Månedens skryt!

  • 03.11.2016, 11:53

Husker dere jeg startet en spalte på bloggen som jeg kaldte for "måndens skryt"? Selv om oktober forsvant litt og spalten rett og slett ble litt glemt, så har jeg bestemt meg for å ta det opp igjen litt sånn når jeg føler for det. Av og til føler jeg bare skikkelig for å rose, skryte og løfte mennesker som påvirker meg på en eller annen måte, inspirerer meg, eller som jeg rett og slett bare legger litt ekstra godt merke til og ser opp til. Denne gangen vil jeg gjerne skryte litt av skjønne Christine Kamphaug (adlink).
 Christine skriver bloggen ichristinesunivers.blogg.no, hvor hun deler sin hverdag med stort fokus på trening og helse. Jeg startet å lese denne bloggen rett før hun skulle stille til bikinifitness nå i høst - og jeg sier bare wow, denne jenta er bare helt rå! Selvom jeg ikke har noen planer om å stille selv, syntes jeg reisen dit er utrolig interessant å følge med på. Kroppen presses til det ytterste og den dedikasjonen, viljestyrken og stå på viljen som kreves til en slik konkurranse, er imponerende nok i seg selv. Christine har virkelig gitt av seg selv, både på de gode dagene og på de vonde, og endte opp på en fantastisk 4 plass ved sin første konkurranse!! Rått, eller hva?

Etter konkurransen har jeg fortsatt å følge Christine, både på instagram, snapchat og bloggen. Denne jenta gir virkelig av seg selv, noe jeg syntes er super inspirerende og kult! På instagram deler hun treningsvideoer og bilder av gode øvelser med gode forklaringer, tips og triks for å gjennomføre dem på best mulig måte. Øvelsene hun deler, er øvelser som alle kan få til, noe som ofte motiverer og inspirerer meg til å prøve selv. Absolutt verdt å ta en titt her, om du trenger litt nytt på treningsplanen! Hun er også flink til å dele blogginnleggene sine på insta, noe som gjør det lettere og huske å klikke seg inn. På snapchat er det større fokus på mat, og man får et innblikk i både hverdags-vaner og cheatdays - en variasjon jeg elsker at hun fremmer veldig sterkt! Av denne jenta får du rett og slett litt av alt, og et realistisk syn på hvordan hverdagen fungerer. Livet er ikke en dans på roser hele tiden. Av og til er det lov til å spise sjokolade istedenfor spinat, og ligge i senga istedenfor å dra på trening. Det er bare menneskelig, og vi er bare mennesker. Christine virker som ei jente med mye energi, masse livsglede og en stor dose selvironi og humor - akkurat en slik person jeg blir inspirert og motivert av, og som fortjener en god dose skryt. Utrolig bra jobbet, Christine, fortsett med det du gjør - du er rå!
BILDER LÅNT AV;  http://ichristinesunivers.blogg.no/ 

UKEN SOM GIKK...

  • 05.09.2016, 11:23

UKENS HØYDEPUNKT:
Det har faktisk vært utrolig mange hødepunkter denne uka, men hvis jeg må velge et, blir det feiringen av Adine på lørdag. Adine hadde invitert både gamle og nye venninner til et skikkelig jente-vors hjemme hos seg. Utrolig koselig kveld med god mat og supersøte jenter! Gratulerer så mye med dagen igår, Adine - jeg håper du hadde en fantastisk kveld♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS NEDTUR:
Denne ukas nedtur, skjedde igår på trening... Jeg skulle fullføre siste settet på skuldre og tenkte å tøye grensene litt å kjøre et par ekstra repetisjoner med max tyngde på siste settet. Det skulle jeg kanskje ikke gjort, for plutselig, midt i siste repetisjon, var det akkurat som den ene armen min bare knakk sammen og holdt på å gå ut av ledd!! Jeg ble livredd, satte meg ned og turte nesten ikke se på armen min. Jeg var helt sikker på at den var gått ut av ledd. Heldigvis gikk det fint og jeg kunne bevege armen igjen, men gud for en ekkel følelse!! Armen er fortsatt vond, så tror jeg skal vente litt med å maxe igjen, for å si det sånn...

UKENS LATTERKRAMPE:
Her kan jeg jo ikke nevne noe annet enn onsdagens date med de to morsomste menneskene på jord. Når vi tre henger sammen, gjør vi faktisk ikke noe annet enn å le. Disse to får meg alltid i godt humør, noe jeg setter veldig stor pris på. Takk for ukens morsomste dag - den trengte jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MEST SPILTE:

Gunerius - Karpe Diem
Treat you better - Boyce Avenue
Start - John Legend


UKENS BESTE MÅLTID:

Lunsjdaten med Ida, var det første som poppet opp i hodet mitt her. Ahh, speltlumpepizza er jo det beste på denne jord - spesielt når du spiser den sammen med gode venninner!UKENS TANKE:
Forrige ukes tanke om å ikke tenke så mye, var vanskeligere enn jeg trodde... Jenter tenker mye, sånn er det vist bare! Denne uken har jeg tenkt mye på hva som gjør meg glad i hverdagen, altså de små tingene som gir meg energi og motivasjon til å fullføre en såkaldt "kjedelig" dag. Jeg har kommet frem til at trening faktisk er en av de største hverdagsgledene i mitt liv for tiden. Det høres kanskje rart ut, men på treningsenteret kobler jeg helt av, jeg mestrer noe, og jeg føler en ubeskrivelig glede i hele kroppen, hver gang jeg går ut døra og har gjennomført. Jeg har lært såå mye, men har fortsatt såå mye å lære. For mange av dere, høres det kanskje bare dumt og rart ut, men for meg, gir det såå mye mer mening enn dere aner. Amen!
 


Q: Hvordan har din uke vært? Hva var det beste som skjedde?

Ukens...

  • 29.08.2016, 10:50

UKENS OPPTUR:
Denne ukens opptur må absolutt være å ha fått jobb og startet med opplæring der. Jeg trives utrolig godt allerede og gleder meg bare til fortsettelsen. Jeg skal faktisk på ny opplæringsdag idag igjen, så det blir spennende! Jeg forteller dere mer om jobben når jeg har kommet litt mer igang, hihi ;)

UKENS NEDTUR:

Hmm, denne uken har faktisk vært overraskende bra og jeg har egentlig utrolig lite å klage på, noe som forøvrig er sykt deilig å tenke på! Hvis jeg måtte velge en ting, må det nok være all tiden jeg bruker på bussen... For meg som er vandt til trikkelivet i hovedstaden, er det hardt å plutselig måtte planlegge 2 uker i forveien bare for å komme seg inn til byen.. Jeg er i byen så og si hver dag, noe som resulterer i ca 2 timer på rompa om dagen... Hvordan orker jeg spør du? Det lurer jeg å på.

UKENS LÅT:

Følsom - Philip Emilio, Vinz & Unge Ferrari

UKENS HØYDEPUNKT: 

Her har jeg tre ting å nevne. 1: Lunsjen jeg hadde med min skjønneste Adine på Kjøkkenskapet. 2: Sent kveldsmat-besøk av Mariam med havrepannekaker og te på menyen. 3: Vors hos Andrea og lørdagens bytur!!

UKENS TRENINGSØKT:

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, treningsmotivasjonen er på topp om dagen og denne uka har ikke vært noe unntak. Jeg har gjennomført hele 6 treningsøkter og er strålende fornøyd! Ukas beste treningsøkt var likevell gårsdagens rygg og triceps-økt. Jeg og lillesøster dro på trening sammen, og til tross for litt for mye å drikke på lørdag, fikk vi gjennomført gode øvelser og energien steg til de grader!! Den følelsen jeg satt med etter trening igår, kan hverken sammenlignes eller beskrives - den må bare oppleves!

Processed with VSCO with f2 preset

UKENS CRAVINGS:

Nøtter! Jeg tror ikke jeg kjenner noen som er så glad i nøtter som meg. Nøtter som godteri, nøtter som mellommåltid, nøtter til frokost, lunsj og kveldsmat. Nøtter er livet, folks- Let`s go nuts!

UKENS BESTE MÅLTID:

Det må nok bli havrepizzaen meg og lillesøster lagde på lørdag. (jepp, den jeg egentlig skulle blogge om, men som ble spist opp før jeg fikk tatt et eneste bilde...) MEN, den blir nok gjentatt i løpet av uka som kommer, så da lover jeg dere oppskrift og innlegg på bloggen.UKENS TANKE:

Ukens tanke har faktisk vært å prøve å ikke tenke så mye. Jeg har en tendens til å grave meg ned i mine egene tanker og lage problemer og situasjoner som ikke en gang finnes. Jeg jobber med å slutte å tenke så mye og bare leve i nuet og nyte øyeblikkene. Jeg leste en tekst i begynnelsen av uken der det stod noe som "Ikke tro at det gode livet kommer senere. Livet kommer ikke. Livet ER. Så gjør det beste ut av hvor du er akkurat nå og pass på å ha det litt bra hver dag." Var ikke det litt fint? Den tankegangen prøver jeg nå å leve etter.

 

Ny spalte på bloggen: Månedens skryt

  • 03.08.2016, 21:10

Jeg har bestemt meg for å starte en fast spalte her på bloggen, hvor jeg hyller 1 person i mnd, som jeg føler fortjener skryt. Det blir en veldig åpen spalte hvor hvem som helst kan havne, så lenge personen har imponert meg på en eller annen måte. Jeg føler hverdagen har blitt en eneste stor konkurranse hvor vi har glemt hvor viktig det er å løfte hverandre opp å heie på hverandre- noe jeg har tenkt å gjøre noe med. You Ready? 

Er det en ting jeg virkelig digger, er det mennesker som tørr å gå sin egen vei å satse på det de brenner for. Dagens samfunn legger altfor stort press på utdanning, prestasjon, og hvilken vei som forventes at du går - noe jeg forøvrig er veldig imot. Derfor, vil jeg bruke denne onsdag og dette innlegget på å skryte litt av min modige venninne, Tiffany. Tiffany er youtuber og kanalen hennes kan dere finne HER. Denne jenta inspirerer meg på såå mange måter, og jeg føler meg såå heldig som fikk muligheten til å bli kjent med henne da jeg bodde i Oslo. Tiffany jobber hardt (you trust me, I know!) og brenner virkelig for det hun gjør, noe man ser i arbeidet hun legger ut. Shit, jeg syntes det er så utrolig kult at hun går all inn for akkurat det hun har mest lyst til å gjøre, fortsett sånn- YOU GO GIRL♥♥♥

"/>Kom igjen dere, la oss hylle de som faktisk tørr og satse, og hjelpe dem opp. Klikk deg inn HER og abonner på kanalen ♥
 

Search

Bloggdesign

hits