hits

10 ting dere ikke visste om meg!

 • 18.03.2018, 16:07

Heii mine venner ♥ 
Sola skinner, det er søndag, og jeg har planer om å lage meg en fiin avslutning på ei veldig fin helg. Jeg tenkte egentlig ikke si så mye mer enn at jeg har skrevet ett litt morsomt innlegg til dere, nemlig 10 ting dere ikke viste om meg! Jeg har prøvd å komme på ting jeg ikke har skrevet før, så jeg håper (og tror) jeg har klart det, og at dere syntes dette er litt gøy. Enjoy! 
1.
De tre siste årene, har jeg søkt på studier i utlandet. Noen av dem har jeg også kommet inn på- men jeg har backet ut hver gang. Hvorfor? Jeg vet ikke, det har liksom alltid kommet noe annet... En av mine største drømmer i livet, er å få bo med sollys og varme. Det har jeg skrevet til dere mange ganger før. Jeg krever ikke så mye, men de to tingene der, vet jeg vil gjøre noe med meg. Det er bare en følelse jeg har, og har hatt så lenge jeg kan huske. Det vil alltid komme noe i veien, og tidspunktet vil aldri bli perfekt- så det er ikke lengre en unnskyldning. Det er skummelt, men jeg vet jeg må prøve. Jeg vil og jeg skal prøve. Kanskje i år, kanskje om fem år. Det er en mening med den følelsen - jeg bare kjenner det.

2.
Jeg aldri prøvd røyk i hele mitt liv, og har ingen planer om å gjøre det heller. Stolt av det ja!!3.
Pinterest er den mest brukte appen på telefonen min, etter instagram. Jeg bruker så sjukt mye tid på Pinterest at det nesten er flaut. Men hallo, det er jo genialt!! Jeg finner alt fra inspirasjon til treningsøvelser, sunne og gode oppskrifter og antrekk- til de vakreste sitater som treffer meg rett i hjertet, motivasjonstips og "lists". Forsiden oppdaterer seg også etter hva jeg søker på, klikker på, og interesserer meg for - noe som gjør at det som kommer opp, treffer meg hver eneste dag, og automatisk gir meg en "good feeling". Jeg har så mange "tavler"  i den appen, atte hjelp... Til de av dere som ikke har sjekket den ut, finner dere nettsiden HER.

4.
Noen meldte meg på Paradise Hotel 2017- og jeg var en av de "heldige" som ble kalt inn til intervju. Haha huff.. Det verste var at jeg fikk så panikk at jeg ikke turte å svare på mailen, ta telefonen eller svare på meldingene, fordi jeg helt seriøst ikke viste hva jeg skulle si. Identitetskrise much?? Etter ca 10 ubesvarte anrop, og et par mails, snakket jeg med deltakeransvarlig (som for øvrig allerede hadde tilbudt seg å holde intervjuet i Kristiansand for meg, fordi de tydeligvis veldig gjerne ville møte meg), og fortalte at jeg dessverre ikke var interessert. Og guuud så glad jeg er for det nå. Paradise-Marie, heh?? ;) 
5.
Jeg er den eneste av min venner som faktisk har fortsatt med blogging, etter "storhetstiden" på ungdomsskolen da alle hadde blogg. Dette er liksom min interesse, lidenskap, og noe jeg syntes er gøy - så hvorfor slutte? Som jeg har sagt før, så heier jeg så sjukt på alle som tørr å gå sin egen vei, står opp for seg selv og driter i hva alle andre mener - og da kan jeg jo ikke være noe dårligere selv, right? 

6.
Før ELSKET jeg å dra ut, feste og drikke i helgene. Det var hver eneste helg liksom- av og til 2 ganger i uka også! Jeg husker jeg gledet meg hele uka, til helga kom og vi skulle ut igjen.. Greit nok det, men ganske sykt å tenke på hvordan den tankegangen har endret seg! I løpet av de siste 2 årene, har jeg kanskje vært ute 2-3 ganger, typ når det har vært en bursdag eller noe spesielt som har skjedd. Jeg finner rett og slett ikke glede i det lengre, og har funnet ut at alkohol ikke gir meg noe som helst positivt. Jeg har derfor dratt ut edru når jeg har "måtte", og ellers bruker jeg lørdagene på rolig kvelder med familie eller venner. Jeg har heldigvis mennesker rundt med med samme tanker som meg, noe som gjør alt litt lettere <3 

7. 
Jeg er en tenker. Det tror jeg dere har forstått, haha! Jeg tror helt seriøst jeg har vært igjennom alle tanker som finnes på denne jord, og alle mulige utfall av de fleste situasjoner. Utrolig slitsomt til tider, men også veldig lærerikt. Jeg hadde aldri vært så reflektert som jeg tørr påstå jeg er idag, om jeg ikke hadde havnet i situasjoner som har gitt meg noe å tenke på. Jeg tror det er en mening med alt som skjer, og at alt man går igjennom gjør deg til en bedre person i andre enden. 
8.
Frukt, candyking og kanelboller er mine topp tre guilty pleasures. Haha, litt av en kombo hæ? Jeg spiser altfor mye frukt, ikke bare fordi det er så himla sunt- men rett og slett bare fordi jeg syntes det er helt sjukt godt. Godt på ekte liksom! Candyking spiser jeg med god samvittighet, hver eneste lørdag. Fordi jeg kan, fordi jeg vil, og fordi det er en liten glede og motivasjon for meg. Kanelboller, altså hvor skal jeg starte..? Er det i det hele tatt mulig å ikke falle pladask for nybakte, varme, luftige, store, perfekte kanelboller? Den lukta og smaken - det bobler i hele meg bare av tanken!! Det eneste problemet her, er at det er altfor vanskelig å stoppe når man først har begynt. Da trøkker jeg gjerne ned ett par 2-3-4-5 boller på rappen.. ikke så smart, men så himla verdt det. Haha jaddaa! #kanelbollequeen 

9.
Jeg har brukt hele ungdomsskolen og VGS på å synge i kor, og etterhvert også være med som leder. Jeg sang altså i kor i 9 år!! Det hadde dere ikke trodd, hæ? Jeg har noen av de beste minnene fra ungdomstiden min her, og ville aldri vært foruten det. Minner og venninner for livet!

10.
Jeg er en av dem som ikke ANER hva jeg vil bli når jeg blir "stor". Jeg har aldri vært veldig målrettet, når det kommer til jobb og studie og de tingene der. Jeg bygger på en måte veien mens jeg går, hvis man kan si det sånn..? Prøver, feiler, lærer og prøver på nytt- som jeg pleier å si! Før stresset jeg veeldig med nettopp dette, fordi jeg følte alle rundt meg viste hva de skulle og ville. Nå derimot, har jeg på en måte lært meg å godta og sette pris på det. Det er bare sånn jeg er, og det er helt greit å ikke vite hva man vil gjøre resten av livet, i en alder av 23 år. Når jeg velger studier for eksempel, søker jeg litt på impuls og litt etter interessene mine. Jeg kaster masse baller i lufta, og ser hva som faller ned. Jeg har alltid sagt at "det eneste jeg vet, er at jeg ikke vil ha en A4 jobb, et A4 liv, og en hverdag jeg ikke syntes er gøy". Jeg høres kanskje kravstor ut, men jeg kommer aldri til å bruke livet mitt på noe fordi jeg må. Jeg skal gjøre noe jeg brenner for, engasjerer meg for og syntes er gøy. Jeg skal bruke livet mitt på noe jeg vil. 

Q: Noe du ikke viste? Eller ble overrasket over? 

Dagene hjemme

 • 17.03.2018, 10:29

Jeg har ikke nevnt det, men 1.april flytter jeg hjem til familien. Hybelen min skal rives, og jeg har vurdert frem og tilbake om jeg skal finne et nytt sted å bo, eller flytte hjem for sommeren. Sistnevnte frister helt klart mest, og er det jeg har bestemt meg for. Jeg flytter bort igjen allerede i august, og vil derfor bruke sommeren ved sjøen, på brygga hjemme. Jeg gleder meg, og alt føles veldig riktig og bra. En god følelse. 

Dagene jeg hadde hjemme denne uka, var nemlig perfekte. Hele familien var hjemme, lillesøster var hjemme på perm, vi laget middager sammen, gikk tur, jeg sov bedre enn på lenge, fikk være masse med Maia, slappet av på ordentlig, blogget bra, blitt inspirert, motivert, tatt bilder. Åh ja, jeg gleder meg skikkelig til å flytte hjem litt nå. Jeg har også brukt tiden hjemme på å planlegge et lite prosjekt for meg selv, hvor jeg skal male og pusse opp soverommet mitt. Jeg elsker alt som har med interiør, farger, design og stil å gjøre- og tenker å ta dere med på reisen. Før/etter bilder kommer! Åh jeg gleder meg, tror det blir såå fint!  

Processed with VSCO with 5 preset

" The older I get, the more i realize I don`t want to be arounded by drama, conflict or stress.
I want a peaceful home, food that is good for my mental health and body, and to be surrounded by happy people. The little things. The little moments."


Processed with VSCO with av8 presetJeg gikk en lang tur langs sjøen sammen med Maia. Det beste jeg vet i hele verden er å gå tur alene, med podcast på øret. Bare meg. Jeg føler podcast er min måte å lære nye ting på. Det finnes så mange bra podcasts, om alt mellom himmel og jord. Jeg hører ofte på pods om trening, ernæring, mental helse og motivasjon. Når jeg vil le eller komme i godt humør, hører jeg på Harm&Hegseth og Synnøve&Vanessa. Anbefales. 

Processed with VSCO with av8 preset

 JA, det var en porsjon nummer to (og tre) også.. for dette var helt sjukt digg, og jeg var sulten. Den var bare ikke like fin- den så faktisk ut som et flykræsj. Kokt egg, you know..  - Fullkornsknekkebrød med smashed avokado, kokt egg, cottage cheese, ruccola, salt og pepper, OG en appelsin. Nam nam! 

Processed with VSCO with 5 preset

Ha en find lørdag. Nå skal jeg på jobb, før jeg skal bruke lørdagskvelden sammen med ei venninne <3 

13.03.2018

 • 13.03.2018, 07:47

T I R S D A G 13.03.18

Jeg skal straks løpe ut døren for et par planer nå på formiddagen, men tenkte jeg ville stikke innom å si hei før jeg drar. Gårsdagen ble skikkelig rolig. Hele meg var i skikkelig søndagsmodus! Man kjenner liksom ikke hvordan jobbhelg gjør deg sliten, før mandagen kommer og man egentlig bare vil snu i døra.. Noen som kjenner seg igjen..? Jaja, deilig med en rolig mandag da! Jeg gjennomførte ei rolig fullkroppsøkt, så et par episoder med Neste Sommer og Helt Perfekt, og var en liten tur hos ei venninne. Litt bevegelse, litt kos og mye ro. 

Idag skal jeg starte dagen med å ta vaksine (!!!!), før jeg skal videre til ei venninne og på trening. Og bare for å hoppe fra det ene til det andre; jeg føler jeg skriver så sjukt mange hverdagsinnlegg..? Typ "idag skal jeg ditt, så skal jeg datt, også skjer det, før jeg skal det, og det tenker jeg om det.." Er det interessant liksom? Haha i guess not.. Skal prøve å bli flinkere på å skrive litt flere tema-innlegg fremover. Kom gjerne med forslag i kommentarfeltet, så velger jeg ut. Trening, kosthold, ernæring, helse, mental helse, fysisk aktivitet, spørsmål og svar, personlige temaer.. - eller kanskje noe heeeelt annet? Health is just not about what you`re eating. It`s also about what you`re thinking and saying. Q: Hva vil du lese om her på bloggen min? 

Fredagstanker!

 • 02.03.2018, 08:45

.. OH FRIDAY, LET ME HUG YOU. 

Følelsen av å våkne opp til fredag, helg og deilige dager i vente - finnes det egentlig noe bedre? Jeg hadde en skikkelig fin dag i går, og skal absolutt ta med meg den gode følelsen inn i denne dagen. Jeg føler jeg er litt tilbake i meg selv om dagen! Det er som om den trygge følelsen er tilbake i kroppen- jeg føler jeg får til ting, klarer å være tilstede, setter pris på hver dag og øyeblikkene den gir meg. Vanskelig å forklare, men det er den innvendige roen tror jeg. Den kommer og går, og når den da kommer tilbake etter en litt stressende, eller kanskje litt tung periode- verdsetter man den så innmari! Vet ikke om dere kan relatere... eller om jeg bare babler.

Fredag for meg betyr kos. Det betyr god mat, avslapping med god samvittighet, tv-kveld, og alt som gjør meg glad. Jeg tenkte på dette i går kveld da jeg gikk hjem fra middag med to venninner, dette med å være "sin egen lykkes smed" som det så fint heter. Hvor viktig det er! Der jeg gikk alene i mørket, med hetta dratt ned over ansiktet for å ikke fryse- tok jeg meg selv i å kjenne på en plutselig takknemlighetsfølelse. Jeg vet ikke helt hva det var? Jeg smilte i hvert fall for meg selv selv- og det må da bety noe..? Jeg tror det var en blanding av en fin kveld med to venninner som betyr hele verden for meg- og følelsen av trygghet, tilfredshet, stolthet og ro. Jeg vet ikke. Det var en god følelse i hver fall. Jeg ville liksom ikke at denne gode følelsen skulle gå bort, og gikk aktivt inn for å fortsette den gode tankegangen, rose meg selv, og lage små punkter på hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem til leiligheten for å holde på den gode følelsen. Punktene ble som følger; 

- Jeg skal tenne lys. 
- Koke meg en stor kopp varm solbærsaft. 
- Redigere litt bilder. 
- Kutte opp litt frukt, og nyte hver bit. 
- Drømme meg bort i Pinterest-verden.
- Se dagens episode av Camp Kulinaris (mitt nye favorittprogram som ligger gratis på Viafree!!) 
- Finne 3 positive ting ved denne dagen, jeg vil ta med meg videre til i morgen. 
- Gi kroppen min en god natt søvn - det fortjener den. 


Disse små tingene her, gjorde meg glad. Det skulle altså ikke mere til. Tenk så enkelt! Og det eneste som skulle til, var å være bevist på egen tankegang og aktivt gå inn å veilede litt. Ha en fin fredag dere - gjør den fin 
♥  
DAY 60 OF 365: 

I pray that the month of March is filled with growth, blessings, new opportunities, love, miracles, healing, and change. Amen.


Q: Er du din egen lykkes smed? 

20 Questions

 • 17.02.2018, 10:00

1. Hva er dine morgenrutiner?
Haha, det tror jeg de fleste som leser bloggen min har fått med seg.. Jeg funker dårlig uten ro på morgenen. Jeg elsker å våkne tidlig, og våkner nesten alltid av meg selv mellom 06 og 07 på morgenkvisten. Jeg står opp, tar på meg tøffene og setter på kaffen, går på badet og vasker ansiktet- og starter på havregrøten. Koker havregrøt og plasserer meg godt til rette i senga, slår på God Morgen Norge, og kooooser meg i et par timer. Stress på morgenen funker ikke for meg!
 

2. Skumle filmer eller happy endings?
Skumle filmer! Jeg elsker skrekkfilmer - det er faktisk min favoritt film sjanger. 

3. Hva gjør deg glad?
Åh det er mye. Tid med familien. Tid alene. Foto, redigering og fint lys. Fredagsfølelsen. Maia. Mestringsfølelse. Trening. Aktivitet. Nøtter. Sol lys. Kaffe. Skinnjakke-vær. Ferie. Bar asfalt. Nytt treningstøy. Nye klær generelt. Brun hud. Sommer hjemme på brygga. Frukt. Musikk. osv osv osv...

4. Hva gjør jeg trist?
Det motsatte av alt over + urettferdighet, dårlige mennesker og mobbing. 

5. Hva gleder du deg til?
Jeg gleder meg helt sinnsjukt mye til sommeren. Jeg har sagt det før, men jeg kan si det tusenvis av ganger til; jeg er født i feil land. Ellers gleder jeg meg til mandag, for da skal jeg ha en ekstra fin start på uka sammen med ei venninne (kommer tilbake til hva vi skal senere)! Jeg gleder meg til å se hva fremtiden gir meg, til alt jeg skal lære fremover, til å bli bedre kjent med meg selv, til å spise masse god mat og oppleve verden, til å møte Maia igjen idag, til å tilbringe tid sammen med familien min ikveld, og til å møte ei venninne jeg ikke har sett på lenge, på cafè om et par timer til. Jeg har masse fint å glede meg over, og selvom det ikke alltid er så lett å fokusere på disse fine tingene, så er det absolutt nødvendig i blandt. Jeg er glad jeg har blogg, så jeg kan skrive ned ting som dette. 6. Hva er ditt beste treningstips?
Mitt beste treningstips hvis jeg måtte velge kun ett, er faktisk å finne en form for aktivitet du syntes er gøy å holde på med. Det er så trist å se alle som prøver og prøver å holde denne såkalte "treningsmotivasjonen" oppe, og drar seg ned på treningssenteret dag etter dag, løfter litt vekter, løper litt på mølla, og drar hjem igjen - mer umotivert enn da de kom. Folkens, det handler om å gi kroppen bevegelse, gjøre kroppen og hodet ditt glad, og FÅ energi og overskudd - ikke det motsatte! Dem som tvinger seg selv på trening fordi de tror de må, oppnår sjeldent de resultatene de ønsker. Både fordi de har altfor høye krav til seg selv, i forhold til motivasjon og viljestyrke- men også fordi de egentlig har gitt opp før de har begynt. Åh, jeg kunne skrevet så mye om dette - men for å oppsummere; finn en form for aktivitet du liker å holde på med, som gir kroppen din bevegelse, utfordring, energi overskudd og glede! 

7. Hvordan ser du for deg livet ditt om 5 år?
Hver gang jeg svarer på dette spørsmålet på bloggen, har jeg svart at helt det samme. "Jeg håper jeg er tryggere i meg selv, og vet mer hva jeg vil og hva jeg skal". Jeg skulle til å skrive det samme, men vil endre litt denne gangen. Om 5 år tror jeg at jeg er på god vei videre i riktig retning. Jeg håper jeg er et sted jeg trives og har det bra, sammen med de jeg trives og har det bra med. Jeg håper bloggen går bra, at jeg fortsatt å skriver, og at noen fortsatt gidder å lese. Jeg håper jeg driver mer seriøst med foto, og at trening fortsatt gir meg like mye. Men mest av alt, håper jeg at smilet og følelsene inni meg er gode, ekte og smittende. Jeg håper jeg er den beste utgaven av meg selv - på godt å vondt. 8. Hvis du måtte velge ett produkt, hva ville det vært?
Skin Food fra Weleda. Jeg leste om den på bloggen til Anniken Jørgensen, og har vært avhengig siden. Den er tykk og gir huden all den fuktighet den trenger. Etter jeg begynte å bruke denne på morgen og kveld, og under sminken - sitter sminken mye lengre, og jeg slipper oljete hud osv. Den er helt naturlig og veldig bra for huden også. Jeg bruker min hovedsaklig til annsiktet, men den kan også brukes andre steder på kroppen, hvor du er litt ekstra tørr eller trenger fukt. 

9. Hvor mange tatoveringer har du?
2 små. Et kors på håndleddet, og en diamant bak øret. Vil ha flere, og planlegger faktisk flere så fort jeg får råd.

10. Hva hadde du gjort om du vant mange millioner kr i morgen? 
Kjøpt meg leilighet i LA og flyttet på dagen. 11. Hva er din favoritt drikke? 
Zeroh-saft med Pineapple smak. Og Pepsi max da, ofc!

12. Hvilken film/ spill ville du helst levd i? 
Åj hmm.. Jeg er jo verdens dårligste på å se på film, men kanskje en Disney film..? Disney har så utrolig mange idylliske scener i filmene sine, hvor jeg alltid ender opp med å drømme meg bort. Pocahontas for eksempel? Den virkelige verden skulle absolutt vært mer som Disney. 

13. Hva var det beste og værste faget ditt på skolen?
De værste var matte, gym og naturfag (strøk nesten i alle tre). Det beste var norsk og diverse praktiske fag. Jeg er absolutt best når jeg kan gjøre ting praktisk! 14. Hva bruker du litt for mye tid på? 
Blogg, foto, redigering og instagram. Det gjør meg ingenting, fordi jeg elsker det og det er en av mine største lidenskaper - men jeg skulle jo kanskje ønske det gav meg noe å leve av. Samtidig gjør jeg det for min egen del, og for alle dere som leser, sender meldinger og skriver kommentarer  til meg - og det er absolutt grunn nok til å fortsette etter min mening. 

15. Hvilke små ting gjør dagen din litt bedre? 
Kaffe, ro, stillhet, sol, god mat, fine bilder, adrenalin, trening, jobb, bevegelse, familie, positiv feedback, venner, lys og genuint gode mennesker. 

16. Hvordan slapper du av etter en lang dag på jobb? 
Det beste jeg vet etter en lang dag på jobb, er å ta på joggebuksa, lage meg noe god mat, sette meg i senga, dra frem maccen og redigere bilder, lese blogger, bli inspirert, se på youtubere eller scrolle på Pinterest. Da koser jeg meg med goood samvittighet. 

17. Hva er det mest irriterende spørsmålet noen kan stille deg? 
"Når skal du ta lappen?"18. Hvordan var livet ditt for 1 år siden? 
Heeelt annerledes enn i dag i hvert fall! For et år siden bodde jeg hjemme hos foreldrene mine sammen med lillesøster, det var snøstorm ute, og jeg stresset hver eneste dag for å ta bussen frem og tilbake til trening i Kristiansand. Jeg søkte jobb, gikk på kurs og hadde ennå en drøm om å få jobbe i Elixia, bli PT og studere trening- noe jeg for øvrig trodde var helt uoppnåelig, haha! Så feil kan en ta, gitt! Så siden i fjor på denne tiden, har jeg nådd de målene jeg gikk å drømte om. Jeg fikk jobb på Elixia, startet på PT utdannelsen, bestod alle eksamener, fikk jobb som PT og jobber nå med trening på fulltid. Det er sykt å tenke på.. Egentlig er jeg dritstolt, og burde absolutt minne meg selv på slike ting som dette litt oftere kjenner jeg. Jeg kan hvis jeg vil, og det kan du også! 

19. Favoritt snacks? 

Yoghurtnøtter, candyking og sørlandschips. Gud, jeg klaaaaarer ikke stoppe!

20. Har du drevet med noen sport? 
Ja, jeg spilte faktisk håndball fra 5-7 klasse! Så gikk jeg på turn da jeg var mindre, men det har jeg vell ikke akkurat så mye utbytte av den dag idag! haha..Håper dette er noe dere syntes var litt gøy - og legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet, det setter jeg veldig stor pris på ♥

Q: Noe du ikke viste? Eller noe mer du lurer på?

De små (u)nødvendige innleggene

 • 15.02.2018, 08:57


- Kaffe er livet. 
Når jeg tenker over det, er mange av de fineste stundene og samtalene jeg har hatt i livet - med en varm kaffekopp jeg kan holde rundt. Gjett hvem som hadde glemt å kjøpe kaffe til frokosten idag...? Bra, Marie. En positiv ting er at jeg kan drikke masse kaffe på jobb idag, helt uten dårlig samvittighet. Rart hvordan kaffe kan gjøre meg så glad? Kaffe er livet. 

. . . . 


God morgen, mine venner. Jeg har sittet her å skrevet en million forskjellige "tema" innlegg nå, men innser at jeg er best på de hverdagslige innleggene uten så mye betydning. Haha, sikkert veldig interessant for dere..? Jeg skal bli bedre på å være interessant og informativ. Jeg lover. 
Uansett.. Noen som feiret valentinsdagen i går? Tell me all about it! For min del, var gårsdagen "bare" onsdag. Hadde det ikke vært for sosiale medier, hadde jeg nok glemt hele kjærlighetsdagen. Har mer enn nok med seg selv, si! Nei vet dere, jeg har aldri hatt noe spesielt forhold til valentines, så den dagen for meg betyr ikke sånn spesielt mye. Kanskje en dag i fremtiden, vil den bety mer? Who knows. 

Jeg skal straks opp å stelle meg, før dagen starter på jobb. Videre idag skal jeg møte foreldrene mine, kanskje trene litt og besøke ei venninne ikveld. Satser på en fin dag! By the way (bare for å hoppe fra tema til tema her), føler jeg meg skikkelig "grå" for tiden. Håret har jeg ikke gjort noe med på over 1 år, neglene holder på å vokse ut, jeg bruker kun litt hudsminke, bryna vokser og vippene gjør jeg aldri noe med. Jeg kan ikke huske sist jeg bruke penger på klær, eller utseendet generelt. Helt ærlig, har jeg aldri følt meg styggere. Er det i det hele tatt lov å si? Det er i hvert fall sant. Det er vell nettopp derfor jeg fortsetter også, for å være "bare" meg, og føle at det er greit. Bare en liten avsporing der.
Ellers må jeg bare si at jeg setter veldig pris på alle dere som leser bloggen min, til tross for dårlige oppdateringer, rare pauser og mye frem og tilbake. Og hvis det er noe dere ønsker jeg skal skrive om så håper jeg dere sier ifra! Det er ingenting jeg heller vil, enn å lage innhold dere setter pris på - så let me know!...
There is nothing so brave in the whole wide world, as a candle daring to live on in the wind.
...
 

Vi snakkes <3 

Peronlig Update & Bringebær Smoothie

 • 12.02.2018, 08:13

God mandagsmorgen da dere! Hvordan har dere det? <3 

Det har vært litt stille fra meg her de siste dagene, og det er egentlig fordi dagene flyr forbi med mye å gjøre. Ukene er fylt opp med jobb, og når jeg da i tillegg har fått beskjed om at jeg må flytte fordi hybelen min er solgt, kommer visninger og leilighetsjakt i tillegg. Så har jeg jo meg selv og mine egne tanker også da, midt i alt. Litt for mye i hodet for tiden, for å være helt ærlig - men sånn er det vell bare av og til. Jeg håper det roer seg litt, så jeg får tid til å fokusere på bare meg snart. Høres vell greit selvsentrert ut, men for meg er det veldig veldig nødvendig. 

Selvom dagene flyr, trives jeg veldig i ny hverdag. Som jeg har skrevet litt om tidligere, har jeg startet i ny jobb som Personlig Trener. Det er skummelt på alle mulige måter, og jeg får føle på dette med å jobbe med meg selv utenfor komfortsonen igjen - noe jeg vet jeg trenger. Jeg føler nesten jeg jobber like mye med meg selv, som jeg jobber med kunder - om det går an å si..?  Jeg pusher meg selv, jobber hardt med stemmen i hodet, og gjør alt for å gjøre mitt beste. Det er faktisk målet - å gjøre mitt aller aller beste. Så lenge man er fornøyd med egen innsats, og vet at man har gjort sitt absolutt beste på alle mulige måter - er faktisk ikke resultatet så betydningsfullt. Hvis du ikke har troa på deg selv, kan du ikke forvente at andre skal ha det heller. Selvskryt er viktig, selv i små hverdagssituasjoner.

Bloggen derimot.. ja, hva skal man si? Bloggen stråler når sola skinner. Jeg er en lys-person, og vintertiden er absolutt ikke min beste venn. I fare for å virke demotiverende på en plattform jeg prøver å dra dere (..og meg selv!) opp, er jeg virkelig ikke den beste versjonen av meg selv på denne siden av året. Jeg prøver å la hverdagen gå som vanlig, uten å la været påvirke hva jeg gjør og ikke gjør - men kjenner likevel at alt er ti-tusen ganger tyngre. Treningsmotivasjonen er ikke der jeg vil ha den, og øktene den siste tiden har blitt halvert, og er absolutt ikke noe å skryte av. Jeg har nettopp skaffet meg multivitaminer, og håper det kanskje kan hjelpe litt. Nei huff, får seriøst dårlig samvittighet for all negativ energi jeg sprer her nå - også på en mandag!? Men, noen av dere syntes kanskje det er litt godt å høre at ikke alt er endorfiner og treningsglede 7/7 dager i uka..? Ikke vet jeg. Jeg kjenner i hvert fall det er godt å dele litt tanker, og håper det er noen av dere som kjenner seg litt igjen.

..Og helt til slutt: til dere som kjenner dere litt igjen; målet er alltid å gjøre så godt man kan ut ifra utgangspunktet, right? Så, når utgangspunktet er litt tyngre enn vanlig, er det helt lov å senke forventningene et par hakk. 
Ha en fin mandag <3 B R I N G E B Æ R  S M O O T H I E : 
2 egg, 2 ss naturell/vanilje kesam, 3 dl frosne bringebær, 1 banan (ekstra god om den er frossen).
Toppet med linfrø, en håndfull mandler & skogsbær. 


...mmm, nam!


Q: Hvordan har dere det? Sånn på ekte?

Helga på hytta

 • 04.02.2018, 17:18

Denne helga trengte jeg. Dere vet når skuldrene er så høye på stress at de ikke en gang faller når kroppen sover? Ca sånn følte jeg det før helga. Nå derimot? La oss bare si det er lenge siden jeg har følt meg så full av glede og takknemlighet. Så ja, jeg sier det igjen; denne helga trengte jeg. 

Som noen av dere kanskje har sett på Instagram, har jeg brukt helga på hytta sammen med ei av mine nærmeste og beste venninner, Andrea. Tilfeldig eller ikke, valgte vi rett helg å reise på. Bare se på bildene under!  Været, lyset og sola har vært helt sinnsykt vakkert hele helga, og jeg har virkelig fått opp øynene for hvordan naturen, og alt den gir, påvirker meg. Jeg blir oppriktig fasinert og glad av fint lys, solstråler, glitter i snøen og flammer i peisen. Slike ting er verdt å legge merke til og nyte. Jeg lover, du vil bli overrasket over hva det gjør med deg. 

Min favoritt "hytte ting" er samtalene ved frokostbodet på morgenkvisten. Mobilen ligger til lading et sted, TV`n er svart, og man fokuserer kun på samtalen. Kaffekoppen blir fylt opp et par ganger ekstra, mens man snakker om alt fra A til Å, spiser og nyter. Jeg elsker det. Andrea og jeg har to vidt forskjellige liv, sett fra utsiden hvertfall - samtidig har jeg aldri møtt noen som er så lik meg selv, innvendig. Sjelevenner er et beskrivende ord tror jeg. Vi kan snakke i timevis om tanker, meninger og følelser. Jeg vet at Andrea alltid lytter, forstår og hjelper meg, uansett hva. Gud så heldig jeg er. Slike venninner er spesielle.
 
 Takk for disse dagene, Andrea - jeg er så heldig som har deg <3

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset


Q: Hva har du gjort i helga?

UKA SOM GIKK

 • 28.01.2018, 15:20

UKENS OPPTUR:
Det har vært mange fine oppturer denne uka, syntes jeg. Det er deilig å si! Jeg har endelig hatt energi og lyst til å trene styrke igjen. Jeg hadde også et veldig koselig besøk av ei venninne på torsdag, hvor vi bare satt med hver vår kaffekopp å snakket om alt man vanligvis ikke snakker om med alle - dere vet, sånne samtaler trengs i blandt. På fredag var jeg og mamma hos tante på et lite kaffebesøk før jobb, noe som også var veldig koselig. Jeg har også brukt mye tid på å lese og lære nye ting i forhold til jobben som PT - all kunnskap er god kunnskap, og jeg vil bli så flink som mulig. Alt i alt har denne uka gitt meg veldig mye fint altså, og det er jeg ordentlig takknemlig for!

UKENS TRENINGSØKT:
Treningsuka som gikk har egentlig vært skikkelig bra, noe som var veldig deilig etter et par uker med lite motivasjon. Jeg har hatt gode styrkeøkter, og har i tillegg kjent på treningsglede, overskudd og gledet meg til hver økt - og noe mer enn det kan man vell ikke ønske seg, eller hva? Hvis jeg skal trekke frem en økt, vil jeg absolutt si at tirsdagens overkroppsøkt var en av ukas beste. Det var supersett-bonanza fra start til slutt, noe som gjorde økta litt annerledes, gøy og utfordrende. Denne må dere teste ut!! Og husk god oppvarming!

A1) Pull-ups med strikk - max x 3 
B1) Nedtrekk 10x3
B2) Facepulls 10x3
C1) Neutral grip row 10x3
C2) Arnold press 10x3
D1) Triceps pushdown 10x3
D2) Enarms brystpress 10x3
E1) Rygghev 10x3
E2) Planken 1 min x 3
F1) Biceps curl 10x3
F2) Fransk press 10x3UKENS NEDTUR: 
Økonomien min er jo en nedtur generelt for tiden, men det er vell egentlig det eneste jeg kan komme på.. Haha, sånn er det vell bare å være ung, I guess..?

UKENS KOSELIGSTE: 
LETT: en utrolig fin melding jeg fikk av ei nydelig jente på Instagram, da jeg stod på jobb i går. Jeg skal ikke gå nærmere inn på akkurat hva det stod, men de ordene hun skrev betydde altså så sinnsykt mye, og gjorde virkelig hele dagen min. Slike mennesker altså, jeg blir helt rørt!!

UKENS BESTE DAG: 
Gårsdagen, altså lørdag. Jeg startet dagen på jobb, hvor jeg trives såå godt og møter såå mange fine, hyggelig og inspirerende mennesker! Etter jobb dro jeg hjem, kjøpte meg litt lørdagsgodt, slappet av og så på serie. Skikkelig Marie-tid, som absolutt trengs!! Senere på kvelden dro jeg på meg finstasen for en liten tur ut. En av mine beste venninner skal flytte til Australia nå veldig snart, så kvelden ble brukt på avskjeds-vors til henne og resten av gjengen hun skal reise sammen med. Jeg var edru, da jeg skal på jobb idag og hadde treningsplaner før jobb - men guuud som jeg koste meg. Jeg møtte så mange fine, imøtekommende mennesker som absolutt ikke gjorde noe ut av at jeg ikke drakk - og som ville snakke å bli kjent med meg likevel! En skikkelig positiv opplevelse, og jeg er virkelig såå glad for at jeg dro. Jeg dro hjemover rett før folk dro videre på byen, spiste litt mer sjokolade, og sovnet. En skikkelig skikkelig fin lørdag. 
UKENS TANKE: 
Hvor viktig stemmen i hodet ditt er, og hvor avgjørende samtalene du har med deg selv, egentlig er. Jeg interesserer meg jo veldig for mental trening, motivasjon og coaching, og alt som skjer oppe i hodet på oss mennesker - og som gjør at vi handler og reagerer som vi gjør. Tenk at vi faktisk snakker mer med oss selv, enn vi gjør med andre mennesker - og tenk da hvor viktig den samtalen faktisk er! Jeg tror altfor mange mennesker går rundt med en negativ stemme i hodet, som hele tiden snakker deg ned. Er du sikker på dette? Tenk hvis... Nei, dette tørr du ikke! Noen andre som må igjennom denne rekka før du hopper ut i noe? Så tenker jeg - hva om jeg hadde stilt disse spørsmålene på en litt annen måte? Hva hadde skjedd da- hvis jeg bevist vinkler dem positivt? Kom igjen Marie, prøv hvertfall! Dette klarer du.Tenk hvis det går dritbra? Ja, det høres simpelt og lett ut, men jeg tror en slik mental endring i tankesettet ditt, kan gjøre store endringer. Det er først når du er bevisst på din egen tankegang, at du kan gjøre en endring. Jeg jobber bevist med eget hodet og tankegang, og har den siste tiden prøvd å legge merke til hvordan jeg snakker til meg selv! Nå ble dette et veldig langt punkt, men dette er hvertfall noe jeg har tenkt mye på denne uka.. Hvordan snakker du til deg selv?

UKENS MUSIKKFAVORITT: 
Det tror jeg må være "Mars" albumet til Karpe, Arif og Unge Ferrari - som hele resten av landet, faller jeg pladask hver gang de gutta lager musikk.. Det ER så braa!!

UKENS BESTE SMAK: 
Jeg har hatt en skikkelig hang-up på lompewraps med bønner/hummus, avokado, grønnsaker og lime-juice denne uka. Det er så sinnsykt godt, og jeg savner faktisk ikke kjøtt i det hele tatt. Hvor sykt er det? Jeg føler meg lettere og renere(..?) i kroppen - om det går an å si..? Det er en deilig følelse i hvert fall, og jeg  koser meg med plantebasert mat enn så lenge! AKKURAT NÅ: 
Akkurat nå har jeg nettopp kommet hjem fra ei sykt digg søndagsøkt sammen med Susann (tenkte å fortelle mer om den økta senere!!), og skal straks hoppe i dusjen før jobb. Hvis jeg skal rekke å lage matpakke i tillegg, må jeg egentlig hive meg rundt nå.. Såå, vi snakkes senere dere - lag dere en fiin søndag da <3 

Tirsdagstanker!

 • 23.01.2018, 08:59

God morgen fine, vakre, nydelige dere. 
Det er tirsdag, uka er i gang, og du står overfor en haug av valg. Det kan virke demotiverende når lista for uka er lengre enn antall dager, og man fortsatt er sliten etter uka som gikk..Var det ikke nettopp tirsdag da..? Nettopp dette kjenner jeg ofte påvirker meg og min tankegang for ny uke - frem til jeg tenker meg om, starter på nytt, og denne gangen med fokus på èn ting av gangen. Uken som kommer blir bare dobbelt så vanskelig om du skal legge alle nye gjøremål, over alt det andre du ikke fikk gjort forrige uke. Nettopp, en evig ond sirkel og en følelse av å aldri nå mål. Et fint sitat som hjelper meg hver eneste dag, er; 

" W o r r y i n g   d o e s   n o t   t a k e   a w a y   t o m o r r o w ` s   t r o u b l e s   -   i t   t a k e s   a w a y   t o d a y ` s   p e a c e " . 


Er ikke det fint? Vi må minne oss selv på at her og nå er viktigst. Det er hva du gjør idag, akkurat nå, som tar deg et skritt nærmere målet du har satt deg. Ikke tenk så langt frem, det er ikke vits i å uroe seg for ting som sannsynligvis aldri kommer til å skje uansett. For nei, 90% av tingene du tenker på, er ikke realistiske. Tenk tilbake på gårsdagen som lærdom - lev idag - og se på fremtiden som et mål.
La oss prøve å ta det med oss inn i tirsdagen, skal vi?  Jeg snapper forresten for Inspojentene idag, så om du vil se hva jeg gjør idag, kan du følge meg der ♡

Q: Lever du i fortid, nåtid eller fremtid? 

Legday & Sjokkis!

 • 19.01.2018, 08:59

F I N A L L Y   F R I D A Y ! ! 
Er ikke fredagsfølelsen bare verdens beste følelse? Jeg syntes det. Jeg har brukt morgenen på å redigere litt bilder og klargjøre litt blogginnlegg til dere, som kommer i løpet av helga. Jeg har mye gøy på lager som jeg gleder meg til å vise dere! Det som er så deilig med å våkne tidlig, er at man får gjort slike ting på morgenen, og dermed alltid ligger litt i forveien. Rutta blogger sa du?? ;)

Planene for helga er lagt og jeg tror det blir noen veldig fine dager. Jeg starter fredagen med litt jobb, før jeg skal kjøre en skikkelig legday med tunge vekter, sammen med skjønneste Susann. Det blir såå digg å få trent litt styrke igjen, så den økta ser jeg virkelig frem til! Følg med på instagram (marievigebo), så legger jeg ut økta på instastory, til de av dere som ønsker å teste den ut. Jeg skal også oppdatere dere på vegetar/veganer-prosjektet i løpet av helga tenkte jeg! Noen som er spent på å høre hvordan det har gått? 

Ellers skal fredagskvelden nytes med besøk, sushi og sjokkis. En kveld etter min smak med andre ord! Jeg håper dere får en deilig fredag og en suuperfin helg,  alle sammen ♡ Og helt til slutt, tusen hjertelig takk for at dere leser bloggen min. Dere motiverer meg hver eneste dag, det skal dere vite! 


 .. Ikke glem å like bloggen min på Facebook HER , hvor jeg publiserer de nyeste innleggene med en gang de kommer på bloggen!
... Og følge meg på Instagram HER

 

Uperfekte piker

 • 14.01.2018, 10:36

God søndagsmorgen, fine dere ♥​ 
Jeg ville egentlig bare titte innom for å si at jeg lever, og at jeg kommer sterkere tilbake veldig snart. Jeg er en av mange heldige som har måtte gjennomgå en skikkelig influensa den siste uka, og har rett og slett ligget under dyna siden onsdag. Om jeg er lei....? Heldigvis slapp feberen taket i går, og nese-og hals ser ut til å følge med. I går dro jeg på julebord med jobben, litt sånn halvveis rusa på paracett - noe som gikk overraskende greit, og var veldig hyggelig! Jeg var flink og kledde meg godt, tok det rolig og dro hjem tidlig - så var ei veldig fornøyd jente som våknet opp idag kan man si! Planen idag er å kjøre en siste avslappningsdag, så kroppen er klar for mandag, ny uke og masse spennende planer jeg gleder meg til å fortelle dere om! Elsker hvordan mandag alltid gir oss en ny sjanse til å takle livet - det er så fint. 

Ellers så ville jeg bare komme med et aldri så lite søndagstips til dere! Jeg anbefaler rett og slett alle å følge "Uperfektepiker" på Snapchat. Mange har sikkert fått med seg dette allerede, da det har vært mye oppe i media den siste uka - men jeg kjører på likevell, da dette er noe absolutt alle bør få med seg. Uperfektepiker er en snapchat-konto med 17 fantastisk fine, inspirerende jenter, som snapper om hverdagen og livet, på en 100% ærlig og ekte måte. Alle jentene har ulike temaer og problemstillinger de snapper om, og tar for seg hvert sitt syn på en ekte og u-filtrert hverdag. Det fine med dette prosjektet, syntes jeg - er at jeg tror alle kan kjenne seg igjen i noe, eller i det minste lære seg å forstå mennesker litt bedre. Jeg elsker konseptet, og disse jentene er i mine øyne, ekte forbilder. Ufiltrert, ekte, ærlig og vakkert. Dere finner facebooksiden til prosjektet HER 
Ellers ønsker jeg dere alle en superfin søndag, så blogges vi så fort jeg kommer meg på beina igjen ♥​ 
 


Q: Hva syntes du om "Uperfektepiker" prosjektet? 

Overraskelse på døra!!

 • 08.01.2018, 07:26

E N D E L I G   M A N D A G   <3 
Ja faktisk, endelig mandag igjen. Som jeg fortalte dere, var forrige uke greit hektisk - og treningen ble så som så.. Motivasjonen har rett og slett vært bånn i bøtta den siste tiden, og jeg har vell gjennomført ca 1-2 gode økter den siste uka. Jeg vet ikke helt hva som er grunnen, men jeg tror bare jeg trenger noe litt nytt...? Et nytt program, nye øvelser, ny motivasjon - en slags ny start rett og slett. Og derfor "endelig mandag". Jeg er klar for ei skikkelig kick-ass treningsuke igjen, og gleder meg til å starte mandagen med en ordentlig leg day, sammen med to inspirerende venninner - dette jo bare bli bra!! 

Før jeg starter dagen, må jeg bare vise dere hva som stod utenfor døra til leiligheten min, da jeg våknet lørdag morgen. Altså, hvor gode venninner er det mulig å ha liksom?! Nydelige Susann hadde altså vært på døra mi kvelden før, og satt fra seg denne herlige "gratulerer med bestått eksamen"- posen til meg. Her hadde hun puttet oppi både (min favoritt) BCAA, selvbruning (she knows me hehe), kjærlighet og et nydelig kort med fine ord. Har dere sett noe så koselig? Jeg ble altså så utrolig glad at jeg ikke helt viste hvor jeg skulle gjøre av meg - "verdens beste start på dagen" har nå fått ny mening.

Oppmerksomheter som denne betyr så utrolig mye for meg, og er noe jeg absolutt vil bli flinkere på selv. Det å gi menneskene rundt deg- og de som gjør hverdagen din litt ekstra fin, kjærlighet - er så utrolig viktig, og kan bety så mye mer enn vi tror! Det skal ikke så mye mer til enn å "se" andre, gi et ekstra kompliment, et smil, litt skryt eller en liten oppmerksomhet. Så igjen; tusen hjertelig takk, Susann ♥​ ♥​ ♥​ Dette inspirerte meg, og jeg fikk plutselig et lite nyttårsforsett for 2018. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset
 


Q: Hva er dine mandagsplaner? 

En ekstra fin fredagsmorgen!

 • 05.01.2018, 19:05

Er det ett sted på sørlandet dere burde besøke, er det nettopp dette stedet her. Fabriken i Vennesla. For et utrolig avslappende, fint, annerledes og utrolig kult sted! Jeg startet fredagen min her idag, sammen med min beste venninne Andrea, og kunne faktisk ikke fått en bedre start på helgen. Vi spiste frokost/lunsj, og ble sittende å prate i timevis, as usual he he. En perfekt start på året, og på årets første jobbhelg for min del ♥♥​

For meg er stemningen veldig viktig når jeg skal kose meg "ute" med venner eller familie. Det å måtte skrike til hverandre over bordet, med liste-popp på full guffe, en haug av mennesker som skravler hull i hodet på hverandre, babyer som skriker, lite plass og fult kaos - ødelegger såå mye! Jeg tror vi alle kan kjenne oss igjen i akkurat det der, right..? Slik er det absolutt ikke her, noe jeg elsker det for. I tillegg har de laget en slags butikk inne i lokalet, hvor de selger de vakreste ting. Tro meg, jeg kunne kjøpt ALT de selger der. Forrige gang jeg var her lagde jeg faktisk er liten vlogg, så om dere ønsker å se mer av lokalet, kan dere se den HER. 

Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with av8 preset


Q: Hva er deres planer for helgen? 

Juleuka som gikk

 • 30.12.2017, 11:03


AKKURAT NÅ: 
Akkurat nå er klokka snart 11 og jeg har vært våken en stund allerede. Jeg har spist frokosten min, drukket opp kaffekoppen og sitter egentlig bare å nyter lørdagsmorgen, mens Tarzan ruller og går på tv-skjermen. Imorgen er det nyttårsaften - det er sjukt å si. Planen idag er å shine ferdig leiligheten, rydde i rote-skap og skuffer, vaske gulv og hyller - rett og slett gjøre den fin til 2018! Videre skal jeg gjennomføre årets siste treningsøkt!! Kvelden skal jeg bruke sammen med ei venninne, og hjemme hos familien. "Akkurat nå" ble til "dagens plan"... sarryy! Som jeg sa; hverdagen kommer fortere enn man tror.. Nyt de siste fridagene nå, folkens - bruk dem på noe som gjør deg glad <3

UKAS FINESTE ØYEBLIKK: 
Åååh, det har vært såå mange fine øyeblikk denne jula, virkelig. Men jeg må nok kanskje si lille julaften og selve julaften. Det var to av de fineste kveldene jeg har hatt på lenge! Lille julaften er nok kanskje min favorittdag i jula. Jeg jobbet på formiddagen i år, men da jeg reiste hjem til jul etter jobb, kom julestemningen for min del. Tradisjonen tro, pyntet vi juletreet, spiste hummer, koste oss med juleprogrammene på tv, og spiste masse kaker og digg. En av de fineste dagene hele året etter min mening.
UKAS MUSIKK-FAVORITT: 
Emelie Hollow- Feeling of Christmas 
Christian Ingebrigtsen - Den første Julenatt 
Nils Bech- O helga Natt
Julemusikk <3333

UKAS OPPTUR: 

At lillesøster har vært hjemme på juleferie. Jeg elsker å ha henne hjemme fra militæret, og gjøre ting sammen slik vi alltid gjorde før. Vi har fått trent sammen, sett på tv, spist masse digg mat, og bare kost oss masse masse. Loveu lill`sis

UKAS NEDTUR: 
At jula allerede er over..? Haha trist å si, men sant.. Samtidig prøver jeg bare å tenke at det nettopp er derfor det er så koselig - at alt dette kun skjer èn gang i året! Pluss at jeg heldigvis liker hverdagen og rutiner også ganske godt! Ble brått ingen nedtur lengre da.. haha flottings

UKAS CRAVINGS: 
Julekaker og røkelaks. Ikke sammen altså, men ja, dere skjønner. Jeg tror ingen forstår hvor mye jeg elsker disse to tingene. Altså, mammas hjemmelagde julekaker er det beste i hele verden. Røkelaks er en slags julefrokost-tradisjon hjemme hos oss, så for min del, blir det ikke jul uten. Røkelaks og egg til frokost, pepperkaker til dessert, julekaker til lunsj, julekaker til kvelds, you name it.. Jula as!


UKAS TRENINGSØKT: 
Tro det eller ei, har jeg søren meg fått til et par gode økter denne jula også! Jeg har hatt et så enormt energi-overskudd pga all maten jeg har spist, at treningsøktene har gått som en lek. Jeg hadde ingen forventninger til treningen generelt i jula, noe jeg tror er litt av grunnen til at det har gått så bra. Da blir liksom alt bedre enn ingenting! Jeg har virkelig kost meg trening, både alene, med lillesøster og med venninner. Sosialt, gøy og sjukt digg! Litt bevegelse mellom måltidene gjør godt for både kropp og sjel, så det har vært en viktig del av jula for min del! ....slo til med litt lyrikk der ja! ;)
Jeg legger ved ei økt som meg og lillesøster kjørte et par dager før jul, og som både fikk opp pulsen, OG brant godt i både rompe, lår og legger! Prøv den ut da vell; 

 LEGDAY;
Oppvarming med minibands:
sidekick/kickback/ air-squat 
A1) Beinpress 10x4
B1) Bulgarsk utfall i stativ 8x4
C1) Leg extension 10x4
C2) Leg curl 10x4
D1) Goblet squat 10x3
D2) Step-up på benk 10x3
D3) Hipthrust med kettlebell på matte 10x3 
E1) Legghev i smith 10x4 
Avsluttende: 10 min i oppoverbakke på mølle 


UKAS MUSIKK-FAVORITT: 
Emelie Hollow- Feeling of Christmas 
Christian Ingebrigtsen - Den første Julenatt 
Nils Bech- O helga Natt
Julemusikk <3333

UKAS TANKE: 
Takknemlighet. Jeg vet det er klisjè, men det er så himla viktig å huske på hvor heldige vi faktisk er, og ikke minst hvordan alt i bunn og grunn handler om flaks. Jeg har tenkt mye på alt jeg har, er, opplever, ser, får og tar forgitt. Jeg har tenkt på familie, venner og menneskene rundt meg. Hvem gjør meg godt, hvem drar meg opp, og hvem drar meg ned. Jeg har tenkt på mat, sult, fattigdom og elendighet. Jeg har tenkt på små problemer, store problemer, kontraster, tilfeldighet. Jeg har tenkt på fremtiden, fortiden, barndom og minner. Jeg har tenkt på året som gikk og året som kommer. Hva jeg har gjort rett, hva jeg må gjøre om igjen og hva jeg aldri skulle gjort. Jula er heldigvis tiden for refleksjon- og det har jeg gjort mye av!

UKAS PERSON: 
Her må jeg rett og slett si både mamma, pappa og lillesøster. Jeg har verdens fineste lille familie, og jeg er så takknemlig for hver og en av dem. I jula får man liksom litt ekstra god tid til å tenke over hvor blessed man er, og hvor fine mennesker man har rundt seg. Det er ikke så ofte alle 4 er hjemme samtidig lengre, så denne julen har jeg passet på å bruke så mye tid som mulig på å være sammen med dem. 
Avslutter med et par snapshots fra min julehelg. 

Q: Hva er ditt beste minne fra jula 2017? 

Den store kvelden!

 • 25.12.2017, 11:56

God morgen, fine dere! Hadde dere en fin julekveld i går? 
1.juledag er alltid så deilig og rolig- jeg elsker denne dagen. Julefilmer på tv, total avslapning, null stress, bare masse godis og kos. Finnes det noe bedre? Det er så viktig å nyte disse dagene nå mens de er her, for før vi vet ord av det løper vi fra jobb til trening igjen. Hverdagen utgjør faktisk 98% av året vårt, så de 2% med jul skal jeg virkelig passe på å nyte fullt ut - og det håper jeg dere også gjør ♥​♥​

 Jeg ville egentlig bare stikke innom å ønske dere en god jul, og vise dere et par bilder fra gårsdagen. Jeg hadde en deilig og rolig julaften sammen med min lille familie i år, og jeg koste meg såå mye. Vi var i kirken, spiste torsk til middag, riskrem med mandel til dessert, fikk uventet besøk av nissefar og avsluttet kvelden med litt quiz. Jeg er såå takknemlig for alt og alle rundt meg, og passer på å ikke ta alt det fine forgitt. Nå skal jeg bruke tiden med lillesøster, frem til hun reiser tilbake til militæret imorgen. Vi snakkes ♥​
Q: Hadde du en fin kveld i går? 

Julegavetips!!

 • 14.12.2017, 08:58

God morgen, søte!
Noe andre som feiret Lucia-dagen i går? Jeg startet dagen med ei god treningsøkt på overkroppen, dro rett på jobb, for så å bruke resten av kvelden sammen med to av mine beste venninner. ​Det har blitt en liten tradisjon med julegrøt, baking og julefilm - og tradisjonen tro, var det akkurat det vi gjorde i går også. Kvelder som denne går rett i minneboka, og gir meg så utrolig mye glede. Absolutt et fint tips til dere som sliter med hva dere skal kjøpe til venner og venninner til jul - gjør gaven om til en opplevelse. Kanskje det blir en fin tradisjon? Jeg elsker slike dager hvor man får gjort litt av alt, og la meg i senga i går kveld med et stort smil om munnen. En av de fineste onsdagene på leenge  
 

Processed with VSCO with m3 preset

OPPSKRIFTEN PÅ DISSE DEILIGE LUSSEKATTENE FINNER DU < HER >. 
♥ 

Processed with VSCO with f2 presetOkei, jeg blogget om dette i fjor også - men jeg må rett og slett bare gjøre det igjen. Til de av dere som ikke har sett "Snekker Andersen og Julenissen" ennå, så anbefaler jeg dere å gjøre det i år. Dette er en av de koseligste julefilmene jeg vet om, og spesielt da siden jeg allerede kjenner til historien fra jeg var liten. Jeg får liksom en sånn ekstra fin nostalgisk julefølelse i hele kroppen. Jeg kan nesten love julestemning her altså! 


Q: Hva er din favoritt julefilm? 

En fin desemberlørdag!

 • 10.12.2017, 10:10

 - Andre søndag i advent - 
God morgen, mine venner! Har dere det fint? Jeg håper dere nyter desember måned, så dere har masse fint å tenke tilbake på når det nye året starter - det er mitt mål i år. Idag er det søndag, andre søndag i advent allerede!? Jeg har allerede vært våken en liten stund, spist frokosten min og drukket kaffen, mens "frelses armeens julegryte" surrer og går på tv-skjermen. Elsker sånn julesang-programmer, folk er så flinke!! Ellers, tenkte jeg faktisk å ta meg en liten tur på trening nå straks, før jeg skal videre på jobb resten av dagen. Til tirsdag har jeg siste eksamen, så etter det har jeg faktisk juleferie!! Da er det ro, julekos og familietid som står i fokus - det blir så godt. 

Såå før jeg løper ut døra, ville jeg egentlig bare dele noen koselige bilder fra gårsdagen med dere. Etter jobb, dro jeg rett til ei venninne for en skikkelig "julekveld". Vi spiste risgrøt, laget pepperkakehus (utseendet på dem kan jo diskuteres..ehe), så på The Voice-finalen og koste oss med goddis og julebrus! Slike lørdagskvelder er virkelig det beste jeg vet - en perfekt lørdag i mine øyne. Håper dere har hatt en like fin helg som meg, så gjerne fortell meg hva du har gjort - alltid hyggelig å lese hva dere bruker desember på. Vi snakkes  Bedre lykke neste år, si!  hahaha #sjarmerende 

 


Q: Har du gjort noe koselig i helgen? 

Pause fra trening

 • 03.12.2017, 09:30

SØNDAG 03.DESEMBER

Okei dere, jeg har offisielt ikke trent (eller vært i noen form for fysisk aktivitet) på 12 dager. For meg som studerer trening, jobber på et treningssenter OG vanligvis trener rundt 5 økter i uka selv, er det gaaanske godt gjort. Helt ærlig, er jeg faktisk dritstolt av meg selv som har klart å lytte til kroppen. Samtidig som jeg vet det har vært det rette, og at jeg sannsynligvis bare hadde gravd min egen grav med å trene på syk kropp - har det søren meg vært en prøvelse! Aner dere hvor lyst man får til å ta en økt etter jobb, når man bruker hele dagen på å snakke med glade energiske mennesker på et treningssenter?! Jeg blir like overrasket hver dag, over hvor mye treningsglede, energi og imøtekommende mennesker man finner på et gym. Helt klart en egen rase! Det er ingenting som inspirerer meg mer. 

Såå ja, nå kan dere tro jeg gleder meg til treningsglede, overskudd, energi, endorfiner og motivasjon igjen! Bare litt til nå, så er jeg i gang igjen - forhåpentligvis
Idag derimot, er det søndag og jeg våknet for ikke så lenge siden. Senere idag skal jeg på julemarked og julegrantenning med foreldrene mine, før vi skal videre på familiebesøk. Perfekt 1.søndag i advent. Håper dere lager dere en fin søndag, og nyter hvert sekund av denne adventsperioden - det er jo tross alt et helt år til neste gang, hehe..
 # by the way, har jeg fått heeelt hekta på makeup-tutorials på youtube mens jeg har vært syk! Haha gud hva jeg finner på... Jeg har sikkert sett en million videoer av både norske og utenlandske makeup-vloggers, og blitt sååå inspirert!! De er SÅ sinnsykt flinke, og ser på sminke på en veldig veldig fin måte syntes jeg - ikke som noe de må bruke for å føle seg bra, men mer som "kunst" og en hobby! Det er såå kult, også digger jeg å se at de virkelig er like komfortable uten sminke også. Inspirerende altså! Jeg ble altså inspirert til å teste ut litt nye produkter, gjøre en liten forandring i sminkepungen og prøve litt nye looker - og jeg er sååå fornøyd med alle produktene jeg har testet til nå! Hvis dere er interessert i at jeg skal legge ut noe av det jeg har testet - legg igjen en kommentar, så fikser jeg det. Ellers burde dere sjekke ut kanalene til Celina Karine, Agnes Louise, Eveline Karlsen og Sanne Skar - mine norske favoritter. Liiite tb til fjortiz-Mary med foundationlips og trutis der ja

 

HELLO DESEMBER!!

 • 02.12.2017, 10:51

Heiii fine fine fiiine dere!

Gud som jeg har savnet å oppdatere denne bloggen nå!! Den siste tiden, som noen kanskje har fått med seg, har det skjedd litt for mye på en gang.. Jeg har måtte prioritere litt, og rett og slett vente med å oppdatere, ta bilder, skrive og bruke tid på alt det jeg syntes er aller gøyest å drive med. I går klokka 11.00 var jeg endelig ferdig med Anatomi-og Fysiologi eksamen, og kunne for første gang på lenge senke skuldrene, hvertfall litt. Jeg har jo midt i den værste eksamensperioden, vært syk i tillegg - noe som ikke akkurat har gjort ting så veldig mye enklere.. Så ja, de siste ukene har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å ligge i senga, lese pensum så godt jeg har kunnet, prøvd ut alle metoder for å bli frisk, og vært på de forelesningene jeg har hatt muligheten til. Høres gøy ut, hæ? 


Men nå dere, nå er desember igang, jeg er på bedringens vei, er ferdig med 5/6 eksamner og skal prøve å nyte denne fine måneden så godt som overhode mulig! Jeg er såå giira på alt det gøye som skjer fremover, at jeg nesten ikke klarer vente. Jeg blir seriøst som et barn i jula - det er virkelig det beste jeg vet!! Så ja, dere kan jo tenke dere hvor glad jeg var etter eksamen igår. Jeg startet desember på cafè med Susann, før jeg dro videre til Adine for en skikkelig 1.desember-kveld med julekalender på tv, pepperkakebaking og masse masse julestemning. Kvelden var heelt perfekt, og jeg kunne faktisk ikke fått noen bedre start på desember. 


Idag er det lørdag, jeg har hatt en lang og god morgen, og planlegger en rolig formiddag! Jeg skal nemlig i bursdag ikveld, og må samle energi til det da kroppen ennå ikke er heelt frisk. Jeg gleder meg hvertfall til å gjøre noe litt annet enn å ligge inne å bli frisk, så ser frem til en veldig fin kveld! 
Håper dere også lager dere en fin dag, så blogges vi (forhåpentligvis) igjen veldig snart -  Lots of love. Q: Hva brukte du din 1.desember på? 

Forandring i planene.

 • 10.11.2017, 10:31

God morgen fredag. Favorittdag.
Haha er det bare meg, eller er det litt mye bilder av kaffe her..? Jeg skjønner ikke greia selv, men jeg finner mye inspirasjon via en kopp kaffe. Om det gav mening? det Jeg drikker mye kaffe. Altfor mye! Jeg jobber bedre, yter bedre, konsentrerer meg bedre og føler meg bedre - med kopp varm kaffe i hånda. Det er noe behagelig, deilig og fint med en stor varm svart kopp med kaffe. Jeg blir varm liksom - i hele meg! Kaffe kaffe kaffe kaffe. Ok ferdig.

A n y w a y . . .  Det er fredag folkens, og de fleste er igang med siste innsats før roen senker seg ikveld. Ahh, det beste med hele uka - fredagskvelden er hellig, spør du meg. Jeg har egentlig full helg med jobb, bursdag og eksamenslesing på planen. Idag blir derfor min fridag - og den skal nytes max! Jeg skulle egentlig starte dagen på trening, noe jeg rett og slett valgte å droppe idag. Når kroppen ikke har fått den søvnen den trenger, vil jeg ikke presse den mer enn nødvendig - det får man absolutt ingenting positivt ut av. Selvom jeg elsker å trene, må jeg bli flinkere på restitusjon og hvile - og da er det å lytte til kroppen, første steg i riktig retning. 

. . .  Etter en vond natt med lite søvn, valgte jeg derimot heller å starte dagen med en laaang morgen, blogglesing, youtube, Pinterest, frokost og kaffe (he he). Nå skal jeg straks komme meg opp av senga, bruke god tid på og sminke å stelle meg, for en liten bytur med ei venninne. Senere skal jeg på taco-besøk og bruke kvelden hos min skjønne Andrea. Perfekt fredag i mine øyne. Jeg tenkte å ta med meg kameraet idag, for rett og slett å samle litt fine minner. Kanskje jeg deler - jeg tror det. God helg, fine ♥​Q: Hva er dine fredagsplaner?

Litt mer personlig

 • 08.11.2017, 14:31

Heii og fiin onsdag, dere <3 I skrivende stund sitter jeg på en av Kristiansands hyggeligste cafèer med kaffekopp, musikk i ørene, klar for å jobbe litt med bloggen, og egentlig bare nyte litt alenetid. Jeg trenger det, vet dere! Onsdag er alltid en veldig lang dag for meg. Første alarmen ringer kl.04.30, jeg står opp, spiser litt frokost, drikker en kopp kaffe (den frokosten skal ned uansett hvor tidlig det er, haha) og starter dagen med åpningsvakt på jobb. Det er på en måte deilig å få unnagjort ting tidlig, det liker jeg jo - men til og med jeg må innrømme at 04.30 er litt i tidligste laget, haha! Anyway, etter jobb fikk jeg gjennomført en liten treningsøkt, dro hjem for å dusje og stelle meg, fikset litt småting i leiligheten - og nå sitter jeg her å venter på at lillesøss skal bli ferdig hos frisøren. Jeg skal nemlig en liten tur hjem på middagsbesøk i kveld, så det blir veldig koselig. 

Jeg må foresten spørre dere om en ting. Liker dere litt mer "hverdagslige" innlegg som dette? Ikke bare treningsinspirasjon, liksom? Jeg gjør jo andre ting, og har andre interesser, noe jeg prøver å vise mer av på blogg og snapchat. Her er jeg litt mer personlig på en måte! Instagram er liksom kanalen jeg bruker for å inspirere og motivere, hovedsakelig med tanke på trening og kosthold. Hvis det gav noen mening..? Hope so. Så ja, her har dere en liten collage av mine snapchat-memories. Håper dere setter pris på at jeg deler. Masse kjærlighet ♥♥Instagram: @marievigebo
Snapchat: MarieviQ: Hva syntes dere om innlegg som dette?

07.11.2017

 • 07.11.2017, 07:38

06.58 - God tirsdagsmorgen, alle dere A-mennesker der ute. 

Jeg er våken og sitter akkurat nå å koser meg med dagens første kaffekopp, God Morgen Norge og en tom skål som nettopp var full av havregrøt. Sulten på morgenen? Oh yes. Apropos frokost, må jeg faktisk bare fortelle dere hva som skjedde i natt.. Jeg har aldri vært et av de (rare) menneskene som står opp midt på natten for å spise. Sulten eller ikke sulten har egentlig ingen betydning - våkner jeg på natten, ligger jeg i sengen til jeg sovner igjen. Føler bare det er en slags uskreven regel...? Men dere, gjett hvem som måtte stå opp for å spise kl.01.30 i natt??? Joda, det var meg. Hva i all verden? Jeg fikk bare ikke sove i natt, og våknet sånn hvert 15 minutt - HVOR irriterende? Jeg kjente det var noe rart med kroppen. Den kjentes veldig urolig, på en sånn vond og ekkel måte. Så, jeg stod rett og slett opp å laget meg litt mat. Og vet dere hva? Jeg sovnet som en stein etterpå. Akkurat om at kroppen stresset ned og fikk slappe av. Jaja, satser på at det var et engangstilfelle, for jeg orker virkelig ikke bli en natt-spiser. Jeg trenger søvn om natten! 

Processed with VSCO with c1 preset
 

Over til noe litt mer interessant enn mine søvnvansker og rare nattpåfunn. Tusen takk for fine tilbakemeldinger på filmen jeg la ut! Jeg har fått såå mange hyggelige tilbakemeldinger sånn generelt den siste tiden - noe som virkelig gjør meg så sinnsykt glad! Det at noen tar seg tid til å skrive en melding til meg på instagram, eller legge igjen en kommentar her på bloggen, betyr mer enn dere tror. Så tusen hjertelig takk, for at dere er så snille med meg ♥ 

Jeg skal straks starte dagen med en aldri så liten treningsdate med Susann, som forresten snapper for Inspojentene idag!! Add oss på snapchat og få med dere hele økta pluss pluss, der. Resten av dagen går til jobb og eksamenslesing. Ikke sånn superspennende tirsdag, men fin skal den bli! Husk; dagen blir hva du gjør den til, så la oss gjøre den litt ekstra braa ♥


Processed with VSCO with f2 preset

 Vi bloggeees ♥♥

Lately

 • 29.10.2017, 11:10

God morgen, fine gode dere! Hvordan har helgen deres vært?
Det er altfor lenge siden jeg har skrevet ordentlig til dere nå.. Jeg kjenner et hint av dårlig samvittighet, samtidig som jeg vet at innleggene blir best (og mer ekte) når jeg har tid og inspirasjon til å skrive. Jeg har hatt fulle uker i det siste, og har egentlig gjort altfor mye iforhold til hva jeg burde. Jeg har flydd fra det ene til det andre, og såvidt rukket å innom leiligheten annet enn når jeg skal sove og spise. Jeg skal ikke klage, for jeg har valgt det selv - og ja, jeg liker å ha mye å gjøre og elsker jo alt jeg driver med for tiden. Samtidig, kjenner jeg at jeg må bli flinkere på søvn, pauser og restitusjon - noe jeg har brukt god tid på denne helga. Som jeg har sagt før, elsker jeg hytta vår på "fjellet". Det er den plassen i verden jeg finner størst ro, på en helt unik måte. Denne helga var intet unntak, og jeg kom hjem igår med haugevis av ny motivasjon, inspirasjon og energi. Jeg trenger vell ikke beskrive turen i detalj, for norsk hyttetur har jo visse rettningslinjer! Gåtur i skogen, ullgenser, høstluft og en ryggsekk full av kakao, apelsiner og sjokolade. Hjem til varm hytte, fyr i peisen til man koker over og må åpne alle vinduer og dører, ekstra god middag, lese bok, brettspill vs kortspill, tv, stygt tøy og rot-flette, og altfor mye goddis før sengetid. Haha, vi nordmenn er rare as.. Dere med hytte forstår, right? 
 

... Jeg hadde uansett verdens beste helg med de menneskene som står meg aller nærmest - familien min Så, da vi kom hjem igår kveld, hadde meg og lillesøster så mye energi at vi bestemte oss for å dra på trening sammen! Haha, når man bruker lørdagskvelden sin på treningssenteret mens 98% av hele snapchat er på halloweenfest, føler man seg kanskje ikke superfun.. Men altså, vi koste oss på trening sammen og fikk gjennomført en sjukt bra økt!! Når lillesøster først er hjemme på perm, er det koselig å bruke tid med henne på noe vi begge liker. Ingen halloweenfest slår den følelsen etter min mening

Herremin, nå ble det mye unødvendig babling her. Det var hvertfall en liten oppdatering fra de siste dagene, og en forklaring på fraværet mitt fra bloggerten! Jeg har laget en liten "lately through my iPhone" - kollasj til dere under her! For selvom jeg ikke får oppdatert bloggen, er jeg aktiv på både instagram og snapchat. Bloggen er liksom litt mer personlig for meg, og et sted jeg vil dele alt som er ærlig, nært, gjennommtenkt og bearbeidet - noe som krever tid, inspirasjon og ro.
Anyway, her har dere et par snapshots fra de siste ukene;

Instagram: Marievigebo
Snapchat: Marievi


Q: Hva har du gjort i helgen?

 

Todays

 • 14.10.2017, 12:35

G O D  M O R G E N ,  L Ø R D A G.
Det er noe helt spesielt med lørdag morgen altså, enig? Jeg tror det er roen. Jeg er hjemme hos familien i helgen, egentlig bare for å koble av, kose meg med god mat, tv-kvelder og alt som gir meg energi og glede. Apropos energi og glede- beskriver det gårsdagen ganske greit. Jeg fikk besøk av bestevenninna mi etter skolen, vi bakte brownies, spiste is, godteri og hadde bare tidenes koseligste fredagskveld. Var altfor lenge siden vi hadde sett hverandre, da hun har flyttet bort for å studere - så dette var virkelig en skikkelig etterlengtet kveld! Hahah, sukkersjokk fra hell - men såå verdt det tho!!

(bare for å bytte VELDIG tema), vil jeg takke dere for spørsmålene til spørsmålsrunden! Jeg har screenet de jeg har fått på snap og insta, og tenker å samle alle i ett blogginnlegg. Sounds good? Det er fortsatt rom for flere spørsmål, så om dere lurer på noe angående trening og kosthold, kan dere fortsatt spørre HER.
Nå er planen å nyte lørdagen, og gjøre den så fin som overhode mulig. Sola skinner, og jeg har litt planer som skal gjennomføres før den går ned. Håper alle får en nydelig dag, så blogges vi soon - Masse kjærlighet.


"Today, I will not stress over things I can`t controll."Processed with VSCO with b5 preset


Q: HVA SKAL DU I DAG?

En etterlengtet ettermiddag

 • 09.10.2017, 09:00

God mandagsmorgen, mine venner! Hvordan har dere det?
Jeg ville egentlig bare stikke innom for å dele disse bildene med dere. Bildene er fra en veldig fin lunsjdate jeg hadde med min beste Andrea, forrige uke. Bønder i byen, kyllingsalat og kaffe - det er liksom vår greie. Du vet de vennene som forstår deg på et dypere nivå? De som setter ord på tanker du ikke klarer å beskrive? Vi er liksom sjelevenner, om det går ann å si. Jeg tørr påstå at vi på en måte trenger hverandre. Så ja, dere kan jo tenke dere at dette var en koselig ettermiddag!

Jeg har en tanke om at bloggen skal være et positivt sted, hvor jeg deler fine øyeblikk, ting som gjør meg glad, inspirasjon og fine stunder. Og akkurat derfor, ville jeg dele disse bildene med dere. Fordi det er en ettermiddag som havner rett inn under den kategorien! God mandag, fine dere
Når "hvor skal vi dra?"  ikke er et spørsmål lengre.
Q: Hva er planene for dagen?

Ting å gjøre på en søndag;

 • 08.10.2017, 11:34

I K K E  S T R E S S :
Søndag er dagen for å sove lenge, bruke lang tid på frokosten, drikke mange kopper kaffe, se mange episoder av favorittserien- og alt dette, gjør man gjerne i senga! Jeg lever virkelig for morgener som dette, og passer på å få inn så mange som mulig av dem i løpet av uka. Å starte dagen med ro i kroppen, og få tid til å våkne ordentlig, er undervurdert og viktig - og da spesielt om du er en av dem som må opp på jobb 05.00 i hverdagen..! Bruk søndagen for det den er verdt. Lag litt ekstra god frokost og del den med noen du bryr deg om, om du har muligheten selvfølgelig. Les kapittelet i favorittboka du ikke har fått tid til, sett på en serie du liker, eller bare ha det helt stille. Morgenen har ingen slutt - det er du som bestemmer hvor lenge den skal vare.

L E K  D E G  P Å  K J Ø K K E N E T :
Søndag er perfekt å bruke på hyggelige ting, som foreksempel å invitere venner/familie på middag, lunsj, kveldsmat- eller frokost for den slags skyld! Kanskje vil du bare unne deg selv noe ekstra godt? Belønning for en god uke? Jeg elsker å bake, leke og lage på kjøkkenet - og da spesielt på søndager når jeg har litt ekstra god tid. Høstens epler er jo foreksempel supergode nå, så hva med å lage en ordentlig god eplekake til kveldskosen? Personlig liker jeg å foreksempel lage et bananbrød/banankake av ukas resterende bananrester, som jeg foreksempel spiser til kvelds eller ved siden av en god lunsjsalat. Søndag er jo tross alt dagen for litt ekstra kos - og hva er vell mer kos en litt ekstra god mat?

G Å  E N  T U R :
Det er jo ingen hemmelighet at høsten er en av naturens vakreste årstider. En fin søndagsaktivitet, kan jo da være å ta med seg hunden, ei venninne eller familien på en skikkelig tur i skogen, en søndag formiddag. Det trenger ikke være topptur med høy puls, oppoverbakker og treningsklær - nei, ta det rolig og nyt naturen, den friske luften og de nydelige fargene. Pakk sekken full av deilig lunsj, varm kakao og litt sjokolade og lag det til en fin opplevelse for alle! Det er så utrolig deilig der og da, samtidig som du vil ha verdens beste følelse i hele kroppen når du kommer hjem om kvelden. Anbefales!I N V I T E R  E N  V E N N I N N E  P Å  K A F F E :
Nå som høsten er her, og det begynner å bli litt kaldt og ustabilt på værfronten - er ett koselig cafèbesøk, en perfekt ting å gjøre på en søndag. Om regnet faller eller sola skinner, har egentlig ingen betydning - cafè er koselig uansett! Dere som leser bloggen min, har nok fått med dere at jeg jo elsker å dra på cafè, både alene eller sammen med noen! Jeg kan sitte i timesvis og bare kose meg, jobbe litt, lese, høre på musikk, se på mennesker, eller catche-up med ei venninne. Skikkelig hverdagsluksus må være lov i blandt - og da er det hvertfall innafor på søndager!

D R A  P Å  T R E N I N G :
Mange liker å bruke søndagen til å slappe av og lade opp til mandagsøkta, mens andre liker å starte treningsuka allerede på søndagen. Folk er forskjellige, og det er helt greit. Jeg personlig, som ikke drar så mye ut på byen osv- liker å av og til å legge inn ei treningsøkt på søndagene. Det trenger ikke være hard styrke, mil på mølla eller timevis på senteret - det handler bare om å kjenne at kroppen beveger seg. Man kan legge inn en strikk-økt med minibands, gå en tur på mølla om været ikke er så fint ute, kjøre litt yoga-øvelser, tøye ut, ta en liten joggetur - rett og slett bare gjøre akkurat det en føler for! En skikkelig motivasjonsboost for mandagsøkta rett og slett! Jeg syntes hvertfall det er veldig deilig, samtidig som det gjør det enklere for meg å komme meg på trening neste dag. Man vil jo ikke ødelegge den gode "flowen" sant? ;)T A  D E G  E N  V E L L F O R T J E N T  H V I L E D A G :
Ikke føl at du på død og liv må gjøre noe. Imorgen starter en ny uke, som du faktisk skal ha energi og krefter til å gjennomføre. Kroppen trenger hvile, tid til å restituere, bygge seg opp og samle ny motivasjon og drivkraft. Noen ganger må man faktisk tenke; okei, for at jeg skal kunne yte mitt beste og klare alt jeg har lyst til i uka som kommer, må jeg rett og slett ta en dag helt off. Èn søndag i senga uten planer, er vedt 5 dager med motivasjon på jobb, gode treningsøkter og overskudd til å være sosial i tillegg, right? Hviledager er rett og slett veldig lov, utrolig nødvendig og skikkelig skikkelig deilig. Du merker når du trenger det, kroppen pleier å si ifra. Lær deg å lytte til kroppen, og ta signalene den gir deg seriøst. Søndag er fin dag og lytte på!Q: Hva er dine planer for søndagen?

Min torsdag - time for time!

 • 06.10.2017, 07:29

07.00: FROKOST
Alarmen ringer, jeg står opp, slår på kaffetrakteren og starter på havregrøten. Morgenen min går på autopilot, har faste rutiner, og jeg elsker hver minste lille del av den. Med en stor kaffekopp med melk, og en god skål havregrøt med vaniljesmak - setter jeg meg i senga, tuner inn God Morgen Norge, finner frem maccen og koser meg i et par timer før dagen starter på ordentlig. Disse timene er hellige - og da spesielt på lange dager som denne, hvor ting går i ett. Og frokost folkens; dagens viktigste måltid!! #neverskipbreakfast (faktisk verdt en hashtag ass). Sånn, da var jeg mett og god, og klar for dagens gjøremål!

Processed with VSCO with c1 preset

09.00: TISSETUR
Lille Maia kommer først, meg. Etter frokost, litt lek og kos, er det derfor tid for tissetur. Meg og Maia tar ofte en liten tur til parken, hvor hun får møtt både fugler, hunder og kan tisse hvor hun vil. På dager hvor det ikke er så mye tid til lange turer, må vi utnytte de små stundene så godt vi kan. Hun er hvertfall fornøyd og vil som regel bare inn i varmen igjen så fort som mulig.. Haha, søtaa! Se forresten så fiint det var ute i går morges da - skikkelig høst! Sola var på vei opp, det var høst-kaldt i lufta og nydelige farger på trærne. Hadde jeg hatt mer tid hadde jeg tatt med meg kameraet på tur igår altså - helt nydelig.

10.00: DAGENS TRENINGSØKT
...Videre går turen på trening. Det ble en god økt på hele overkroppen, fin intensitet, masse motivasjon og verdens deiligste følelse etterpå! Jeg kjørte supersett og fikk opp pulsen litt i tillegg, noe som var diigg! Full av adrenalin og rik på endorfiner - beste måten å starte dagen på, mener hvertfall jeg. Tidlig trening, gir meg både motivasjon og energi til å klare resten av dagen. Nå er det bare hjem å fylle på med ny energi, før turen går videre på skolen! LET`S GO!
 12.00: LUNSJTID
Favorittmåltidet i løpet av dagen, er helt klart lunsjen. Her er det også supersmart og ha forberedt seg litt, så du slipper å ende opp dårlig tid og raske løsninger! For et par dager siden, laget jeg et brett med proteinrundstykker, som jeg hadde et par igjen av! Jeg kokte egg, fant frem favorittpålegget og laget meg denne deilige lunsjen - ..og bare for å nevne det; det var KUN den første talerkenen som så sånn her fin ut.. Haha, det gikk ned på høykant etter dette for å si det sånn! Nam nam <3 Et lite tips her, er å koke opp flere egg og ha liggende i kjøleskapet, eventuelt ta med i nisteboksen på jobb/skole. Planlegg måltidene dine, det gjør ting såå mye enklere resten av dagen!12.30: PAKKE I POSTEN
Jeg fikk en melding om en pakke i posten, og uansett selvom jeg egentlig ikke hadde tid til dette, måtte jeg bare dra for å hente den før skolen. Jeg har nemlig bestilt noe gøy fra Aimn, som jeg vil vise dere i et senere innlegg! Dette er såå smart, og jeg gleder meg til å ta dem i bruk. Hehe, kan du gjette hva det er?

Processed with VSCO with f2 preset

13.00: FORELESNING
Daaa var det tid for å bli et lite hakk smartere, dere! Jeg dro på forelesning for å lære om løfteteknikk, noe som var sjukt interessant og gøy! Tenk at jeg kan bruke skoledagene på å lære om trening, som jeg interesserer meg for på ordentlig liksom!? Det er såå kult, syntes jeg!! Så til de som lurer på det: ja, jeg trives sinnsykt godt på studiet. 
 15.30: JOBB OSV..
Etter skolen dro jeg direkte på jobb, hvor jeg egentlig var resten av kvelden.. Det skjedde ikke sånn supermye interessant etter dette, så der stoppet egentlig bildene dessverre.. Jeg kan jo oppsummere litt; etter jobb gikk jeg en god kveldstur med Maia, som hadde vært inne altfor lenge idag.. Måtte gjøre opp for den dårlige samvittigheten, haha huff. Etter turen kom vi oss omsider hjem, laget kveldsmat, tente lys, kokte en stor kopp te - og rett og slett bare koste oss resten av kvelden. Etter en sjukt laang dag, var det deilig å endelig puste ut, senke skuldrene og bare la øynene falle. 
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 

Q: Hva syntes du om slike innlegg? Gøy?

Alt eller ingenting

 • 28.09.2017, 09:23

God morgen fra senga.

Jeg beklager så dårlig oppdatering de siste dagene, men tida flyr og jeg får liksom ikke brukt tid på å ta gode bilder og skrive inspirerende innlegg - noe som er skikkelig trist. Jeg vil på en måte ikke gjøre noe halveis, så da blir det liksom alt eller ingenting. Jeg tror faktisk det er nøkkelordet i mitt liv - alt eller ingenting. Jeg jobber med å finne en balanse da - for å ligge ca midt i mellom alt og ingenting, tror jeg faktisk er det beste. Når jeg først får satt meg ned med bloggen, har gode bilder på kameraet, vet hva jeg skal skrive og bare kan la hendene fly over tastaturet - har jeg det skikkelig bra. Når jeg kan sette meg ned å redigere bilder, jobbe med materialet mitt og skape noe fint som jeg kan være ordentlig stolt av, og ønsker å vise frem - det elsker jeg. Det er nok derfor jeg fortsetter med denne bloggen, fordi den gir meg så mye glede og mestringsfølelse. Og ja, oppdateringene kommer litt i hytt og pine - men sånn er det bare akkurat nå. En dag, skal dette være mitt levebrød - den dagen håper jeg å ha funnet balansen mellom alt og ingenting også. Bare meg, bloggen min, og dere.

Ha en fin torsdag, mine venner <3


Q: Har du noen fine torsdagsplaner?
 

Uka som gikk!

 • 24.09.2017, 12:31

Heii fiiine dere! Jeg er fortsatt på hytta, har hatt en deilig morgen, spist lang frokost og skal straks begynne å pakke tingene mine for å kjøre hjemover igjen. Igår brukte jeg formiddagen på å lese til eksamen, før meg og mamma dro på en deilig tur med hundene. Resten av kvelden gikk til middagsmat, goddis og Skal Vi Danse. Ahh, disse helgene på hytta skal det bli flere av i høst - for gud for en ro jeg finner her, det er heeelt sinnsykt. Nå er jeg ordentlig klar for ny uke med eksamen, trening, lesing og jobb. Det blir en fin uke med mye å gjøre! Jeg har eksamen på fredag liksom... hjelp.

UKENS OPPTUR:
Hmm, det har faktisk vært såå mye fint denne uken at det er vanskelig å velge èn ting. MEN, mandagskvelden hos Ida med Jakten på Kjærligheten og Bloggerne-premiere var absolutt en av ukas oppturer. Skikkelig koselig kveld!!

UKENS BESTE TRENINGSØKT:
Fredagens fullkroppsøkt! Økten ligger på instagram til de som er interessert i å sjekke den ut. Jeg hadde sååå mye energi, overskudd og adrenalin at økta gikk som en lek. Jeg økte til og med i et par øvelser, og kjørte tyngre enn jeg har gjort tidligere. Shit så digg det var! Ellers må jeg nevne gruppetimene jeg var på på onsdag - for wow!! (les lengre nede i innlegget!!)

UKENS NEDTUR:
Det må kanskje være starten av uka. Jeg vet ikke hva det var, men jeg hadde en dårlig følelse, var umotivert og generelt sliten. Jeg prøvde alt for å finne motivasjonen til å dra på trening, da jeg vet at det er det eneste som gir meg energi og motivasjon igjen - og jeg klarte det heldigvis til slutt. Tirsdag kveld dro jeg meg selv til trening og endte opp med å føle meg som meg selv igjen. Jeg blir like overrasket over hva trening gjør med hodet mitt, hver eneste gang. Sykt deilig følelse!! Noen ganger føles dørstokkmila bare litt for lang!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
"Svar på et litt skummelt spørsmål"

UKENS CRAVINGS:
Kesam med bringebærsyltetøy. Altså jeg vet ikke om det bare er meg, starter jeg å spise ting med skje rett fra boksen, klarer jeg faktisk ikke stoppe før boksen er tom.. Hvaskjeeeer med at det er sååå digg liksom!? Etter jeg laget dette på pannekakene mine på onsdag, har jeg bare ikke klart å stoppe. Bringebærsyltetøy ER jo verdens beste ting.

UKENS MUSIKK:
Avslappende/ tankefull/ lesevennlig: Ocean - Dream Koala, Soko
Styrketrening: Planez - Jeremih, J Cole
Intervall: Whine Dat (Marwo remix) - Kongsted
Newest release: A different way - DJ Snake (Feat. Lauv)UKENS ANBEFALING:
Gruppetimer, folkens! Jeg dro på 2 gruppetimer etter tidligvakten på jobb på onsdag, og jesus christ for en opptur!! Etter den vakten, pleier jeg vanligvis å være helt skutt og egentlig bare sovne, spise og føle meg helt ubrukelig. Jeg ble overtalt til å bli med på 30 min Kardio Pulse, etterfulgt av 30 min Strengt and Core - og jeg har aldri hatt så mye energi så tidlig på morgenen i mitt liv. Jeg gikk hjem med verdens beste følelse, laget pannekaker, leste til eksamen, vasket leiligheten og bare fikk gjort ALT! Følelsen av å trene sammen i en gruppe, bli pushet det lille ekstra og kjenne på energien i rommet - er helt unik! Jeg har et mål om å dra på flere gruppetimer i høst, og det skal jeg jammen meg klare etter denne starten!! Bare prøv folkens - tro meg, dere kommer til å bli overasket!

UKENS TANKE:
Vise mer av meg selv, og gi litt mer faen. Jeg jobber med saken, og prøver så godt jeg kan og vise dere flere og mer "u-perfekte" sider ved meg. Har innsett at det kan se ut som det eneste jeg gjør er og trene å spise salat - noe som overhode ikke er tilfelle! Jeg bare viser ikke så mye av det "personlige" livet mitt, noe jeg vil bli bedre på. Jeg ønsker jo at dere skal kunne kjenne dere igjen og bli inspirert. Så kom gjerne med kontruktiv kritikk, tips og ønsker!!
 AKKURAT NÅ:
..Nå maser familien, så jeg må legge bort maccen og få rompa opp og ut i bilen. Home sweet home! Planen er å få vasket leilighete, dra på trening og fikse neglene. Følg meg videre på Snapchat: Marievi og Instagram: Marievigebo
VI BLOGGEEEEES


Q: Hvordan har din uke vært?

Høsten er finere på på hytta

 • 23.09.2017, 19:28

. . . Jeg velger å la bildene snakke selv. Håper dere liker dem!
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

 

Av med sminka og på med ullgenseren

 • 22.09.2017, 21:10

God fredagskveld, mine venner.
Akkurat nå ligger jeg på sofaen på hytta og skriver til dere. Det begynner å bli varmt i hytta, ilden fra peisen lyser meg i annsiktet og varmer meg på føttene. Jeg tror faktisk hyttelivet må være meningen med livet. Roen jeg får her er helt unik. Jeg trenger å reise bort og bare være her av og til. Bekymringsløs lykke. Vi har nettopp spist kveldsmat, drukket te og hatt det hyggelig. Nå ser vi på gullrekka, noe vi skal fortsette med til øynene faller igjen. Jeg håper dere bruker fredagen deres på noe fint - noe som gir deg en god følelse av noe slag. Det er viktig! Fiin fredag og god helg. Vi blogges imorgen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with b5 preset

 

Q: Hva skal du bruke helgen på?

Check!

 • 14.09.2017, 11:09

Ahh endelig! Da var studiets første arbeidskrav levert. Heii mine venner - og igjen, takk for tolmodigheten deres. Dere er så gode!! Som dere skjønner, har de siste dagene gått til skolearbeid. Vi har holdt på med et arbeidskrav på skolen siden vi startet, hvor oppgaven var å trene to ulike personer, og sette opp et treningsprogram på 4 økter til hver av dem. Sinnsykt gøy og lærerikt, men mye jobb! Jeg gjennomførte de to siste øktene på treningsstudioet på tirsdag, og har brukt de siste dagene på å skrive ferdig oppgaven. Nå er den endelig levert - og det er en veldig god følelse!

...Såå, idag har jeg hatt en skikkelig "Marie morgen" igjen. Jeg sov godt i natt, er uthvilt, stod opp og laget god frokost, kokte kaffe - og brukte lang tid på å komme meg opp av senga. Når man innser at man har sett ferdig God Morgen Norge for andre gang, er det på tide å komme seg opp å starte dagen. Haha! Nå skal jeg bare stelle meg litt, før jeg skal ut å shoote litt bilder med ei venninne. Det kommer mye gøy fremover, så håper dere er like gira som meg! Senere skal jeg på trening og få gjennomført torsdagsøkta - også får vi se hva kvelden bringer. Jeg er hvertfall klar for en superfin torsdag, er dere??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

...but first, coffee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

 

Q: Hva er ditt mål med dagen?

Fabriken

 • 11.09.2017, 08:50

Det er mandag igjen og ny uke står for tur. Er du klar? Idag er det skikkelig høst. Høst på ordentlig liksom. Jeg har planen klar, og starter med skole om bare et par timer. Det pøsregner og trærne blåser nesten bort. Vi skal ha ute-undervisning idag. Perfekt, hæ? Gode klær, Marie. Det er eneste løsning idag. Resten av dagen går til trening, skolearbeid, ryddig og vasking av leiligheten, og ukeshandling. Jeg gleder meg til å ha checket alle punktene ikveld. Da kan jeg se på Jakten på Kjærligheten og sovne med en god følelse. Kom igjen, Marie - lag deg en bra mandag nå!

Her kommer resten av bildene fra lørdagen på Fabriken i Vennesla. Hvor spesielt og nydelig er ikke dette stedet? Hit må dere dra, om dere får muligheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset

...Jeg kan si det tusen ganger - dette er vårt nye favorittsted.

Torsdagstanker

 • 07.09.2017, 09:45

God morgen, torsdag . . .

Jeg har nettopp våknet, og for første gang denne uken, føler jeg meg litt uthvilt. Jeg tror det er noe med regnet, jeg tror det hjelper meg å sove bedre. Rutinene er de samme, kaffen er drukket, God Morgen Norge surrer og går - og jeg tenkte egentlig bare å oppdatere dere før jeg tar turen ned på trening for å trene ei venninne, og få gjennomført litt skolearbeid. Helgen går i ett, og planen er å ta en ting av gangen og ikke tenke på neste oppgave før jeg er ferdig med den jeg holder på med. Jeg tror nemlig det er nøkkelen. Så enkelt, men vanskelig. Heldigvis gir regnet meg en slags ro, så denne dag en har jeg faktisk troen på. Apropos ro - hva skjedde? Jeg har jo alltid hatet høst, regn og mørketid..? Den siste tiden har jeg faktisk tatt meg selv i å lengte etter regnet. Den friske luften, den gode følelsen av å komme inn i varmen igjen, etter en tur med regn i annsiktet, varm drikke, pledd, bøker, tv, kos, ro. Nå romantiserer jeg igjen, jeg vet.. Forskjellen denne gangen, er at jeg begynner å tro på det selv. Folk snakker om at de kjenner regnet på kroppen? Jeg skjønner hva de mener - men jeg liker det da...

Dagens planer;  jobbe med skole, trene med Ida, trene selv, lese, drikke te, jobbe med bloggen & prøve å kose meg litt.

 

Foto

 • 05.09.2017, 08:58

Tirsdagsmorgen - kald luft - varme farger - ull - røyk fra kaffekoppen - damp på vinduet - stillhet - forberedelser - klar - ferdig - gå - Tirsdagsmorgen. 

 

En litt annerledes mandag

 • 29.08.2017, 09:05

Igår hadde jeg en litt annerledes, men veldig veldig fin mandag. Jeg kunne som sagt ikke dra på trening, noe jeg vanligvis alltid gjør på mandager - så da var det bare å finne andre ting å fylle dagen med, som gjør meg glad. Det var skikkelig høst i Kristiansand igår, og jeg hadde egentlig bare lyst til å finne frem parkasen  og tulle meg inn i et stort skjerf. Litt deilig følelse, men samtidig litt vondt å tenke på at sommeren 2017 snart er over for godt. Det har vært en fin sommer da, sånn alt i alt har jeg egentlig hatt det veldig veldig fint.

Etter 3 lange dager i senga, var det på tide å finne på noe litt mer spennende. Jeg er mildt sagt greit lei av å kun se de fire veggene i hybelen min, så jeg bestemte meg for å ta med meg høstfølelsen og skolebøkene på cafè. Helt alene. Jeg har aldri forstått meg på mennesker som syntes det er "kleint" å sitte alene på cafè..? Jeg kjøpte meg en kaffekopp, fant meg et koselig lite hjørne, og leste pensum i et par timer. Med behagelig musikk på øret, ullgenser og grått vær ute, fikk jeg virkelig en forsmak på høsten, som jeg elsket. Jeg har tenkt at jeg er litt for flink til å romantisere høsten - men kanskje den faktisk er romantisk? Jeg pleide å gjøre akkurat dette da jeg bodde i oslo og studerte der. Jeg pleide å sitte på kaffebrenneriet i timevis og se på mennesker, lese og drikke kaffe. Gode minner. Dette er egentid jeg setter stor pris på. En litt annerledes, men veldig veldig fin mandag.Mandag 28.08.17  Jeg tok to nye hull i øret. Jeg har tenkt på det en god stund. Jeg er veldig fornøyd.... Note to everyone Det er ikke kleint å dra på cafè alene. Det er faktisk veldig deilig og man får gjort/tenkt på masse nødvendig.


Processed with VSCO with x1 preset

Pappa hadde med plommer fra plommetrærne hjemme, til meg. Jeg spiste plommer hele kvelden. Igjen, romatisering av høsten...

Processed with VSCO with c1 preset


...En litt annerledes, men veldig veldig fin mandag.


 

5 punkter for en bra start på uka!

 • 28.08.2017, 18:35

1. Sett alarmen på litt tidligere enn du egentlig trenger.
Okei, det høres kanskje rart ut, men tenk da; se for deg at du setter alarmen på 06.00 og starter på jobb/skolen en halvtime senere. Da, 1. ber du om å starte dagen med stress, 2. du kommer garantert til å glemme noe du egentlig skulle ha med deg, 3. du har ikke sjans til og rekke å lage lunsj, 4. du rekker sannsynligvis ikke spise frokost (noe som er sjukt viktig for å sette igang forbrenningen i kroppen), 5. du har ikke våknet ordentlig før du starter på jobb, og er derfor trøtt og negativ til dagen, allerede før den har startet. Setter du derimot alarmen på en halvtime før, kan du faktisk 1. velge å ligge litt ekstra i sengen og kose deg, 2. stå opp og kose deg med frokost og kaffe i en helg halvtime, 3. planlegge dagen og lage deg en deilig lunsjbox, 4. stelle deg og føle deg bra når du går ut døra, 5. være våken, positiv og motivert til dagen som kommer! Hva velger du? ;)2. Planlegg dagen!
Dette er såå undervurdert, og såå viktig. Når dagene går i ett med skole, jobb, trening, venninnetid, familie, studier, og ALT på en gang - er det så utrolig viktig å vite hva du trenger for å klare å gjennomføre dagen på best mulig måte. For min del, pleier jeg ofte å gå igjennom dagen i hodet mitt, kvelden før. Da planlegger jeg måltider, skift, klokkeslett, busser, og lager en liten check-list på hva jeg skal ha gjort iløpet av dagen. Dette er helt nødevendig for meg, da jeg er veldig avhengig av å mentalt forberede meg til ting. I tillegg, når jeg da kommer hjem om kvelden, kan jeg legge meg med tidenes mestringsfølelse. Her er også litt av nøkkelen og ikke sette for høye krav til seg selv. Mestringsfølelsen kommer når du har klart å gjøre det du hadde planlagt - så da er det bare å ikke planlegge for mye på en gang! Lag en liten liste i hodet ditt, skriv ned på telefonen, eller kjøp en liten bok og kryss av etterhvert som timene går.

3. Dra på trening/ vær i fysisk aktivitet i minst 30 min.
Mandagsøkta er uten tvil, ukens viktigste. Ikke fordi den er noe anderledes enn de andre eller gir noe bedre resultater - men fordi den setter standarden for resten av uka. Mandagsøkta trenger heller ikke være en 2 timers fullkroppsøkt, 1 time kardio og gruppetime på kvelden - neida, så lenge du beveger kroppen, går en tur med hunden, tar en liten joggetur eller drar på en morsom gruppetime med ei venninne, er det mer enn godt nok. Igjen, ikke sett for høye krav til deg selv! Bevegelse er viktig, og jeg kan faktisk love deg en god følelse etterpå! Og husk; alt er bedre enn ingenting.

Processed with VSCO with f2 preset

4. Bruk litt av dagen på noe som gjør deg skikkelig glad.
Sett av litt tid hver dag/kveld til å gjøre noe som gjør deg skikkelig glad. Noe du gjør kun for deg, for din egen del! Vær litt egoistisk rett og slett. Små hverdagsgleder er veldig viktig, og gir deg den lille motivasjonen til å gjennomføre dagens gjøremål som kanskje ikke er like morsomme! Det kan være alt fra å se en episode med en serie du følger med på, lage en ekstra deilig kveldsmat, eller kose deg med en kopp te og et magasin/bok. Igjen, egentid.

5. Sett deg noen enkle mål for uka, og finn en "gulrot"
Mål er til for å gjennomføres, og for å gi deg mestringsfølelse. Her kan du allerede starte planleggingen av uka, samtidig som du får inn fysisk aktivitet og venninnetid - alt handler om å sette seg smarte mål. Se for deg at du lager en liten liste med 5 ting du skal ha gjort iløpet av uka. Eksempel på et mål kan være å dra på 2 ulike gruppetimer. Et annet kan være å møte ei venninne, få startet på pensum, spise sunt? Hva med å koble noen av dem?
Eks: Dette skal jeg ha gjort innen søndag:
1. Dra på gruppetime med ei venninne, lage taco sammen etter timen. (her får du både vært i aktivitet, vært sosial OG spist sunn og næringsrik middag)
2. Lage lunsj hjemme og ta med på skole/jobb. (vær smart - lager du kvelden før, har du mer tid til å sove på morgenen!)
3. Gå en 30-minutters tur to kvelder denne uka. (egentid er viktig, kanskje dette kan bli din egentid?)
4. Lese pensum 1 time hver dag (kan være på bussen, på cafè, på senga før du sovner, osv.. vær kreativ!)
5. Feire ukas gjennomførte gjøremål på fredag/lørdag, gjør det du har aller mest lyst til, kjøp det du har aller mest lyst på, og nyt kvelden. (Min gulrot er forøvrig alltid smågodt, for gode gud som det frister når det begynner å nærme seg fredag, hihi)Q:Har du noen punker du bare må, eventuelt IKKE må gjennomføre for å få en god start på uka? Fortell!!

Uken som gikk, through my iPhone

 • 27.08.2017, 10:17

Jeg hadde rett folkens - jeg ble faktisk syk! Husker dere jeg skrev at jeg ikke følte meg helt i form igår? Det var ikke uten grunn, for idag ligger jeg her med feber og vondt ledd jeg ikke en gang viste jeg hadde.. Det passer jo aldri bra å bli syk, men akkurat nå, passer det litt i overkant dårlig for min del - så pliis la dette gå over fort som fy! Det kommer kanskje ikke som noen overaskelse, men dagens plan blir derfor å holde senga, lese pensum og spise ingefær. #prayforme

Så, over til uken som gikk. Når jeg ser på bildene under her, ser jeg at jeg egentlig har fått unnagjort ekstremt mye! Jeg har klippet håret, gjennomført gode treningsøkter, vært sosial med venninner, snappet for inspojentene, vært mye på skolen og studert - bare for å nevne noe. Alt i alt, en utrolig fiin uke når jeg tenker meg om! Og til de av dere som vil følge hverdagen min videre, heter jeg Marievi på snap og @Marievigebo på Instagram. Enjoy


 

Q:Hvordan har din uke vært?

Spørsmålsrunde!

 • 26.08.2017, 11:57

Heii mine venner, og tusen millioner takk for tolmodigheten - dere er fantastiske
Ahh, endelig lørdag dere! Ennå ei uke er forbi og idag er planen å roe helt ned. Det var faktisk første dagen på nesten 2 uker, at jeg ikke våknet til alarmen på telefonen, og kunne sove helt til jeg våknet av meg selv. Selvom jeg ikke er noen syvsover, var det såå digg å ikke skulle rekke noe. Jeg brukte god tid på frokosten, tittet litt i forskjellige nettbutikker, drakk kaffe, så litt på tv, og rett og slett bare koste meg med en fiin og rolig lørdagsmorgen. Slike morgenstunder setter jeg såå høyt.

Nå, noen timer senere kjenner jeg meg faktisk ikke helt iform. Jeg tror kanskje jeg brygger på noe, så sånn sett er det bra at dagsplanen ikke krever så mye, så jeg får slappet ordentlig av. Det er restitusjonsdag fra trening idag, og planen er å bruke dagen på å lese. Pensum blir ikke akkurat mindre, og første eksamen er om ca 3 uker, så her er det bare å sette igang! Gud, jeg blir stressa av tanken... Ellers, skal jeg straks en liten tur til byen for å få fikset et par ting til leiligheten, kjøpe noen skrivebøker og en stor pose med godteri! Viktig med litt ekstra motivasjon når man skal bruke lørdagen på studier vett! ;)))

Såå tenkte jeg foresten å kjøre i gang en spørsmålsrunde!! Jeg tenkte til og med og kanskje (merk dere ordet) svare på video...? Jeg syntes egentlig det er ganske gøy å snakke til kameraet, og koser meg veldig på mystory iblandt - så hvorfor ikke liksom? Jeg ser at det har kommet en del nye lesere i det siste, noe jeg setter enormt stor pris på - og tenkte derfor dere kanskje lurer på litt ting? Jeg svarer på alt fra trening og kostholdt, til hverdagslige ting, studier, meninger og tanker.. you name it! Spør om hva dere måtte lure på, så tar jeg det på video om det kommer nok spørsmål. GO GO GOsudio_marievigebo gir 15% på hele nettsiden. Sjekk utvalget HER
 Q: Hva lurer du på??

UKEN SOM GIKK;

 • 14.08.2017, 09:42

UKENS TANKE:
Å sette seg mål, lage en plan og gjennomføre den. Jeg er som sagt veldig spontan og kan fort gjøre ting uten å tenke meg om. Dette kan fort ende med masse halvveis gjennomførte prosjekter og følelsen av å ikke få ting ordentlig til. Dette er noe jeg har blitt mer og mer klar over med meg selv, og prøver å jobbe med. Jeg har gjort mye rart de siste årene, og selvom jeg har lært sjukt mye, har jeg liksom ikke fysisk sett fått så mye igjen for det. Det er ikke før nå, det siste halve året, at jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre, sånn iforhold til jobb, skole osv. Jeg føler meg mer sikker enn noen gang på veien jeg vil gå, hva jeg vil jobbe med, hva jeg brenner for, og hvem jeg er. Jeg har mange planer fremover, og har endelig funnet ut hvordan jeg skal gjøre alt for å oppnå de målene jeg har satt meg. Jeg gleder meg til å dele alt med dere, men jeg vil være helt sikker på alt først. Åh, dette er en god følelse jeg ikke har hatt på lang lang tid!

UKENS OPPTUR:
Okei det må jo bare bli Sverigeturen på mandag! Nå har jeg snakket mye om den turen, så legger bare ved et bilde og tenker tilbake på en perfekt mandagUKENS NEDTUR:
!!Be prepared: mobilen min. Altså her må jeg faktisk bare få ut litt frustrasjon. Greia er at mobilen min har vært ødelagt ei god stund før jeg leverte den inn. Lade-hullet (?) har ikke funket, og jeg har ikke fått kontakt, kunnet lade/overføre bilder, da jeg har koblet mobilen til PC`en. Dum som et brød, har jeg ikke gjort noe med det, da jeg viste at jeg sannsynligvis måtte være uten telefon om jeg gikk for å fikse det (noe som er det absolutt værste som kan skje i mitt liv)... , da jeg var i Sverige, klarte jeg å miste hele telefonen mellom sprekken, UNDER et av kjøleskapene (sånn går det når man har hendene fulle av Kvarg..), og fikk den faktisk nesten ikke opp igjen!! Da jeg omsider fikk den opp, var det kommet en bulk i den øvre volum-knappen, og den satt bom fast. Hvor irriterende??!! Jeg innså jo fort at jeg bare måtte få levert den inn til reparasjon, og fikk da selvfølgelig et helvette av en lånemobil i retur. Vi er ikke venner, for å si det sånn. Uansett, poenget med denne historien, og det mest irriterende med alt dette er: Siden jeg ventet med å levere inn telefonen til jeg fikk "ytre skader" på den, går det ikke lengre på garantien.. Jeg har forsikring, men må jo likevell betale en unødvendig sum penger OG være uten telefon!! Akkurat som ikke det var mer enn nok straff å måtte leve med den lånetelefonen, liksom?? Så ja, beklager crazy rage - humøret kommer nok tilbake når jeg kan hente telefonen min igjen. Om jeg er gal? Tror det..

UKENS CRAVINGS:
Propud. Etter jeg kom hjem fra Sverige, har jeg spist så sjukt mye Propud at det skulle ikke vært lov en gang.. Det er såå digg, og ikke minst lett å ta med seg på jobb, i treningsbaggen og på farten når tiden ikke strekker helt til! I tillegg kan man variere så sykt med innhold, topping, og hva man bruker den til. På lørdag foreksempel, lagde jeg proteinis med frossen propud, frossen banan og sjokolade-proteinpulver - og HER-RE-GUD så godt det var!! Altså, jeg har faktisk aldri smakt en så god is før i hele mitt liv. Jeg ble ordentlig overrasket over resultatet, og skal absolutt ta bilde av det og vise dere neste gang jeg lager det.UKENS MUSIKKFAVORITT:
Hello - Isaiah // Welcome to my life - Chris Brown // Jameson - Jay Sean // All your friends - Sophie Elise
 

UKENS ØYEBLIKK:
Er det lov å si hele helga hjemme..? Det var helt fantastisk fint vær hjemme i helga, og jeg fikk vært mye ute og solt meg! På lørdag fikk jeg også koselig besøk, og vi brukte hele dagen på brygga. På søndag kom mamma og pappa hjem, og jeg fikk brukt kvelden med dem før jeg tok turen til leiligheten igjen. Perfekt helg, indre ro, lykke og mange fine øyeblikk

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

AKKURAT NÅ:
Akkurat nå sitter jeg i senga og drikker opp resten av kaffekoppen, mens tv2 nyhetskanalen surrer på skjermen.. Verden er så trist, jeg må bytte kanal. Akkurat som det hjelper..? Jeg tenker å poste dette innlegget og gjøre meg klar til trening! Jeg har ny treningsplan, noe jeg skal fortelle dere mer om senere. Resten av dagen/kvelden skal brukes på jobb - GO GO GO!

Sommervarme & kaffedate

 • 13.08.2017, 10:02

...meet me where the sky touches the sea.

Er det ikke alltid sånn, egentlig? At sommeren kommer for fullt når den egentlig skal være over snart?
Det er hvertfall det som har skjedd her nede på Sørlandet de siste dagene. Ikke at jeg klager, altså - man må aldri klage på for mye sol! Disse bildene er fra fredag og kaffedate med min skjønneste Ida, før jobb. Vi møttes tidlig, dro for å kjøpe kaffe, satte oss på bryggekanten og fikk oppdatert hverandre på livet. Haha, av og til går det litt for lang tid mellom hver gang, og da blir det fort sånn! Elsker at, uansett hvor lenge det går mellom hver gang, vet jeg at Ida alltid vil være der. Venninnetid er såå verdifult

Processed with VSCO with f2 preset


Vakkert, eller hva? En perfekt fredags-formiddag før jobb
Idag folkens, idag er det søndag igjen. Jeg har vært hundepasser i helgen, og har vært hjemme på Vigebo for å passe hundene mens foreldrene mine har vært bortreist. Det har vært såå deilig å bare slappe max av, spise masse godteri, se på serier og ikke gjøre noe annet enn akkurat det jeg vil der og da. Haha, høres kanskje kjedelig ut - men jeg elsker slike helger, og bruker dem faktisk som motivasjon når ukedagene er på sitt mest hektiske. Igår hadde jeg koselig besøk av ei venninne, så da ble det soling på brygga hele dagen og total avslappning. Helga har også gått til å få unnagjort litt bloggjobb, noe som har vært veldig deilig. Dere har mye gøy i vente, og gleder meg skikkelig til å vise dere alt! Jeg har bestemt meg - bloggen skal opp og frem, og det er kun meg det står på. Jeg trenger faen ikke melde meg på paradise hotel for å få en bra blogg - nei, her skal det jobbes på ordentlig.


Q: Hva vil du lese om? Hva kan jeg gjøre bedre? Kom med konstruktiv kritikk, folkens!

30 spørsmål!

 • 06.08.2017, 12:01

1. Hvor gammel er du ? Jeg er 22 år

2. Hvor høy? Det er en evighet siden jeg har målt meg, men tror jeg er ca 1.72

3. Stjernetegn? Fiskene

4. Når står du opp i hverdagen? Jeg er skikkelig A-menneske, og klarer faktisk ikke ligge i senga mer enn 5 min før jeg må stå opp å starte dagen! Jeg står vanligvis opp mellom 06.00 og 09.00 (sover jeg til 09 er jeg craaaayzzyyy).

5. Og i helgene? I helgene prøver jeg faktisk å sove så lenge som mulig, men ender alltid opp med å våkne i 8/ 9- tiden... Haha, lykke til future hustband!

6. Favorittsang akkurat nå? Altså jeg elsker den nye sangen til Sophie Elise!! Noen andre??

7. Har du tatoveringer? Ja, jeg har 2 tattoveringer. Et kors på håndleddet og en diamant bak høyre øre.8. Hva var det siste du spiste? Jeg har nettopp spist frokost, så det siste jeg spiste var havregrøt med ferske bær fra hagen hjemme. Nam nam!!

9. Hva var det siste du drakk? En stor kopp kaffe!

10. En hemmelighet om deg? Hmm, jeg har ikke så mange hemmeligheter egentlig.. Jeg er ganske åpen og ærlig!

11. Har du noen gang vært forelsket? Nei, ikke på ordentlig. Tror jeg?

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Alle farger og masse mønster!

13. Hva hører du på akkurat nå? Unge Mødre som surrer og går på skjermen bak meg.. Haha, var egentlig ikke klar over at det var det jeg så på før nå. Litt lost i dataskjermen ja.

14. Er det noen du savner? Ja, maaaange!

15. Favoritt quote? "Stop waiting for friday, for summer, for someone to fall in love with you, for life. Happiness is achieved when you stop waiting for it and make the most of the moment you are in now." Jeg vet ikke helt om det kan kalles en "favoritt quoute", men dette er hvertfall veldig viktig å huske på, og noe jeg jobber for å bli bedre på hver eneste dag.

16. Høy eller lav musikk? Høy musikk på trening / lav musikk hjemme.

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg har en tendens til å lukke meg litt inne når jeg ikke har det så bra, er trist eller har en dårlig dag. Jeg har heldigvis gode gode venner jeg kan ringe å snakke med om alt - og selvom jeg ikke er så flink til å komme meg ut, så snakker jeg ofte med dem i telefonen. Såå takknemlig for dype, gode vennskap.

18. Favorittfarge? Svart, hvit, brun og beige. Basics altså - elsker det! Ellers er jeg veldig glad i lyseblå, hvertfall om sommeren.

19. Hvem snakket du med sist? Pappa <3

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Materalistisk sett, penger til mat, treningstøy og nye joggesko. #fuckstudentøkonomien

21. Hva var det siste du kjøpte? Godteri og Pepsi max på Rema 1000. Jeg hadde nemlig tidenes date med candyking og p-max igår. Me and you bby, me and you.

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "okei, da er det bare å glede seg!"

23. Hva skal du gjøre til helgen? Altså, nå er jo denne helgen nettopp over, og jeg har jo som sagt jobbet.. Imorgen derimot, har jeg friii og skal på kjøretur til Sverige med ei venninne for å handle litt mat, goddis og treningssnax. Noen som har noen tips til hva vi burde få med oss hjem?? Legg gjerne igjen en kommentar i så fall!

24. Drømmereisemål? Jeg drømmer om Australia, Marocco, Maldivene, Filippinene og USA.

25. Hvordan er du som venn? Jeg tror og håper jeg er forståelsesfull, snill, god til å lytte, og morsom å være sammen med.

26. Hva kan holde deg våken om natta? ALT. Jeg er en tenker, og må faktisk sovne til en serie på dataskjermen hver natt, for å klare å fokusere på noe annet enn mitt eget hodet.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Ååå gøy spørsmål!! Jeg eeelsker jo Kardashians, og kjenner meg nok mest igjen i Khloè og Kendall - så en blanding av dem kanskje?

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Altså, som jeg har sagt en million ganger før, ser jeg faktisk ikke på serier. Jeg ser på TV- programmer og trives veldig godt som 50- åring på dette området. MEN (jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette..), de siste 2 ukene har jeg faktisk sett 3 hele sesonger av Yunger!! Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg elsker det!! Så ja, den serien kan jeg faktisk anbefale!

29. Hvilken bok leste du sist? "Kjære" av Linnea Myhre. En ekstrem blanding av morsom og trist - vond, men bra!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg stelle meg, og dra for å møte ei venninne. Vi skal gå tur sammen i sola, og bare catche up! Elsker å koble hverdagsaktivitet og kvalitetstid, det er så mye bedre enn å sitte på rumpa på hver sin mobil og se på tv! Senere ikveld skal jeg tilbake til leiligheten for en treningsdate med ei annen venninne. Fiiin søndag


// Innlegg lånt av Maren Erdvik.

Det beste valget jeg har tatt i mitt liv.

 • 29.07.2017, 22:19

...dagens andre blogginnlegg skjedde nettopp da - hvasheeera (peace-emoji).
Siden sist jeg snakket med dere, som by the way er ca 12 timer siden, har jeg da kommet meg hjem til mine kjære foreldre. Jeg dro på trening og gjennomførte med stiiil (de som følger meg på snap, forstår). Altså, nå skal ikke jeg skryte av hvor dedikert og målrettet jeg er, for det tok faktisk drøyt 2,5 time med høy musikk, sang, dans og konsert på snapchat (ikke mystory materiale, sorry fans) - før jeg faktisk fikk rotet meg ned på trening.. Hahah, hybelen ble brått Telenor Arena da. Poenget er jo tross alt, at jeg kom meg på trening og fikk tidenes økt. Thank you, Bey.

For øyeblikket ligger jeg i senga, mett og god, og ser på VG-lista. Bestemor nyter lørdagskvelden, si! Imorgen har jeg en liten plan om å dra på joggetur, men den planen tror jeg får bli liten, enn så lenge. Akkurat nå, vil jeg nemlig dele noen supersøte bilder av meg om min bitteille bestevenninne med dere. Kan ikke se for meg et liv uten lille Maia, og ja, det er mye ansvar med egen hund, men jeg kan trygt si det er det beste valget jeg har tatt i mitt liv.
<Loveu, girl3
 

Hyttetuuur

 • 29.07.2017, 10:05

Heisann, fine fine dere!!
Long time no see.. Det har rett og slett vært så mye jobb de siste ukene, at jeg nesten ikke har gjort annet enn å stå opp, jobbe, spise og sove. Bloggen har derfor blitt satt litt på vent, dessverre. Til tross for dårlig oppdatering, ser jeg at dere fortsatt klikker dere inn - noe som gjør meg utrolig utrolig glad!! Jeg må bare si tusen takk til alle som gidder å lese det jeg skriver, følge meg og legge igjen kommentarer. Dere holder meg motivert

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte egentlig, for selvom ingenting spesielt har skjedd, har det likevell skjedd såå mye. Haha ja, midt i alt har jeg faktisk klart å være litt sosial også! Lov å være stolt av det..? For det er jeg faktisk. Forrige uke foreksempel, hadde jeg fri lørdag til søndag, og dro derfor på hyttetur med hele familyen - og guud som jeg koste meg. Selvom det bare var snakk om 2 dager, føltes det faktisk som en liten mini-ferie, siden hele familien plutselig var samlet igjen. Vi spilte spill til sent på kvelden, spiste reker med nybakte rundstykker rett fra ovnen, plukket blåbær, gikk tur med hundene, dro på kjøretur til en nydelig gård hvor vi spiste middag - og rett og slett bare koste oss skikkelig. Avslappende helger som denne, gjør hverdagen såå mye lettere å komme seg igjennom. Så takknemlig.


Processed with VSCO with m3 preset...Vakkert, eller hva? Ellers har jeg fri i helgen, og skal straks pakke baggen for å reise hjem til familien. Kall meg gjerne kjip, men når jeg først har fri, er det ingenting som frister mer enn å bruke helgen hjemme, slappe godt av og virkelig lade opp batteriene. Men først, skal jeg ta meg en tur på treningssenteret. Sommer er sommer, og treningsrutinene mine har virkelig falt heeelt i grus de siste ukene.. Jeg har gjennomført ca èn treningsøkt denne uka, noe jeg merker litt for godt på humøret og følelsen i kroppen. Jaja, motivasjonen kommer vell med hverdagen igjen, og man kan ikke alltid være like flink. Haha huff, jeg merker dette blir tungt allerede - jaja, wish me luck!!

Vi bloggees

13.07.2017

 • 13.07.2017, 08:53

 

God torsdagsmorgen, fine dere. Jeg er i det drømmende hjørnet idag, og har brukt morgentimene i Pinterest-verden. Jeg kan ikke sette fingeren på hva det er, men inspirasjonen blomstrer av tanken på alt jeg ikke har opplevd ennå. Jeg sier ennå, fordi jeg har så mye fint i vente. Det er kun meg som bestemmer om jeg vil la det skje eller ikke. Den tanken er veldig fin syntes jeg. Tenk, vi har all kontroll i verden over eget liv og hva vi gjør med det. Alt handler om å bestemme seg, jobbe målrettet og bare gjøre det. Lev mens du fortsatt puster. Ha en fin torsdagQ: Hva drømmer du om?

Mandag igjen allerede??

 • 10.07.2017, 09:21

God morgen, fine fine fiineee dere. Da var det mandag igjen gitt! Wow shit som sommeren flyr... Her er det søren meg bare å gjøre det beste ut av hver dag! Mandagen er planlagt fra start til slutt, og det er egentlig resten av uka også. Når bloggen er oppdatert, skal jeg løpe på trening og få unnagjort dagens økt. Etter ei uke med mye hvile, lite trening og mengder med godteri og usunnheter, blir det deilig å få frisket opp kropp og sinn med litt fysisk aktivitet. Igår kjørte jeg styrke på hele kroppen, og endte faktisk opp med ei veldig god økt! Idag står kardio på planen.. Ikke akkurat en favoritt der og da, men følelsen etterpå er det lite som kan slå. Videre skal jeg møte ei venninne for en liten bytur, før kvelden avsluttes på jobb. Hektisk og fin mandag - akkurat slik jeg liker det! Hva er deres planer for dagen??

Processed with VSCO with m3 preset
Processed with VSCO with m3 preset

...Såå da var det vell bare å slå av TV-apparatet, sette på litt motiverende musikk og lade opp til svettehelvete på mølla! Jeg ønsker dere verdens beste mandag, og håper dere nyter hvert minutt fullt ut.
- Sneiks
 

Facts about me;

 • 08.07.2017, 12:08

1. Jeg har en greie for nøtter. Altså, her må dere forstå alvoret. Det kan faktisk gå så langt at jeg reiser med bussen til de butikkene jeg vet har sånn nøttebord med lokk - shamener?? Nøtte-koldtbord kinda thing, der du plukker favorittene selv. Og bare for å slenge med en huge irritasjon; hva i faen er greia med at nesten alle butikkene har byttet ut "nøtte-koldtbordet" med sånn stygge "spake-stativer"???? 1. du får alt du IKKE vil ha, 2. du har null kontroll og det raser ut enorme mengder 3. de ødelegger livet mitt. Spørsmål; hvis jeg hadde laget en facebookgruppe ved navn "få tilbake nøtte-koldtbordet i butikkene", hadde dere likt da? Okei, rolig nå Mary. Nøtter er altså som godteri for meg, og nøtteposen min er faktisk en av mine største hverdagsgleder. Heldigvis for meg, er nøtter en god kilde til sunt fett! Bortsett fra yoghurtnøttene da - de er bare dritgode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with x1 preset

2. For litt siden tok jeg en personlighetstest som slo 100% ut på introvert. Dette er et personlighetstrekk jeg var veldig klar over ved meg selv, og som jeg egentlig verdsetter mer og mer jo eldre jeg blir. Introvert trenger ikke være negativt, folkens! Introvert kan foreksempel bety at du ikke alltid har behov for å være midtpunktet, du er god på å observere, føle, tenke og lytte. Jeg har foreksempel alltid vært en god lytter, en egenskap jeg er veldig glad i.

3. Min største drøm er å flytte til en liten fiskelandsby i Spania/Hellas. Dette er faktisk noe jeg kommer til å gjøre, helt på ekte. Jeg vet ikke når, hvor, hvem, hva ennå, men den drømmen skal gå i oppfyllelse. Jeg skal bo i en liten mur-leilighet med blomster overalt, sol og varme. Jeg skal drikke ferskpresset juice til frokost og kjøpe nybakt varmt brød hver morgen. Jeg skal plukke frukt på trærne, gå på oppdagelsesferd i spanske smale gater, og lære meg vakre spanske ord. Jeg skal drikke kaffe på lokale kafeer, lese bøker, bade i saltvann og fylle kropp og sinn med lykke og inspirasjon. Det er min absolutt største drøm - bare vent og se ;)

4. Jeg jobber med prosjekt "naturlig" for tiden. Å være avhengig av vippeextensions, hairextensions, dyre foundations, neglforlengelse, hårfarger, selvbruning osv osv, gir meg veldig lite positivt. Det er faktisk skummelt å tenke på hvor mye tid og penger, jenter bruker på å endre seg selv - når det i bunn og grunn ikke endrer noen verdens ting. Jeg har derfor bevist fjernet alt det overfladiske og startet å jobbe med meg selv fra bunnen av. Og vet du hva? Jeg kan stolt si at jeg faktisk er på god vei i riktig rettning!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with x1 preset

5. En liten avsløring; igår brukte jeg hele fredagskvelden på å se på "Mot i brøstet" og "Hos Martin" på youtube. Altså, jeg forstår at "Prisonbreak" og "Yunger" på Netflix (eller hvor f det streames??...) hadde vært en smule mer normalt til 22 år å være, men ikke prøøøv å fortell meg at du ikke trekker litt på smilebåndet av Karl og Martin også`a :)))  Åherre, det der hørtes ikke greit ut..

6. Jeg ELSKER Dr.Phil. Det er en obsession liksom, ingen morgen uten. USA er et sjukt land, og jeg blir like overrasket over hvor sinnsyke folk kan være, i hver eneste episode.

7. Jeg har forelsket meg i å lese bøker. Veldig rart, for jeg har egentlig alltid hatet å lese, og kunne ikke forstå at noen klarte å bruke timevis på å sitte stille å lese en bok!!?? På barneskolen og ungdomsskolen, da vi måtte lese bøker for å skrive om dem etterpå - leste jeg alltid første side 50 ganger, før jeg googlet den og skrev anmeldelsen derfra.. Ei litta funfact; jeg har aldri vært spesielt skoleflink. Jeg tror faktisk ikke jeg leste min første ordentlige bok, før jeg gikk på VGS. Er det rart? På den positive siden, har jeg mye fint i vente, masse nytt å lære og bøker som bare ligger å venter på å inspirere meg. Den tanken elsker jeg!

8. Favorittfarge; svart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with x1 preset

9. Jeg tror jeg er verdens mest naive person. Jeg tror det beste om folk, til det motsatte er bevist. Jeg tror også på det meste jeg hører, og har vanskelig for å tro at noen vil lyve til meg med vilje. Dette er nok min beste, men dårligste egenskap.

10. Humøret mitt styres (litt for mye) etter vær og årstid. Om sommeren er jeg på mitt absolutt lykkeligste. Om vinteren derimot, hadde nok det beste for alt og alle, vært om jeg gikk i hi. Selvdiagnosert vinterdepresjon. Jeg blir skjelven bare av tanken... Nei, det skal jeg ikke tenke på idag. Idag skal jeg ut å nyte sola!!


- Vi bloggees ;)

  

Days of joy

 • 06.07.2017, 09:44

Altså, jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang... Jeg tror med hånden på hjerte jeg kan si at jeg lever for dager som denne. "Et bilde sier mer enn tusen ord" - enjoy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset
 

Viktig for sjela

 • 05.07.2017, 10:58

Ahh, dager som denne. Sjela trenger dem.
Formen var ikke helt på topp igår, så jeg bestemte meg for å dra hjem til familien å slappe av der i det fine været. Når sola skinner, det er varmt og sørlandet viser seg fra sin beste side, er det ingen andre steder i hele verden jeg heller vil være enn hjemme. Kanskje ikke så rart, når jeg er så heldig og ha vokst opp 5 m fra sjøen, og har fri tilgang på båt og brygge..? Fikk lurt inn en liten snikskryt der ja, fornøyd med den, si :) :) Gårsdagen ble hvertfall brukt på soling, musikk, bok, mat og ro. Nå, i dette øyeblikk, ligger jeg ute på terrassen, klar for å hitte solstolen og suge til meg litt D-vitaminer (liker å tenke på det på den måten). Senere blir det besøk, båttur, fisking og grillmat. Ahh, jeg lever for sommeren. Btw blitt helt upsessed med John Mayer i det siste.
Vakkert - skikkelig skikkelig vakkert.... og i et par minutter, med "Free Fallin`- John Mayer" på øret, er alt veldig veldig fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Q: Noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Legg igjen en kommentar!!

Mine Podcast-favoritter

 • 30.06.2017, 11:08

Podcast har blitt en addiction for meg den siste tiden. Den tiden jeg bruker på bussen, alene hjemme, når jeg spiser lunsj, løper langkjøring, går tur, osv - har blitt podcast-tid og er faktisk litt hellig for meg. Når jeg plugger i øreproppene og åpner podcast-appen, kobler jeg av på en helt annen måte. Det er helt sykt deilig! Podcast har altså blitt en viktig hverdagsglede og noe jeg prøver å sette av tid til hver dag. Egentid er viktig vet dere! Såå, jeg tenkte derfor å dele mine favoritt-podds med dere, i håp om at flere blir bitt av basillen. Giiiraaa på det eller? Okeyy, so here we go;
. . .

@TRENINGSPODDEN

 Først ut vil jeg anbefale dere "Treningspodden" med Pia og Silje, en soleklar favoritt hos meg. Disse damene er virkelig sunne og gode forbilder for alle treningsglade jenter og gutter. Faktisk trenger du ikke være treningsglad en gang, for disse jentene har alle godt av å høre litt på tror jeg. Uke etter uke, inspirerer og motiverer de meg til å være den beste utgaven av meg selv. Her er det ikke bare knebøy og salat-tips som står på agendaen, nei her er det tips og triks for en sunn, normal livsstil - både mentalt og fysisk! To livssglade damer som virkelig vet hva de snakker om - det liker vi! Jeg elsker denne podcasten både fordi jeg blir sykt motivert og inspirert, men også fordi jeg lærer sykt mye nytt, på en sykt gøy måte! Anbefales på det sterkeste.@HARM & HEGSETH
Altså, jeg leer bare jeg tenker på denne podden. He-rre-gud så mange ganger jeg har måttet snu meg mot vinduet i bussen fordi jeg har ledd så mye at jeg faktisk har vurdert å gå av bussen på neste stopp, kun for å ikke bli stemplet som sosialt tilbakestående. Full forståelse for at dette høres litt mye ut for enkelte,  men fuck it - for guudbedre som jeg koosær mæ med denne podden. De fleste av dere kjenner nok til Vegard Harm og Morten Hegseth fra før, og forstår vell sånn ca hvordan denne podcasten foregår. Her er det kjendis-sladder, skandaler, Kardashians, fjas, mas og latter fra start til slutt. Absolutt null seriøsitet (med mindre man bryr seg om hvem som dater hvem, hvem som sa hva til hvem, og hvordan et kjendis-nash etter gullruten foregår i detalj). I en ellers veldig seriøs verden, er det utrolig deilig (og ikke minst viktig, tror jeg) å koble helt ut og ikke ta alt så jævla seriøst hele tiden. Disse guttene får meg alltid i godt humør, og det er vell i bunn og grunn det viktigste? Loveu boys!! Annbefales på det sterkeste!@SYNNØVE OG VANESSA
Først; wow for noen råe damer. Denne podcasten er ganske ny i min fave-list, men etter å ha hørt 1 episode ble jeg rett og slett bitt av basillen. Nå er jeg nesten ferdig med alle 10 episodene og har totalt-forelsket meg i disse damene på veien. Her er det selvironi ut av en annen verden, hverdagslige temaer som alle kan kjenne seg igjen i, og en god dose funny stories fra to utrolig innholdsrike, forskjellige liv. Dette er nok en podcast mest for jenter/damer, som trenger å høre en "usminket" versjon av hvordan livet faktisk fungerer i praksis. Litt deilig (trist nok) å høre at to nydelige, tilsynelatende vellykkede kjendiser med "drømmelivet", har de samme tankene og hverdagsproblemene som alle andre. Dette er en veldig morsom podcast som ofte får meg til å le. Jeg heier på dere damer!! Anbefales, jenter!!@MORGENSHOWET PÅ NRJ

Jeg er ingen radioperson, men en NRJs-morgenshow-med-Mattis-Marte-og-Stian- person er jeg absolutt! Jeg står sjeldent opp så tidlig at jeg får med meg morgenshowet på lufta, så derfor er det helt perfekt at de har sin helt egne podcast som jeg kan lytte til når jeg vil. Det beste med denne podcasten, er at du slipper all musikken og kan kun høre selve showet. For ja, la oss være ærlige; når det kommer til valg av musikk, velger jeg min egen spotify over alle verdens radiokanaler anytime. Selve showet derimot, byr på haugevis av kjendis-intervjuer, besøk i studio, leker, aktuelle temaer, fjas, tull og latter. Når 3 vidt forskjellige personligheter samles i ett og samme studio, hver eneste dag, blir man nok såpass trygg på omgivelsene at det å slippe seg løs, går ganske automatisk - noe som merkes ganske greit på resultatet! Her kan det likegodt ende med grining som latterkrampe. Underholdning på sitt beste, spør du meg! , vil du starte dagen på en morsom, positiv og glad måte - annbefaler jeg morgenshowet på NRJ sin podcast. Jeg er hvertfall fan!!. . .

Q: Hører du på Podd? Hvilken er din favoritt??

Morgenrituale

 • 28.06.2017, 09:03

God morgen, fine dere. Har dere det fint? Det håper jeg.
Det er tidlig på morgenen og byen sover fortsatt. A-mennesket i meg var likevell klar for dagen 06.30, så da var det bare og komme seg opp å sette på kaffen, koke havregrøt, vente på Dr.Phil og nyte stille morgentimer. Livsviktig morgenrituale, og helt avgjørende for å klare dagen som kommer. Jeg skal bare ha en kopp kaffe til nå, så tror jeg jeg begynner å bli klar for alt og alle.Som jeg skrev igår, vil jeg bruke kameraet mer - og det har jeg tenkt å gjøre noe med allerede nå. Dagen er ganske full allerede, men siden jeg har et par timer nå på morgenkvisten, skal jeg dra med meg kameraet ut på en liten tur. Sola er også tidlig oppe idag, så tenker å nyte den litt før den forsvinner. Senere idag blir det trening, jobb og hjem til familien. Hverdagslykke.

UKEN SOM GIKK;

 • 27.06.2017, 20:50


UKENS OPPTUR:
Okei, her må jeg faktisk være så freak å si; treningsuken min - for wow, jeg hadde en sjukt bra treningsuke forrige uke og er såå fornøyd med den. De siste ukene har vært dårlige med lite energi, motivasjon og generelt lite treningsglede.. Så ja, denne uken trengte jeg virkelig! Jeg jobbet meg igjennom hele kroppen, dag for dag, fullførte alle planlagte økter ++, kjørte tung styrke på hele kroppen, mestret nye øvelser, gikk ut av komfortsonen, og slang meg til og med på en kvelds-gruppetime (!!), løp min første ordentlige mil, OG hadde til og med ekstra energi og overskudd til å gjennomføre ei ekstra-økt! Like, wtf happend..? Og det beste av alt; jeg følte ekte treningsglede hele uken! Ahh, superduperdeilig!!

UKENS NEDTUR:
Jeg tenker at dette har vært en ganske fin uke egentlig, så hvorfor ødelegge den tanken?UKENS CRAVINGS:
Frossen ananas. Altså, har dere smakt det?! Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier jeg spiste minst 1 pk frossen ananas hver dag forrige uke. Dere vet sånn fryse-pakker med smoothie-frukt, bær osv? Den lille pakken med kun ananas oppi, er den jeg har forelsket meg i. Jeg løper fra butikken og hjem, for og rekke å spise den før den blir myk. Se det for dere`a! De som kjenner meg, eller har fulgt bloggen lenge, vet jeg har hatt en greie for frossne druer veldig veldig lenge... Druene er altså byttet ut med ananas. Så nå vet dere det.

UKENS TANKE:
Tekst og foto. Jeg har tenkt mye på hva jeg vil gjøre mer av. Hva som gir meg glede i hverdagen. Hva jeg gleder meg til, og blir oppslukt av. Å formulere tekst, skrive ned tanker, studere foto, ta bilder, redigere farger, forme stiler. Være kreativ. Det er noe jeg alltid har elsket å holde på med. Foto har alltid vært svaret på hva som interesserer meg, min hobby rett og slett. Ukens (beste) innkjøp (bare for å slenge på det også) har derfor vært et nytt kamerastativ. Målet er å ta flere bilder, skrive mer og blogge mer. Ikke for å vise frem noe spesielt. Bare fordi det er min hobby, og noe jeg blir glad av å gjøre.UKENS ØYEBLIKK
:
Hjemme hos familien har vi en frokost-veranda hvor sola kun skinner på morgenen. Sitter man der, har man utsikt over sjøen, sola, båtene, blomstene - alt. Når jeg sitter der å spiser frokosten min sammen med familien - da har jeg det skikkelig fint.

UKENS SANG(ER):
Hører på mye gammel musikk for tiden, og da spesielt på trening. Minner og følelser dukker virkelig opp når man åpner gamle spillelister ass - og heyyy så mye energi jeg får!!! Følelsen av å kunne løpe til månen og tilbake. Feel me?
Ellers er disse to deffinitivt faves;
Wild Thoughts - DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller
Gunerius - Amanda Delara
AKKURAT NÅ:
Nå skal jeg gå på butikken å kjøpe ananas. Vi blogges!

LØRDAG 18:00

 • 26.06.2017, 10:09

LØRDAG 18:00
Åh, lørdagen var såå fiin. Det hele startet med deilig mat, nydelige jenter og fine samtaler på den nye resturant/utestedet like ved sjøkanten i Kristiansand. Jentene jeg var med, gikk jeg på VGS med og jeg er såå glad vi fortsatt har det like fint sammen, til tross for at vi ikke ses like ofte lengre. Vi spiste og koste oss et par timer, før vi dro videre til meg for et lite mini-vors. Senere ble det bytur og dansing resten av natten. Altså, jeg har aldri fortsått meg på folk som klarer å dra ut på byen for å sitte i hjørnet av utestedet å snakke hele kvelden. Da kan du likegodt sitte hjemme der du hvertfall hører hva den andre sier, tenker nå hvertfall jeg. Dans, sang, musikk, mennesker, latter, glede er jo lykke!! Jeg dro hjem, sovnet og våknet med en god følelse. Null angst, null vond kropp og hodesmerter - kun gode minner og fine følelser. Tusen takk jenter, jeg hadde det fint.
 PÅ DOEN PÅ ET UTESTED, ALENE, 00:00 PÅ NATTA, PAUSE FRA DANSEGULVET, SMILER PÅ EKTE, TAR ET BILDE I HÅP OM Å HUSKE PÅ DEN RARE LYKKEFØLELSEN DAGEN DERPÅ. JEG HUSKER DEN.
 

Fokus

 • 14.06.2017, 10:14

.  .  .  HOW LONG IS FOREVER ? SOMETIMES, JUST ONE SECOND.FOKUS; SOMMERLYKKE OG FINE ØYEBLIKK. Sommeren 2017 for min del, handler om dette. Jeg prøver å søke de fine øyblikkene, lage dem selv, jobber med å ta initiativ - skape minner. Øyeblikkene der du tar deg selv i å smile og le på ordentlig. Lykkelige øyeblikk. På ordentlig. Å være tilstede er ikke bare lett, faktisk er det super vanskelig syntes jeg! Redsel og uro over egen/ andres(..?) fortid og fremtid, ord og følelser som ikke en gang eksisterer. Men de skal ikke få ødelegge meg . Sommeren 2017 er idag. Det er nå jeg skaper minnene, legger til rette for fremtidige tanker og følelser rundt akkurat denne sommeren, dagen, timen. Jeg skal legge bort alle urealistiske bekymringer og bare være her, i dette fine, unike sekundet jeg befinner meg i akkurat nå. Sekundet jeg aldri får tilbake - men det skal jeg ikke tenke på nå, for nå skal jeg bare være tilstede.


Litt snapchots fra de siste sommerdagene. Idag sov jeg lenge, og jobb står på agendaen! Nå skal dagen ut å nytes.
- Vi blogges

 


Insta: Marievigebo

Snapchat: Marievi

Paradis på jord

 • 26.05.2017, 10:03

Good morgeen, og happy friday`a dere!! Hvordan står det til med fredagsfølesen?
I håp om å gjøre denne bloggen en smule mer varierende, skal jeg altså vie dette innlegget til mitt kjære barndomshjem. Det er ikke ofte jeg publiserer naturbilder på bloggen, da jeg vet hvor lite interessant det er å se på trær og blomster i lengden - men, idag kom altså unntaket. Beklager hvis jeg tar feil, men dette synet tror jeg faktisk dere overlever. Har du sett noe så fint? At jeg kan skryte på meg å være så heldig å bo her, er egentlig ganske sjukt. Vigebo er etter min mening, paradis på jord.

Når sommeren kommer til sørlandet, finnes det faktisk ikke noe annet sted i hele verden, jeg heller vil være enn hjemme. Gårsdagen var nydelig, og dagen idag ser ikke ut til å bli noe verre akkurat! Sola skinner, det er helt vindstille og jeg er nettopp ferdig med lang og deilig familiefrokost ute på verandaen. I skrivende stund sitter jeg altså å blogger "with a view" i bikini, med sola i annsiktet og hører på båtene som tøffer forbi. Idyll sa du? Wow shit, jeg elsker livet i sola.Ha en fiin fredag, folkens

Drøm deg bort med Lauren Bullen

 • 03.04.2017, 10:09

♥  ♥ 
Mandagsmorgen kan være hard for mange, og med en lang uke i vente kan det være vanskelig å se lyset i enden av tunellen. Jeg prøver alltid å starte uken med litt inspirasjon, noe som gjør meg glad og som drar frem viljestyrken, gleden og motivasjonen i hverdagen. Den siste tiden har løsningen på det, rett og slett vært Instagram og Pinterest. Klisjè nok blir jeg utrolig inspirert av vakre bilder, motiverende sitater og små ting som får meg til å smile, tenke, drømme og sette pris på. Det gjelder å følge de rette personene, de som gjør det lille ekstra og som rett og slett sparker deg litt i rumpa og får deg til å ville være den beste utgaven av deg selv. Demotiverende mennesker som ikke gir deg noe annet enn dårlige tanker om deg selv: UNFOLLOW.

Lauren Bullen er en av de personene som virkelig får meg til å drømme. Under navnet @gypsea_lust på instagram, inspirerer hun millioner av mennesker med vakre bilder fra hele verden. Denne profilen gir meg lyst til å slippe alt jeg har i hendene, reise verden rundt uten noen som helst form for plan eller mål, ta vakre bilder og leve i nuet. Drømmende? Kanskje.. - men så utrolig utrolig fint.
FOLLOW.


Ellers ønsker jeg dere en nydelig mandag og en fiin start på uken! Denne uken skal jeg jobbe hardt, bli bedre, vokse, lære noe nytt, få nye erfaringer og utfordre meg selv. Jeg skal ta en dag av gangen, og jeg skal sette pris på hvert minutt av den.
- Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste, for det er mer enn godt nok.

Ukens mål;

 • 27.03.2017, 10:38

Mandag er den perfekte dagen å sette seg nye mål, ikke bare for den kommende uka, men generelle mål man kanskje har tenkt på lenge men ikke fått gjort noe med. Det er viktig å huske på at du har alt som trengs for å nå akkurat de målene du ønsker, men det krever også at du gir alt du har! Uansett hva du har gjort, eventuelt ikke gjort tidligere - kan du starte idag, jobbe målrettet og nå målet. Tenk for et hav av muligheter du har da! Egentlig en ganske kul tanke, eller hva? Jeg tror virkelig på at alle som jobber hardt nok, kan få oppfylt drømmene sine - uansett hva de er.

Den siste tiden, da jeg har forstått mer hva og hvor jeg vil, har det også vært lettere å jobbe målrettet. Alle kan ikke være like gode i alt, og jeg har lært at det nærmest er umulig å yte 100% på alle plan i livet. "Flink pike" kan ødelegge veien til målet og slite deg helt ut før du er halveis. Fokusser på det som gjør deg glad, jobb for det du brenner for, og nyt veien dit! Husk: når du forelsker deg i veien til målet, blir resultatene bare et pluss.
Det viktigste er å trives i hverdagen, ha gode mennesker rundt deg som drar deg opp og frem, være glad i seg selv og sette pris på det du har.


Her er ukens mål:

Fortsette den fine hverdagen jeg har hatt de siste ukene.

La fokuset ligge på styrketrening.

Fokuserer mer på bloggen!

Fortsette "fruktfesten" jeg har holdt gående med å få i meg masse masse frukt!

Sette av tid til venner, familie og meg selv!

Være like flink på mellommåltider som forrige uke!

Ha overskudd og glede i hver treningsøkt!

Bli sterkere.

Smile til fremmede og gi komplimenter til de som fortjener det!

Få til et par turer før/etter jobb!

Gjøre det bra på jobb!

Nyte sola og sette pris på hverdagen!
 Q: Hva er dine mål for den kommende uken?

Sunday Stroll

 • 26.02.2017, 14:46

Ahh for en deilig søndag!
Jeg våknet opp idag tidlig med en skikkelig god følelse i hele kroppen. Kanskje det har noe med gårskvelden å gjøre..? Lørdagskvelden hos nydeligste Andrea var nemlig akkurat hva jeg trengte igår. Fyr i peisen, ingen mobil, ingen tv, bare gode samtaler om alt og ingenting. Dere vet den venninna dere kan snakke om alt som ligger "mellom linjene" med..? Der har dere meg og Andrea i et nøtteskall. Gud så takknemlig jeg er for den jenta - ei venninne som henne, tror jeg alle hadde hatt godt av.

Idag står fastelavnssøndag for tur, noe som betyr besøk, familiemiddag og selvfølgelig fastelavnsboller med krem til dessert. Absolutt den beste dagen i hele februar, etter min mening hvertfall! Ellers, startet jeg søndagen min ute idag. Meg og lillesøster tok med oss hundene på en liten gårtur i finværet, noe som var utrolig deilig! Imorgen er det klart for ny uke, så resten av dagen skal brukes på å lade opp, slappe av og nyte. Noen andre som skal kose seg med boller idag? Det håper jeg... SUNDAY STROLL :

see, smell, feel, stop, close your eyes, breath & enjoy.
Q: Hvordan skal du feire fastlavns?

Med sola under armen!

 • 22.02.2017, 21:05

Wow det var lenge siden det.
. . .

Husker dere meg? Haha, for jeg forstår godt hvis ikke! Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte, for jeg er nesten litt redd jeg har glemt hvordan man gjør dette - men jeg gjør et forsøk likevell, og håper på at noen fortsatt er litt interesserte..? Som jeg skrev sist, påvirkes jeg i overkant mye av været - som ikke akkurat har vært det mest motiverende og inspirerende denne vinteren..! Når man har mindre enn 1 time fint lys om dagen, og alt man orker å dra på seg er treningsklær, joggebukse og en haug av vinterklær, før man går ut i snøen og sminka renner av før du har gått en halv meter - gir man litt opp å prøve å inspirere. Livsgleden kommer med sollyset - mener hvertfall jeg. Yess, da var vi ferdige med å være depressive - la oss se fremover!!

De siste dagene har vårtegnene kommet som perler på en snor. Snøen smelter, sola står opp tidligere, dagene varer lengre og temperaturen går mot vår. Tenk, jeg sitter på bussen, tidlig tidlig om morgenen, med musikk i ørene, sol i øynene - og smiler! Lyset gir meg tro, håp og glede - og jeg elsker det. Tenk at noe så enkelt som litt lys, fine farger og sol i annsiktet - gjør så mye med følelsene i kroppen vår! Det skal altså ikke mer til enn litt vår for å gjøre meg glad. Det er en fin tanke.

Jeg snakket med ei venninne av meg om bloggen her om dagen, hvor hun sa "du er sånn sesong-blogger du" - noe som faktisk er veldig sant. Jeg reiser på en måte med sola, hvis det gir noen mening? Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med alt dette, annet enn at jeg håper dere forstår at jeg er på vei tilbake, forhåpentligvis sterkere enn noen gang - og med sola under armen.I mellomtiden kan dere følge meg på Snapchat @marievi eller Instagram @marievigebo
. . .


Drømme morgen

 • 03.02.2017, 11:54

Ahhh.. Weekend.


. . .

2 timer har gått. Pianoet spiller svakt og fyller hele rommet med vakre toner. Jeg har brukt morgenen på å koblet helt ut, drømme meg bort til et ikke-eksisterende sted hvor jeg trivdes ganske godt. Jeg  e l s k e r  Pinterest og sitter ofte å drømmer meg bort slik som jeg har gjort idag. Det hjelper liksom litt å få bort hverdagstankene iblandt, og bare fokusere på ønsketanker, motivasjonstanker og inspirasjonstanker. Det gir meg god energi og tilstedeværesle. Ro i kroppen, pause fra virkeligheten og stillhet i sjelen - lykke. Selvom det er siste vintermåned nå og Mars sikkert er i gang før jeg får snudd meg, kan jeg ikke få sagt hvor lei jeg er av disse mørke, triste og kalde vintermåndene. Det er liksom som at onde, mørke farger og følelser trekker inn i kroppen og setter seg fast der. Alt jeg trenger er lys i øynene og sola som speiler seg i kaffekoppen min på morgenkvisten. Er det for mye å be om? I så fall er det mitt største ønske akkurat nå. Jeg håper det går i oppfyllelse snart. 

UPDATE

 • 16.01.2017, 09:58

God mandagsmorgen, fine dere ♥ Herlighet, det føles ut som en evighet tiden jeg skrev til dere sist. Hvordan har dere det? Som nevnt tidligere, har jeg vært syk i lang tid nå, og har faktisk ikke gjort noe annet enn å ligge i senga, sove, hoste, snufse og spise... Men idag, for første gang på laaang tid, føler jeg meg faktisk mye bedre!! Bank i bordet, hehe.... Nei nå syntes jeg faktisk jeg fortjener å føle meg bra igjen, så idag har jeg rett og slett bare bestemt meg for å få en sykt bra uke - enkelt og greit.

Jeg tror aldri jeg har lengtet så mye tilbake til trening, overskudd og energi i hele mitt liv... Nå forstår jeg irritasjonen over folk som sender treningssnaps på sosiale medier ass.. Haha, karma? Dere kjenner følelsen, når hodet vil gjøre alt, men kroppen så vidt orker og holde seg oppreist? Det var like før jeg gikk i veggen, så rastløs var jeg der jeg lå. Men ja, nok klaging for denne gang, og over til den positive delen av det hele - nemlig at jeg er uthvilt, og klar for å bygge meg opp igjen, sakte men sikkert.

Vekkerklokka stod på 08.00 idag, frokosten er inntatt og dagens første kaffekopp er drukket opp. Dagens plan er lagt, så her er det bare å komme seg ut døra å starte med et smil. Planen er å ta det rolig, ikke gå for hardt ut i starten og gjøre mitt absolutt beste. Ikveld blir det tacokveld med to av mine beste jenter, noe jeg gleder meg veldig til! Til slutt legger jeg ved et par bilder fra gårsdagens nydelige lille søndagstur på sjøsanden i Mandal. Vi blogges ♥

Q: Hva er dine mål for uken?

Kjære 2017...

 • 30.12.2016, 14:47

...Klokka er 00.00. Rakettene fyker, champanjen sprettes. Kyss, klem, smil og latter. Glade mennesker i kjole og dress. Alt er fint - du er på ditt lykkeligste. Nyt det!
 

Imorgen er det nyttårsaften og 2017 står for tur. Den siste tiden har jeg tenkt mye på hva 2016 har gitt meg, hva jeg har gjort og hva jeg har lært i løpet av det siste året. Ved første tankekast, kom det mye negative tanker og følelser opp. 2016 har virkelig satt meg på prøve, utfordret meg på alle mulige måter og prøvd å knekke meg ved enhver anledning - det er hvertfall slik det føles. Men, hvis jeg tenker en gang til, og denne gangen med en litt annen vinkling, har 2016 gitt meg ekstremt mye lærdom også! 2016 har har lært meg å takle situasjoner jeg aldri trodde jeg skulle havne i. Jeg har forstått hvor velsignet jeg er som har så gode venner og familie rundt meg. Jeg har forstått hva som virkelig betyr noe, og hva man faktisk bare må gi litt faen i. Jeg har lært meg å gi litt faen og jeg har lært meg å sette pris på. 2016 er året jeg har lært hva som gjør meg glad, hva jeg vil bruke tid på og hva som drar meg ned. Jeg vet mer om meg selv enn noen gang - og det er vell ganske kult å si? 2016 har virkelig satt meg på prøve, og jeg har sett det værste i meg selv - men for å forstå hva som er bra, må man ha følt på det vonde. Kjære 2016, nå er du snart borte for godt. Du har vært til god hjelp på veien, men nå trenger jeg deg ikke mer. Jeg er klar for nytt år, ny start og nye muligheter. Kjære 2017, jeg skal vise deg alt jeg har lært.


Q: Hva har 2016 lært deg?
 

Christmas Holiday Snapchots

 • 29.12.2016, 10:48

Good morgeen, fine fine dere!
Wow, allerede torsdag og bare 2 dager til nytt år - hvor ble tiden av? Først må jeg bare si at det er veldig hyggelig å se at så mange av dere har vært innom bloggen i jula, til tross for fraværet mitt - dere er virkelig hærlige! Som hos de fleste andre, har jula vært hektisk og stapp full av juleselskaper, mat, familietid og avslappning. Veldig veldig koselig, men merker jeg gleder meg til å tilbake til hverdagen igjen - hvis det er lov å si?

Til de av dere som ikke følger meg på sosiale medier, har jeg samlet et knippe bilder fra noen av de deiligste juledagene. Følg meg gjerne på snap; Marievi, for flere oppdateringer, trenigstips, hverdagmotivasjon og sunn og næringsrik mat! Jeg oppdaterer daglig og er veldig takknemlig for alle som følger med. Ellers må dere kose dere masse videre frem mot nytt år, så blogges vi veldig snart - stor klem. It`s the most beautiful time of the year...

 

Min julaften!

 • 25.12.2016, 11:13

  M E R R Y   C H R I S T M A S
1. juledag - dagen for takknemlighet, ro og glede. God morgen, alle dere skjønne - noen andre enn meg som har en god følelse i kroppen etter gårsdagen? Idag er virkelig dagen for å slappe av, tenke og sette pris på alt vi er så heldige å ha. Jeg hadde en utrolig fin julekveld igår med alt som skal til for å skape julestemningen jeg er så glad i. Det var ribbe til middag, riskrem med mandel til dessert, timevis med pakker, besøk av julenissen, julekaker, julegodis og tid med familien. Alt i alt, en veldig veldig fin julekveld. Nå skal jeg straks gjøre meg klar for en liten tur på trening, noe jeg merker skal bli veldig deilig etter en relativt stillesittende dag igår! Resten av dagen går nok til julefilm, kos og avslappning - ahh, romjula er fantastisk 

Q: Hadde dere en fin kveld igår? Lå det noen juleønsker under treet?

Julebord med jentene!

 • 18.12.2016, 11:55

 - 4. Søndag i advent
God søndags morgen da dere  ♥  Hvordan er formen? Haha, regner med det var noen som var ute å danset litt igår..? For min del, ble det en rolig lørdag med lite dansing, mye aktivitet og julefilm til langt på natt. Jeg var på julegaveshopping på formiddagen, dro rett på trening, gjennomførte ei god rygg-økt og testet ut et nytt intervall-program (intervall-økten skal jeg vise dere på bloggen til uka, så følg med!). Ellers ble det julefilm, familietid, god mat og avslappning, resten av kvelden - rett og slett en perfekt lørdag

MEN, det jeg egentlig skulle fortelle dere om, var julebordet vi hadde her på fredag - for WOW, så heldig jeg er som har verdens beste jenter rundt meg da  Årets julebordet var rett og slett en sammensettning av nydelige jenter, et hav av deilige tapasretter, latter, glede, lykke og julestemning. Vi lekte også pakkeleken, noe som virkelig dro frem konkuranseinstingtet i de fleste! Haha, absolutt en lek å anbefale i juleselskapene fremover - skikkelig gøy! Jeg fikk ikke tatt så veldig mange bilder, da jeg rett og slett koste meg så mye at jeg glemte det helt bort. Det er vell et godt tegn, eller?
Uansett, her har dere en liten smakebit hvertfall;
  X M A S  -  T A P A S    W I T H   M Y   B E S T   G I R L S 
Q: Noen andre som har fått med seg et og annet julebord i år?

Gårskvelden (?)

 • 15.12.2016, 12:17

- WHAT YOU DO TODAY IS IMPORTANT, BECAUSE YOU ARE EXCHANGING A DAY OF YOUR LIFE FOR IT.
Heii og god morgen, mine venner! Først må jeg bare si at det var utrolig gøy å se at så mange var innom bloggen igår, spesielt siden det var så utrolig lenge siden jeg hadde lagt ut noe! Dere hadde altså ikke glemt meg, noe som er veldig gøy å se. Alarmen min gikk 07.25 idag tidlig, og ting har gått i ett siden da. Jeg har spist deilig hotel-frokost, vært ute å gått i gatene, fikset og ordnet og har rett og slett ikke fått satt meg ned for å blogge til dere, før nå. Gårsdagen gikk i ett fra start til slutt, og midt i mellom alt fikk jeg til og med truffet to gode venner fra BI, som jeg ikke hadde sett siden jeg flyttet - såå koselig! Etter en lang dag, var det ubeskrivelig deilig å dra tilbake på hotelrommet og bare slappe av. Jeg bestilte med meg sushi opp på rommet, satt meg til rette i senga, og satte på gårsdagens episode av Farmen. Haha, så typisk meg... Bonde i byen si!

...Men, nå må jeg sjekke ut, for så å ut i kulda igjen (jepp, det er seriøst sjukt kaldt her!!!). Jeg reiser som sagt hjemover igjen i ettermiddag, så jeg får oppdatere dere når jeg setter meg på bussen. Det er jo tross alt 5 timer på rompa... Frem til da, håper jeg alle får en nydelig torsdag - vi blogges!

 

De siste dagene!

 • 04.12.2016, 14:46

Andre søndag i advent.
God søndag, jenter og gutter! Noen som har begynt å kjenne på julestemningen eller? Selvom jeg går rundt å gleder meg til Desember hele året, er det vanskelig og faktisk stoppe opp å nyte øyeblikkene når de først kommer - så det er noe jeg prøver å bli flinkere til!

Siden sist, har jeg også startet på pakkekalenderen min, og må bare innrømme at jeg blir like rørt og lykkelig hver eneste dag. Hun har laget små lapper i hver pakke, med en liten beskrivelse av pakken. Igår fikk jeg foreksempel dusj-såpe med deilig lukt av granateple, hvor det stod "tenk å lukte granateple etter trening da!"  - hvor søtt er ikke det? Det blir liksom så fint og personlig, og jeg er såå takknemlig.

Jeg kom som sagt hjem fra Oslo natt til lørdag, og var veeldig sliten etter mye reising, frem og tilbake, stress og avtaler. Det var utrolig godt å komme hjem til sin egen seng, få sove ordentlig ut, og ikke minst se min lille bestevenninne Maia igjen. Haha, babyen min ble såå glad for å se meg at hun tisset over hele gulvet mens hun løp i ring, hoppet og logret. Hahah, se for dere kombinasjonen.. For en velkomst da gitt! Hun ble tilgitt ganske fort kan man si, haha...


...Jepp, dette ble en liten oppdatering på de siste dagene, så vi er klare for ei ny uke med masse gøy! Igår dro jeg på trening med ei venninne, vi gjennomførte ei sjukt bra økt sammen, og dro for å spise sushi etter trening. Perfekt lørdag i mine øyne. Nå skal jeg straks avgårde for å gjennomføre søndagens økt, ukas 5 treningsøkt. Det må jeg si at jeg er ganske fornøyd med altså! Ikveld er planen å se julefilm, noe jeg har tenkt til å gjøre hver søndag frem til jul. Det finnes så utrolig mange fine julefilmer, som gir meg skikkelig julestemning - så dette blir bra! Men nååå må jeg løpe, så vi bloggees

 

Denne julefilmen må du se!

 • 30.11.2016, 12:14

Wææ, imorgen er det 1.desember folkens!! Noen andre enn meg som nesten ikke kan tro det? Etterhvert som man blir eldre, blir liksom Desember mer og mer viktig. Julaften er jo selvfølgelig et høydepunkt, men jeg må ærlig innrømme at desember-kosen og det å gå rundt å glede seg til ting - er minst like fint. Imorgen begynner julekalenderne på tv, jeg skal åpne første luke i den nydelig pakkekalenderen som jeg fikk av bestevenninnen min, og jeg skal til Oslo! Æææ, jeg elsker desember.

Så, over til gårsdagen - for igår var nemlig meg og min skjønne bestevenninne Adine, på kino for å se Snekker Andersen og Julenissen. Helt siden filmen begynte å gå som reklame på tv-skjermen, har vi planlagt å dra og se den på kino - noe jeg er utrolig glad for at vi gjorde. For en nydelig fin film, da gitt! Selvom det nesten bare var oss og kidsa og kinosalen, koste jeg meg glugg ihjel og nøyt hvert sekund. Jeg har jo vokst opp med Snekker Andersen-historien på julaften og har sett tegningene, historien og den gammeldagse filmen, hvert eneste år så lenge jeg kan huske. Det som var så fint med den nyere versjonen, var at den gamle Alf Prøysen historien, fortsatt var den samme. Det var gjort utrolig lite endringer i historien, og man kjente liksom igjen alle personene, situasjonene og den behagelige forteller-stemmen i bakgrunnen. Skuespillerne var fantastisk flinke, omgivelsene var nydelige og stemningen gav meg skikkelig barndomsminner. Jeg må innrømme at jeg satt med tårer i øynene et par ganger i løpet av filmen, da jeg fikk skikkelig flash-back til all gleden og spenningen rundt julaften da jeg selv var liten. Dette er en film jeg virkelig annbefaler folk i alle aldre å se - for den er virkelig utrolig fin.Q: Har du sett filmen?
 

Gi meg ditt beste tips!

 • 24.11.2016, 09:23

...Torsdag allerede? Wææ, ukene går så altfor fort nå rett før Desember! Jeg tenkte bare å melde ifra om at jeg fortsatt er syk, og derfor ikke har fått oppdatert dere så mye denne uka heller.. Forkjølelse går jo aldri bort - jeg er sååå lei. Jeg våknet supertidlig på morgenen idag (igjen), og stod rett og slett bare opp for å lage frokost til resten av familien. På meg, ble det deilige frokostpannekaker med bringebærsyltetøy og cottage cheese- nam nam, favorittfrokost! Nå skal jeg og Pappa straks avgårde for å ordne litt forskjellige ting, blandt annet hente ei pakke på posten - før turen går videre til Kristiansand for å fikse et par ting til morgendagen. Imorgen skal nemlig verdens beste venninne feires, noe som betyr at dagen idag må brukes på å bli ordentlig frisk! Huff, føler det er mye negativitet og sykdom her for tiden, men så fort kroppen blir frisk og fylles opp med energi igjen, kommer nok positiviteten og treningsgleden også tilbake - det lover jeg.Søker fortsatt syketips.. Gjerne hurtig-tips også!
Q: HJELP MEG!

Verdens fineste overraskelse!

 • 19.11.2016, 11:16

" Herligfred så heldig du er Marie, som har så gode venninner rundt deg" -  sa Mamma til meg da jeg kom hjem med verdens fineste overraskelse fra min bestevenninne Susanne, forrige uke. Og det er virkelig såå sant. Da jeg kom inn døra hos Susanne forrige uke, ble jeg nemlig overrasket med verdens skjønneste påfunn. Susanne hadde nemlig laget julekalender til meg!! Wææ, hvor nydelig er ikke det? Jeg ble rett og slett så overrasket og glad at jeg ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Tanken på at noen gidder å bruke tid på å lage en helt hjemmelaget pakke-kalender, bare til meg, er helt syk. Jeg er så uendelig takknemlig for venninner som deg, Susanne ♥ Så nå går jeg bare rundt å gleder meg til 1.desember, hvor jeg kan starte hver eneste dag med en liten glede fra kalenderen min. Ååh, hverdagslykke ♥ ♥ ♥


    
-  B e s t   C h r i s t m a s   g i f t   e v e r .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Q: Pleier du å lage kalender til noen? Kanskje en mamma, kjæreste eller venninne?

Julegave på forskudd!

 • 18.11.2016, 09:38

God fredagsmorgen, fine
Jeg håper alle har sovet godt, og er klar for siste innspurt før helgeroen senker seg. Jeg stod ekstra tidlig opp idag, da familien skulle avgårde før klokken slo 8.. Det ble derfor tidlig frokost, et par ekstra kopper kaffe og good tid til ro før dagens gjøremål må utføres. Jeg ville egentlig bare vise dere denne søte, lille pakken, som kom i posten igår. For et par uke siden, fant jeg nemlig ei dame på Facebook, som strikker og lager klær til hunder. Jeg sendte henne en melding med ønsker, tok et par mål av lille Maia og nå, ca to uker senere, mottok jeg verdens fineste lille Mariusgenser til min firbente lille jente. Hvor nydelig, hæ? Maia elsker genseren sin, og løper rundt som en vandrende julesokk! Haha, søteste 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
. . . Facebooksiden kan dere finne HER

Q: Var ikke den bare supersøt?

Det evige problemet hver år...

 • 09.11.2016, 10:34

G O O D  M O R N I N G  S U N S H I N E 
Altså, jeg kan ikke så mye om politikk og interesserer meg generelt lite for det også - men at den mannen der skal bli verdens mektigste mann, er rett og slett bare veldig skummelt. Noe mer enn det, skal jeg ikke uttale meg om den saken. Så, over til noe litt hyggeligere! Det er allerede onsdag og snøen ligger fortsatt hvit og fin på bakken. Nå som det har blitt helt sinnsykt kaldt ute, er denne jenta på vinterjakke-jakt igjen. Det evige problemet hvert år, eller hva? Jeg var litt rundt i byen å kikket igår, og blir like overrasket hvert år over hvor ekstremt dyr ei jakke kan bli. 9000 kr for et lite stoff-merke? Nei takk. Likevell trenger jeg ei ny vinterjakke, og den må være sjukt varm, for jeg er en frysepinne ut av en annen verden. Jeg har sett litt på Cedrico-jakkene, og har selvfølgelig forelsket meg i dem til tross for prisen... Målet er derfor å finne noe ligenende, men bare litt billigere. Noen som har noen tips? Legg gjerne igjen en kommentar!.  .  .  W i n t e r   i s   c o m i n g 

 

20 personlige spørsmål og svar!

 • 06.11.2016, 21:20

1. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv?
Familien spiller en utrolig stor rolle i mitt liv - faktisk bare større og større. Jo eldre man blir, jo mer setter man pris på familien og familietid. Nå velger jeg ofte en familiekveld hjemme, istedenfor en natt på byen - fordi det gir meg så utrolig mye mer.

2. Hva er du mest takknemlig for?
Åh, det er så altfor mye. Jeg er takknemlig for å være frisk og rask. Jeg er takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Jeg er takknemlig for å være født i Norge og få vokse opp i et trygt og godt land. Jeg er takknemlig for hverdagen og de små tingene som gjør meg glad. Jeg er takknemlig for å ha alle muligheter i hele verden og hele livet forran meg  - gud, jeg har så mye å være takknemlig for atte hjelp..!

3. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny kvalitet, hva skulle det vært?
Hmm, da tror jeg det skulle vært sangstemme! Haha, jeg har alltid hatt lyst til å være sånn ordentlig flink til å synge, og har alltid syntes det ser såå gøy ut å kunne stå på en scene, danse og showe, reise rundt og leve av musikken. Men, sangstemme ble jeg dessverre ikke født med, så poppstjerne-drømmen kan jeg nok se langt etter..

4. Hva er ditt beste minne? 
Åj, bare et? Da tror jeg det må være å flytte til Oslo, og det første 1,5 året der. Jeg flyttet hjemmefra for første gang, helt alene, til ny by med nye mennesker, nytt studie, ny hverdag og nye utfordringer. Jeg har aldri hatt det så gøy, lært så mye, vært så redd, vært så glad og hatt det så bra, i hele mitt liv.

5. Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Tillit, trygghet, gjensidighet og forståelse.

6. Si fem positive kvaliteter ved deg selv. 
Da vil jeg si at jeg er forståelsesfull, en god lytter, snill, tålmodig og åpen.

7. Hva er din verste egenskap?
Det tror jeg må være at jeg tenker altfor mye. Det er kanskje både positivt og negativt - så jeg endrer svaret til; at jeg tenker altfor mye over ubetydelige ting.

8. Har du noen tatoveringer?
Ja, jeg har 2 tatoveringer. Jeg har et kors på håndleddet og en diamant bak øret.

9. Hva bruker du helst penger på?
Jeg bruker helst penger på klær og sminke, men jeg bruker absolutt mest penger på mat!

10. Hvor liker du deg best?

Hjemme i sofaen, nydusja, ferdig trent, med litt deilig mat, en varm kopp te og noe gøy på TV-skjermen - DA koser jeg meg skikkelig. Kall meg gjerne kjedelig, men "me-time" er faktisk noe av det beste jeg vet. Ellers må jeg faktisk legge til; på hytta, på ferie og på treningssenteret. Absolutt 3 favorittsteder.

11. Hvor høy er du? 

Sist jeg målte meg, var jeg 172. Ganske normal høyde, så fornøyd med den!

12. Hvordan imponerer man deg?

Ved å være et bra menneske med gode verdier, egne meninger, mål og drømmer - som samtidig bryr seg genuint om andre mennesker!13.  Fortell 10 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg bor på landet, 20 min med bil unna nærmeste matbutikk, og 15 min med bil unna nærmeste busstopp.
2. Jeg er kristen.
3. Hver morgen, hører jeg på podcasten "Morgen showet på NRJ" på vei til og fra trening.
4. Jeg har ikke billappen, og har ingen planer om å ta den heller.
5. Jeg tror oppriktig talt på at jeg er en gammel sjel, fanget i en ung kropp.
6.
Jeg elsker å gå i matbutikker, og kan gå "å kikke" i timevis hvis jeg må slå av tid.
7. Om jeg ikke får spist, er jeg både min egen, og alle andres værste fiende. Da er det bare å holde kjæft, ikke snakke til meg og putte i meg noe mat, så blir jeg meg selv igjen.
8. Jeg teller og regner alt med fingrene. Dette er noe mange syntes er litt morsomt, noe jeg kan forstå i en alder av 21 år - men jeg er rett og slett bare veldig dårlig med tall..
9. Jeg elsker dype og gode samtaler om alle livets store spørsmål. Jeg er så glad jeg har venner som tenker lengre enn nesetippen, og jeg elsker at jeg kan snakke med dem om alt som foregår i hodet mitt.
10. Å finne treningsgleden, er det beste som har skjedd meg.

...Gud, her var det mye random!

 
14. Er du sosial?
For å være ærlig, er jeg en person som har behov for alene-tid. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, noe jeg faktisk er veldig glad for at jeg gjør. Til tross for det, setter jeg selvfølgelig nære venner og familie veldig høyt, og elsker å bruke tid med dem. Jeg er nok en person som trives best i trygge og gode omgivelser, og velger heller en rolig kveld med gode samtaler, fremfor en stor fest med masse mennesker.

15. Hviken dessert er din favoritt?
Åj, går det ann å velge bare èn dessert? Da tror jeg det må bli daustekt brownies med is. Eller kanskje oreokake..? Åh, får vann i munnen bare av å skrive om det vetdu! Ellers, må jeg faktisk si at en kopp deilig kaffe, kakao eller te, ofte er min "dessert" i hverdagen.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 5 år?
Om 5 år er jeg 26 år. Da tror og håper jeg, at jeg føler meg mer rolig og vet litt mer hvilken rettning jeg vil gå i livet. Jeg tror jeg har lært masse, feilet masse, prøvd på nytt og vunnet. Jeg tror bare at jeg er tryggere, ting er lettere og at livet er mer forutsigbart, liksom. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer.17. Hvilken julesang er din favoritt? 

Okei, dette går ikke. Haha, jeg klarer ikke velge, det er jo såå mange fine! Julealbumet til Kurt Nilsen er hvertfall er stor favoritt og noe som alltid får meg i julestemning. Wææ, jeg gleder meg såå til jul!!

18. Favoritt bok?
Jeg leser egentlig ikke bøker, og er absolutt ikke et bokmenneske - men "Idas Dans" og "Tusen strålende soler", er likevell to av de nydeligste bøkene jeg har lest. De vekker liksom hele følelsesspekteret på en gang - Anbefaler dem til alle!
 
19. Hva er din gulity pleasure?
Det tror jeg må være bakevarer. Haha, alle andre craver på godteri, sjokolade og chips - jeg craver på nybakte boller, skillings med eggekrem og varme kanelsnurrer. Guuud, jeg blir helt ør bare av tanken på lukten!! Cafèbesøk og bakerier er noe jeg setter veldig høyt, som dere sikkert skjønner ♥ ♥  Såå, gi meg en hjemmelaget varm kanelbolle - og jeg er din!

20. Hva er ditt favorittprogram på tv?
Jakten på kjærligheten, Farmen, Hotel Cæsar (another guilty pleasure..), Frikjent og Senkveld. (Yes, noen andre bestemødre der ute...?)

 Q:
Noe du ble overrasket over, viste fra før eller kjenner deg igjen i?
 

3 viktige ting å huske på denne uken!

 • 31.10.2016, 12:00

Wæ, da var det allerede mandag igjen gitt! Av en eller annen grunn har jeg er skikkelig blå-mandag følelse idag, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg. Forrige uke var hektisk, jeg har vært mye i aktivitet den siste tiden og har kjørt kroppen ganske hardt både på trening og ellers. Denne mandagen blir derfor rolig og avslappende, med fokus på meg selv og å samle ny energi. Det er veldig viktig å gi seg selv lov og tid til å slappe av, uansett hvilken dag i uka det er - selv på en mandag. Den kommende uken er delvis planlagt med både trening, bytur med mamma, familiebesøk, sushidate, barselbesøk og venninnetid. Jeg har derfor satt meg noen 3 mål, som jeg håper kan inspirere og motivere, både meg selv og dere, til en bra uke. Here you go!

1. IKKE SETT FOR HØYE KRAV TIL DEG SELV. Sett deg et lite mål hver dag, og gi deg selv en liten belønning når har gjennomført. Jeg tror spesielt jenter har en tendens til å sette seg altfor mange mål på en gang, fordi vi er redde for å være dårligere enn de rundt oss. Jeg kan si deg en ting; de rundt oss, tenker akkurat det samme som deg. Du kan ikke rydde og vaske hele huset, lese alle de tapte kapittlene til studiet, dra på forelesning, bli treningsnarkoman, spise ute med venninner, ha kvalitetstid med kjæresten OG bruke tid med familien - på en og samme dag. Kjære deg, du er bare et menneske. Ro ned, pust ut, sett deg små mål, gi deg selv små gleder og belønn deg selv med noe som gjør deg glad - for det lover jeg deg, på denne måten vil du sette mye mer pris på hverdagen.

2. BRUK LITT EKSTRA TID PÅ Å TENKE OVER HVA SOM GJØR DEG GLAD. Jeg tror dette er nøkkelen til en fin hverdag, og absolutt noe vi må bli flinkere på. De små tingene i hverdagen som får deg til å smile, som gjør at det kiler i magen og som bringer frem det beste i deg - er de tingene man burde sette av mer tid til. Jeg tror på en positiv tankegang og merker selv hvor stor rolle det spiller, for at jeg skal ha det bra. Det er lett å legge "skylden" på menneskene rundt deg når du har en dårlig dag, og ja, menneskene rundt deg spiller en stor rolle, men det er du som spiller hovedrollen. Du bestemmer selv hvordan du vinkler hendelser i ditt liv - så hvorfor ikke bestemme seg for å være sin egen største motivasjon? Første steg på veien dit, er å finne ut hva som gjør deg glad og som motiverer deg - og det er verdt å bruke litt ekstra tid på.

3. BRUK TIDEN PÅ DE RETTE MENNESKENE. Kanskje et av de viktigste punktene, men også et av de vanskeligste - for ja, så egoistisk er det faktisk lov til å være. Uansett hva folk sier, gjør eller tenker om det du driver med, gjør eller sier - er det dine tanker og følelser om deg selv, som betyr noe. Mennesker kan være fæle, bevisst og ubevisst - men i bunn og grunn handler alt om selvfølelse. Ha en positiv instilling til andre mennesker og vær den personen som løfter andre opp, motiverer og inspirerer. Jeg vet ikke om karma finnes, men det jeg vet, er at du garantert får mer igjen for å være god mot andre, enn det motsatte. Legg merke til hvem som står opp for deg, hjelper deg og bryr seg om deg - og vis dem hvor stor pris du setter på det. Du får så utrolig lite igjen for å være rundt mennesker som bare drar deg ned - og ja, jeg sier det igjen:  så egoistisk er det faktisk lov til å være!

Q: Hva er dine mål for uken?
 

Uken som gikk...

 • 29.10.2016, 11:31

God morgen gutter og jenter, og god lørdagsmorgen ♥  Som de fleste nok fikk med seg, var blogg.no nede igår, noe som selvfølgelig da resulterte i null bogging.. Jeg hadde en deilig og avslappende fredag med treningsfri, cafèdate med ei venninne og kosekveld med goddis og tv-titting. Absolutt en fredag etter min smak ♥ 

Jeg tenkte egentlig bare å oppsummere uka som gikk for dere, med litt bilder fra min kjære snapchat, som forresten virkelig har fått kjørt seg den siste tiden! Ehe, snap-queen much? Jaja, det er godt det finnes en "unfollow" knapp til dere som syntes det blir litt i meste laget. Anyways, uka som gikk har vært veldig veldig fin og jeg har fått gjort veldig mange av de tingene jeg hadde planlagt. Jeg hadde et mål om å ha en skikkelig positiv og bra uke, noe som faktisk gikk over all forventning. Med et mål i hodet om at ting skal være bra, må man av og til stoppe opp, tenke over hva som gjør deg glad i ulike hverdagssituasjoner og aktivt jobbe for å fokussere på akkurat det. Plutselig, legger man merke til alle de små tingene i hverdagen, som vanligvis bare går av seg selv, men som egentlig betyr så innmari mye! Denne uka har jeg lært at hverdagsgledene absolutt er de største gledene i mitt liv, og at det er dem som får dagen min til å gå rundt - noe jeg skal bli flinkere til å sette pris på. Her er en oppsummering fra uka som gikk ;SNAPCHAT
@MARIEVI

Følg min hverdag på snapchat for mat-oppskrifter, treningstips, motivasjon og en god dose hverdagsglede


 

Q: Hva er dine største hverdagsgleder?

Latest Snaps

 • 22.10.2016, 11:14

God lørdagsmorgen, fine jenter og gutter
Yess, denne jenta er fortsatt syk og sitter for øyeblikket å snufser og nyser om hverandre.. Det var kanskje ikke et sjakktrekk å kjøre på med treningsuke, når jeg innerst inne visste at kroppen trengte hvile? Jaja, gjort er gjort og spist er spist - noe jeg forøvrig også gjorde mye av igår! Jeg hadde en skikkelig cheat-friday og la meg til å sove med tidenes foodbaby i magen. Det viktigste med cheatday for min del, er at jeg har lyst på goddis og sukker, og klarer å nyte alt med god samvittighet - og det gjorde jeg igår! Det ble både sjokolade, chips, is, brus og altfor mye yoghurtnøtter. Dere skulle sett magen min, det gjorde vondt liksom. Haha, jeg kunne sikkert spurtet ei mil før leggetid, så mye energi og sukker som jeg hadde i kroppen da jeg la meg i senga. Ahh, helgekos og cheatday er det beste som finnes. Anyway, her har dere en liten oppdatering fra mine siste snapstorys, både fra uka som gikk, og fra bryllupet forrige helg - enjoy!


SNAPCHAT @Marievi


Q: Hva er planene for dagen?

3 steg til min perfekte fredagskveld

 • 21.10.2016, 21:34

Fredagskvelden er hellig for min del. Dette er den kvelden i uka, jeg gjør akkurat det jeg føler for, spiser akkurat det jeg vil og sovner forran tv-skjermen mens gullrekka ruller og går. Jeg bruker all tid på meg selv og familien - og jeg elsker det. Her får dere min fredagskveld oppsummert i 3 bilder, for noe mer spennende enn dette, er det faktisk ikke.. Håper alle koser seg like mye som meg og får en nydelig (hellig) fredagskveld - Lots of love

1. Deilig speltlumpe-pizza. Dette er min absolutt favorittmiddag for tiden, og noe jeg faktisk spiser mange ganger i uka! Idag laget jeg litt ekstra mye, og med litt ekstra digg fyll på. Shit så mett jeg ble, men gud så godt det var - perfekt start på kvelden!2. The Stream, og resten av gullrekka egentlig. The Stream, Nytt på nytt, Senkveld, Skavlan osv osv.. Er det noe mine nærmeste venner aldri har forstått, er det min forkjærlighet for de typiske "bestemor" programmene. Jeg ser heller en episode av Jakten på Kjærligheten 3 ganger på rad, enn å se en episode av Orange is the new black, typ. All ære til de programmene som har målgruppa 40 +. Såå, who`s with me...? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Joggis, tutt og candy. Disse tre tingene hører absolutt sammen, og er fredagens tre høydepunkt. Når joggisen er på, godteriskåla står på bordet og jeg kan kveile meg i sofaen og bare kose meg gløgg ihjæl  - da har jeg det bra da!Q: Hva må til for at din fredagskveld skal bli perfekt? Er du en av dem som drar på byen med gode venner? Eller liker du kanskje å se en film med kjæresten, et glass vin og en deilig middag?

Takknemlig

 • 21.10.2016, 10:03

God morgen alle sammen, og goood freedaaag

Fredagslykken kan ikke beskrives og jeg har hatt en utrolig fin og rolig start på dagen. Jeg våknet 06.00 i dag tidlig, fordi jeg frøs noe så inni helledalen og fikk ikke puste igjennom nesa... Noen andre som snart burde lukke vinduet om natta og innse at sommeren er over..? Okei, det hørtes kanskje ikke ut som en "fin og rolig start på dagen", men det var det faktisk, for herfra kunne det bare gå oppover. Jeg bestemte meg for å stå opp, fyre i peisen, sette på kaffe og overraske familien med deilig frokost. Etter mange timer (og en haug av kaffekopper) rundt frokostbordet med mamma og pappa, har jeg nå fått satt meg ned for å jobbe litt med bloggen og planlegge dagen videre.

Denne uka har faktisk gått i ett den også, med alt fra sykdom, pizzakveld og trening, til bytur, tapas og familietid. Det har vært en veldig fin uke, og til tross for sykdom og forkjølelse, har jeg hatt masse overskudd og positiv energi i kroppen - noe som er veldig deilig å kjenne på. Igår var jeg ute å spiste tapas med to venninner, noe som by the way, var heelt sjukt digg! Jeg har absolutt undervurdert tapas-resturanter ass, for dette skal jeg absolutt gjøre igjen. Så til alle dere som bor i Kristiansand; prøv ut Le Monde rett overfor Sandens i Markens - Nam nam!

  

Q: Hva er dine planer for helgen?

Monday Moodboard

 • 17.10.2016, 11:38

God mandagsmorgen, mine skjønne! Hvordan står det til med dere? Nå er det ei stund sida jeg har skrevet de typiske "hverdagsinnleggene", og det er rett og slett fordi det er ei stund sida jeg har hatt en av de typiske hverdagene! Som jeg skrev forrige mandag, var forrige uke veldig hektisk og gikk i ett fra start til slutt - men gud for en fin uke det har vært! Jeg er en person som elsker hektiske dager med mye å gjøre, noe det blir altfor lite av for tiden - så denne uken trengte jeg faktisk.

... Men, etter ei slik uke med litt for kald vind og altfor for lite klær -  starter denne jenta ny uke med feber, sår hals og vondt i kroppen. Planen idag er derfor å ta det helt med ro og prøve å bli frisk så fort som mulig. Jeg tenker å få unnagjort litt bloggjobb, drikke masse te, kanskje bake litt til den kommende uka og ellers bare kose meg under ulleteppet med fyr i peisen. Ganske så fin mandag, eller hva? Noen som har noen effektive syketips å komme med, forresten? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hva du skal bruke mandagen på - det er alltid koselig å lese
Jeg ønsker deg en nydelig mandag

Q:
Hva er ditt mål for den kommende uka?

Lenge leve kjærligheten

 • 16.10.2016, 21:15

. . . for størst av alt er kjærligheten.I går seiret kjærligheten for Mats og Andrea, da de gav hverandre sitt ja - og jeg var så heldig å få lov til å være med å feire den store dagen sammen med dem. Ord kan faktisk ikke beskrive gårsdagen, for den var virkelig helt fantastisk vakker. For et par, for et sted og for en kveld!! Andrea er ei av mine beste venninner og jeg kunne ikke vært mer stolt. Gratulerer så mye begge to, dere er fantastiske sammen og jeg er så utrolig glad på deres vegne ♥   Vakre mennesker i fine klær, kjente og ukjente, deilig mat, smil og glede, hyggelige samtaler, latter, kaker, taler, sang og dans - èn stor kjærlighetserklæring.
♥  
 

Dagen i Oslo!

 • 14.10.2016, 13:28


 
 H  O  T  E  L  M  O  R  G  E  N

Ahh, da var jeg hjemme etter en kort, men veldig fin og innholdsrik visitt i hovedstaden. Jeg kom med bussen til Kristiansand 02.30 i natt, noe som er ganske unormalt og rart for ei som vanligvis lever det gode liv som A-menneske.. Jeg har litt sånn hangover-følelse idag faktisk, men den har jeg bestemt meg for å overse og sette igang med dagen - slappe av kan jeg gjøre ikveld, right?

Dagene i Oslo var veldig fine. Jeg endte opp med å haste-reise inn, onsdagkveld etter jobb. Jeg sjekket inn på hotellet og sovnet ganske raskt! Jeg startet dagen tidlig neste morgen, med en deilig hotel-frokost, før jeg dro videre til timen jeg hadde på sykehuset. Da det nødvendige var unnagjort, pakket jeg baggen, sjekket ut og trikket nedover til sentrum for det litt mindre nødvendige. Jeg fikk unnagjort litt bloggarbeid, gjennomført et par avtaler og avsluttet dagen med en koselig middagsdate med min skjønne Oslo-venninne Astrid. Altså, når det er 3 mnd siden siste update, er det mye å ta igjen! Etter en sjukt lang dag, sa jeg hade til Astrid og Oslo for denne gang, og satte meg på bussen tilbake til Sørlandet igjen - for i morgen er det på med finstasen og tid for bryllup!
Oslo er virkelig min hjerteby og selvom jeg har det veldig fint her hjemme akkurat nå, gleder jeg meg veldig til å flytte tilbake igjen når den tid kommer. Anyway, nå må jeg hive meg rundt, komme meg på trening og fikse de siste tingene til morgendagen. Vi blogges, babes!!


Q: Storby eller lite tettsted? Hvor trives du best?

En dag i mitt liv!

 • 11.10.2016, 10:14

09.00:
...Mandagen startet med et par kopper sterk kaffe, havregrøt og troll-hår, på leting etter kamera-ledningen som alltid forsvinner. Jeg kan faktisk ikke fatte hvor den har tatt veien denne gangen, så i går kveld måtte jeg overføre alle bildene via bluetooth på telefonen og sende dem til meg selv på facebook, for så å overføre dem til dataen for redigering - great, huh?
12.00:
...Etter å ha rettet ut troll-håret, fikset annsiktet og fått på capsen, bar det ut i stormen for en liten "før trening date" med lillesøster. Vi dro på Will.i.juice, favoritten over alle favoritter, og bestilte tidenes beste smoothiebowl. Neste gang du skal på Will.i.juice, bestill "coco bowl" - du kommer ikke til å angre! Anyway, veldig koselig med litt søstertid på en mandag formiddag - det skal sies!
16.00:
...Mett i magen, og med masse ny energi, gikk turen videre til Elixia for å gjennomføre dagens treningsøkt. Jeg har hatt noen veldig gode styrkeøkter den siste tiden, noe som har resultert i at kroppen fortsatt er ekstremt støl. Målet denne mandagen, var derfor å gjennomføre ei god intervall-økt - noe jeg gjorde! Jeg kjørte 10 min rask gange i bratt oppoverbakke, 10 min jogg, 10 min intervaller med 30 sek spurt/30 sek pause og avslutter med 5 min gange i bratt oppoverbakke. Denne økten gir ca 5,5 km og tar rundt 35 min å gjennomføre. Kondisjonstrening er for min del, den "kjedeligste" delen av treningen, så å bli ferdig med den allerede i starten av uken, gir en utrolig deilig følelse! GO MARY!!
19.00:
...Ahh, endelig hjemme og klar for middagsmat. Det ble kylling og grønnsaker til middag og bloggjobb, Jakten på Kjærligheten og bilderedigering resten av kvelden. Plutselig var klokken 10 og jeg var sulten igjen! Etter å ha munchet halve kjøleskapet og laget en liten foodbaby i magen, fikk jeg lagt hodet på puta og sovnet ganske raskt. En innholdsrik, hektisk og fin mandag gjennomført - SNORK.


 

Ei hektisk uke i vente!

 • 10.10.2016, 20:58

Heei og god mandagskveld, alle dere fine ♥   Har dere hatt en bra start på ny uke? Jeg beklager for veldig sen oppdatering idag, men dagen har rett og slett gått i ett helt frem til nå...(mer om det senere). Jeg tenkte egentlig bare å fortelle dere litt om den kommende uken, for den blir ganske så hektisk (og romantisk) , med lite tid til blogging.. Jeg reiser nemlig til Oslo på onsdag fordi jeg har time på sykehuset på torsdag. Torsdag blir jeg derfor opptatt hele dagen, før jeg reiser hjem torsdag kveld eller fredag formiddag. Jeg har et par avtaler i Oslo når jeg først er der, så den lille tiden jeg har kommer til å fly! Etter Oslo-oppholdet er det allerede helg igjen, og gjett hva som skjer da!!!? Jo, ei av mine beste venninner skal gifte seg!! Lørdagen blir det altså bryllup og jeg klarer nesten ikke vente. Dette får dere definitivt både se og høre mer om senere! Søndagen er også fullbooket, bare så det er sagt...Yess, så der har dere min kommende uke - hektisk, spennende, gøy og romatisk. Jeg skal prøve så godt jeg kan og oppdatere litt underveis, men klarer jeg ikke det, har dere hvertfall masse gøy i vente! Følg gjerne med på snapchat @marievi for masse gøye oppdateringer igjennom hele uka.Her har dere halve "dagens antrekk" og litt bilder jeg tok før jeg løp ut døra på formiddagen idag. Et skikkelig fall-outfit med høyhalset genser, leather-caps og camel-coat, som dere skal få se flere bilder av på bloggen senere. Nå er jeg supersulten (igjen...) og tenker å lage meg litt kveldsmat, senke skuldrene og se kveldens episode med Jakten på Kjærligheten - perfekt mandagskveld. Jeg håper dere får en nydelig uke alle sammen, pass godt på hverandre og ikke glem å ta ekstra godt vare på deg selv midt oppi altMasse kjærlighet fra meg

My week on snapchat!

 • 08.10.2016, 11:15

Good lørdag formiddag, mine venner
Er det bare meg, eller har denne uka gått utrolig fort? Plutselig var det liksom lørdag igjen, og jeg kan ikke skjønne hva jeg har brukt uka på! Heldigvis, i slike situasjoner er det bare å ta en tur innom minnet på snapchat og oppsummere uka. Under ser dere en liten oppsummering av ukas hendelser - enjoy!
Til de av dere som ikke følger meg på snapchat, er det bare å legge til @marievi for daglige oppdateringer! Til slutt ønsker jeg dere en finfin lørdag videre 

...Hva var det første du tenkte på?

 • 01.10.2016, 10:06


A L L   T H I N G S   A R E   P O S S I B L E   W I T H   C O F F E E   A N D   M A S C A R A


Lørdagsmorgen er til for lørdagstanker.  Idag drømmer jeg meg bort til alt som gjør livet fint å leve, alle de små tingene som får meg til å smile, som foreksempel; varm kaffe på en kald høstmorgen, tøfler av ull og myke flistepper, gode klemmer og dype samtaler, positive tanker og varme ord, venninnekvelder og familietid, Disneyfilmer med lykkelig slutt, musikk som vekker følelser, og leve i nuet å vite at livet er akkurat nå. Tanken på det fine jeg har i vente & tanken på det mindre fine som har gjort meg sterkere.
Jeg har så mye fint å sette pris på.Q: Sett livet på pause i et minutt og skriv ned en ting du setter litt ekstra pris på idag. Hva var det første du tenkte på?

These last couple of days

 • 29.09.2016, 23:00

Nå var det litt for lenge siden merket jeg... Har dere det bra?
Det har skjedd så mye (eller så lite bloggvennlig) den siste uken, noe som har resultert i dårlig oppdatering på bloggfronten. Jeg hadde faktisk problemer med å skrape sammen nok bilder til den lille kollasjen under her - og det sier vell sitt...? Mandagen startet veldig bra med både intervall og styrke på treningssenteret, en skikkelig kickstart på treningsuka. Etter trening dro jeg på besøk med noen venninner. Vi hadde tidenes koseligste, mest avslappende og fine kveld med ulltepper, fyr i bål-panna, nybakte boller og gode samtaler - deffinisjonen av en perfekt mandag. Tirsdag var kroppen veldig sliten og støl, og jeg følte meg heller ikke helt i form. Høsten nærmer seg virkelig, været endres og det begynner å bli surt og kaldt - noe som absolutt merkes på kroppen. Tirsdag ble derfor til en skikkelig avslappningsdag under dyna. Onsdag følte jeg meg mye bedre, dro til byen for en liten update med ei venninne, videre på trening, for så å kjøre opp på en liten spontantur til hytta! Vi sov på hytta til idag, spiste hjemmelaget pizza, spilte spill og gikk en deilig tur, før vi kjørte hjemover igjen. Da jeg kom hjem, var jeg full av energi, så jeg heiv meg rundt og dro på trening med ei venninne. Vi gjennomførte en superbra rygg-økt med masse positiv energi og overskudd - skikkelig girlpower! Nå har jeg nettopp spist havrepannekaker til kveldsmat og skal snart ta natta - trøtt, sliten og med et smil om munnen. Imorgen er det fredag og allerede helg igjen - kan det bli bedre? ♥ ♥ Q: Hva har du gjort denne uka?

My week

 • 15.09.2016, 10:44

Åj, så lenge sida da gitt! Halla og good torsdagsmorgen, mine venner Hvordan har dere det? Jeg har det faktisk sykt bra og den siste uka har ikke vært annet enn skikkelig fin. Jeg har tilbragt tid med vennene mine, trent og gått mange turer ute, hatt besøk og vært med familien og fått gjort en del småting jeg har utsatt altfor lenge - kan du tenke deg en bedre følelse? I går gjorde jeg noe litt ekstra spennende som jeg ikke kan dele på bloggen riktig ennå, så det gleder jeg meg til å vise dere. Ellers går dagene, sola skinner og livet smiler. La oss sette pris på sola nå, for om et par uker, regner jeg med jeg sitter her å skriver om hvor deprimerende været er! Jeg har samlet et lite knippe bilder fra snapstoryen min den siste uken, just to keep you updated - Enjoy    

S N A P C H A T  :  MarieviQ:
Hva har vært det beste med din uke, til nå?

 

Min beste venn

 • 12.09.2016, 10:17

M O N D A Y M O R N I N G

Okei har ikke jeg bare verdens søteste lille bestevenn? Lille Maia er ikke så liten lengre og vokser fortere enn jeg klarer å henge med! Hver dag med denne lille jenta er en fest og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg har blitt i henne. Det at det er såå mye kjærlighet samlet i en såå liten kropp, gjør meg såå glad. I skrivende stund, ligger Maia på fanget mitt og sover mens jeg blogger. Vi skal starte dagen med en liten tur i sele og bånd, noe Maia foreløpig ikke skjønner så veldig mye av... Hva er vitsen med vond sele og et langt bånd, når man egentlig kan løpe rundt uten? Haha oppdragelse er uansett viktig - så her er det bare å starte.
Noen som kjenner seg igjen?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-  Min minste, men aller beste venn  - 

Q: Noen som har tips og triks iforhold til å få små hunder stuerene by the way??

Sånn her ser jeg ikke ut lengre!

 • 10.09.2016, 14:49

Okei, jeg har innsett at det er litt for mye fokus på hvilken dag det er, her for tiden.. Jeg scrollet nedover bloggen tidligere idag og fant ut at 99% av alle innleggene jeg skriver, starter med at jeg snakker om hvilken dag det er og hvorfor akkurat den dagen er så sykt bra .. Hallo liksom, regner med de fleste av dere henger såpass med - skal skjerpe meg lover.

Anyway, I DAG er det lørdag (he he) og jeg skal snart til butikken for å handle litt mat til ikveld. Jeg får besøk av besteste Adine og vi er klar for en skikkelig jentekveld med god mat, film og lørdagskos. Perfekt lørdagskveld når regnet plasker ute - jeg gleder meg ♥ 
Åååh, jeg har en ting til jeg må fortelle dere, for igår kveld klippet og stripet jeg håret mitt!! Ubesluttsomme meg, angrer jo selvfølgelig på at jeg farget håret brunt, og er nå på vei tilbake til blondt igjen. I går var altså første skritt på veien mot blondine, og jeg er egentlig ganske fornøyd! Før/ etter bilder kommer på bloggen imorgen. Okei nå må jeg løpe bye

  

♥  LØRDAG - HELG - FRI - REGN - BESØK - FILMKVELD  ♥ 
Q: Hva er dine planer for kvelden?

TGIF

 • 09.09.2016, 22:19

Tacofredag blir alltid en bra fredag - og denne er intet unntak. Fredagsøkta er gjennomført, magen er mett og full av taco, joggebuksa er på, hele familien er samlet og den såkaldte gullrekka, ruller og går på tv-skjermen. Dette er absolutt det jeg vil kalle en perfekt fredagskveld
Jeg tenkte egentlig bare å ta en rask tur innom for å oppdatere dere litt, slenge ut et par bilder fra tidligere idag og ønske dere en finfin fredagskveld videre!
Vi blogges
♥  T H A N K  G O D  I T `S  F R I D A Y 
 

Drittdager trengs de også!!

 • 08.09.2016, 17:04

Igår var en skikkelig dårlig dag. Jeg måtte tvinge meg selv på trening, gjennomførte 1 sett på magen og 7 min på mølla, før jeg pakket baggen og dro hjem igjen. Da jeg kom hjem, tok jeg meg en is, spiste opp hele kjøleskapet og halve fryseboksen, og så på serie resten av kvelden.. Huff, jeg sovnet med verdens dårligste følelse i kroppen og sov generelt dårlig hele natta.. Jepp, dager som denne skjer alle og det må vi rett og slett bare godta. Jeg tror faktisk man trenger slike dager, og uansett hvor vondt og ekkelt det føles der og da - innser du dagen etter, at du egentlig hadde litt godt av det. Idag våknet jeg nemlig med ny motivasjon, masse energi, stå på-vilje og ikke minst lyst, til å "tilbake" til den livsstilen jeg trives aller best med. Neste gang du føler alt går i vasken og det eneste du klarer å tenke på er is og sjokolade - spis is og sjokolade!! Så lenge dèt ikke er livsstilen din, men kun et unntak du gjør iblandt, er det veldig lov. For etterpå, vil du nemlig huske hvorfor utskeielser er utskeielser og livsstil er livsstil.

   

Nå skal jeg på trening, så vi blogges senere! Ha en fin kveld videre og husk å kos dere litt`a!

Latest Snaps

 • 06.09.2016, 08:40


- Add me on Snapchat: Marievi -- Add me on Snapchat: Marievi -

Tur er alltid en god idè!

 • 04.09.2016, 11:42

SATURDAYS:

Siden været var så fint igår, bestemte meg og lillesøster oss for å starte lørdagen med en tur. Vi tok med oss Maia, kjøpte litt snax og kjørte avsted til ei veldig fin løype i Mandal. Det finnes faktisk ikke noen bedre start på dagen, enn en deilig tur i fine omgivelser- også med strålende sol da! Da vi kom hjem fra turen, laget vi deilig kyllingsalat til lunsj, før jeg gjorde meg klar for bursdagsvors på kvelden. Perfekt lørdag etter min mening!

 
...tur er alltid en god idè!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Hvordan var din lørdag?

Jeg ombestemte meg

 • 03.09.2016, 10:39

Okei, jeg ombestemte meg nettopp - lørdagsmorgen er deffinitivt ukas beste. Dagen har nettopp startet og kaffen er fortsatt varm, sola skinner inn kjøkkenvinduet og jeg vet at dette blir en bra dag. Som jeg fortalte igår, er det duket for bursdagfeiring ikveld, noe jeg gleder meg veldig til! Min bestevenninne Adine fyller nemlig 21 år (noe som forøvrig betyr at jeg fyller 21,5 imorgen!!!! Happy half to me, he he). Idag er det også duket for treningsfri og full restitusjon av alle muskler. Jeg har hatt ei god treningsuke med mye fokus på styke, så idag skal kroppen virkelig få hvile, samle ny energi og gjøre seg klar for nye økter neste uke. Jeg håper alle får en fantastisk lørdag - have fun and take care♥ BLOGGES
Q: Hva skal du idag?

Idag har jeg...

 • 01.09.2016, 21:53

1. Startet dagen med lang frokost, litt bloggjobb, og mange kopper kaffe.

 

2. Pakket baggen, satte meg på bussen til byen for å spise lunsj hos Ida.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Vi laget deilig speltlumpe-pizza med guacamole og mager kesam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Etter en koselig catch-up med besteste Ida, gikk turen videre på
trening for å gjennomføre dagens treningsøkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Nå er jeg hjemme igjen, sliten og trøtt etter en lang og fin dag.
Maia sover på fanget, jeg har nettopp spist litt kveldsmat, kokt en kopp te og merker at øynene
snart lukkes for natta. Håper alle har hatt en nydelig torsdag, legg gjerne igjen en kommentar
og fortell meg hva du har gjort! 

Fries with Friends

 • 31.08.2016, 11:04

- Av og til, kan bare ikke takknemlighet beskrives med ord.
Etter jobb igår, dro jeg for å spise med to av mine nærmeste venner. Det er litt sjukt å tenke på, for vi har vært bestevenner, naboer, gått på skole sammen, i barnehage sammen og rett og slett vokst opp sammen - og her sitter vi ennå, den dag i dag og har det like morsomt som vi hadde det i barnehagen! Ganske sykt at vi, etter 21 år sammen, fortsatt har mye å snakke om..? Så uendelig takknemlig. Anyway, etter vi hadde spist, ledd og kost oss med beef & fries, gikk vi en lang tur i Kristiansands gater, tok litt bilder og snakket om alt mellom himmel og jord. Magemusklene får alltid kjørt seg litt ekstra når jeg er med disse to her...Tusen takk for en fin dag, mine venner - dere er satt pris på

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T O  A V  D E  B E S T E  M E N N E S K E N E  I  L I V E T  M I T T. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jeg fri fra jobb og har derfor hatt en veldig rolig morgen. Lillesøster lagde deilige havrepannekaker til frokost og nå skal vi straks avgårde på trening! Denne uka skal jeg forresten gå all in for å prøve ut ulike aktiviteter, som en variasjon til styrke/kondisjons-trening på treningssenter. Ikveld er det kickboksing som står på planen og jeg gleder meg veldig! Forteller mer om dette senere. Håper alle får en kick-ass onsdag og kan legge seg med et smil om munnen ikveld


- Blogges

Curlylicious

 • 29.08.2016, 20:49

- Ahh, da kan jeg puste ut -

Ukas første dag er allerede over og jeg er godt plassert i sofaen, etter en lang og fin mandag. Nå er jeg såå sliten at jeg egentlig ikke klarer å formullere meg (jepp, jeg har nå brukt 20 min på skrive første setning, på titusen forskjellige måter..), så jeg tror faktisk det beste for alle er at jeg bare legger meg snart! Jeg slenger med noen bilder jeg knipset før jeg dro på jobb idag. Jeg sov med fletter i natt og voknet opp som en sau, nice huh? Over og ut, enjoy, god natt.


" SORRY I CAN`T HEAR YOU OVER THE VOLUME OF MY HAIR "
Q: Hva har du gjort idag?

 

Lørdagsplaner

 • 27.08.2016, 12:37


Ahh endelig lørdagsmorgen - ukas absolutt favoritt morgen! Jeg har hatt en veldig rolig lørdag så langt med (litt for) mange kopper kaffe, deilig frokost og kosestund med lille Maia. Nå er treningsklærne på og jeg er klar for ukas 5 økt. Gud for en deilig følelse!! Kveldens planer er fortsatt litt usikre, men oppdatering kommer hvertfall senere idag med en deilig, sunn og enkel pizzaoppskrift! Så til de av dere som ennå ikke har planlagt lørdagsmiddagen - stay tuned!Nå må jeg faktisk løpe for å rekke bussen (#buslife), så vi blogges senere. Håper alle får en nydelig lørdag videre og nyter finværet- det skal hvertfall jeg ♥♥


Q: Hva skal du bruke lørdagen på?

Days of my life!

 • 26.08.2016, 11:37

Åååh, jeg må bare si unnskyld og tusen takk på en gang. Når jeg logger meg inn på bloggen etter en laang pause og ser at dere fortsatt er innom å besøker, blir jeg såå takknemlig og får såå dårlig samvittighet på samme tid. Nå vil jeg iallefall benytte annledningen til å si tusen hjertelig takk - dere er verdens beste♥♥

Den siste tiden har vært skikkelig bra. Jeg har mer overskudd enn jeg har hatt på laang tid, treningsmotivasjonen er på topp og jeg har hatt mange gode treningsøkter, kostholdet er på plass, høsten nærmer seg og hverdagen er tilbake, jeg har fått jobb og har allerede hatt 2 opplæringsdager (forteller mer om dette senere), og jeg føler rett og slett bare ting går min vei. Finnes det noen bedre følelse enn det? Nei, det tror jeg faktisk ikke det gjør. Målet fremover nå, er å komme tilbake i bloggrutinene igjen, så hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om eller som dere lurer på - legg igjen en kommentar, så fikser jeg det♥♥ 

Idag er det endelig fredag igjen og jeg kjenner, for første gang på lenge, på den såkalte helgefølelsen. Planen idag er å møte ei venninne for lunsj nå straks, før turen går videre på ost, kjeks og vin-kveld med fine jenter ikveld. Ahh, virkelig en fredag etter min smak - helt perfekt ♥♥


Q: Hva er dine planer for helgen? Noen andre som har savnet hverdag og helgefølelsen?

Jeg gleder meg sånn!!

 • 08.08.2016, 13:15

 
Høsten nærmer seg, og til tross for en kald sommer, må jeg innrømme at jeg faktisk gleder meg litt. Det er noe spesielt med høsten, jeg vet ikke helt hva, men den gir meg ro i sjelen, glede og tid til å tenke. Her om dagen, da jeg var ute å spiste lunsj med ei venninne, satt vi lenge og snakket om alle de fine tingene høsten gir oss. Lukten av stearinlys, fyr i peisen, lange cafèbesøk, store strikkegensere, gode samtaler, varm sjokolade og sene filmkvelder. Følelsen av å komme inn i varmen, gjennomvåt, etter en lang dag med skole, jobb og trening. Følelsen av å ta en langt bad i badekaret, ta på seg varme klær, koke seg en stor kopp te å legge seg under dyna med en god film eller et par episoder av favorittserien - alt dette, veier etter min mening, opp for en "kald og trist" årstid.


1. Cold night 2. Large sweather 3. Warm tea 4. Good book 5. Soft socks 6. A box of chocolate 


 Q: Hva er dine tanker om høsten? Yey or Ney?
 

Uken som var...

 • 07.08.2016, 23:01

Okei, jeg beklager for ekstremt dårlig oppdatering den siste tiden, men denne gangen har jeg faktisk en (etter min mening) god unskyldning til dere!! Som dere vet, holder jeg for tiden på å oppdra en liten valp. Lille baby Maia er verdens søteste lille jente, BORTSETT fra når hun tygger i stykker alle ledningene jeg har i huset. Den siste uken har hun ødelagt laderen til maccen min, 2 Koss headset, laderen til telefonen og øreproppene til iPhonen... Det ble en tur i buret etter dette, for å si det sånn! Så, som dere skjønner, sliter jeg litt med å få oppdatert noe som helst for tiden.. I tillegg til alt dette, har kameraet bestemt seg for å fucke med meg og vil ikke overføre bilder til maccen. Hva mer kan gå galt nå...? Nei, herfra kan det bare gå oppover, dere! Jeg oppdaterer dere derfor så godt jeg kan og prøver å fikse problemene mine på veien. Sounds good?

- My week through my Snapchat -
Follow me on: marievi

This weekend

 • 01.08.2016, 11:18

(Internettet hjemme er heelt krise, så dette er altså tredje gangen jeg skriver dette innlegget. Please pray for me.... )
Mandag, ny uke, nye muligheter. Har dere hatt en fin helg? Denne helgen har vært en skikkelig "helge-helg" for min del. På fredag var det full chillekveld med to venninner, lørdag var det ut og søndag ble dermed en skikkelig hangoversøndag. Helger som denne trengs absolutt innimellom, både for å klare og sette pris på hverdagen, men også for å få ny motivasjon til ei ny uke med næringsrik mat og gode treningsøkter. Etter lørdagens nattmat på maccern og søndagens frotsing i usunnheter, er jeg superklar for å kickstarte August! Er du med meg?

...Dagen idag startet med deilige havrepannekaker til frokost, etterfulgt av noen lange kopper kaffe med familien rundt frokostbordet. Vi er en av de familiene som samles rundt frokostbordet og spiser sammen, hver eneste morgen. Dette er nok grunnen til hvorfor morgenen er, og har alltid vært, min absolutt favorittstund iløpet av dagen. Nå sitter jeg å ser på Ungkaren, blogger til dere og koser med Maia som ligger på fanget mitt og sover. Dagens plan er lagt og første stopp på agendaen er en tur til byen for å møte ei venninne til lunsj. Videre går turen på trening hvor planen er å kjøre ei god styrkeøkt på overkroppen, før dagen avsluttes med kinobesøk ikveld. Ahh, dette blir en bra dag!


Q: Hva har du gjort i helgen? Har du noen planer for denne mandagen?

Rolig morgen og dagens planer

 • 27.07.2016, 13:21

God morgen mine venner, har dere det bra? Min onsdagsmorgen startet sent med en stor kopp kaffe, havregrøt og total avslappning. Ungkaren surrer og går på TV-skjermen, pysjen er fortsatt på og jeg har egentlig ikke kommet meg så mye lengre enn det... Sommerferien varer ikke for evig og snart kommer hverdagen igjen, så her er det bare å nyte hvert sekund! Når sommerværet ikke er til stedet, må man rett og slett bare finne på andre ting å gjøre. Planen i dag er derfor å få unnagjort litt bloggjobb, før jeg skal på trening, lage mat og tilbringe kvelden med ei venninne. Hva er dine planer for dagen?


- Wednesday Morning Bliss -
 

Familietreff på hytta

 • 25.07.2016, 09:11

Mandags morgen - ny uke og nye muligheter! Sommerferien går sin gang og det skjer veldig mye om dagen. Jeg har null kontroll på dagene og innså egentlig ikke at det var søndag igår, før jeg kom på at det er mandag idag! Haha, det beste tegnet på en bra ferie, right? Idag blir det bytur med lillesøster for å levere inn telefonen til reparasjon, trene og fikse litt småting, før jeg får besøk av fineste Ida ikveld. Min kjæreste iPhone er ødelagt og vil ikke ta til seg strøm fra laderen... De som kjenner meg, vet veldig godt hvor mye jeg hater å være uten telefon, så dette er egentlig bare helt jæveli.. #pissed

Anyway, over til noe hyggelig; gårsdagen! Igår var det nemlig tid for familietreff på hytta til Onkel igjen. Jeg har ikke noe annet å si en wow - den plassen er virkelig helt nydelig! Vi pleide å reise på denne hytta da jeg var liten, før vi fikk vår egen hytte, så denne plassen har jeg utrolig mange gode barndomsminner fra som absolutt kom tilbake igår! Dagen gikk til bading, sol, god mat og hyggelige samtaler - alt i alt, en veldig fin søndag.
Q: Hva er dine mandagsplaner?
 

Lunchdate & Sørlandsidyll

 • 21.07.2016, 10:58

Good torsdagsmorgen, sovet godt?
Gårsdagen var virkelig helt amazing, sørlandet viste seg fra sin absolutt beste side og meg å Ida tok turen til fiskebrygga for en deilig lunsj! Wow, uttrykket "sørlandsidyll" gir virkelig mening på slike dager som denne. Da jeg kom hjem og kvelden kom, dro meg og lillesøster på oss treningstøyet og avsluttet dagen med en deilig joggetur. Vi løp intervaller i skogen, opp på toppen av åsen, trente litt styrke, og avsluttet det hele med å hoppe rett i sjøen med alle klærne på! Haha, du lurer på om jeg sov godt i natt..? Svaret er JA. Dager som denne er hvorfor jeg elsker sommeren på sørlandet. Takknemlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

Jeg er forresten en av "ukens blogg anbefalinger " på bloggen til Lisa Rørvik denne uken! Wow for ei nydelig jente, og for en inspirerende og bra blogg! Klikk deg gjerne inn for å lese hva hun skriver HER. Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre og håper dere nyter ferien like mye som meg!

Q:
Hva er ditt beste sommerminne?

Jeg har blitt mamma

 • 13.07.2016, 16:55

... til en liten valp.
Morro? Hashtag toppbloggerhumor..
Okei, slutt på tull og tøys og over til noe jeg har gledet meg såå til å fortelle dere! For jo, jeg har faktisk blitt mamma til verdens nydeligste lille Chihuahua-valp. Jeg har så lenge jeg kan huske, ønsket meg min helt egne hund, og nå har det faktisk skjedd. Shit, det er fortsatt helt uvirkelig. Jeg har gitt henne navnet Maia og hun er absolutt ei lita jente med en stor personlighet! Stakkars, hun er fortsatt litt redd og forsiktig, men jeg merker allerede at hun kommer til å slippe seg løs ganske fort. Haha, hun er veldig glad i kos, så i skrivende stund, ligger hun faktisk på magen min og sover mens jeg blogger til dere. Haha, lille babyen min!

Jeg har lovet meg selv at Maia ikke skal ta over hele bloggen her nå, selvom det nok blir vanskeligere enn jeg tror.. Jeg mener, se på det annsiktet da!? Uansett, now you know, så ikke bli overrasket om det plutselig dukker opp ei lita prinsesse på de neste outfitbildene, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis noen av dere har tips og triks iforhold til å oppdra en valp, eventuelt har erfaring med Chihuahua, så legg gjerne igjen en kommentar. Jeg er jo tross alt ny i mammarollen og hadde blitt superglad for litt hjelp! Vi blogges - lots of love
 

Livet på hyttetur!

 • 12.07.2016, 21:46

Wow, for noen dager og for noen jenter!! Jeg beklager fraværet de siste dagene, men jeg har vært på hyttetur med et par venninner og rett å slett koblet totalt av. I blandt er det nødvendig å ta på joggebuksa, fjerne sminka, kjøpe inn masse mat, ta med seg et par tvers-igjennom-nydelige venninner, kjøre bort fra all sivilisasjon og bare være oss. Bare være til stede.

Vi har hatt noen fantastiske dager på hytta med masse mat, spill, bading i kaldt elve-vann, filmkveld, gode samtaler og masse latter og tull. Dette er jenter jeg ble kjent med da jeg begynte på ny skole i 5 klasse, og som idag er noen av mine nærmeste venninner. Så ubeskrivelig takknemlig! Tusen takk for enda en fantastisk hyttetur - jeg er så glad i dere!


Q: Hva har du gjort de siste dagene?
 

Kvelder som denne er definisjonen på lykke

 • 09.07.2016, 09:31

Good lørdagsmorgen, noen som er våkne..? Jeg ligger fortsatt i senga, og vil bare dele noen bilder fra gårsdagen med dere, før jeg står opp å starter dagen! Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor takknemlig og heldig jeg er, som har fått vokse opp slik jeg har gjort. Jeg har alltid bodd rett ved havet, hatt sjøbu, brygge, båter og virkelig levd livet som ekte sørlandsjente! Jeg elsker sjøen og alt den bringer med seg. Stillheten og roen hjemme er helt unik og ikke noe man finner noe annet sted.

Ennå en ting jeg elsker med å bo slik som jeg gjør, er å invitere venner til rolige kvelder på brygga. Om sommeren pleier vi å ta med oss noe godt og spise å drikke, tulle oss inn i noen deilige flispledd, tenne lykter og lys, og bare sitte ute å prate om alt og ingenting, til langt på natt - akkurat hva meg og Adine gjorde igår. Kvelder som denne er definisjonen på lykke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Late dager på Sørlandet

 • 08.07.2016, 11:40

HAPPY FRIYEY!  Det er rart hvordan fredag og helg liksom ikke er noen "big deal" om sommeren.. For meg setter de små hverdagsgledene enormt høyt, er det viktig å holde på forskjellen på hverdag og helg, selv i sommerferien. Det er i hvertfall lov å prøve! Anyway, sommerferien varer ikke for evig så her er det bare å nyte dagene til det fulle. Jeg har vært syk hele uken og har ikke hatt overskudd til å gjøre så mye før jeg blir sliten, så de siste dagene har vært avslappende og rolige. Jeg sov over hos ei venninne fra onsdag til torsdag og hadde to utrolig koselige dager. Sola skinte, vi spiste deilig mat, tittet litt i byen, tok masse bilder og gikk en lang kveldstur langs vannet. Sommer på Sørlandet er virkelig så bra som det sies og må faktisk bare oppleves!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du opplevd sommeren på Sørlandet? Hva er dine planer for sommerferien?

Good times, good music, good memories

 • 03.07.2016, 21:23

Wow, just wow. Denne helga har vært helt a m a z i n g og jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang. Først må jeg bare forberede dere på at kroppen min er helt kjørt idag og forkjølelsen jeg klarte å skaffe meg før helga, gjør ikke akkurat ting bedre... Derfor, er det altså blogging på smertestillende og 2 dagers fyll i kroppen idag, så vær litt snill med rettskrivingen min akkurat idag `a!

Anyway, tilbake til helga. For dere som ikke har fått det med dere (hvis det er mulig..?), var det altså duket for Palmesus denne helga! Jeg flyttet inn sammen med noen venninner for helgen og har virkelig kost oss maximalt! Jeg har møtt utrolig mange hyggelige mennsker, danset til Jason Derulo, sunget til stemmen sprakk, spist, drukket og kost meg gløgg ihjel til siste slutt. Helga gikk over all forventning og jeg sitter igjen med bare gode minner og fantastiske opplevelser. Jeg har samlet litt bilder fra helga, til dere som ikke følger meg på Mystory (ehe, beklager for festival-spam til dere som følger @marievi..). Ellers håper jeg alle har hatt en nydelig helg, Palmesus eller ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Q: Var du på Palmesus? Hvis ikke, hva har du gjort i helgen?

Klar for festivalhelg!

 • 01.07.2016, 09:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lang torsdag er endelig over og helga står for tur. Palmesus 2016 er snart i gang og jeg gleder meg helt sjukt! Kristiansand forvandles til et tropisk sommerparadis med grønne palmer, deilig musikk og ubeskrivelig stemning. Mennesker fra hele Skandinavia kommer for å feire livet, nyte sommeren og danse med palmene. Dette er en strandfest man ikke glemmer med det første og jeg er klar for å lage nye minner! Jeg var på Palmesus for 2 år siden, stod på første rad, danset til Jason Derulo, drakk øl i regnet og koste meg glugg ihjel. I år er Jason tilbake- og det er jeg også. Noen andre

som skal på Palmesus??


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dining in the sunset

 • 23.06.2016, 07:48

God morgen og happy midsummer! Wææ, det er Sankthans idag folkens - noen som skal feire? Sankthans var alltid en merkedag da jeg var mindre og noe jeg alltid gledet meg veldig til. Vi pleide å få besøk på brygga og grille, for så å kjøre båten til en liten øy hvor alle naboene samlet seg og tente bål. Such good memories! Årets Santehans derimot, ble feiret en dag for tidlig. Gårsdagens middag på Sørenga var nemlig perfekt og jeg hadde en nydelig kveld sammen med mine fine foreldre. Sørenga er absolutt Oslos perle og viste seg virkelig fra sin beste side i går.  Vi satt ute i bare t-skjorte helt til sola gikk ned i halv 11- tiden, før vi ruslet hjemover - Akkurat slik en sommerkveld skal være♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rar natt og deilig morgen!

 • 21.06.2016, 07:35

...En god morgen, kan jeg ikke akkurat kalle denne tirsdags morgenen. Jeg har hatt en sykt rar natt og har egentlig ikke sovet noenting - tror jeg..? Noen andre som har hatt lange netter der du på en måte aldri havner i den dype søvnen? Jeg føler hodet mitt har vært våkent hele natten, samtidig som kroppen har hvilt litt og øynene har åpnet og lukket seg en million ganger. I går kveld var jeg til og med ordentlig trøtt og gledet meg skikkelig til en deilig natt søvn - men neidaa...

Anyway! Dagen skal ikke ødelegges av den grunn nei. Jeg bestemte meg rett og slett for å stå opp å lage frokost et par timer før jeg egentlig trengte, og har nå kost meg med den en stund. Sjekk den deilige frokost skåla da, en skikkelig eksplosjon av farger - akkurat slik det skal være!  For øyeblikket sitter jeg fortsatt godt plassert i senga, kaffekoppen er fylt opp for andre gang og jeg er i full gang med å oppdatere meg litt i bloggverden før jeg skal gjøre meg klar til jobb. Denne dagen skal bli bra og jeg skal være å sliten at jeg får tidenes natts søvn i natt. Let`s do this Tuesday!

Følg meg gjerne på Instagram på @marievigebo og på Snapchat på @marievi for flere oppdateringer fra min hverdag♥ 

My Latest Insta-moments

 • 15.06.2016, 20:32


Følg meg gjerne på Instagram på @marievigebo eller klikk på "følg meg" i menyen over headeren på bloggen. Legg gjerne igjen en kommentar med noen brukere du syntes jeg burde følge på Instagram. Har du en favoritt?

 

Ny blogg, igjen..?

 • 15.06.2016, 15:07

Good onsdagsmorgen, mine skjønne venner! Idag snudde plutselig finværet i Oslo og det har regnet siden jeg våknet - noe jeg også merker veldig godt på kroppen.. Frem til nå, har dagen idag rett og slett kun gått til bloggen. Jeg har lenge vurdert å bytte tilbake til blogg.no (ja, jeg vet.. vimsa!) noe jeg nå har gjort. Jeg var veldig fornøyd med Nouw, så den eneste grunnen til at jeg bytter er fordi jeg føler man har flere muligheter på blogg.no, pluss at det er lettere for dere som ikke følger meg på facebook å huske denne adressen, enn den andre. That`s it! Så, nå er jeg altså tilbake der jeg startet - og det føles veldig godt.

Planen nå er å drikke opp teen og komme meg på trening. Jeg hadde egentlig tenkt å ha treningsfri idag, men etter å ha sittet forran dataskjermen i 5 timer (hvem sa blogging ikke er en jobb..?), merker jeg at kroppen trenger litt bevegelse. Det blir nok en rolig økt idag, men alt er bedre enn ingenting og bevegelse er bevegelse! Håper dere får en nydelig onsdag videre, så blogges vi snart igjen ♥ 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet om hva du syntes om bloggbytte? Er denne adressen lettere å klikke seg inn på?
Følg meg også gjerne på Instagram@marievigebo og Mystory@marievi

Search

Bloggdesign