Ananas på grillen?

Categories Mat

MANDAG 
Ny uke, nye mål og nye muligheter! Klisjè? Kanskje – men veldig veldig sant. Tirsdagsfølelse på denne jenta idag også gitt! Tror jeg er en av de få personene i verden som faktisk liker å jobbe på søndager. Som jeg skrev forrige uke; når søndag blir mandag og mandag blir tirsdag, får jeg jo en ekstra mandag! Og jeg elsker jo mandager, såå vinnvinn? Herregud, jeg kan umulig være et normalt menneske.

Uansett, la oss snakke om grillmat! Som sikkert de fleste har fått med seg, var helga på sørlandet a m a z i n g. Det har vært sol og sommervarme hele helga og jeg har virkelig kost meg fra morgen til kveld. Lillesøster hadde sin første perm fra militæret og har vært hjemme på besøk hele helga. Hadde aldri trodd jeg skulle si det (he he), men gud så godt det var å ha henne hjemme litt igjen! Vi har kost oss med familiebesøk, grillings, bading, tur, lange frokoster og sene kvelder. Ei skikkelig sommerferie-helg rett og slett. Ja, så var det den grillmaten jeg skulle snakke om da! Altså, dette er jo ikke noe hokus pokus, men dere prøve disse grillspydene!! Kjøp en hel ananas, kutt den opp i biter og legg dem på grillen sammen med kylling eller kongereker! Skikkelig sommerlig og frisk smak – perfekt tilbehør på grillbordet!

Grillspyd alà Marie  ;
.  .  .
Kongereker / kyllingfillet
Paprika i ulike farger
Sjampinjong
Squash
Fersk ananas

… Jummy!!

Q: Hva er din favoritt-grillmat?

2 kommentarer

2 thoughts on “Ananas på grillen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.