg meg glugg ihjel og nøyt hvert sekund. Jeg har jo vokst opp med Snekker Andersen-historien på julaften og har sett tegningene, historien og den gammeldagse filmen, hvert eneste år så lenge jeg kan huske. Det som var så fint med den nyere versjonen, var at den gamle Alf Prøysen historien, fortsatt var den samme. Det var gjort utrolig lite endringer i historien, og man kjente liksom igjen alle personene, situasjonene og den behagelige forteller-stemmen i bakgrunnen. Skuespillerne var fantastisk flinke, omgivelsene var nydelige og stemningen gav meg skikkelig barndomsminner. Jeg må innrømme at jeg satt med tårer i øynene et par ganger i løpet av filmen, da jeg fikk skikkelig flash-back til all gleden og spenningen rundt julaften da jeg selv var liten. Dette er en film jeg virkelig annbefaler folk i alle aldre å se - for den er virkelig utrolig fin.Q: Har du sett filmen?
 

Gi meg ditt beste tips!

 • 24.11.2016, 09:23

...Torsdag allerede? Wææ, ukene går så altfor fort nå rett før Desember! Jeg tenkte bare å melde ifra om at jeg fortsatt er syk, og derfor ikke har fått oppdatert dere så mye denne uka heller.. Forkjølelse går jo aldri bort - jeg er sååå lei. Jeg våknet supertidlig på morgenen idag (igjen), og stod rett og slett bare opp for å lage frokost til resten av familien. På meg, ble det deilige frokostpannekaker med bringebærsyltetøy og cottage cheese- nam nam, favorittfrokost! Nå skal jeg og Pappa straks avgårde for å ordne litt forskjellige ting, blandt annet hente ei pakke på posten - før turen går videre til Kristiansand for å fikse et par ting til morgendagen. Imorgen skal nemlig verdens beste venninne feires, noe som betyr at dagen idag må brukes på å bli ordentlig frisk! Huff, føler det er mye negativitet og sykdom her for tiden, men så fort kroppen blir frisk og fylles opp med energi igjen, kommer nok positiviteten og treningsgleden også tilbake - det lover jeg.Søker fortsatt syketips.. Gjerne hurtig-tips også!
Q: HJELP MEG!

Verdens fineste overraskelse!

 • 19.11.2016, 11:16

" Herligfred så heldig du er Marie, som har så gode venninner rundt deg" -  sa Mamma til meg da jeg kom hjem med verdens fineste overraskelse fra min bestevenninne Susanne, forrige uke. Og det er virkelig såå sant. Da jeg kom inn døra hos Susanne forrige uke, ble jeg nemlig overrasket med verdens skjønneste påfunn. Susanne hadde nemlig laget julekalender til meg!! Wææ, hvor nydelig er ikke det? Jeg ble rett og slett så overrasket og glad at jeg ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Tanken på at noen gidder å bruke tid på å lage en helt hjemmelaget pakke-kalender, bare til meg, er helt syk. Jeg er så uendelig takknemlig for venninner som deg, Susanne ♥ Så nå går jeg bare rundt å gleder meg til 1.desember, hvor jeg kan starte hver eneste dag med en liten glede fra kalenderen min. Ååh, hverdagslykke ♥ ♥ ♥


    
-  B e s t   C h r i s t m a s   g i f t   e v e r .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Q: Pleier du å lage kalender til noen? Kanskje en mamma, kjæreste eller venninne?

Julegave på forskudd!

 • 18.11.2016, 09:38

God fredagsmorgen, fine
Jeg håper alle har sovet godt, og er klar for siste innspurt før helgeroen senker seg. Jeg stod ekstra tidlig opp idag, da familien skulle avgårde før klokken slo 8.. Det ble derfor tidlig frokost, et par ekstra kopper kaffe og good tid til ro før dagens gjøremål må utføres. Jeg ville egentlig bare vise dere denne søte, lille pakken, som kom i posten igår. For et par uke siden, fant jeg nemlig ei dame på Facebook, som strikker og lager klær til hunder. Jeg sendte henne en melding med ønsker, tok et par mål av lille Maia og nå, ca to uker senere, mottok jeg verdens fineste lille Mariusgenser til min firbente lille jente. Hvor nydelig, hæ? Maia elsker genseren sin, og løper rundt som en vandrende julesokk! Haha, søteste 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
. . . Facebooksiden kan dere finne HER

Q: Var ikke den bare supersøt?

Det evige problemet hver år...

 • 09.11.2016, 10:34

G O O D  M O R N I N G  S U N S H I N E 
Altså, jeg kan ikke så mye om politikk og interesserer meg generelt lite for det også - men at den mannen der skal bli verdens mektigste mann, er rett og slett bare veldig skummelt. Noe mer enn det, skal jeg ikke uttale meg om den saken. Så, over til noe litt hyggeligere! Det er allerede onsdag og snøen ligger fortsatt hvit og fin på bakken. Nå som det har blitt helt sinnsykt kaldt ute, er denne jenta på vinterjakke-jakt igjen. Det evige problemet hvert år, eller hva? Jeg var litt rundt i byen å kikket igår, og blir like overrasket hvert år over hvor ekstremt dyr ei jakke kan bli. 9000 kr for et lite stoff-merke? Nei takk. Likevell trenger jeg ei ny vinterjakke, og den må være sjukt varm, for jeg er en frysepinne ut av en annen verden. Jeg har sett litt på Cedrico-jakkene, og har selvfølgelig forelsket meg i dem til tross for prisen... Målet er derfor å finne noe ligenende, men bare litt billigere. Noen som har noen tips? Legg gjerne igjen en kommentar!.  .  .  W i n t e r   i s   c o m i n g 

 

20 personlige spørsmål og svar!

 • 06.11.2016, 21:20

1. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv?
Familien spiller en utrolig stor rolle i mitt liv - faktisk bare større og større. Jo eldre man blir, jo mer setter man pris på familien og familietid. Nå velger jeg ofte en familiekveld hjemme, istedenfor en natt på byen - fordi det gir meg så utrolig mye mer.

2. Hva er du mest takknemlig for?
Åh, det er så altfor mye. Jeg er takknemlig for å være frisk og rask. Jeg er takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Jeg er takknemlig for å være født i Norge og få vokse opp i et trygt og godt land. Jeg er takknemlig for hverdagen og de små tingene som gjør meg glad. Jeg er takknemlig for å ha alle muligheter i hele verden og hele livet forran meg  - gud, jeg har så mye å være takknemlig for atte hjelp..!

3. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny kvalitet, hva skulle det vært?
Hmm, da tror jeg det skulle vært sangstemme! Haha, jeg har alltid hatt lyst til å være sånn ordentlig flink til å synge, og har alltid syntes det ser såå gøy ut å kunne stå på en scene, danse og showe, reise rundt og leve av musikken. Men, sangstemme ble jeg dessverre ikke født med, så poppstjerne-drømmen kan jeg nok se langt etter..

4. Hva er ditt beste minne? 
Åj, bare et? Da tror jeg det må være å flytte til Oslo, og det første 1,5 året der. Jeg flyttet hjemmefra for første gang, helt alene, til ny by med nye mennesker, nytt studie, ny hverdag og nye utfordringer. Jeg har aldri hatt det så gøy, lært så mye, vært så redd, vært så glad og hatt det så bra, i hele mitt liv.

5. Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Tillit, trygghet, gjensidighet og forståelse.

6. Si fem positive kvaliteter ved deg selv. 
Da vil jeg si at jeg er forståelsesfull, en god lytter, snill, tålmodig og åpen.

7. Hva er din verste egenskap?
Det tror jeg må være at jeg tenker altfor mye. Det er kanskje både positivt og negativt - så jeg endrer svaret til; at jeg tenker altfor mye over ubetydelige ting.

8. Har du noen tatoveringer?
Ja, jeg har 2 tatoveringer. Jeg har et kors på håndleddet og en diamant bak øret.

9. Hva bruker du helst penger på?
Jeg bruker helst penger på klær og sminke, men jeg bruker absolutt mest penger på mat!

10. Hvor liker du deg best?

Hjemme i sofaen, nydusja, ferdig trent, med litt deilig mat, en varm kopp te og noe gøy på TV-skjermen - DA koser jeg meg skikkelig. Kall meg gjerne kjedelig, men "me-time" er faktisk noe av det beste jeg vet. Ellers må jeg faktisk legge til; på hytta, på ferie og på treningssenteret. Absolutt 3 favorittsteder.

11. Hvor høy er du? 

Sist jeg målte meg, var jeg 172. Ganske normal høyde, så fornøyd med den!

12. Hvordan imponerer man deg?

Ved å være et bra menneske med gode verdier, egne meninger, mål og drømmer - som samtidig bryr seg genuint om andre mennesker!13.  Fortell 10 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg bor på landet, 20 min med bil unna nærmeste matbutikk, og 15 min med bil unna nærmeste busstopp.
2. Jeg er kristen.
3. Hver morgen, hører jeg på podcasten "Morgen showet på NRJ" på vei til og fra trening.
4. Jeg har ikke billappen, og har ingen planer om å ta den heller.
5. Jeg tror oppriktig talt på at jeg er en gammel sjel, fanget i en ung kropp.
6.
Jeg elsker å gå i matbutikker, og kan gå "å kikke" i timevis hvis jeg må slå av tid.
7. Om jeg ikke får spist, er jeg både min egen, og alle andres værste fiende. Da er det bare å holde kjæft, ikke snakke til meg og putte i meg noe mat, så blir jeg meg selv igjen.
8. Jeg teller og regner alt med fingrene. Dette er noe mange syntes er litt morsomt, noe jeg kan forstå i en alder av 21 år - men jeg er rett og slett bare veldig dårlig med tall..
9. Jeg elsker dype og gode samtaler om alle livets store spørsmål. Jeg er så glad jeg har venner som tenker lengre enn nesetippen, og jeg elsker at jeg kan snakke med dem om alt som foregår i hodet mitt.
10. Å finne treningsgleden, er det beste som har skjedd meg.

...Gud, her var det mye random!

 
14. Er du sosial?
For å være ærlig, er jeg en person som har behov for alene-tid. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, noe jeg faktisk er veldig glad for at jeg gjør. Til tross for det, setter jeg selvfølgelig nære venner og familie veldig høyt, og elsker å bruke tid med dem. Jeg er nok en person som trives best i trygge og gode omgivelser, og velger heller en rolig kveld med gode samtaler, fremfor en stor fest med masse mennesker.

15. Hviken dessert er din favoritt?
Åj, går det ann å velge bare èn dessert? Da tror jeg det må bli daustekt brownies med is. Eller kanskje oreokake..? Åh, får vann i munnen bare av å skrive om det vetdu! Ellers, må jeg faktisk si at en kopp deilig kaffe, kakao eller te, ofte er min "dessert" i hverdagen.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 5 år?
Om 5 år er jeg 26 år. Da tror og håper jeg, at jeg føler meg mer rolig og vet litt mer hvilken rettning jeg vil gå i livet. Jeg tror jeg har lært masse, feilet masse, prøvd på nytt og vunnet. Jeg tror bare at jeg er tryggere, ting er lettere og at livet er mer forutsigbart, liksom. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer.17. Hvilken julesang er din favoritt? 

Okei, dette går ikke. Haha, jeg klarer ikke velge, det er jo såå mange fine! Julealbumet til Kurt Nilsen er hvertfall er stor favoritt og noe som alltid får meg i julestemning. Wææ, jeg gleder meg såå til jul!!

18. Favoritt bok?
Jeg leser egentlig ikke bøker, og er absolutt ikke et bokmenneske - men "Idas Dans" og "Tusen strålende soler", er likevell to av de nydeligste bøkene jeg har lest. De vekker liksom hele følelsesspekteret på en gang - Anbefaler dem til alle!
 
19. Hva er din gulity pleasure?
Det tror jeg må være bakevarer. Haha, alle andre craver på godteri, sjokolade og chips - jeg craver på nybakte boller, skillings med eggekrem og varme kanelsnurrer. Guuud, jeg blir helt ør bare av tanken på lukten!! Cafèbesøk og bakerier er noe jeg setter veldig høyt, som dere sikkert skjønner ♥ ♥  Såå, gi meg en hjemmelaget varm kanelbolle - og jeg er din!

20. Hva er ditt favorittprogram på tv?
Jakten på kjærligheten, Farmen, Hotel Cæsar (another guilty pleasure..), Frikjent og Senkveld. (Yes, noen andre bestemødre der ute...?)

 Q:
Noe du ble overrasket over, viste fra før eller kjenner deg igjen i?
 

3 viktige ting å huske på denne uken!

 • 31.10.2016, 12:00

Wæ, da var det allerede mandag igjen gitt! Av en eller annen grunn har jeg er skikkelig blå-mandag følelse idag, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg. Forrige uke var hektisk, jeg har vært mye i aktivitet den siste tiden og har kjørt kroppen ganske hardt både på trening og ellers. Denne mandagen blir derfor rolig og avslappende, med fokus på meg selv og å samle ny energi. Det er veldig viktig å gi seg selv lov og tid til å slappe av, uansett hvilken dag i uka det er - selv på en mandag. Den kommende uken er delvis planlagt med både trening, bytur med mamma, familiebesøk, sushidate, barselbesøk og venninnetid. Jeg har derfor satt meg noen 3 mål, som jeg håper kan inspirere og motivere, både meg selv og dere, til en bra uke. Here you go!

1. IKKE SETT FOR HØYE KRAV TIL DEG SELV. Sett deg et lite mål hver dag, og gi deg selv en liten belønning når har gjennomført. Jeg tror spesielt jenter har en tendens til å sette seg altfor mange mål på en gang, fordi vi er redde for å være dårligere enn de rundt oss. Jeg kan si deg en ting; de rundt oss, tenker akkurat det samme som deg. Du kan ikke rydde og vaske hele huset, lese alle de tapte kapittlene til studiet, dra på forelesning, bli treningsnarkoman, spise ute med venninner, ha kvalitetstid med kjæresten OG bruke tid med familien - på en og samme dag. Kjære deg, du er bare et menneske. Ro ned, pust ut, sett deg små mål, gi deg selv små gleder og belønn deg selv med noe som gjør deg glad - for det lover jeg deg, på denne måten vil du sette mye mer pris på hverdagen.

2. BRUK LITT EKSTRA TID PÅ Å TENKE OVER HVA SOM GJØR DEG GLAD. Jeg tror dette er nøkkelen til en fin hverdag, og absolutt noe vi må bli flinkere på. De små tingene i hverdagen som får deg til å smile, som gjør at det kiler i magen og som bringer frem det beste i deg - er de tingene man burde sette av mer tid til. Jeg tror på en positiv tankegang og merker selv hvor stor rolle det spiller, for at jeg skal ha det bra. Det er lett å legge "skylden" på menneskene rundt deg når du har en dårlig dag, og ja, menneskene rundt deg spiller en stor rolle, men det er du som spiller hovedrollen. Du bestemmer selv hvordan du vinkler hendelser i ditt liv - så hvorfor ikke bestemme seg for å være sin egen største motivasjon? Første steg på veien dit, er å finne ut hva som gjør deg glad og som motiverer deg - og det er verdt å bruke litt ekstra tid på.

3. BRUK TIDEN PÅ DE RETTE MENNESKENE. Kanskje et av de viktigste punktene, men også et av de vanskeligste - for ja, så egoistisk er det faktisk lov til å være. Uansett hva folk sier, gjør eller tenker om det du driver med, gjør eller sier - er det dine tanker og følelser om deg selv, som betyr noe. Mennesker kan være fæle, bevisst og ubevisst - men i bunn og grunn handler alt om selvfølelse. Ha en positiv instilling til andre mennesker og vær den personen som løfter andre opp, motiverer og inspirerer. Jeg vet ikke om karma finnes, men det jeg vet, er at du garantert får mer igjen for å være god mot andre, enn det motsatte. Legg merke til hvem som står opp for deg, hjelper deg og bryr seg om deg - og vis dem hvor stor pris du setter på det. Du får så utrolig lite igjen for å være rundt mennesker som bare drar deg ned - og ja, jeg sier det igjen:  så egoistisk er det faktisk lov til å være!

Q: Hva er dine mål for uken?
 

Uken som gikk...

 • 29.10.2016, 11:31

God morgen gutter og jenter, og god lørdagsmorgen ♥  Som de fleste nok fikk med seg, var blogg.no nede igår, noe som selvfølgelig da resulterte i null bogging.. Jeg hadde en deilig og avslappende fredag med treningsfri, cafèdate med ei venninne og kosekveld med goddis og tv-titting. Absolutt en fredag etter min smak ♥ 

Jeg tenkte egentlig bare å oppsummere uka som gikk for dere, med litt bilder fra min kjære snapchat, som forresten virkelig har fått kjørt seg den siste tiden! Ehe, snap-queen much? Jaja, det er godt det finnes en "unfollow" knapp til dere som syntes det blir litt i meste laget. Anyways, uka som gikk har vært veldig veldig fin og jeg har fått gjort veldig mange av de tingene jeg hadde planlagt. Jeg hadde et mål om å ha en skikkelig positiv og bra uke, noe som faktisk gikk over all forventning. Med et mål i hodet om at ting skal være bra, må man av og til stoppe opp, tenke over hva som gjør deg glad i ulike hverdagssituasjoner og aktivt jobbe for å fokussere på akkurat det. Plutselig, legger man merke til alle de små tingene i hverdagen, som vanligvis bare går av seg selv, men som egentlig betyr så innmari mye! Denne uka har jeg lært at hverdagsgledene absolutt er de største gledene i mitt liv, og at det er dem som får dagen min til å gå rundt - noe jeg skal bli flinkere til å sette pris på. Her er en oppsummering fra uka som gikk ;SNAPCHAT
@MARIEVI

Følg min hverdag på snapchat for mat-oppskrifter, treningstips, motivasjon og en god dose hverdagsglede


 

Q: Hva er dine største hverdagsgleder?

Latest Snaps

 • 22.10.2016, 11:14

God lørdagsmorgen, fine jenter og gutter
Yess, denne jenta er fortsatt syk og sitter for øyeblikket å snufser og nyser om hverandre.. Det var kanskje ikke et sjakktrekk å kjøre på med treningsuke, når jeg innerst inne visste at kroppen trengte hvile? Jaja, gjort er gjort og spist er spist - noe jeg forøvrig også gjorde mye av igår! Jeg hadde en skikkelig cheat-friday og la meg til å sove med tidenes foodbaby i magen. Det viktigste med cheatday for min del, er at jeg har lyst på goddis og sukker, og klarer å nyte alt med god samvittighet - og det gjorde jeg igår! Det ble både sjokolade, chips, is, brus og altfor mye yoghurtnøtter. Dere skulle sett magen min, det gjorde vondt liksom. Haha, jeg kunne sikkert spurtet ei mil før leggetid, så mye energi og sukker som jeg hadde i kroppen da jeg la meg i senga. Ahh, helgekos og cheatday er det beste som finnes. Anyway, her har dere en liten oppdatering fra mine siste snapstorys, både fra uka som gikk, og fra bryllupet forrige helg - enjoy!


SNAPCHAT @Marievi


Q: Hva er planene for dagen?

3 steg til min perfekte fredagskveld

 • 21.10.2016, 21:34

Fredagskvelden er hellig for min del. Dette er den kvelden i uka, jeg gjør akkurat det jeg føler for, spiser akkurat det jeg vil og sovner forran tv-skjermen mens gullrekka ruller og går. Jeg bruker all tid på meg selv og familien - og jeg elsker det. Her får dere min fredagskveld oppsummert i 3 bilder, for noe mer spennende enn dette, er det faktisk ikke.. Håper alle koser seg like mye som meg og får en nydelig (hellig) fredagskveld - Lots of love

1. Deilig speltlumpe-pizza. Dette er min absolutt favorittmiddag for tiden, og noe jeg faktisk spiser mange ganger i uka! Idag laget jeg litt ekstra mye, og med litt ekstra digg fyll på. Shit så mett jeg ble, men gud så godt det var - perfekt start på kvelden!2. The Stream, og resten av gullrekka egentlig. The Stream, Nytt på nytt, Senkveld, Skavlan osv osv.. Er det noe mine nærmeste venner aldri har forstått, er det min forkjærlighet for de typiske "bestemor" programmene. Jeg ser heller en episode av Jakten på Kjærligheten 3 ganger på rad, enn å se en episode av Orange is the new black, typ. All ære til de programmene som har målgruppa 40 +. Såå, who`s with me...? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Joggis, tutt og candy. Disse tre tingene hører absolutt sammen, og er fredagens tre høydepunkt. Når joggisen er på, godteriskåla står på bordet og jeg kan kveile meg i sofaen og bare kose meg gløgg ihjæl  - da har jeg det bra da!Q: Hva må til for at din fredagskveld skal bli perfekt? Er du en av dem som drar på byen med gode venner? Eller liker du kanskje å se en film med kjæresten, et glass vin og en deilig middag?

Takknemlig

 • 21.10.2016, 10:03

God morgen alle sammen, og goood freedaaag

Fredagslykken kan ikke beskrives og jeg har hatt en utrolig fin og rolig start på dagen. Jeg våknet 06.00 i dag tidlig, fordi jeg frøs noe så inni helledalen og fikk ikke puste igjennom nesa... Noen andre som snart burde lukke vinduet om natta og innse at sommeren er over..? Okei, det hørtes kanskje ikke ut som en "fin og rolig start på dagen", men det var det faktisk, for herfra kunne det bare gå oppover. Jeg bestemte meg for å stå opp, fyre i peisen, sette på kaffe og overraske familien med deilig frokost. Etter mange timer (og en haug av kaffekopper) rundt frokostbordet med mamma og pappa, har jeg nå fått satt meg ned for å jobbe litt med bloggen og planlegge dagen videre.

Denne uka har faktisk gått i ett den også, med alt fra sykdom, pizzakveld og trening, til bytur, tapas og familietid. Det har vært en veldig fin uke, og til tross for sykdom og forkjølelse, har jeg hatt masse overskudd og positiv energi i kroppen - noe som er veldig deilig å kjenne på. Igår var jeg ute å spiste tapas med to venninner, noe som by the way, var heelt sjukt digg! Jeg har absolutt undervurdert tapas-resturanter ass, for dette skal jeg absolutt gjøre igjen. Så til alle dere som bor i Kristiansand; prøv ut Le Monde rett overfor Sandens i Markens - Nam nam!

  

Q: Hva er dine planer for helgen?

Monday Moodboard

 • 17.10.2016, 11:38

God mandagsmorgen, mine skjønne! Hvordan står det til med dere? Nå er det ei stund sida jeg har skrevet de typiske "hverdagsinnleggene", og det er rett og slett fordi det er ei stund sida jeg har hatt en av de typiske hverdagene! Som jeg skrev forrige mandag, var forrige uke veldig hektisk og gikk i ett fra start til slutt - men gud for en fin uke det har vært! Jeg er en person som elsker hektiske dager med mye å gjøre, noe det blir altfor lite av for tiden - så denne uken trengte jeg faktisk.

... Men, etter ei slik uke med litt for kald vind og altfor for lite klær -  starter denne jenta ny uke med feber, sår hals og vondt i kroppen. Planen idag er derfor å ta det helt med ro og prøve å bli frisk så fort som mulig. Jeg tenker å få unnagjort litt bloggjobb, drikke masse te, kanskje bake litt til den kommende uka og ellers bare kose meg under ulleteppet med fyr i peisen. Ganske så fin mandag, eller hva? Noen som har noen effektive syketips å komme med, forresten? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hva du skal bruke mandagen på - det er alltid koselig å lese
Jeg ønsker deg en nydelig mandag

Q:
Hva er ditt mål for den kommende uka?

Lenge leve kjærligheten

 • 16.10.2016, 21:15

. . . for størst av alt er kjærligheten.I går seiret kjærligheten for Mats og Andrea, da de gav hverandre sitt ja - og jeg var så heldig å få lov til å være med å feire den store dagen sammen med dem. Ord kan faktisk ikke beskrive gårsdagen, for den var virkelig helt fantastisk vakker. For et par, for et sted og for en kveld!! Andrea er ei av mine beste venninner og jeg kunne ikke vært mer stolt. Gratulerer så mye begge to, dere er fantastiske sammen og jeg er så utrolig glad på deres vegne ♥   Vakre mennesker i fine klær, kjente og ukjente, deilig mat, smil og glede, hyggelige samtaler, latter, kaker, taler, sang og dans - èn stor kjærlighetserklæring.
♥  
 

Dagen i Oslo!

 • 14.10.2016, 13:28


 
 H  O  T  E  L  M  O  R  G  E  N

Ahh, da var jeg hjemme etter en kort, men veldig fin og innholdsrik visitt i hovedstaden. Jeg kom med bussen til Kristiansand 02.30 i natt, noe som er ganske unormalt og rart for ei som vanligvis lever det gode liv som A-menneske.. Jeg har litt sånn hangover-følelse idag faktisk, men den har jeg bestemt meg for å overse og sette igang med dagen - slappe av kan jeg gjøre ikveld, right?

Dagene i Oslo var veldig fine. Jeg endte opp med å haste-reise inn, onsdagkveld etter jobb. Jeg sjekket inn på hotellet og sovnet ganske raskt! Jeg startet dagen tidlig neste morgen, med en deilig hotel-frokost, før jeg dro videre til timen jeg hadde på sykehuset. Da det nødvendige var unnagjort, pakket jeg baggen, sjekket ut og trikket nedover til sentrum for det litt mindre nødvendige. Jeg fikk unnagjort litt bloggarbeid, gjennomført et par avtaler og avsluttet dagen med en koselig middagsdate med min skjønne Oslo-venninne Astrid. Altså, når det er 3 mnd siden siste update, er det mye å ta igjen! Etter en sjukt lang dag, sa jeg hade til Astrid og Oslo for denne gang, og satte meg på bussen tilbake til Sørlandet igjen - for i morgen er det på med finstasen og tid for bryllup!
Oslo er virkelig min hjerteby og selvom jeg har det veldig fint her hjemme akkurat nå, gleder jeg meg veldig til å flytte tilbake igjen når den tid kommer. Anyway, nå må jeg hive meg rundt, komme meg på trening og fikse de siste tingene til morgendagen. Vi blogges, babes!!


Q: Storby eller lite tettsted? Hvor trives du best?

En dag i mitt liv!

 • 11.10.2016, 10:14

09.00:
...Mandagen startet med et par kopper sterk kaffe, havregrøt og troll-hår, på leting etter kamera-ledningen som alltid forsvinner. Jeg kan faktisk ikke fatte hvor den har tatt veien denne gangen, så i går kveld måtte jeg overføre alle bildene via bluetooth på telefonen og sende dem til meg selv på facebook, for så å overføre dem til dataen for redigering - great, huh?
12.00:
...Etter å ha rettet ut troll-håret, fikset annsiktet og fått på capsen, bar det ut i stormen for en liten "før trening date" med lillesøster. Vi dro på Will.i.juice, favoritten over alle favoritter, og bestilte tidenes beste smoothiebowl. Neste gang du skal på Will.i.juice, bestill "coco bowl" - du kommer ikke til å angre! Anyway, veldig koselig med litt søstertid på en mandag formiddag - det skal sies!
16.00:
...Mett i magen, og med masse ny energi, gikk turen videre til Elixia for å gjennomføre dagens treningsøkt. Jeg har hatt noen veldig gode styrkeøkter den siste tiden, noe som har resultert i at kroppen fortsatt er ekstremt støl. Målet denne mandagen, var derfor å gjennomføre ei god intervall-økt - noe jeg gjorde! Jeg kjørte 10 min rask gange i bratt oppoverbakke, 10 min jogg, 10 min intervaller med 30 sek spurt/30 sek pause og avslutter med 5 min gange i bratt oppoverbakke. Denne økten gir ca 5,5 km og tar rundt 35 min å gjennomføre. Kondisjonstrening er for min del, den "kjedeligste" delen av treningen, så å bli ferdig med den allerede i starten av uken, gir en utrolig deilig følelse! GO MARY!!
19.00:
...Ahh, endelig hjemme og klar for middagsmat. Det ble kylling og grønnsaker til middag og bloggjobb, Jakten på Kjærligheten og bilderedigering resten av kvelden. Plutselig var klokken 10 og jeg var sulten igjen! Etter å ha munchet halve kjøleskapet og laget en liten foodbaby i magen, fikk jeg lagt hodet på puta og sovnet ganske raskt. En innholdsrik, hektisk og fin mandag gjennomført - SNORK.


 

Ei hektisk uke i vente!

 • 10.10.2016, 20:58

Heei og god mandagskveld, alle dere fine ♥   Har dere hatt en bra start på ny uke? Jeg beklager for veldig sen oppdatering idag, men dagen har rett og slett gått i ett helt frem til nå...(mer om det senere). Jeg tenkte egentlig bare å fortelle dere litt om den kommende uken, for den blir ganske så hektisk (og romantisk) , med lite tid til blogging.. Jeg reiser nemlig til Oslo på onsdag fordi jeg har time på sykehuset på torsdag. Torsdag blir jeg derfor opptatt hele dagen, før jeg reiser hjem torsdag kveld eller fredag formiddag. Jeg har et par avtaler i Oslo når jeg først er der, så den lille tiden jeg har kommer til å fly! Etter Oslo-oppholdet er det allerede helg igjen, og gjett hva som skjer da!!!? Jo, ei av mine beste venninner skal gifte seg!! Lørdagen blir det altså bryllup og jeg klarer nesten ikke vente. Dette får dere definitivt både se og høre mer om senere! Søndagen er også fullbooket, bare så det er sagt...Yess, så der har dere min kommende uke - hektisk, spennende, gøy og romatisk. Jeg skal prøve så godt jeg kan og oppdatere litt underveis, men klarer jeg ikke det, har dere hvertfall masse gøy i vente! Følg gjerne med på snapchat @marievi for masse gøye oppdateringer igjennom hele uka.Her har dere halve "dagens antrekk" og litt bilder jeg tok før jeg løp ut døra på formiddagen idag. Et skikkelig fall-outfit med høyhalset genser, leather-caps og camel-coat, som dere skal få se flere bilder av på bloggen senere. Nå er jeg supersulten (igjen...) og tenker å lage meg litt kveldsmat, senke skuldrene og se kveldens episode med Jakten på Kjærligheten - perfekt mandagskveld. Jeg håper dere får en nydelig uke alle sammen, pass godt på hverandre og ikke glem å ta ekstra godt vare på deg selv midt oppi altMasse kjærlighet fra meg

My week on snapchat!

 • 08.10.2016, 11:15

Good lørdag formiddag, mine venner
Er det bare meg, eller har denne uka gått utrolig fort? Plutselig var det liksom lørdag igjen, og jeg kan ikke skjønne hva jeg har brukt uka på! Heldigvis, i slike situasjoner er det bare å ta en tur innom minnet på snapchat og oppsummere uka. Under ser dere en liten oppsummering av ukas hendelser - enjoy!
Til de av dere som ikke følger meg på snapchat, er det bare å legge til @marievi for daglige oppdateringer! Til slutt ønsker jeg dere en finfin lørdag videre 

...Hva var det første du tenkte på?

 • 01.10.2016, 10:06


A L L   T H I N G S   A R E   P O S S I B L E   W I T H   C O F F E E   A N D   M A S C A R A


Lørdagsmorgen er til for lørdagstanker.  Idag drømmer jeg meg bort til alt som gjør livet fint å leve, alle de små tingene som får meg til å smile, som foreksempel; varm kaffe på en kald høstmorgen, tøfler av ull og myke flistepper, gode klemmer og dype samtaler, positive tanker og varme ord, venninnekvelder og familietid, Disneyfilmer med lykkelig slutt, musikk som vekker følelser, og leve i nuet å vite at livet er akkurat nå. Tanken på det fine jeg har i vente & tanken på det mindre fine som har gjort meg sterkere.
Jeg har så mye fint å sette pris på.Q: Sett livet på pause i et minutt og skriv ned en ting du setter litt ekstra pris på idag. Hva var det første du tenkte på?

These last couple of days

 • 29.09.2016, 23:00

Nå var det litt for lenge siden merket jeg... Har dere det bra?
Det har skjedd så mye (eller så lite bloggvennlig) den siste uken, noe som har resultert i dårlig oppdatering på bloggfronten. Jeg hadde faktisk problemer med å skrape sammen nok bilder til den lille kollasjen under her - og det sier vell sitt...? Mandagen startet veldig bra med både intervall og styrke på treningssenteret, en skikkelig kickstart på treningsuka. Etter trening dro jeg på besøk med noen venninner. Vi hadde tidenes koseligste, mest avslappende og fine kveld med ulltepper, fyr i bål-panna, nybakte boller og gode samtaler - deffinisjonen av en perfekt mandag. Tirsdag var kroppen veldig sliten og støl, og jeg følte meg heller ikke helt i form. Høsten nærmer seg virkelig, været endres og det begynner å bli surt og kaldt - noe som absolutt merkes på kroppen. Tirsdag ble derfor til en skikkelig avslappningsdag under dyna. Onsdag følte jeg meg mye bedre, dro til byen for en liten update med ei venninne, videre på trening, for så å kjøre opp på en liten spontantur til hytta! Vi sov på hytta til idag, spiste hjemmelaget pizza, spilte spill og gikk en deilig tur, før vi kjørte hjemover igjen. Da jeg kom hjem, var jeg full av energi, så jeg heiv meg rundt og dro på trening med ei venninne. Vi gjennomførte en superbra rygg-økt med masse positiv energi og overskudd - skikkelig girlpower! Nå har jeg nettopp spist havrepannekaker til kveldsmat og skal snart ta natta - trøtt, sliten og med et smil om munnen. Imorgen er det fredag og allerede helg igjen - kan det bli bedre? ♥ ♥ Q: Hva har du gjort denne uka?

My week

 • 15.09.2016, 10:44

Åj, så lenge sida da gitt! Halla og good torsdagsmorgen, mine venner Hvordan har dere det? Jeg har det faktisk sykt bra og den siste uka har ikke vært annet enn skikkelig fin. Jeg har tilbragt tid med vennene mine, trent og gått mange turer ute, hatt besøk og vært med familien og fått gjort en del småting jeg har utsatt altfor lenge - kan du tenke deg en bedre følelse? I går gjorde jeg noe litt ekstra spennende som jeg ikke kan dele på bloggen riktig ennå, så det gleder jeg meg til å vise dere. Ellers går dagene, sola skinner og livet smiler. La oss sette pris på sola nå, for om et par uker, regner jeg med jeg sitter her å skriver om hvor deprimerende været er! Jeg har samlet et lite knippe bilder fra snapstoryen min den siste uken, just to keep you updated - Enjoy    

S N A P C H A T  :  MarieviQ:
Hva har vært det beste med din uke, til nå?

 

Min beste venn

 • 12.09.2016, 10:17

M O N D A Y M O R N I N G

Okei har ikke jeg bare verdens søteste lille bestevenn? Lille Maia er ikke så liten lengre og vokser fortere enn jeg klarer å henge med! Hver dag med denne lille jenta er en fest og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg har blitt i henne. Det at det er såå mye kjærlighet samlet i en såå liten kropp, gjør meg såå glad. I skrivende stund, ligger Maia på fanget mitt og sover mens jeg blogger. Vi skal starte dagen med en liten tur i sele og bånd, noe Maia foreløpig ikke skjønner så veldig mye av... Hva er vitsen med vond sele og et langt bånd, når man egentlig kan løpe rundt uten? Haha oppdragelse er uansett viktig - så her er det bare å starte.
Noen som kjenner seg igjen?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-  Min minste, men aller beste venn  - 

Q: Noen som har tips og triks iforhold til å få små hunder stuerene by the way??

Sånn her ser jeg ikke ut lengre!

 • 10.09.2016, 14:49

Okei, jeg har innsett at det er litt for mye fokus på hvilken dag det er, her for tiden.. Jeg scrollet nedover bloggen tidligere idag og fant ut at 99% av alle innleggene jeg skriver, starter med at jeg snakker om hvilken dag det er og hvorfor akkurat den dagen er så sykt bra .. Hallo liksom, regner med de fleste av dere henger såpass med - skal skjerpe meg lover.

Anyway, I DAG er det lørdag (he he) og jeg skal snart til butikken for å handle litt mat til ikveld. Jeg får besøk av besteste Adine og vi er klar for en skikkelig jentekveld med god mat, film og lørdagskos. Perfekt lørdagskveld når regnet plasker ute - jeg gleder meg ♥ 
Åååh, jeg har en ting til jeg må fortelle dere, for igår kveld klippet og stripet jeg håret mitt!! Ubesluttsomme meg, angrer jo selvfølgelig på at jeg farget håret brunt, og er nå på vei tilbake til blondt igjen. I går var altså første skritt på veien mot blondine, og jeg er egentlig ganske fornøyd! Før/ etter bilder kommer på bloggen imorgen. Okei nå må jeg løpe bye

  

♥  LØRDAG - HELG - FRI - REGN - BESØK - FILMKVELD  ♥ 
Q: Hva er dine planer for kvelden?

TGIF

 • 09.09.2016, 22:19

Tacofredag blir alltid en bra fredag - og denne er intet unntak. Fredagsøkta er gjennomført, magen er mett og full av taco, joggebuksa er på, hele familien er samlet og den såkaldte gullrekka, ruller og går på tv-skjermen. Dette er absolutt det jeg vil kalle en perfekt fredagskveld
Jeg tenkte egentlig bare å ta en rask tur innom for å oppdatere dere litt, slenge ut et par bilder fra tidligere idag og ønske dere en finfin fredagskveld videre!
Vi blogges
♥  T H A N K  G O D  I T `S  F R I D A Y 
 

Drittdager trengs de også!!

 • 08.09.2016, 17:04

Igår var en skikkelig dårlig dag. Jeg måtte tvinge meg selv på trening, gjennomførte 1 sett på magen og 7 min på mølla, før jeg pakket baggen og dro hjem igjen. Da jeg kom hjem, tok jeg meg en is, spiste opp hele kjøleskapet og halve fryseboksen, og så på serie resten av kvelden.. Huff, jeg sovnet med verdens dårligste følelse i kroppen og sov generelt dårlig hele natta.. Jepp, dager som denne skjer alle og det må vi rett og slett bare godta. Jeg tror faktisk man trenger slike dager, og uansett hvor vondt og ekkelt det føles der og da - innser du dagen etter, at du egentlig hadde litt godt av det. Idag våknet jeg nemlig med ny motivasjon, masse energi, stå på-vilje og ikke minst lyst, til å "tilbake" til den livsstilen jeg trives aller best med. Neste gang du føler alt går i vasken og det eneste du klarer å tenke på er is og sjokolade - spis is og sjokolade!! Så lenge dèt ikke er livsstilen din, men kun et unntak du gjør iblandt, er det veldig lov. For etterpå, vil du nemlig huske hvorfor utskeielser er utskeielser og livsstil er livsstil.

   

Nå skal jeg på trening, så vi blogges senere! Ha en fin kveld videre og husk å kos dere litt`a!

Latest Snaps

 • 06.09.2016, 08:40


- Add me on Snapchat: Marievi -- Add me on Snapchat: Marievi -

Tur er alltid en god idè!

 • 04.09.2016, 11:42

SATURDAYS:

Siden været var så fint igår, bestemte meg og lillesøster oss for å starte lørdagen med en tur. Vi tok med oss Maia, kjøpte litt snax og kjørte avsted til ei veldig fin løype i Mandal. Det finnes faktisk ikke noen bedre start på dagen, enn en deilig tur i fine omgivelser- også med strålende sol da! Da vi kom hjem fra turen, laget vi deilig kyllingsalat til lunsj, før jeg gjorde meg klar for bursdagsvors på kvelden. Perfekt lørdag etter min mening!

 
...tur er alltid en god idè!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Hvordan var din lørdag?

Jeg ombestemte meg

 • 03.09.2016, 10:39

Okei, jeg ombestemte meg nettopp - lørdagsmorgen er deffinitivt ukas beste. Dagen har nettopp startet og kaffen er fortsatt varm, sola skinner inn kjøkkenvinduet og jeg vet at dette blir en bra dag. Som jeg fortalte igår, er det duket for bursdagfeiring ikveld, noe jeg gleder meg veldig til! Min bestevenninne Adine fyller nemlig 21 år (noe som forøvrig betyr at jeg fyller 21,5 imorgen!!!! Happy half to me, he he). Idag er det også duket for treningsfri og full restitusjon av alle muskler. Jeg har hatt ei god treningsuke med mye fokus på styke, så idag skal kroppen virkelig få hvile, samle ny energi og gjøre seg klar for nye økter neste uke. Jeg håper alle får en fantastisk lørdag - have fun and take care♥ BLOGGES
Q: Hva skal du idag?

Idag har jeg...

 • 01.09.2016, 21:53

1. Startet dagen med lang frokost, litt bloggjobb, og mange kopper kaffe.

 

2. Pakket baggen, satte meg på bussen til byen for å spise lunsj hos Ida.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Vi laget deilig speltlumpe-pizza med guacamole og mager kesam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Etter en koselig catch-up med besteste Ida, gikk turen videre på
trening for å gjennomføre dagens treningsøkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Nå er jeg hjemme igjen, sliten og trøtt etter en lang og fin dag.
Maia sover på fanget, jeg har nettopp spist litt kveldsmat, kokt en kopp te og merker at øynene
snart lukkes for natta. Håper alle har hatt en nydelig torsdag, legg gjerne igjen en kommentar
og fortell meg hva du har gjort! 

Fries with Friends

 • 31.08.2016, 11:04

- Av og til, kan bare ikke takknemlighet beskrives med ord.
Etter jobb igår, dro jeg for å spise med to av mine nærmeste venner. Det er litt sjukt å tenke på, for vi har vært bestevenner, naboer, gått på skole sammen, i barnehage sammen og rett og slett vokst opp sammen - og her sitter vi ennå, den dag i dag og har det like morsomt som vi hadde det i barnehagen! Ganske sykt at vi, etter 21 år sammen, fortsatt har mye å snakke om..? Så uendelig takknemlig. Anyway, etter vi hadde spist, ledd og kost oss med beef & fries, gikk vi en lang tur i Kristiansands gater, tok litt bilder og snakket om alt mellom himmel og jord. Magemusklene får alltid kjørt seg litt ekstra når jeg er med disse to her...Tusen takk for en fin dag, mine venner - dere er satt pris på

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T O  A V  D E  B E S T E  M E N N E S K E N E  I  L I V E T  M I T T. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jeg fri fra jobb og har derfor hatt en veldig rolig morgen. Lillesøster lagde deilige havrepannekaker til frokost og nå skal vi straks avgårde på trening! Denne uka skal jeg forresten gå all in for å prøve ut ulike aktiviteter, som en variasjon til styrke/kondisjons-trening på treningssenter. Ikveld er det kickboksing som står på planen og jeg gleder meg veldig! Forteller mer om dette senere. Håper alle får en kick-ass onsdag og kan legge seg med et smil om munnen ikveld


- Blogges

Curlylicious

 • 29.08.2016, 20:49

- Ahh, da kan jeg puste ut -

Ukas første dag er allerede over og jeg er godt plassert i sofaen, etter en lang og fin mandag. Nå er jeg såå sliten at jeg egentlig ikke klarer å formullere meg (jepp, jeg har nå brukt 20 min på skrive første setning, på titusen forskjellige måter..), så jeg tror faktisk det beste for alle er at jeg bare legger meg snart! Jeg slenger med noen bilder jeg knipset før jeg dro på jobb idag. Jeg sov med fletter i natt og voknet opp som en sau, nice huh? Over og ut, enjoy, god natt.


" SORRY I CAN`T HEAR YOU OVER THE VOLUME OF MY HAIR "
Q: Hva har du gjort idag?

 

Lørdagsplaner

 • 27.08.2016, 12:37


Ahh endelig lørdagsmorgen - ukas absolutt favoritt morgen! Jeg har hatt en veldig rolig lørdag så langt med (litt for) mange kopper kaffe, deilig frokost og kosestund med lille Maia. Nå er treningsklærne på og jeg er klar for ukas 5 økt. Gud for en deilig følelse!! Kveldens planer er fortsatt litt usikre, men oppdatering kommer hvertfall senere idag med en deilig, sunn og enkel pizzaoppskrift! Så til de av dere som ennå ikke har planlagt lørdagsmiddagen - stay tuned!Nå må jeg faktisk løpe for å rekke bussen (#buslife), så vi blogges senere. Håper alle får en nydelig lørdag videre og nyter finværet- det skal hvertfall jeg ♥♥


Q: Hva skal du bruke lørdagen på?

Days of my life!

 • 26.08.2016, 11:37

Åååh, jeg må bare si unnskyld og tusen takk på en gang. Når jeg logger meg inn på bloggen etter en laang pause og ser at dere fortsatt er innom å besøker, blir jeg såå takknemlig og får såå dårlig samvittighet på samme tid. Nå vil jeg iallefall benytte annledningen til å si tusen hjertelig takk - dere er verdens beste♥♥

Den siste tiden har vært skikkelig bra. Jeg har mer overskudd enn jeg har hatt på laang tid, treningsmotivasjonen er på topp og jeg har hatt mange gode treningsøkter, kostholdet er på plass, høsten nærmer seg og hverdagen er tilbake, jeg har fått jobb og har allerede hatt 2 opplæringsdager (forteller mer om dette senere), og jeg føler rett og slett bare ting går min vei. Finnes det noen bedre følelse enn det? Nei, det tror jeg faktisk ikke det gjør. Målet fremover nå, er å komme tilbake i bloggrutinene igjen, så hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om eller som dere lurer på - legg igjen en kommentar, så fikser jeg det♥♥ 

Idag er det endelig fredag igjen og jeg kjenner, for første gang på lenge, på den såkalte helgefølelsen. Planen idag er å møte ei venninne for lunsj nå straks, før turen går videre på ost, kjeks og vin-kveld med fine jenter ikveld. Ahh, virkelig en fredag etter min smak - helt perfekt ♥♥


Q: Hva er dine planer for helgen? Noen andre som har savnet hverdag og helgefølelsen?

Jeg gleder meg sånn!!

 • 08.08.2016, 13:15

 
Høsten nærmer seg, og til tross for en kald sommer, må jeg innrømme at jeg faktisk gleder meg litt. Det er noe spesielt med høsten, jeg vet ikke helt hva, men den gir meg ro i sjelen, glede og tid til å tenke. Her om dagen, da jeg var ute å spiste lunsj med ei venninne, satt vi lenge og snakket om alle de fine tingene høsten gir oss. Lukten av stearinlys, fyr i peisen, lange cafèbesøk, store strikkegensere, gode samtaler, varm sjokolade og sene filmkvelder. Følelsen av å komme inn i varmen, gjennomvåt, etter en lang dag med skole, jobb og trening. Følelsen av å ta en langt bad i badekaret, ta på seg varme klær, koke seg en stor kopp te å legge seg under dyna med en god film eller et par episoder av favorittserien - alt dette, veier etter min mening, opp for en "kald og trist" årstid.


1. Cold night 2. Large sweather 3. Warm tea 4. Good book 5. Soft socks 6. A box of chocolate 


 Q: Hva er dine tanker om høsten? Yey or Ney?
 

Uken som var...

 • 07.08.2016, 23:01

Okei, jeg beklager for ekstremt dårlig oppdatering den siste tiden, men denne gangen har jeg faktisk en (etter min mening) god unskyldning til dere!! Som dere vet, holder jeg for tiden på å oppdra en liten valp. Lille baby Maia er verdens søteste lille jente, BORTSETT fra når hun tygger i stykker alle ledningene jeg har i huset. Den siste uken har hun ødelagt laderen til maccen min, 2 Koss headset, laderen til telefonen og øreproppene til iPhonen... Det ble en tur i buret etter dette, for å si det sånn! Så, som dere skjønner, sliter jeg litt med å få oppdatert noe som helst for tiden.. I tillegg til alt dette, har kameraet bestemt seg for å fucke med meg og vil ikke overføre bilder til maccen. Hva mer kan gå galt nå...? Nei, herfra kan det bare gå oppover, dere! Jeg oppdaterer dere derfor så godt jeg kan og prøver å fikse problemene mine på veien. Sounds good?

- My week through my Snapchat -
Follow me on: marievi

This weekend

 • 01.08.2016, 11:18

(Internettet hjemme er heelt krise, så dette er altså tredje gangen jeg skriver dette innlegget. Please pray for me.... )
Mandag, ny uke, nye muligheter. Har dere hatt en fin helg? Denne helgen har vært en skikkelig "helge-helg" for min del. På fredag var det full chillekveld med to venninner, lørdag var det ut og søndag ble dermed en skikkelig hangoversøndag. Helger som denne trengs absolutt innimellom, både for å klare og sette pris på hverdagen, men også for å få ny motivasjon til ei ny uke med næringsrik mat og gode treningsøkter. Etter lørdagens nattmat på maccern og søndagens frotsing i usunnheter, er jeg superklar for å kickstarte August! Er du med meg?

...Dagen idag startet med deilige havrepannekaker til frokost, etterfulgt av noen lange kopper kaffe med familien rundt frokostbordet. Vi er en av de familiene som samles rundt frokostbordet og spiser sammen, hver eneste morgen. Dette er nok grunnen til hvorfor morgenen er, og har alltid vært, min absolutt favorittstund iløpet av dagen. Nå sitter jeg å ser på Ungkaren, blogger til dere og koser med Maia som ligger på fanget mitt og sover. Dagens plan er lagt og første stopp på agendaen er en tur til byen for å møte ei venninne til lunsj. Videre går turen på trening hvor planen er å kjøre ei god styrkeøkt på overkroppen, før dagen avsluttes med kinobesøk ikveld. Ahh, dette blir en bra dag!


Q: Hva har du gjort i helgen? Har du noen planer for denne mandagen?

Rolig morgen og dagens planer

 • 27.07.2016, 13:21

God morgen mine venner, har dere det bra? Min onsdagsmorgen startet sent med en stor kopp kaffe, havregrøt og total avslappning. Ungkaren surrer og går på TV-skjermen, pysjen er fortsatt på og jeg har egentlig ikke kommet meg så mye lengre enn det... Sommerferien varer ikke for evig og snart kommer hverdagen igjen, så her er det bare å nyte hvert sekund! Når sommerværet ikke er til stedet, må man rett og slett bare finne på andre ting å gjøre. Planen i dag er derfor å få unnagjort litt bloggjobb, før jeg skal på trening, lage mat og tilbringe kvelden med ei venninne. Hva er dine planer for dagen?


- Wednesday Morning Bliss -
 

Familietreff på hytta

 • 25.07.2016, 09:11

Mandags morgen - ny uke og nye muligheter! Sommerferien går sin gang og det skjer veldig mye om dagen. Jeg har null kontroll på dagene og innså egentlig ikke at det var søndag igår, før jeg kom på at det er mandag idag! Haha, det beste tegnet på en bra ferie, right? Idag blir det bytur med lillesøster for å levere inn telefonen til reparasjon, trene og fikse litt småting, før jeg får besøk av fineste Ida ikveld. Min kjæreste iPhone er ødelagt og vil ikke ta til seg strøm fra laderen... De som kjenner meg, vet veldig godt hvor mye jeg hater å være uten telefon, så dette er egentlig bare helt jæveli.. #pissed

Anyway, over til noe hyggelig; gårsdagen! Igår var det nemlig tid for familietreff på hytta til Onkel igjen. Jeg har ikke noe annet å si en wow - den plassen er virkelig helt nydelig! Vi pleide å reise på denne hytta da jeg var liten, før vi fikk vår egen hytte, så denne plassen har jeg utrolig mange gode barndomsminner fra som absolutt kom tilbake igår! Dagen gikk til bading, sol, god mat og hyggelige samtaler - alt i alt, en veldig fin søndag.
Q: Hva er dine mandagsplaner?
 

Lunchdate & Sørlandsidyll

 • 21.07.2016, 10:58

Good torsdagsmorgen, sovet godt?
Gårsdagen var virkelig helt amazing, sørlandet viste seg fra sin absolutt beste side og meg å Ida tok turen til fiskebrygga for en deilig lunsj! Wow, uttrykket "sørlandsidyll" gir virkelig mening på slike dager som denne. Da jeg kom hjem og kvelden kom, dro meg og lillesøster på oss treningstøyet og avsluttet dagen med en deilig joggetur. Vi løp intervaller i skogen, opp på toppen av åsen, trente litt styrke, og avsluttet det hele med å hoppe rett i sjøen med alle klærne på! Haha, du lurer på om jeg sov godt i natt..? Svaret er JA. Dager som denne er hvorfor jeg elsker sommeren på sørlandet. Takknemlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

Jeg er forresten en av "ukens blogg anbefalinger " på bloggen til Lisa Rørvik denne uken! Wow for ei nydelig jente, og for en inspirerende og bra blogg! Klikk deg gjerne inn for å lese hva hun skriver HER. Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre og håper dere nyter ferien like mye som meg!

Q:
Hva er ditt beste sommerminne?

Jeg har blitt mamma

 • 13.07.2016, 16:55

... til en liten valp.
Morro? Hashtag toppbloggerhumor..
Okei, slutt på tull og tøys og over til noe jeg har gledet meg såå til å fortelle dere! For jo, jeg har faktisk blitt mamma til verdens nydeligste lille Chihuahua-valp. Jeg har så lenge jeg kan huske, ønsket meg min helt egne hund, og nå har det faktisk skjedd. Shit, det er fortsatt helt uvirkelig. Jeg har gitt henne navnet Maia og hun er absolutt ei lita jente med en stor personlighet! Stakkars, hun er fortsatt litt redd og forsiktig, men jeg merker allerede at hun kommer til å slippe seg løs ganske fort. Haha, hun er veldig glad i kos, så i skrivende stund, ligger hun faktisk på magen min og sover mens jeg blogger til dere. Haha, lille babyen min!

Jeg har lovet meg selv at Maia ikke skal ta over hele bloggen her nå, selvom det nok blir vanskeligere enn jeg tror.. Jeg mener, se på det annsiktet da!? Uansett, now you know, så ikke bli overrasket om det plutselig dukker opp ei lita prinsesse på de neste outfitbildene, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis noen av dere har tips og triks iforhold til å oppdra en valp, eventuelt har erfaring med Chihuahua, så legg gjerne igjen en kommentar. Jeg er jo tross alt ny i mammarollen og hadde blitt superglad for litt hjelp! Vi blogges - lots of love
 

Livet på hyttetur!

 • 12.07.2016, 21:46

Wow, for noen dager og for noen jenter!! Jeg beklager fraværet de siste dagene, men jeg har vært på hyttetur med et par venninner og rett å slett koblet totalt av. I blandt er det nødvendig å ta på joggebuksa, fjerne sminka, kjøpe inn masse mat, ta med seg et par tvers-igjennom-nydelige venninner, kjøre bort fra all sivilisasjon og bare være oss. Bare være til stede.

Vi har hatt noen fantastiske dager på hytta med masse mat, spill, bading i kaldt elve-vann, filmkveld, gode samtaler og masse latter og tull. Dette er jenter jeg ble kjent med da jeg begynte på ny skole i 5 klasse, og som idag er noen av mine nærmeste venninner. Så ubeskrivelig takknemlig! Tusen takk for enda en fantastisk hyttetur - jeg er så glad i dere!


Q: Hva har du gjort de siste dagene?
 

Kvelder som denne er definisjonen på lykke

 • 09.07.2016, 09:31

Good lørdagsmorgen, noen som er våkne..? Jeg ligger fortsatt i senga, og vil bare dele noen bilder fra gårsdagen med dere, før jeg står opp å starter dagen! Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor takknemlig og heldig jeg er, som har fått vokse opp slik jeg har gjort. Jeg har alltid bodd rett ved havet, hatt sjøbu, brygge, båter og virkelig levd livet som ekte sørlandsjente! Jeg elsker sjøen og alt den bringer med seg. Stillheten og roen hjemme er helt unik og ikke noe man finner noe annet sted.

Ennå en ting jeg elsker med å bo slik som jeg gjør, er å invitere venner til rolige kvelder på brygga. Om sommeren pleier vi å ta med oss noe godt og spise å drikke, tulle oss inn i noen deilige flispledd, tenne lykter og lys, og bare sitte ute å prate om alt og ingenting, til langt på natt - akkurat hva meg og Adine gjorde igår. Kvelder som denne er definisjonen på lykke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Late dager på Sørlandet

 • 08.07.2016, 11:40

HAPPY FRIYEY!  Det er rart hvordan fredag og helg liksom ikke er noen "big deal" om sommeren.. For meg setter de små hverdagsgledene enormt høyt, er det viktig å holde på forskjellen på hverdag og helg, selv i sommerferien. Det er i hvertfall lov å prøve! Anyway, sommerferien varer ikke for evig så her er det bare å nyte dagene til det fulle. Jeg har vært syk hele uken og har ikke hatt overskudd til å gjøre så mye før jeg blir sliten, så de siste dagene har vært avslappende og rolige. Jeg sov over hos ei venninne fra onsdag til torsdag og hadde to utrolig koselige dager. Sola skinte, vi spiste deilig mat, tittet litt i byen, tok masse bilder og gikk en lang kveldstur langs vannet. Sommer på Sørlandet er virkelig så bra som det sies og må faktisk bare oppleves!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du opplevd sommeren på Sørlandet? Hva er dine planer for sommerferien?

Good times, good music, good memories

 • 03.07.2016, 21:23

Wow, just wow. Denne helga har vært helt a m a z i n g og jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang. Først må jeg bare forberede dere på at kroppen min er helt kjørt idag og forkjølelsen jeg klarte å skaffe meg før helga, gjør ikke akkurat ting bedre... Derfor, er det altså blogging på smertestillende og 2 dagers fyll i kroppen idag, så vær litt snill med rettskrivingen min akkurat idag `a!

Anyway, tilbake til helga. For dere som ikke har fått det med dere (hvis det er mulig..?), var det altså duket for Palmesus denne helga! Jeg flyttet inn sammen med noen venninner for helgen og har virkelig kost oss maximalt! Jeg har møtt utrolig mange hyggelige mennsker, danset til Jason Derulo, sunget til stemmen sprakk, spist, drukket og kost meg gløgg ihjel til siste slutt. Helga gikk over all forventning og jeg sitter igjen med bare gode minner og fantastiske opplevelser. Jeg har samlet litt bilder fra helga, til dere som ikke følger meg på Mystory (ehe, beklager for festival-spam til dere som følger @marievi..). Ellers håper jeg alle har hatt en nydelig helg, Palmesus eller ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Q: Var du på Palmesus? Hvis ikke, hva har du gjort i helgen?

Klar for festivalhelg!

 • 01.07.2016, 09:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lang torsdag er endelig over og helga står for tur. Palmesus 2016 er snart i gang og jeg gleder meg helt sjukt! Kristiansand forvandles til et tropisk sommerparadis med grønne palmer, deilig musikk og ubeskrivelig stemning. Mennesker fra hele Skandinavia kommer for å feire livet, nyte sommeren og danse med palmene. Dette er en strandfest man ikke glemmer med det første og jeg er klar for å lage nye minner! Jeg var på Palmesus for 2 år siden, stod på første rad, danset til Jason Derulo, drakk øl i regnet og koste meg glugg ihjel. I år er Jason tilbake- og det er jeg også. Noen andre

som skal på Palmesus??


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dining in the sunset

 • 23.06.2016, 07:48

God morgen og happy midsummer! Wææ, det er Sankthans idag folkens - noen som skal feire? Sankthans var alltid en merkedag da jeg var mindre og noe jeg alltid gledet meg veldig til. Vi pleide å få besøk på brygga og grille, for så å kjøre båten til en liten øy hvor alle naboene samlet seg og tente bål. Such good memories! Årets Santehans derimot, ble feiret en dag for tidlig. Gårsdagens middag på Sørenga var nemlig perfekt og jeg hadde en nydelig kveld sammen med mine fine foreldre. Sørenga er absolutt Oslos perle og viste seg virkelig fra sin beste side i går.  Vi satt ute i bare t-skjorte helt til sola gikk ned i halv 11- tiden, før vi ruslet hjemover - Akkurat slik en sommerkveld skal være♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rar natt og deilig morgen!

 • 21.06.2016, 07:35

...En god morgen, kan jeg ikke akkurat kalle denne tirsdags morgenen. Jeg har hatt en sykt rar natt og har egentlig ikke sovet noenting - tror jeg..? Noen andre som har hatt lange netter der du på en måte aldri havner i den dype søvnen? Jeg føler hodet mitt har vært våkent hele natten, samtidig som kroppen har hvilt litt og øynene har åpnet og lukket seg en million ganger. I går kveld var jeg til og med ordentlig trøtt og gledet meg skikkelig til en deilig natt søvn - men neidaa...

Anyway! Dagen skal ikke ødelegges av den grunn nei. Jeg bestemte meg rett og slett for å stå opp å lage frokost et par timer før jeg egentlig trengte, og har nå kost meg med den en stund. Sjekk den deilige frokost skåla da, en skikkelig eksplosjon av farger - akkurat slik det skal være!  For øyeblikket sitter jeg fortsatt godt plassert i senga, kaffekoppen er fylt opp for andre gang og jeg er i full gang med å oppdatere meg litt i bloggverden før jeg skal gjøre meg klar til jobb. Denne dagen skal bli bra og jeg skal være å sliten at jeg får tidenes natts søvn i natt. Let`s do this Tuesday!

Følg meg gjerne på Instagram på @marievigebo og på Snapchat på @marievi for flere oppdateringer fra min hverdag♥ 

My Latest Insta-moments

 • 15.06.2016, 20:32


Følg meg gjerne på Instagram på @marievigebo eller klikk på "følg meg" i menyen over headeren på bloggen. Legg gjerne igjen en kommentar med noen brukere du syntes jeg burde følge på Instagram. Har du en favoritt?

 

Ny blogg, igjen..?

 • 15.06.2016, 15:07

Good onsdagsmorgen, mine skjønne venner! Idag snudde plutselig finværet i Oslo og det har regnet siden jeg våknet - noe jeg også merker veldig godt på kroppen.. Frem til nå, har dagen idag rett og slett kun gått til bloggen. Jeg har lenge vurdert å bytte tilbake til blogg.no (ja, jeg vet.. vimsa!) noe jeg nå har gjort. Jeg var veldig fornøyd med Nouw, så den eneste grunnen til at jeg bytter er fordi jeg føler man har flere muligheter på blogg.no, pluss at det er lettere for dere som ikke følger meg på facebook å huske denne adressen, enn den andre. That`s it! Så, nå er jeg altså tilbake der jeg startet - og det føles veldig godt.

Planen nå er å drikke opp teen og komme meg på trening. Jeg hadde egentlig tenkt å ha treningsfri idag, men etter å ha sittet forran dataskjermen i 5 timer (hvem sa blogging ikke er en jobb..?), merker jeg at kroppen trenger litt bevegelse. Det blir nok en rolig økt idag, men alt er bedre enn ingenting og bevegelse er bevegelse! Håper dere får en nydelig onsdag videre, så blogges vi snart igjen ♥ 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet om hva du syntes om bloggbytte? Er denne adressen lettere å klikke seg inn på?
Følg meg også gjerne på Instagram@marievigebo og Mystory@marievi

Marie Vigebo

Search

Bloggdesign

hits