Sunt og (sjukt) godt bananbrd!

  • 19.05.2017, 09:08

God morgen, fine dere  Wow, allerede fredag igjen gitt - digg!! Hadde alle en fin 17.mai? Dagen startet tidlig for meg idag, og jeg er allerede p bussen p vei til jobb. Jeg vkner s insane tidlig om dagen, snn helt av meg selv! Nr man vkner 3 timer fr alarmen, begynner det nesten bli litt smirriterende - selv for  A-mennesket over alle A-mennesker. Jaja, jeg er hvertfall oppe av senga og klar til starte helga med en bra fredag.

S, over til det dette innlegget egentlig skulle handle om - nemlig verdens beste (ja, faktisk) bananbrd!! Da jeg skulle ta disse bildene til dere, flte jeg meg nesten litt hjelpels.. Aner dere hvor vanskelig det er f folk til forst en smak og en konsistens, igjennom et bilde...? Med tanke p hvor ekstremt fornyd jeg ble med dette brdet, og hvor saftig, deilig, mykt og digg det faktisk smakte - var det en nrmest uoppnelig oppgave skulle dokumentere i lpet av 10 min p kjkkenbordet med drlig lys... Men bilder ble det, og selvom de kanskje ikke strler perfeksjon, hper jeg dere klarer bruke fantasien og forestille dere smaken - for wow, dette er noe av det beste jeg har smakt hvertfall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

B A N A N B R D / K A K E :
260 g havremel
4 egg
100 g ekstra lett melk
2 godt modne bananer
1-2 ts kanel
2 ss sukrin (jeg brukte 1 ts honning som stning istede)
1 ts bakepulver
Solsikkekjerner/ valntter til topping
. . .

S L I K   G J R   D U;


Forvarm ovnen p 180 c. Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom nttene/ solsikkekjernene) og bland sammen med en stavmixer/ kjkkenmaskin til du fr en fin og jevn rre. Smr en nsket form med kokosolje/ smr - jeg brukte en liten brdform, og smrte den med kokosolje! Stek brdet i 30-40 min, og sjekk med en stekepinne underveis. Nr det ikke henger noe igjen p pinnen er brdet klart. La brdet kjle ned fr du tar det ut av formen og begynner skjre i det. Nyt med plegg, som kake, snax til kvelds, ellers ved siden av en deilig lunsj-salat - mm mm!



OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


// Oppskrift hentet av Bettina Kojan (adlink)


Q: Hva syntes du om bananbrd/ kake? Hva bruker du det til?

Victoria Larsen

19.05.2017 kl. 12:12
Ser kjempe godt ut! Takk for oppskrift :D

Marie Vigebo

20.05.2017 kl. 10:25
Victoria Larsen: Ja ikke sant :D Bare hyggelig, hper det smaker!

elisebr

19.05.2017 kl. 18:01
S godt det s ut! :)

Marie Vigebo

20.05.2017 kl. 10:25
elisebr: Tusen takk, det var det s absolutt!!

Search

Bloggdesign

hits